Cinca79
|
Živjo! Vidim, da je debata še kar živahna Prejšnji teden se nisem mogla nič javiti, ker sem bila službeno v Švici. Me je bilo malo strah z letalom, ker je ginekologinja odsvetovala zaradi povečanega rizika tromboze, sem potem več brala o tem in videla, da je to le pri daljših poletih in ne takih, ki trajajo 1 uro. Sem se bala, da mi v švici ne bo nič všeč - mislim hrano, pa moram reči, da sem jedla veliiiko in vse je bilo strašno dobro, samo vsi so me spraševali zakaj ne pijem vina , pa sem jim rekla zaradi zdravstevnih razlogov... res mi ni bilo žal, da sem šla, uživala sem 100% drugače počutje super, malo bolj sem eksplozivna, malo kolerična, kar sploh ni v moji naravi, vidim, da imajo hormoni že vpliv name, pa kar jokat se lahko začnem pri kakšni lepi pesmi, zdaj že vsi vedo, katerim sem hotela jaz osebno povedati, tako, da me zdaj več ne briga kdo in koliko govori o meni, vem, da v službi bo to izredna novica, jaz pa samo upam, da bo z mojim malim/malo vse ok, danes imam pregled, mi bo povedala kakšno izvidi krvi in urina, upam, da je vse ok. Sicer sestra je rekla, da bodo poklicali, če bo kaj narobe in niso, tudi jedla sem brez problemov, nisem imela slabosti, tako, da mi železa ne bi smelo primanjkovati...vam povem več danes zvečer ali zjutraj.. tudi jaz moram v šoping, hlače so ozke, rabim pa dvojne (ene za rezervo), ker grem čez 14 dni spet na eno službeno pot. Zadnjo imam v začetku novembra, decembra pa ne grem več, bi bilo pa že malo preveč. Kaj veste ali ima H&M v ljubljani tudi kaj za nosečnice? Bom en dan ta teden vzela dopust, da grem malo v nabavo, upam, da bom kaj pametnega našla. anna2007 - ne se sekirat, to je le verjetnost, nikoli ne veš, kot so punce že rekle, če bi že vzeli za sveto to razmerje, je še vedno le 1 nosečnica izmed 100, tako pa še vedno lahko zgrešijo, četudi je NS super, ne se preveč obremenjevat! držimo pesti, da bo vse ok lepo se imejte še naprej! Cinca, 14t3dni
|