tinaaja
|
Joj, tok je lep dan. Sem bila zunaj in noro, tok pozitivne energije, za pojest je ta dan.. Upam, da jih bo se veliko pred zimo :) Slumpo - sva ze dve Jaz sem se tud sekirala vse to kar pises - ni trebuha vec, nic ne spika, no bruhanje je pol bilo ta taden zjutri, ampak nic slabosti. Ampak kot je Tejcjica napisala - ce imas, kaj od tega si v skrbeh, ce nimas, si spet v skrbeh Smo smotane.. No meni se zdi, da se mi je v 2 dneh trebuh kr neki preoblikoval. Zjutri je na izi, zvecer pa jao... Predvsem od hrane Danes pa opazam kot da bi ga tud zgoraj nad popkom nekaj napihnilo. je pa ziher to tko, da to opazimo samo me, se nasi dragi skoraj nebi, kaj sele kolegi. No moje pocutje je res super.. Pa sem se vcer lotila ene par takih zadev v stanovanju ala drgnjenje balkonskih ploscic,... in celo dop glancala.. Prjatlca me je vprasala, ce ze gnezdim, ker tako pretirano pucanje ni v moji navadi No pol sem se orehe pobirala, se noro najedla kosila in sla sibat po stacunah.. Posledica je bila vec kot obcutna - zvecer me je na desni strani - prepona, jajcnik tako bolelo na vsake tok, da sem komi hodila. Sem sla samo lezat in je vse popustilo. Danes se urejava zadeve v stanovanju, ampak ne dvignem NIC. Me je kr mal stisnlo vcer. Sibil, upam, da bos kmal cist ok in pri moceh Tejchica - jaz bom pop tudi samo polezavala, sem bila vcer prevec pridna.. zdaj se kosilo skupaj vrzem, pol pa .. Pa kaksen sprehod po tem lepem vremenu. Moje +3kg so naredile to, da se ne spravim v nobene prednosecniske hlace Od kar sem vidla ta visek kg, se trudim vec gibat.. naslednji teden pa staratam se s telovadbo, ampak se moram se odlocit,kje. Pikca - a vi se se pri 2 letih dojite? No upam, da bo mala kmalu prepustila tvoje joskice novemu clanu Anna - super za izboljsan rezultat!!! In se boljs je, da si zdaj verjetno bolj mirna in spet lahko normalno zadihas. Bodite v soncku
|