violinski
|
Živjo! Kako gre, gre? Pri nas gre. Aljoša preboleva virozo, nič nima vnetega, samo veliko sluzi vsepovsod. Sva bila pri pediatrnji. Da ne bo ostalo pri tem, jo je malo podal tudi meni, tako tudi jaz že ves dan kiham, smrkam in me srbi grlo, pa ne vem, kako naj se tam popraskam . Pred par urami sva z možem popolnoma presenečeno ugotovila, da se je Aljoša v dveh dneh brisanja nosu naučil, kako se usekne v robček. Sva čisto navdušena, saj je do sedaj vse otroke iz naše družine tega naučila moja mama, ki jih je znala pravilno motivirat, on je pa to kar sam od sebe (no, mogoče je videl mene, ki sem to danes ene 100x naredila, pa glede na to, da zdaj ves čas ponavlja stvari, enkrat tudi to ponovil ). Nosek ima torej že skoraj čist, zato bova jutri šla v vrtec za eno urco, saj tudi on danes sploh ni imel vročine. Me prav zanima, kako bo v vrtcu, danes mu namreč že pediatrinja ni bila čisto nič všeč, in to se nama je zgodilo prvič. Jah, malo je mamast, očitno. Poleg tega sem ob pogledu na koledar ugotovila, da je danes obletnica, odkar je zbolel za Kawasakijem. Pred letom dni so se zame začeli peklenski dnevi. Za tisti vakumski krožnik sem hotela povedat, da sem ga jaz uporabila ene dvakrat pri Lani. Namreč, ko je ugotovila, da ga lahko sama premakne in privzdigne, je bilo slabše kot z navadnim krožnikom, namreč za ga premaknit je morala uporabit silo in se je krožnik odlepil nepričakovano in precej hitro, hrana pa je poletela vsepovsod. Jaz za hranjenje uporabljam kar naše globoke krožnike iz keramike od Kili Liboje, imam par tudi enega nizkega iz melanina, ampak ga nucam zelo redko. Tko, zdej moram pa it, ker so vsi moji prišli domov. Pa-pa!
|