|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.9.2006 9:34:30   
blanči
Pozdravljene čvekice!

Po nekaj časa vam spet malo pišem.
DOLGOLASKA, če mu boš poslala mail napiši samo bistvo oz. samo par stavkov. Tudi jaz imam direktorja v Ljubljani jaz pa sem v Celju. Pa smo zadnjič imeli sestanek v Celju z direktorjem in mu je ta glavna v Celju povedala veselo novico. Malo je zajamral, kajti podaljšnje pogodbe sem podpisala junija letos. Zaposlena sem za določen čas do maja 2008. Pa ni bilo panike, kajti tudi sam direktor pričakuje naraščaj novembra in sicer dvojčka.

Ja tudi meni že trebušček počasi raste. Kupila sem si ene hlače ene pa mi je naredila šivilja, pa eno majčko sem si kupila v H&M-u. Prejšni teden pa sem bila v Avstriji v C&A trgovini, kjer imajo tudi oddelek za nosečnice in ful dobre stvari po zmernih cenah (majčke in jopice cca. 19 EUR).
Kile se tudi že nabirajo (+2,5kg).

Toliko za zdaj.

LP Blančiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.9.2006 9:38:05   
tinaaja
Prizgite zvocnike in se nasmejte: http://www.elite-videos.com/?video=90

Dolgolaska, tvoj sef je moski. moski zelijo dejstva in ne padajao na pesmice in podobno. Zal - se en razlika med M in Z.. me se tok trudimo, da bi bile izvirne, on pa prebere 3x da sploh razume pa pol rece, ja a ni mogla napisat, da je noseca.. user posted image user posted image user posted image  Tko da jaz ne bi komplicirala..

Pozdravljeni g...

zelela bi vam prvemu v sluzbi sporociti lepo novico in sicer, da s partnerjem pricakujeva otroka in da bom marca postala mami.
Lp

Jaz bi tud ze, da bi cutila kaksen tektonski premik v mojem busiju.... Pol ma pa svakinja miri, da ona je prvic zacutila sele v 22 tednu user posted image  AAAAAAA....

Postlco in previjalno mizico bom odkupila za simbolicno ceno od prijatlejice, je se skor novo, ker mali ni hotu not spat.. OStalo pa proti koncu leta.. zaenkrat me cist nic ne daje, da bi kaj kupovala. Na sreco, ker ko bom zacela, se ne bom mogla ustavit.user posted image user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.9.2006 9:43:54   
thaiss
pozdravček!!!

tejčica čestitke za včerajšnji pregled!!! Naj ti povem, da smo tudi mi imeli faraonke in to povsod (omara, predali, špajza user posted image ) in smo se jih znebili šele ko smo opravili deratizacijo al kaj že v celem bloku. Zdej jih že 2leti ni!!! trkam!!
dolgolaska,jaz sem iz istega razloga kot ti poslala novičko o user posted image  kr direktorju po mailu. Pravtako ga vidim mogoče 2x letno, poleg tega je cel september do nevem katerega oktobra na službeni poti. Boljše da zve po meilu kot pa da mu sodelavci/ke povejo. Popoldne bom v službi pa ti pošlem na ZS!

anna2007 držim pesti da se bo vse dobro isteklo!!!user posted image

Sibil upam, da sta tvoja fanta boljša user posted image

Sonček78 a maš mogoče tudi številko od Maje da jo pokličem??? thx

erna14 kako to da si se odločla bit doma celo nosečnost?? Ne vem, če G da bolniško kr tako user posted image  poleg tega je to za več mesecev, kar obravnava komisija in brez razloga te ne pustijo doma??!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.9.2006 9:45:38   
urla
Dolgolaska: tvojo slikico sem zasledila na tej debati: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1042681

Meni se je slabost zgleda tudi umaknila v ozadje, ker mi že cela dva dni ni več slabo. Je pa občutek napetosti toliko hujši. Zvečer se počutim kot balonček, ki se bo vsak čas razpočil. Sem pa danes zjutraj stopila na vago in groza - imam že +4 kg. Pa jih po vseh pravilih do 4. meseca ne bi smel pridobiti nič. Na vago ne stopim več, razen pri G. S kilami se bom raje ubadala po porodu.

Imena - moj se isto noče pogovarjat o imenih, ker je kao še prezgodaj. Tako je bilo tudi prvič, pa smo imeli potem v porodnišnici dva dni dečka Lambrovski. Tokrat sem mu rekla, da želim dati ime otroku takoj, ko se rodi.

Cunje in ostala roba pa bo kar od prvega, tako da ne bom nič letala naokoli in izbirala vozičke in cotke. Je bil že prvič to kar velik finančni zalogaj, tako da bomo to kar lepo preskočili.  

Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.9.2006 9:50:57   
urla
Kako mi je pa uspelo narediti tako velike črke??????user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.9.2006 9:59:33   
Naomi
Pozdravljene ljubiteljice kač user posted image
Spet malce javljanja iz mojih logov...vceraj sem imela tudi jaz 2. pregled, tko na izi, mal klepeta z zdravnico, pa dobila sem izvide od krvi pa sem Rh -, tko da bom dobila pikico u ritko ;), drugace pa pocutje OK, edin kar mi gre na zivce je to, da morm sred noci oz. proti zgodnjemu jutru prej ustat pa it na WC...vedno vlecem do zadnjega k tko tesko ustanem ;), sej pol je pa olajsanje k grem nazaj spat ;)...drgac za imena sva mi2 ze malce podebatirala, pa moji favourite pa njegovi se ne ujemajo, sam bo mami u pol leta ze iztrzla svoje ;))))...ne sej ne...se bova ze zmenila user posted image ...vozicke sva tudi ze gledala, rok za narest sobico sem dala do novga leta, ( se doma ukvarjamo  z adaptacijo ipd, tko da sem tega resena), pol pa pohistvo not pa na izi vse kar pase...k pomoje na konc se mi nau dal prov zlo okol letat...
...drgac pa vidm, da se vse al manj ze dobr pocutte, brez te slabosti grozne in ene ze brcate...hudo ;)...men je lih ucer rekla G, da okol 20. tedna pa ze lahko prcakujem prve pozdrave od znotraj ;) za 1. nosecnost...bomo vidl...
...trebuh se mi niti se ne vid tok...kukr se napihnjeno pocutim, sploh prot veceru...k balon ;)...mam pa ze 1. nosecniske hlace, ki so pravo olajsanje...oz kavbojke ja ;)...sicer se cist skp potegnjene, ampak pocas bomo pa zacel popuscat ;)...
tko, klepet is over ;)...
lepo se mejte in uzivejte in lep dan in bla bla ;)
papa

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.9.2006 10:07:10   
Anonimen
SE od mene malo...Za vikend me je hotelo skuhati ampak ni prislo do vrenja user posted image ... Ogromno cajcka z medom je ocitno pomagalo.Se danes pocutim kot prerojena,spet med zdravimiuser posted image ...Midva si delava gnezdece in do novega leta naj bi bilo skoraj vse tipi topi..Komaj cakamuser posted image ...Zdaj se je delalo na kopalnici in je moj zazidal previjalno mizico,pod katero bojo policke,kjer bom na zacetku imela vec baby stvari potem pa brisace in podobno...Samo blazino bova dala zasit,ker takih mer je ni za dobiti...Tak,da tale pikica naju je pravi cas presenetla,da zdaj ko se dela stanovanje lahko vse na kar prej nisva mislila zraven vkljuciva...Busi se ze kar vidi,ceprav smo sele v 14em tednuuser posted image ...

Kar se imen tice,za puncko ima glavno besedo moj za fantka pa jaz..Mora pa vseeno bit obema vsec,logicno...Glede na to,da je bil moj ze od zacetka trdno preprican,da bo puncka imava za puncko izbrano: Linn ali Taya...Za fantka sem pa jaz stopila v akcijo in zaenkrat je zmagovalec Žan...V Keberjevi knjigi imen je na koncu tudi numeroloski izracun pa me zanima,ce je se katera taka,da se je spravla na to.Jaz sem racunala priznamuser posted image ,in med izbranimi naredla  prioriteto katero je kao numerolosko najboljseuser posted image ...

Anna2007 verjamem,da je najbolj mucno cakanje...Poskusaj ostati pozitivna in naj ti cimhitreje minejo dnevi do rezultatot user posted image

Srecke user posted image lep dan vsem zelim

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.9.2006 10:08:20   
dolgolaska
THAISS...se ti že v naprej zahvaljujem za ZS....user posted image

TINAAJA ..hvala za nasvet..počakam še do pop.da mi Thaiss pošlje ZS..potem pa bom tudi jaz nekaj sestavila v tem smislu!

URLA...sem napisala tisti speli...al karkoli že je..kje je dobila to lepo slikico...hihi user posted image (nobene izvirnosti,a ne?) user posted image ...zdejle pa čakam na odgovor...

LP!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.9.2006 10:10:20   
urla
Joj Naomi, te čisto razumem. Mene na vsake dve uri prime lulat. Pol si pa predstavljaj kako kakovosten spanec imam.

A ste vidle mojo novo slikco?????? Moj mali mož, ni več tako majhen. Mi je zadnjič rekel, da bo on dobil bratca. Ko pa sem ga vprašala, kaj pa če bo sestrica, mi je rekel: mami mu bomo dali pa lulčka! Mi je kar ušlo.
Ko sem že pri Ušlo. A se kateri tudi dogaja, ko kihne in ima slučajno poln mehur (jest ga mam non stop), da komaj zadrži urin? Men je zadnjič par kapljic ušlo. Kaj šele bo.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.9.2006 10:14:35   
Anonimen
Kar se lulanja tice sem z vamauser posted image ...Na 1,5-3ure ponoci obvezno hodim lulat.Pa ko bi pol vsaj takoj nazaj zaspala..To bo ja...V povprecju rabim 15-30minuser posted image ...Razen za danes ponoci nimam kaj rect,spala 5ur skupi samo to je bal posledica trinocnega nespanca bolj kot neuser posted image ...

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.9.2006 10:16:28   
dolgolaska
URLA...ja jaz sem opazila,da si spremenila slikico...
Mater maš lepega sineka.....sem ti kr mal fouš.....hihi
...tko simpatičen mi je....

Kar pa se tiče lulanja je pri meni enako....pa me mudi za znort...pa pritisnem ku norc...lulam pa skoraj po kapljicah...kar seveda traja,tako da se skoraj čisto razčujem,in potem je cela umetnost nazaj zaspat!!!
GROZA!!!!
Kar pa se tiče smeha...je pa treba pazit da je mehur prazen...če ne....user posted image    user posted image    user posted image  !!!

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 26.9.2006 10:21:26 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.9.2006 10:27:50   
urla
Nosečke iz Ljubljane in okolice - a se bomo kaj dobile na kavi al ne? Mislim, da bi bil že čas. Dejte predlagat termin. Meni ustreza popoldne, ker sem v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.9.2006 10:53:32   
Sibil_
POzdravček!

Hvala za lepe želje za moja fanta, ampak sta še kar boga.No, ta velik se nekako pobira, ta mali je pa čist revež.Ima namreč prehladno virozo-poln nosek, boleče grlo-in še afte.In jih ima polno, je lačen in bi jedel, pa pljune ven hrano ker ga boli.Tako se mi smili, pa te afte znajo trajat celo večnost, pa še visoko vročino ima.Grrr.No, jaz se zaenkrat še držim ok, ampak bo čudež če ne zbolim.user posted image

Včeraj sem imela razgovor za službo, ampak tako bolj čudno.Gre namreč za tisto teženje po telefonu za eno firmo pohištva, dela se tri ure dnevno, plačajo pa 35 jurjev in provizijo od prodaje.Sicer bi mi pasal urnik, tudi socialno bi mi krilo še 4 ure prispevkov, poveča se mi porodniška itd., ampak delo je pa nikakvo.MAh, ne vem kaj naredit.Ve bi sprejele?Aja-je pa 5 minut hoje od mene, res blizu.user posted image

Jutri imam pregled pri g., me prav zanima kaj bo rekel, pa upam na kak uz, čeprav ga po moje ne bo, žal.Joj komaj čakam, če ne drugega bo menda srček poslušal, vsaj to.PA ful me firbec kolk je že pikica velika, me prav zanima.user posted image

LP zaenkrat, uživajte,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.9.2006 10:53:37   
erna14
oj za bolnisko sm zaprosila ker imam v sluzbi res zoprno delo,in sicer sedim 8 ur ne premikam se niti levo ali desno,da pa vstanem in se mal sprehodm pa mi je zadnjic moj sef(ne glede na to da ve da  smuser posted image )zatezil da se ne morem kar tako sprehajat kadar se mi zahoce in k sm mu rekla da pac ne morem sedet 8 ur ker me zacne po 4urah tok hrbet bolet da komi sedim mi je odgovoru da ce ne morem sedet naj grem na bolnisko.sicer pa delam se z snovmi ki vsebujejo aluminijev in magnezijev prah,dvigujem tezke stvari,.......tako da mi je ze moja os.zdravnica priporocala bolnisko ker so te snovi nevarene zauser posted image  in bi bilo dobro da se cim prej odlocim za bolnisko,tako da ja mislim da imam vec kot dovolj velik razlog za bolnisko,mislim da je zdravje mojega soncka najbolj pomembno.sicer pa se tako in tako ne dolgocasim imam se dva izpita za opravit tako da imam ucenja cez glavo

Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.9.2006 11:04:01   
dolgolaska
erna14...vidim,da imaš dober razlog za bolniško...jaz sem mislila ,da si na bolniški kr tko.....

No kaj je zdej nosečke??Kje so vaši nasveti in kam ste vse zginle???

LP!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.9.2006 11:08:55   
A-N-J-A
Sem že nazaj iz šopinga.Sem lažja za 20 jurčkov.....groza.
Ljubljančanke res bi se lahko dobile,samo meni ustreza dopoldne,popoldan ne moremuser posted image .
Glede lulanja ponoči......hmmmm,zdaj ko Ela spi celo noč se pa mami zbudi na 2-3 ure in gre lulatuser posted image .A veste kok časa že nisem prespala cele noči,boljš da ne veste!Ko kihnem mi zaenkrat še nič ne uideuser posted image .
Glede imen pa tkole:user posted image Ajda,Zarja,Manca za fantka je pa kriza.Še najbolj so mi všeč user posted image Gaber,Bor,Jakob ampak mi v bistvu sploh nisouser posted image .Pa baje bomo meli fantka,to bo še pestrouser posted image .
Zdaj grem pa pucat kalamare,čao!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.9.2006 11:20:32   
Sibil_
Za lulanje ponoči se vam pridružujem-tudi jaz grem 2x do 3x na noč, pa se mi tudi ne da.Ampak lahko zaspim nazaj, delam to vse po temi in se ne razbudim, večinoma imam kar zaprte oči, tudi ko sem na školki.Edino danes je bilo zoprno, ker ta mali spi zraven nas v postelji in se potem še on zbuja, pa je mal tečno.Ampak kaj pa čem, polulat se ne morem.user posted image

Če vam pri kihanju npr. uide, morate kihnit na stran.To pomeni, da pred kihanjem obrnete glavo levo ali desno in šele potem kihnete, tako ne gre nič ven, tudi če je mehur poln.user posted image

Za imena tudi pri nas kolebamo na ful, meni je za fantka ful všeč Nikolas in Lukas, pa LArs in Sven, ampak moj ni preveč navdušen (še).Za punčko pa nimam pojma, meni je všeč Lia, pa ima čuden pomen (nesrečna), Laura (pa jo ima kolegica), Klara, Ana, Sara pa mojemu niso glih všeč.MA kaj pa vem, sej je še cajt za ime...user posted image

Voziček bom jaz vzela 100% s košaro, verjetno Peg Perego, ampak še ne vem katerega.Kupila ga bom v Italiji, skor ziher.

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.9.2006 11:57:20   
tinaaja
Jaz se se posebej trudim, da veliko pijem in posledicno ponoci masiram na wc od 1-4x. Ampak to je zdaj ze kar na pol spanje, ker sem se ze tok navadila. Vseen mi je vcasih cudno, od kje tok urina.. Ker tud ce grem 4x, je vsakic noro veliko tega user posted image
Jaz imam za fanta izbrano ime, Svit, morda Oskar. Za punco pa bo dedi povedu a bo Lija, Manja al Ella. Mami je tukaj mal neodlocna user posted image  

Jaz ful kiham, ampak se mi se ni zgodilo, da bi mi uslo. Je treba Keglove vaje delat - a jih kaka ze dela?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.9.2006 11:59:43   
klavdyk
pozdravljene,
ma smo se polenile malo nič več nismo tk aktivne pri pisanjuuser posted image
js sm mela pa včeraj 3.pregled. sma poslušale srčekuser posted image user posted image se je ful fajn slišalo. no pa kri sem dala za THT in glavco mi je zmerla. a mogoče ve katera za kako stran, kje so napisane velikosti glavic po tednih?
no drugač sm bla pa včerja popikana kot še nikol. zjutraj mi je v zdravstvenem vzela kri za ščitnico, pol pri G v bolnici v laboratoriju, čeprav je una sestra pri G rekla, da mi je sm urin napisalauser posted image user posted image  čudno. no pol pa še za THT-no in sestra pri G mi ni najdla žile, je piknala pol pa ni priteklo kaj in me je spet poslala v lab da mi je tam vzela. zdaj mam pa obe taki roki, kot da bi bila največji drogeraš na svetuuser posted image user posted image  če je pa res. mislim,... v zdravstvenem mi najde žilo TAKOJ. v bolnici pa zmeraj neki jamra.

drugač pa je počutje ok-sm zgaga me še matra ko pas

čao

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.9.2006 12:02:41   
tinaaja
a mogoče ve katera za kako stran, kje so napisane velikosti glavic po tednih?

V materinski imas graf.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.9.2006 12:21:35   
Cinca79
Živjo!

Ali se je kateri dogajalo, da jo v 15. tednu špika v desnem jajčniku? Mene na cajte malo začne špikati...dobro, da imam danes pregled, da bom ginekologinjo vprašala...

Ali katera hodi na vadbo za nosečnice v ZD Fužine (Lj)? Sem na foruma videla, da punce hvalijo, tako, da komaj čakam...user posted image

Dolgolaska: jaz če bi bila namesto tebe, jaz mu nebi pošiljala e-maila, ker se mi zdi zelo neosebno, če je na drugi strani Slovenije, bi ga vsaj poklicala po telefonu in mu sporočila novico..maili mi niso všeč za take novice, če ne moreš do njega osebno raje pokliči

Voziček bom dobila od mojega brata, so imeli tamalega 2 leti nazaj, upam, da bom tudi veliko cunj tam dobila

Jaz sem se zredila že skoraj 3 kg, trebuh rase in jutri JEEEE! grem v šoping user posted image

Imena sva midva že enkrat gledala, zdaj pa kar nič več, sva čisto odmislila user posted image , nama so bolj všeč stara slovenska imena, ki niso zdaj preveč pogosta, ampak so pa lepa user posted image

Če mogoče ne veste imate na strani statističnega urada http://www.stat.si rojstna imena in priimke, kako pogosto je kakšno ime in katera so v zadnjem desetletju najbolj pogosta, meni je ful zanimivo

zdaj pa nazaj delat

LP
Cinca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.9.2006 12:42:14   
Anonimen
Cinca79, tudi mene občasno špika na levi ali desni starni jajčnika, ampak po mojem je to kar normalno.

Zredila sem se za 1 kg, pa tistim k sama ne povem, da sem noseča sploh ne opazijo, in tisti ki to novico že vedno mi rečejo; Ja kje maš pa bušija?! user posted image Halo?!?!? Pa sej se mi vidi. Jaz pa moj opaziva že kr konkretno spremembo.

Glede imen; naj bi dobili fanta in trenutni naj izbor je Matic (mi je bil tud Blaž všeč, pa je od mojega sorodnica, ki je rodila par dni nazaj dala svojemu sinku to ime, tko da...), če pa bo kljub vsemu punca bo pa Polona.

Lp, jjasna

(odgovor članu Cinca79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.9.2006 13:39:54   
urla
Sibil - a ti to resno glede obračanja glave pri kihanju? No bom pa probala. Bolje to, kot plenice med nogami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.9.2006 13:44:54   
A-N-J-A
Tinaaja zakaj bo pa dedi povedu,a si mogoče mislila očiuser posted image .Pa še neki me zanima,upam da ne boš zamerla,zakaj Ella z 2-ma l-jema?Mene so vsi spraševal,ko sem rodila,če z 2-ma l-jemauser posted image .Sm firbčna neuser posted image ?
Cinca79 a ti boš hodila na Fužine?Moja kolegica je hodila in je ful pohvalilauser posted image .A stanuješ kje v bližini Fužin?

Aja glede špikanja,mene tud špika,pa v prviuser posted image  meje tud,pa je G reku,da je to normalno da se maternica obrača v desno in zato boliuser posted image .Tko da ni panike.

Voziček bomo pa mi ponucal od ta velike,ker je kot nov,samo lupinco moramo kupit,ker smo ta staro prodal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.9.2006 13:52:40   
tinaaja
Srecne bodte, da vas spika.. mene ravno morda 2x ali 3x na teden.. In takrat mi je super, da se malo ta mala oglasi.. user posted image  Drugace sem pa zdaj kot nenoseca user posted image  - brez slabosti, brez bolecin, brez hormonskih motenj, .. skratka kul user posted image

Dedi = daddy user posted image user posted image user posted image  Moj mozek ja, ne pa dedek.

Ella verjetno itak ne bo, ker ima najboljs prijatljca ta ime izbran za svojo puncko in je bila cist nesrecna, ko sem ji povedala najin izbor.  user posted image  2 L pa je ideja daddyja, tko da nimam prstov vmes. Mi je bilo pa tud vsec, ampak zakaj dva pa user posted image  Tko kot Taya, Maya... Lahko pripisemo morda trenutni modi user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?