|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
25.9.2006 14:44:26   
Kety
Dober dan!

Sem imela pester vikend in do sedajle nisem imela časa za vas. Tia, če bi vidla, da ti je dolgčas, bi z veseljem klepetala s tabo. Zdej boš pa itak vsak hip šla domov. No, vidim, da sta ti in Demi preživeli prvi dan službe. Sej se boš hitro navadila in bo šlo. Čimbolj se zaposli pa bo šel čas hitro mimo.

Ja, kolk pa vse držite pesti zame, sej se bo samo od sebe prijelo, ne bo treba nič delat!user posted image user posted image  Ko bo bo, smo rekli in ne bomo nič paniko zganjali.

No, danes imava z dragim obletnico poroke in sicer že kar 7 let. Za darilo smo v soboto šli na morje (v Ankaran) do včeraj. Bilo je super, super, super lepo...že dolgo se nisva imela tako lepo. Brez kreganja, brez negativnih misli, res lepo. Voda je bila božanska, ful visoka plima, voda pa kristalno čista, toplo sonce,...majka! Smo res narajmali vreme in vsi trije smo noro uživali.

Timon bo kmalu dobil 8 zobek (spodnja desna dvojkica). Joj, zdej pa ti zobki spet rastejo kot gobe po dežju. Ima kar navale. Mu rastejo kar po skupinah. Upam, da bo spet nekaj časa mir. Danes se je spet 3x zbudil ponoči. V Ankaranu je spal v svoji sobi in je prespal celo noč. Sem 100%, da ga tudi midva zbudiva ponoči. Komaj čakam, da dobi sobo.

Danes nam že lepijo izolacijo na hiško, tako, da bomo imeli kmalu fasado!!!user posted image user posted image user posted image

Grem kej narest!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 626
25.9.2006 14:49:51   
Tiamo
še dobrih 10 min in grem k moji Demi...

violinski Demi zjutraj ni imela vročine, tako da spet menim, da je bila vročina od zob. Namreč vse trojke ji ven lezejo, spodnja desna je že prebila dlesen, druge pa še ne. Mogoče je tudi to vzrok, da ne je v vrtcu. prej sem govorila z mami in pravi, da nima vročine. Bomo videli, kako bo.

jankobananko, super da greš na svoje...saj veš za kaj boš delala in za koga.

Neposredna povezava do sporočila: 627
25.9.2006 14:56:37   
Tiamo
se oglasim od doma...že letim user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.9.2006 15:10:32   
Kety
Sjug, jaz tudi nimam tvojega gesla! Se priporočam zanjga!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.9.2006 15:48:54   
Kety
No, pa sem se še jaz potrudila in dala par svežih slikic v album! Gesla ni, tako, da je dostopen vsem, ki si ga želite ogledati!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.9.2006 15:50:14   
Kety
Jao, mal se mi en škrat urinil vmes...user posted image

< Sporočilo je popravil Kety -- 25.9.2006 15:54:51 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.9.2006 18:15:51   
Tiamo
Midve sve doma user posted image  Demi je v vrtcu res gladovno stavkala, ker je potem pri babici pojedla eno žemljo, hrenovko in pol, pire krompir in piškot, popila pol litra čaja. Med potjo domov je zaspala v avtu, zdaj je spet popila že pol litra čaja in še pije. Revček moj...Ko se je zbudila v avtu je bila čist premočena, sem ji takoj doma zmerila temp. 36,8, tako da ji je bilo samo vroče v avtu. aja, k sem prišla in ko me je zagledala, ni jokale, ne bila vesela...ampak prav jezna, me je kar tepla user posted image  pol se me je pa 15 min držala k klop, pol pa že noret in rezultat, zbito čelo, ker ji je na parketu spodrsnilo in direk v šivalni stroj. Še dobro, da imam ta gel od Justa, namažen in rdečica, modrica in vse ostalo zgine v 15 min. Tako, da ima samo malo rano zdaj. Kety tako se pa ne gremo!!!! A mi poveš kako je lahk oTimon took luškan na slikah? MA tok je še vedno cot z veliki oki za pojest. Ampak hitro rastemo a ne? Sem opazila, da imaš igračko za vstavljanje likov. Demi (sse spet hvalim) jo že obvlada, edino kar ji kakšen lik ne gre notri, npr. če trikotnik zamakne malo postran, potem ne gre v luknjo. Drugače pa krog, kvadrat obvlada za šalo.  Jessy, za plenice kar reči, samo pozimi ne gremo oz. ne gredo tja. A tisto mleko si našla? Kaj že je , mi je zglave ušlo?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.9.2006 21:24:47   
Jessy
Pri avgustovkah so pa sami lepotci in lepotičke! Sem pogledala oba albuma (od Sjug in Kety)! Same pohvale! user posted image user posted image user posted image

Tia, tvoja Demi je pa vsakič lepša - a sem to že omenila? Ta nov avatar je spet enkraten!
Za mleko sem pozabila pogledat! user posted image  Sploh se nisem spomnila nanj! Upam, da se naslednjič spomnem in pogledam. A si rekla, da se imenuja Planika, al kako???

Mene pa nekaj zanima! A je katera od vas kupila tisti krožnik, ki se ga vakumsko pritrdi na mizo? A se ga splača kupiti? Kje ga imajo in po kakšni ceni?

Šibam, me preganjajo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 633
26.9.2006 7:00:31   
Tiamo
Jutro,

prva na delovnem mestu. Demi je lepo prespala noč, nič vročine, je bila pa včeraj zvečer tečka..sem pogledla še leva trojka ji ven rine.

Jaja Jessy Planika je mleko user posted image  Glede krožnika sem jaz v Baby centru kupila vakumsko podlogo, tako, da se vsi krožniki in skodelice gor pripopajo. uporabno je pa tako tako, moraž navlažit da drži, ampak Demi vseeno kdaj pa kdaj dol odpopa skodelco ali pa kar celo podlogo. Moram pa rečt, da nikoli še ni zanalaš kaj zvrnila, lepo je, edino kar -zdaj k sama je- gre veliko mimo ust. Nevem, jaz sem dala za podlogo in krožnik še 1000 SIT ne, ker je bilo lih v akciji od Tommy Tippe.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.9.2006 8:22:38   
ery
Jutro..Punce.. Joj enostavno-NIMAM ČASA ...še preberem komaj kaj, čeprav ste tudi bolj skromne s pisanjem user posted image

Ja kaj naj rečem. Včeraj in danes sem cel dan v službi, ker mora pač tajnica pisat zapisnik. Obup! In pol ful pogrešam mojo Niko. No čeprav včeraj sem bila tako izmučena, da sem komaj kaj naredila. Cel dan me je bolela glava, pol pa kot zanalašč Nika ni hotela zapsta in sem jo na malce pregrob način uspavala, ker sem bila jezna, pa utrujena, pol se je pa jokala, pa meni je bilo žal in mi je še danes... Ma groza. Moj je pa itak delal do večera, ko pa je domov prišel, je pa jedel in gledal BAR!!! jaz pa Niko uspavala... Upam, da bo danes boljše. user posted image

Ja Nika je pa že ful hodila, zdaj se pa notri v stanovanju noče spustit. Zunaj že nekako gre, notri je pa vsa trda. Ne vem kaj in koga se je tako ustrašila. Ma bo že boljš.

Kako pa kaj ve? No saj vas preberem. user posted image  Res so vsi tako luštni, jaz pa nimam skenerja  oz.digitalca in ne morem dat slikce od Nike gor. Edino če sestrično prosim. Ona je pa naredila par slikic z digitalcem in lahko eno vrže gor. je tako?

Jessy, kaj je s tem mlekom Planika? Nisem ravno zasledila, o čem teče debata. Nika ima en krožnik, ki se prilepi na mizo, ampak ji ni preveč všeč. najrej je z navadnega in ji jaz držim krožnik. Pa še to je le krompir un take stvari. Juhe user posted image niti slučajno ne.

Bi pa mogoče kupila tiste krožnike z Miki miško, mogoče so pa ok? Kja mislite?

Evo moram šibat kavo kuhat. (tajnice smo za vse)...

papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.9.2006 11:37:16   
Kety
Dober dan!

Mi smo spet slabo spali, Timon se je 2x zbudil, od tega je 1x sam nazaj zaspal, drugič sem mogla pa jaz vstat. Sej ni važno, v glavnem spet nisem spala.

Tia, Sjug, mi je kar malo nerodno, ko tako hvalite Timona. Tia, spet imaš ful dober avatarček. Demi ima pa tudi že ful laskov, ane? Pa še vedno tako blond. Bo res lepa punca. Drugače pa tisto škatlo s kockami tudi naš Timon že kak mesec obvlada. Zgoraj jemlje ven in ob strani not meče. Ampak še ne ve kateri lik gre v kako luknjo, ampak mu moram jaz prav obrnit, za not porinit pa nima problema. Se mi zdi ful smešen, ko tako z zanimanjem in intenzivno preprijema tiste kocke, potem jo pa namesti na luknjo in jo porine notri. Mu gre kar super.

Sjug, sem pogledal tvoj album. Kako velika in lušna otroka imaš. Ažbe je velikan proti našemu Timonu. Iz slik pa vidim, da sta oba med seboj dobro razumeta. Super. Komaj čakam, da tudi Timon dobi bratca ali sestrico.

Timon se je navadil jest tako, da mora skoz letat naokoli. Sem ful jezna zaradi tega in potem hodim za njim in mu porivam hrano v usta in to z roko, ker iz žlice noče jest. Kako se nam je to zgodilo?!?! Zdej sploh ne vem kako naj ga odvadim tega. Še vedno se zmrduje pri kosilu in ga komaj pripravim da kaj da v usta, tako da toleriram to njegovo letanje samo zato, da kaj poje. Upam, da se to kaj spremeni.

Včeraj sem izvedela, da bomo na vrata čakali še najmanj 14 dni. Sem bila ful razočarana, ker sem upala, da bomo Timona dali v svojo sobo že konec septembra. Zdej se bo pa vse premaknilo za 1 mesec. Groza!

No, zdej si pa šibam umit lase, dokler Timon spi. Potem se pa lotim pečt pizzo. 

< Sporočilo je popravil Kety -- 26.9.2006 11:40:49 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.9.2006 11:57:00   
Tiamo
Keta samo tok glede laufanja za njim, ko ga hraniš. Nič niste zgrešili, to je čist normalno v tej starosti dobi otrok...ne jezi se preveč...večkrat ga primi postavi nazaj na mesto, kjer ga hraniš...se bo že navadil. demi je ista, primiru je edino ko sama je. V vrtcu pa šiba naokoli, pa po 2 min pride spet po eno žlico, pa spet za 2 min leti...mi je vzgojiteljica rekla, da se cca pri 18 mesecih tega odvadijo...

Demi ima zdaj kar veliko lask, zadaj čist skravžlane...komaj čakam, da ji zrastejo daljše, da vidim kok bodo pol skravžlani. Bi jo zdaj kar malo postrigla, ker je zjutraj kot da bi se s petardo počesala, haha.

Eno vprašanje: ste vse proste 30.9. ali pa 7.10, da bi se dobile? 

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.9.2006 12:37:02   
Tiamo
Demi je že pri babici, so jo klicali, da od kar se je zbudila skoz joka. tudi danes je v vrtcu gladovno stavkala, hehe. Revček moj bogi, ma sej se bo navadila...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.9.2006 13:41:30   
tina104
Tia, se vidi, da imaš v službo občutno preveč časauser posted image

Če se boste dobile, še ne vem, če bom zraven. Sicer imam kar čas v soboto, ampak kot sem že 100x napisala, ne vem, če bi prišla sama z Aljažem. Če bo pa imel ati čas, pa se še ne ve.

Te krožnike na vakuum mislim, da sem videla v BC. Moja sestra ga ima. Ni ga nekam dolgo uporabljala. Koliko stane ne vem. Oni plastični krožniki z miki miško ipd. pa sicer so fajn, ker se ne razbije, če ga dol vrže, ampak v mikrovalovno ga pa ne smeš dat. To se mi zdi slabo. Sploh v tisti skodelici bi večkrat rada kaj zagrela.

Mleko Planika sem jaz ravno včeraj kupila 1l in to prvič - v Mercatorju. Mi je kar smešnega okusa. Nisem navajena na tak okus in ga nisem spravla dol toplega več kot deci. Drugače mleko pijem na veliko, pa tudi to se mi ni zdelo slabo, ampak ko sem ga začela pit, pa mi naenkrat ni več odgovarjalo. user posted image  Bom kar pri Alpskem ostala, Aljaž ga tako spije v celem tednu mogoče 2 dcl.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.9.2006 13:45:33   
tina104
Pozabila sem še par stvari - Timon je res pravi lepotec!

Pri nas je tako, da Aljaž še vedno ni v vrtcu, ker še mora jutri dobit antibiotik. V vrtcu ne dajejo nobenih zdravil. Drugače se mi zdi že zdrav. Ati ima bolniško zanj do petka, je zdravnik kar tako napisal, čeprav mu nisem nič rekla. Tako je ta teden še cel doma, naslednji teden pa spet privajanje na vrtec. Upam, da bo vsaj tako fajn kot je bilo nazadnje, ko ni kaj veliko več jokal.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.9.2006 14:16:04   
Tiamo
hehehe tina, nimam časa med službo, ampak jaz sem took sposobna da delam več stvari hkrati...haha če verjameš!

Tako, za zdaj me še pustijo na miru, je pa super, ker imamo zdaj ZENe in lahko iz mojega delovnega mesta vse popravim, namesto da bi hodila do uporabniov in jim popravljala zadeve.

drugače imam še dobrih 45 min do odhoda iz službe...

upam, da bo jutri kakšna na RR, ker jutri delam do 17 in se mi bo zmešalo od nedela. Bom nabijala sporočila na Avgustovkah....Tele srede me ubijajo, samo grem pa v petek že ob 13 iz službe-tkao bi moglo biti vsak dan. e to bi bila idealna služba.

pa še nekaj, k smo se pogovarjale nekaj časa nazaj o službah...niti ena ni povedala kok ima plače samo jaz sem napisala mojo revščino. si predstavljam da imate vse druge več plače, kar za učiteljice vem, da se jim giblje tam okoli 300 čukcev, a ne?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 26.9.2006 14:19:43 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.9.2006 14:16:52   
natasaxy
Dan. Mi se te dni skoz zunaj potepamo, tako da je tudi malo manj časa. Včeraj sem mobla it v Kranj, pa na socialno in take zadeve, danes sem šla malo na otvoritev Merkurja v našem koncu pogledat, sam je blo ravno okrog dvanajstih, ko je naš zaspan, tako da sva po petnajstih minutah šla domov. No balone pa sva le dobilauser posted image user posted image , da je blo v avtu kaj za početuser posted image .

Popoldne grem spet malo delat, tako da mi bo dan hitro minil. Sem tolk jezna zadnje čase na mojo tehnologijo - računalnik še vedno ni popravljen, zdej pa je še printar fuč.

Jaz imam tudi krožnik na vakum, pa se mi ne zdi nič posebnega, mu velikokrat raje dam v navadi krožnik, kjer se hrana tudi hitreje pohladi. Mi samoi tudi že malo jemo, velikokrat z okrog obrnjeno žlico, počasi bo. Najraje bi pa vse z roko packali.

Nič toliko oglašanja z gorenjskega konca. Imejte prijetno popoldne. Cao

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.9.2006 14:49:32   
petri85
Oj!

Ste kar pridne s pisanjem, glede na to, da vas je večina že v službi!user posted image

Timon, je res luštkan! A je tud mal skodran, a ne?

Pa Tia ima spet lušten avatar!

Nataša, ni problema, ti sam poklič prej, ker sva skoz na zraku, tako, da ne računat, da bom tvoj e sporočilo prebrala na RR!

Kot pravim, midva sva res skoz zunaj, se mi zdi prav škoda zamudit te prekrasne jesenske dneve!!!

Pri nas je iz tega krožnika s Tomom in Jerryem, ki smo ga dobili za darilo. Niti še nisem nikoli razmišljala, da bi mu naštimala taga z vakumom.

Je zaenkrat kar lepo, je pa res da ponavadi zraven pregleduje kakšno knjigico ali reklami - zdele je že cel teden aktualna una od Lumpija, ma jo pomoje že na pamet zna!user posted image

Sedaj pa še mal počijem, pol greva spet ven!

Uživajte!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
26.9.2006 14:56:30   
Jessy
hehe, Tia, pa si me pripravla do tega, da se morem oglasit - drugače nisem imela namena zdaj kaj pisat! A 300 čukov dobijo učitlce? Waw! Kje pa? A jih tam še kaj zaposljujejo?
Jaz vem, da se plače iz kraja v kraj razlikujejo in mi, ki skoraj delamo na podeželju, dobimo precej manj, kot tiste, ki so v večjih mestih, ampak da je razlike toliko, si pa nisem mislila. Namreč, moja plača znaša med 195 in 200 jurji. Je pa res, da sem še v "nultem" plačilnem razredu in brez vseh nazivov. Oboje bom letos napredovala, tako da pričakujem cca 20 jurčkov več na ta račun.

Ery, to mleko je enkrat omenila Tia. Baje je to mleko priporočljivo za naše malčke. Sama bom tudi kar na Alpskem ostala. Se obnese! user posted image

Saj morem nehat! Neja se je že zbudila! Zdaj pa greva lovit kakce, da ga neseva v laboratorij! user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.9.2006 19:25:55   
violinski
Živjo!

Kako gre, gre? Pri nas gre. Aljoša preboleva virozo, nič nima vnetega, samo veliko sluzi vsepovsod. Sva bila pri pediatrnji. Da ne bo ostalo pri tem, jo je malo podal tudi meni, tako tudi jaz že ves dan kiham, smrkam in me srbi grlo, pa ne vem, kako naj se tam popraskam user posted image . Pred par urami sva z možem popolnoma presenečeno ugotovila, da se je Aljoša v dveh dneh brisanja nosu naučil, kako se usekne v robček. Sva čisto navdušena, saj je do sedaj vse otroke iz naše družine tega naučila moja mama, ki jih je znala pravilno motivirat, on je pa to kar sam od sebe (no, mogoče je videl mene, ki sem to danes ene 100x naredila, pa glede na to, da zdaj ves čas ponavlja stvari, enkrat tudi to ponovil user posted image ).

Nosek ima torej že skoraj čist, zato bova jutri šla v vrtec za eno urco, saj tudi on danes sploh ni imel vročine. Me prav zanima, kako bo v vrtcu, danes mu namreč že pediatrinja ni bila čisto nič všeč, in to se nama je zgodilo prvič. Jah, malo je mamast, očitno.

Poleg tega sem ob pogledu na koledar ugotovila, da je danes obletnica, odkar je zbolel za Kawasakijem. Pred letom dni so se zame začeli peklenski dnevi.

Za tisti vakumski krožnik sem hotela povedat, da sem ga jaz uporabila ene dvakrat pri Lani. Namreč, ko je ugotovila, da ga lahko sama premakne in privzdigne, je bilo slabše kot z navadnim krožnikom, namreč za ga premaknit je morala uporabit silo in se je krožnik odlepil nepričakovano in precej hitro, hrana pa je poletela vsepovsod. Jaz za hranjenje uporabljam kar naše globoke krožnike iz keramike od Kili Liboje, imam par tudi enega nizkega iz melanina, ampak ga nucam zelo redko.

Tko, zdej moram pa it, ker so vsi moji prišli domov. Pa-pa!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 645
26.9.2006 20:12:09   
nanka
No še malo glasu od mene. Naša je tudi pokasirala virozo, pa je pri njej že mimo, glavnino imam pa jaz. Smrkam in kašljam kot nora. Že četri dan in sploh ne gre na bolje. No ja bo že, samo da se je dete pozdravilo.

Tia, moja plača je 200.000 z vsemi stroški, vožnja nanese kar lep znesek.

Vsak dan sva pri babici, da se je bo počasi navadila in da drugi teden nebo prevelik šok. Ampak zaenkrat je kar zadovoljna, tako da bo.

Jutri imava z Maticem pegled na pediatriji pri endokrinologu, v sredo imava pa z Zojo pregled na gastro. Tako da bom dva dni gostovala na Vrazovem trgu.

Nič detece je tečno in zaspano, zato lahko noč  

Neposredna povezava do sporočila: 646
26.9.2006 20:59:19   
sjug
Dober večer, dekleta!

Vidim, da je debata danes malo bolj živahna, kot je bila zadnje dneve. Prav fino. Tudi malčki so se že povečini pozdravili, kot vidim. SUper!

Ali ima katera namen iti na Pikin festival v Velenje? Mi nameravamo v petek, to je, če bo moj dovolj zgoden iz službe. V soboto pa gremo v Lucijo. Je moj natempiral konec tedna do maksimuma, da ne bi preveč mislila na službo, ki jo začnem v ponedeljek. Sem že vsa nervozna ...

Drugače pa se tudi mi potepamo ves čas. Moram izkoristiti te tolpe frej dneve, dokler jih še lahko. Vse obredemo peš, danes smo pohajali ca. tri ure. Popoldne pa smo se šli še v tivoli igrat. Se včasih kar sama sebi nasmejem, ko gledam, če je kje kaka RR-jevka. Sej včasih zagotovo je, samo da ne vem.

A, krožniki so na tapeti. Katarina ima takega, ki se pripopa pa še voda se not nalije. Moja sestrična ga je res veliko uporabljala, ona pa v njem je samo čokolišnik in je zaenkrat brez veze. Uporabljam pa male skledice za pripopat za Ažbetka. Narežem sadje ali pa mu dam makarone, tako da sam ven pobira. Saj na koncu je vedno precej hrane naokoli, ampak, če se ne bi prilimalo, bi je bilo pa še več. Juho in stvari na žlico pa tudi slučajno še ne je sam. Bo, drugo leto poleti, ko bomo zunaj. Saj mogoče je res, da je fino če je otrok hitro samostojen, ampak ne sodim v skupino ljudi, ki radi pucajo. Svinjaka pa tudi nočem imeti. Sedaj moram včasih še našo 4,5 let staro dečvo futrat. Da ne bi bila drugačna kot mali user posted image . Koliko je stalo pa nimam pojma. Sklečka je mislim, da nekaj čez 1000 SIT, veliki krožnik pa, hmm 2-4000 SIT? Tam nekje user posted image .

A moja plača? Bom videla, ko se vrnem na delo. Pričakujem okoli 1000 E z malico in vožnjo. Če bo kaj več, bom pa samo srečna. Ja, ja, punce. Začnimo razmišljati v Evrih.

Pa lepe sanje vsem.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.9.2006 8:02:02   
Tiamo
Jutro,

včeraj, ko sem prišla po Demi se me je potem eno uro držala k klop. Ob 19 je pa zaspala k top. Danes zjutraj je že jokala k sem jo predala moji mami. Zdaj čakam, da me pokliče.

Sjug seveda je debata živahna, zdaj sem v službi, hehe. Ja v evrih, moja plača še manjša zgleda kot že je, hehe.

Sjug, sem jaz včasih ko sem bila še noseča gledala naokoli, kje je kakšna RR, sploh pri G. Potem k sem rodila me je minilo, drugače pa one mene spoznavajo, ko jim povem kako je moji Demi ime. Že dvakrat se mi je zgodilo, da so mi mamice rekle, a to je pa una revca s krči. user posted image

Grem malo delat, kao user posted image  

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.9.2006 8:44:26   
nanka
Dobro jutro,

Tia vidim, da si že polna delovnega elana, le tako naprej, dan bo dolg. No meni manjka še 7 dni, pol gre pa zares. Ja pa se bo res potrebno kmalu pogovarjati samo še v Eurih, zaenkrat se mi še ne da preračunavat, tako da so mi zaenkrat še španska vas.

Jaz sem pa že čisto obupala nad nočnimi plenicami, naša je zjutraj tako poscana, da je cela za ožet. Mokra je od podplatov do vratu. Pa sem sprobala že vse vrste plenic, včeraj sem ji dala papmpersko, ki se obleče kot spodnje hlačke, pa ni nič bolje. Res so ji še malo prevelike, ker so od 8 kg naprej, naša pa je padla spet pod 7 kg. Takoj ko zboli izgubi 200 g in gre tako počasi gor.

Zdaj grem pa počasi kuhat, da bo Zoja še pojedla preden se počasi odpravimo proti pediatrični.

Se kasneje še oglasim.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 649
27.9.2006 12:39:07   
Kety
No, Tia, a ti je še dolgčas? Očitno imaš delo, ker nisi nič napisala, kar je verjetno super. Nič ni bolj grozno, kot če hodiš v službo vegetirat. Je potem bolje, če si doma. Vsaj zame.

Danes je za mano spet ena neprespana noč. Se je Timon 2x zbudil in jokal. Drugič sem ga malo ignorirala, pa ni in ni nehal, samo pojačeval je, zato sem mogla vsta in mu dat flašo. Potem je bil pa mir. Včasih me tako zjezi, ker sem 100% da ni žejen, ampak samo rabi malo crkljanja. Upam, da bo tudi to prerastel.

Nanka, ti si pa res zapolena 100 na uro. Te pa res razumem, kako ti s temi gramčki gor in dol, ker imam jaz isto s...Tudi Timon takoj zgubi 300g, samo da zboli. Nazaj pa tako težko dobimo. Še vedno smo na 9.500g. Ampak, P. ni nič komentirala, zato sklepam, da je vse ok.

Jessy, a vi ste dali ob 1 letu tudi kakec in kri? Pri nas nič od tega. Se mi zdi, da se ji je tako mudilo, da ga niti ni uspela dobro pregledat, kaj šele da bi nas poslala v laboratorij. Sva pa bila prejšnji teden pri zdravniku, sem pozabila povedat. Se mu je ena ranica na prstku zagnojila in je imel čisto zatečen prst. So mu odprli rano in spucali ven gnojček, pa še celega je pregledala od glave do pete. Pa ni bila njegova zdravnica. Tako, da brez komentarja na našo.

Jaz imam pa eno dilemo. Namreč moram kupit zavese za v kuhinjo in spalnico, ki sta ločena samo s polovico stene (brez vrat). Zdej pa ne vem kako naj kupim zavese. V spalnici bodo itak dolžina do police, v kuhinji imam pa 2 okna. Enega nad pultom, drugega pa pri jedilni mizi. Nad pultom moram kupit dolžino 2/3, da ne špricam po njih z vodo in da ne motijo stvari na pultu. A moram potem tudi za drugo okno kupit enako dolgo, ali je lahko do police. Da ne bo smešno zgledalo.?!?!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Ste športniki?
muška

z dušo in telesom (12%)

samo rekreativen (50%)

nikoli (8%)

raje počnem kaj drugega (17%)

nikakor (7%)

sem, in to prenašam tudi na podmladek (7%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!