|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
21.9.2006 21:31:31   
sjug
Hoj dekleta!

Kaj je to danes en štrajk? Običajno imam zvečer vsaj kaj za prebrati, če že nič ne napišem, danes se je pa samo Kety oglasila.

Pri naši Katarini smo imeli včeraj  roditeljski. Vzgojiteljica je bila vsa v akciji, programa je OGROMNO. Upam, da bo zdrava in bo redno hodila v vrtec. Je kot mali "obiskovalec", ker je že več kot eno leto skoraj ves čas doma. So šli pa danes v ZOO in so se imeli super. Naša punca je bila čisto navdušena user posted image .

Sem pa danes prav utrujena in grem kmalu spat. Zjutraj sem šla na angleščino, potem sem imela druge opravke, popoldne gledališče s tamalo, tako da je bil natrpan dan. Nisem vajena, tako da sedaj nabiram kondicijo pred velikim finalom. Aja, pa še jutro me je spravilo iz tira. Namesto telovadbe in kave, se je jutro začelo z besedami: "Joj, žena! Ura je pet do sedmih. Zaspala sva." To ti je ugotovitev, angleščina se je začela pa ob pol osmih. Moj odgovor: "O šit! A me nisi mogel zbudit, ko je ura zvonila? A je res skoraj sedem?" Pa sem prišla še pravi čas na angleščino. Ekspres res, z malo zamude, ampak smo malo kasneje tudi začeli.

Ažbe samostojo in previdno naredi že po nekaj korakov. Bravo mali user posted image user posted image user posted image . Je zelo oprezen in se ne upa kar spustiti. Počasi pa ziher. Ima drug pristop kot Katarina. Ta se je samo spustila in šibala, mali pa postopno, korak za korakom.

Nč, grem pogledat kdaj bo na kraju zločina, potem pa spat. Lahko noč, vsem.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.9.2006 12:21:15   
Kety
Ja, Agustovke, kje pa ste?? A nobena nima nič časa ali kaj?!!? Sjug, sva ostali sami????

Naš palček je šel zdele spat in upam, da bo dolgo spal, ker imam za zlikat goro perila. Ob 18ih gremo pa ne eno 50-letnico in bo šel Timon z nami in bomo ostali dokler bo zdržal. A mislite, da ga bomo preveč matrali s tem? Na eni poroki je že bil in ko ni mogel več, je zaspal v vozičku. Upam, da bo tudi tokrat tako!

Midva sva šla včeri v BTC in sem mu kupila lušno bundico v Zari za 7.500 sit. Sej ne vem ali je draga ali ne, je pa super in zato sem jo vzela. Sva šla z Zapp-om seveda in se super obnese. Tako, da mi zdej res ni žal da sem ga kupila, čeprav, moram priznat, da me je bilo kar malo strah, da se ne bo hotel vozit, ker se veliko avgustovčkov noče več. No, naš v njem uživa in se ne počuti prav nič utesnjenega.

Danes pa nam zidarji postavljajo oder za fasado. KONČNO!!!! Samo upam, da mi ne bodo zbudili Timona. Sem bila že skoraj panična glede te fasade, ker sva jo 1/3 vnaprej plačala pred 1 mesecem. No, zdej pa bo in bomo letos prišparali na kurjavi!user posted image user posted image user posted image

Danes sem si šla kupit Tifol in jih bom začela kar jest. Od danes naprej ne pazimo več!user posted image  Bomo vidli kako bo to rundo!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.9.2006 12:57:07   
Tiamo
user posted image OOOOOOOOOOOo Kety bo spet mami, hura... user posted image  res čestitke... Midve sva za teden opravile z vrtcem, v ponedeljek grem v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak vse greste (naka in violinski) za menoj a ne? Demi je v vrtcu zelo pridna, samo ne pije mi dosti tam, nevem pač štrajka. Pojokca k grem potem se pa lepo vkluči. DAnes sem jo pustila do spanja in malo dlje, pa ni hotela zaspat...zdaj spi. zdaj grem pospravljat, k je tak da vam raje ne govorim

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.9.2006 14:30:49   
Jessy
Spet sem tu! V bistvu sploh nimam več časa za pisanje. Saj preberem vas še, za pisanje pa kar zmanjka.

O, Kety!user posted image A naj že kar čestitamo?user posted image Da bi vam le čimprej ratalo, pa da bo šlo vse v najlepšem redu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta teden je bil kar naporen. V sredo sem imela še roditeljski sestanek. Naslednji teden bom imela še en seminar, potem pa upam na boljše čase!

Se pa že srčno veselim jutrijšnjega piknika, ki ga imamo vsako leto s prijatelji. Nas bo kar tja v 20, od tega bo tudi en Nejin sovrstnik, tako da družbe ji ne bo manjkalo. Bomo pa tudi mi poskušali, da bi nam gor zaspala, saj običajno se ti pikniki zavlečejo pozno v noč, pa ne bi rada vmes vozila Nejo domov spat, pa še taščo moriti, če bi jo pazila (sicer bi samo babyfon vključila, pa vendar). Upam, da ne bo komplicirala in da bo pripravljena tudi tam zaspati. Bomo pa ob enem vikendu, tako da bo lahko spala na toplem. Bomo videli!

Drugače pa ne vem, če je kaj novega. user posted image
Mejte se fajn!

tia, boš vidla, da se boš hitro privadila na službo! Jaz imam zdaj še več energije, kot prej! Več kot imaš za delat, več narediš!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.9.2006 17:08:42   
nanka
Pozdravček,

Kety, krasna novička, pa da vam čimprej uspe.user posted image user posted image

Petri, prihod vašega novega člana se tudi že približuje, še malo.

Ja, služba, še 14 dni pa se vam pridružim, čeprav imam drugi teden polno zaseden. Roditeljski sestanek, en dan ima Matic pregled na pediatriji, drugi dan Zoja, še nekaj je v petek pa mi je ušlo iz glave.

Nima in Jure user posted image user posted image  za ozdravitev.

Vsi, ki greste kam na lepše imejta se krasno in uživajte.

Violinski, otroka sta prava mala bombončka, oba. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.9.2006 17:49:24   
tina104
Zdaj nekaj dni nisem bila na RR, ker imam res ogromno dela, predvsem z Aljažem - namreč je zbolel. Noče nič jest, doji se nonstop, noče pit, ima drisko, 2 dni je imel ful vročino - eno večer celo 40,0, takrat smo tudi šli k dežurnemu. Danes je že precej boljši - brez vročine in ni več samo na rokah in na zizi kot prejšnje dni. Goste hrane še vedno ne je. Dopoldne ga ima ati, ki je ostal na bolniški, jaz sem v službi. Zdaj sem ga vedno podojila tik preden sem šla od doma, pa potem po službi sem takoj šibala domov, popoldne pa je itak bil cel čas na zizi.
Ker dobiva antibiotik, mora biti doma še vsaj do četrtka. Ko smo šli k dežurnemu, nas je zdravnik tam ful nadrl, da kaj ga dajemo v vrtec, da dojenček mora bit domauser posted image  Ja, kam ga pa naj doma dam???

David je res fuuuuul velikuser posted image

Gašperju pa čestitam za korake!user posted image user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.9.2006 17:55:32   
tina104
Sem pozabla še par stvari komentirat.

Violinski, Aljoša je s krajšimi lasmi res pravi frajer!

Tudi AŽbetu bravo za prve korake!

Kety, vama pa želim, da se čim prej prime in da potem cela nosečnost dobro poteka! Pa user posted image  za pogum!

Tudi jaz mislim, da imam kar več energije, odkar sem v službi. Pa tudi prav paše mi, da sem z Aljažem pol dneva, ker če sem cel dan sama z njim, pa da nikamor ne greva, sem potem že čisto tečna.

Zdaj bo pa treba it malo pogledat, kaj delata ati in Aljaž pa še kaj pametnega naredit.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.9.2006 22:50:20   
sjug
Vsi bolančki, hitro se pozdravite in na sonček, dokler je ta še tako radodaren!
Bravo tina104 za dojenje, zelo si pridna, da še dojiš user posted image . Ja, če je z malimi kaj narobe, je to res hvaležno, vsaj nekaj hranil, ki jih potrebujejo, dobijo.
Bravo tudi Kety user posted image . Upam, da hitro uspe in bo trebušček spet lepo okrogel. Tako so luštni ti okrogli bušiji.
Če katero zanima, imam nove fotke, še iz morja. Sem bila malce lena, pa sem jih šele sedaj dala v album. Geslo je isto, kot je bilo, če ga katera želi, ga seveda pošljem. Sem tako važna, ko grem z njima kam. Me hoče kar po luftu nosit. Saj vem, da vas isto.
Jessy uživaj na pikniku. Vreme vam je naklonjeno. Mi gremo pa jutri nekam hodit ali pa na kolo. Skupaj in vsi 4. Take dneve imam najraje.
Ja Tia, zakaj pa take solze. Držim pesti, da bo tudi pri meni tako, kot pri Jessy, da bom imela še več energije. Pa da ne bo prehitro pošla ta energija. Še en teden, potem bo šlo pa zares. He.
Lep sončen prvi jesenski dan želim vsem!

Never Ever Give Up!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.9.2006 14:41:13   
natasaxy
Oj. Da se še jaz malo javim.

Mi sedaj že kar lepo hodimo, ko pa ne gre več pa na rit padamo, kar je tudi o.k. Pobrati se edino še ne znamo, pa kakšna stopnička nam bo še nekaj časa delala probleme.user posted image user posted image

Jaz imam tudi danes dan pucanja, sem ravno končala, zdej pa čakam, da se mali zbudi, potem pa ven na sončka. Je res krasno vreme. Se bova šla malo pogugat na igrišče.

Kety držim pesti, da vam čim prej uspeuser posted image user posted image

Zdej pa šibam, pa lep vikend vsem.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.9.2006 20:52:01   
miševi
Danes bom malo bolj telegrafska, ker planiram it spat ob devetih, če mi bo uspelouser posted image . Sem že vse postorila...

Nika je ok, do konca bo jemala še terapijo - tako kot je opisala violinski. Juretu je vročina izginila, je pa na gosto posejan s pikicami. Sumim šesto bolezen (4 dni full visoka vročina, potem padec na normalo in nato izpuščaj).

Kety, čestitam za odločitev za novega člana!!! Kar začnite, mogoče boste pa pridelali še enega levčka, veš kolk je fino imet dva "ta glavna" doma...

Natasaxy, danes, ko smo se nekam morali dat in je Jure potreboval še eno dozo spanja, smo se peljali mimo vas. Sem že pozabila, kako je tam lepo in kako dolga je pot od Lipnice pa do Podnarta, ki sem jo ene dvakrat prekolesarilauser posted image .

No, zdej pa v mižule, malo za nazaj nadoknadit...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.9.2006 23:36:14   
Jessy
Miševi, a ti to resno, da greš ob 21h spat??? user posted image  Potemtakem zdaj že lep čas drnjohaš! user posted image

Mi smo bili na pikniku. Smo šli ob 14.30. Ker smo šli na nadmorsko višino 1000m, se to pošteno pozna, saj je bilo v senci res hladno, na soncu je pa žgalo. Da ne govorim, kako je postajalo iz ure v uro hladno. Sem na koncu imela Nejo oblečeno v žabe, nogavice, ta debelo trenirko, ki je podložena z mucki, na vrhu pa bodi z dolgimi rokavi in polpuli ovratnikom, ta debela jopica od ene trenirke, čez vse to pa še jopo ot ta muckaste trenirke, ki je res topla. Kljub temu in neprestanemu miganju je imela rokice čist hladne. Ob 19.30 smo se odločili, da gremo domov. Ko sem jo preoblačila za v posteljo, je imela stopala tako mrzla, da se mi je vredu smilila in sem ji obula ta debele nogavice s katerimi zdaj spi.
Ja, kljub temu, da je piknik super fajn izpadel, je po drugi strani smotano to, ker je tak mraz za naše malčke čist prehud. Ob 15.00 je bilo samo 15 stopinj C.
Je pa imela družbo enega sovrstnika. Sta se večino časa skupaj preigrala, malce pa sta se tudi pocukala. user posted image  Fina sta bila!!!

Sjug, jaz se priporočam za geslo! Sicer je možno, da ga že imam, ampak ti povem po pravici, da se mi zdaj prav ne ljubi it gledat, če imam shranjenega. Če si tako dobra, pa mi pošlješ še enkrat geslo, bi bila zelo zadovoljna. Prav tako bi prosila Violinski za ponovno objavo povezave na moj-album.com, ker se mi tudi ne ljubi iskat, kje je bila objavljena, pogledat mi jih pa še ni uspelo!

Jaz sem pa včeraj klicala v vrtec in sem se pozanimala za igralne urice, ki so 1x na mesec in so namenjene zunanjim otrokom. Baje bom mogla it po zdravniško potrdilo (to sem tudi pričakovala), pa vabilo mi bodo poslali. Še dobro, da sem poklicala, ker jaz bi se drugače kar nalimala na vrata samo z zdravniškim potrdilom, pol bi se pa lepo pod nosom obrisala, ker ne bi imela vabila. Me zanima, kako izgledajo te igralne urice. Ta prva naj bi bila v oktobru, kar pa bo vsak čas.

Nič...grem še malce pogledat, kaj se dogaja, pol pa spat!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.9.2006 10:09:50   
tina104
Jutro!

Aljaž spi. Zjutraj je namreč malo popeti že bil pokonci, zdaj je pa že šel spat. Je že veliko boljši. Sploh drugače ne zgleda bolan, ampak drisko ima še vedno, pa gosto hrano še vedno odklanja. Zdaj je vsaj pit nekaj začel.

Jessy, jaz še nikjer tu blizu s v kakem vrtcu nisem slišala za igralne urice. Drugače se mi pa zdi fajn, sploh če recimo misiš dat otroka tja v vrtec, da se na tak način počasi privaja na vrtec in tisto okolje.

Sjug, vi imate to prikolico za kolo? Meni je to ful dobro, smo tudi razmišljali o tem, da bi to kupili, pa so fuul drage. Tiste, ki so v Intersparu so nam odsvetovali, ker so baje zanič. Tiste malo boljše pa so od 70.000 naprej, kar se mi zdi absolutno predrago, glede na to, da sploh ne vem, če bi se Aljaž v njej rad vozil.
Koliko ste vi dali za to prikolico? Kje ste jo kupili? Ste zadovoljni z njo?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.9.2006 11:19:21   
jankobananko
lep pozdrav po dolgem času,

časa za pisanje sploh nimam več...zadnji mesec sem res polno zaposlena - namreč nameravam postati sam svoj šef user posted image , pa to precej dela potegne za sabo. Ker je šla naša varuška/babica na dopust, sem imela teden dni dopusta. Poleg tega je Jan že dober teden bolan, z visoko vročino , zabasanim nosom in občasno nerazpoloženostjo in nespečnostjo. Bili smo cepljeni, stehtani in izmerjeni (10.440; 80,5), pa revčku so v enem tednu dvakrat kri vzeli - enkrat na rednem pregledu, pa še enkrat zaradi bolezni. Tudi mi smo medtem shodili, čeprav ne hodi izključno po dveh, ampak tudi po štirih user posted image  Aja, ima tudi tri nove zobke - skupaj torej 10, jaz imam novo frizuro, tu se pa tudi končajo novosti!

MAKSImalno uživajte, Kety pa upam da se prime...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.9.2006 14:36:36   
Jessy
Violinski, hvala za link! Super slikce so! Oba otroka sta prava lepotca! Aljošu pa pašejo tako dolgi kot kratki lasje. A si ga kar sama postrigla?

Jaz sem pa danes čist povožena. Sem dala Nejo spat ob 13h, pa mi je do 13.40 usmajala po postelji in vriskala, nato pa končno zaspala. Tudi jaz sem zaspala za 15-20 minut (pa še glava me boli-sem vzela en tabletk), nakar zaslišim Nejo, kako spet veselo vriska! user posted image  Nič mi ni bilo jasno, saj običajno spi vsaj do 15. ure, danes pa po 20-ih minutah pokonci. Pa sem po kakih 10-ih minutah le šla pogledat (sem upala, da zaspi nazaj), kaj se dogaja, pa vidim, da je revca vsa premočena. Te Pampers plenice so za en kuser posted image c! Mullerjeve so mi izredno redko premočile (če je res veliiiiiko popila, pa še to čez noč, ko se res enih 12 ur ne previje), te Pamperske pa so mi v tem dobrem tednu glih ene 5x premočile. Še sreča, da gremo v soboto v LJ, da kupim Mullerejeve pleničke. Te mi bodo požrle živce!
Zdaj sem ji pa malo mleka pogrela in ji ga dala za spit ter jo nesla nazaj v svežo posteljo. Upam, da odspi še kake pol ure, ker drugače bo dolgo popoldne in bo samo tečna.

Jankobananko, tebi pa želim veliko sreče in uspeha v svoji službi! A boš s.p.?
Jan je pa res revček, da so ga kar 2x špikali v kratkem razmaku. Da bi se le čimprej pozdravil!

Imam občutek, da je Nejinega spanja za danes popoldne zadosti. user posted image  Gremo v akcijo!

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 614
24.9.2006 16:07:45   
Tiamo
Dan, mi smo iz živalskega vrta, bilo je super...Demi je nadvse uživala, najbolj jo je impresioniral slon..pri opicah je pa skoraj jokala user posted image .  Jessy imam idejo, ki jo z veseljem izvedemo, če bo le mogoče. Jaz ti kupim pamperske v mullerju in ti jih od mojega starša dostavita, ko gresta na Bukovo. No ne greta vsak vikend, pa pozimi le redko hodita..tako, da za poleti se lahko zmenimo. Če želiš samo reč oz. napiši! grem se stuširat in zrihtat, da bom jutri za službo lepa, hahaha. Itak bom pa skoz na RR jutri, ker bom jutri bolj v službi počivala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.9.2006 19:03:50   
petri85
Živjo!

Kety, sem zelo vesela, da sta se odločila!!! user posted image , da vama čimprej rata, da Timon dobi družbo!
Mi je ravno včeraj kolegica zaupala, da je v pet zagledala 2 črtici CB, tako, da maja pričakujejo 2. člana, ki bosta s prvim korenjakom tudi (kot pri nas) 16 mesecev razlike!

Sjug, kako fletna sta tvoja dva na avatarju!!!! Jaz bi te tudi prosila za geslo, ker sploh nisem vedela, da si že mela kak albumček.

Mi smo danes preživeli zares krasen dan na Pokljuki, ampak nas je hoja, pa hribovski zrak kar malo utrudil, tako, da gremo verjetno danes vsi trije prej spat!

Tia, jutri ti želim uspešen začetek službe!

Mi zaenkrat reakcije na cepljenje nimamo.

Toliko na hitro...LP vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 24.9.2006 19:07:33 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.9.2006 23:22:42   
Jessy
Tia, ti si full duša! Res si prijazna! Bom vzela na znanje, če bom res kdaj potrebovala kak paket plenic. Do zdaj nam je vedno uspelo vse splanirat, tokrat pa so se nam načrti malce pokvarili. Moj mož je vsaj 2x na mesec v LJ, vendar ta mesec kot nalašč ni bil niti 1x. Drugače pa tudi tast hodi v LJ vsak teden tako da mi jih lahko tudi on prinese. Tokrat nisem nobenemu težila za plenice, saj mi je mama dala 1 cel paket pampersk, ki so ostale od nečaka (hodi že na WC user posted image ). Še sreča, da imam še nekaj Mullerjevih, da jih vsaj za ponoči dam, da ni mokra čez noč.
Hvala še enkrat! Če bo kdaj kaka sila, se pa obrnem nate!

Mene pa takoooo glava boli že celo popoldne. Sem vzela že 1 tablet, pa ni nič boljše. Mislim, da bom pred spanjem vzela še enega, ker drugače bom slabo spala.
Za povrhu vsega sem mogla pa še full delat. Zjutraj sem vstala, poštimala Nejo, skuhala kosilo, po kosilu pospravila in pomila,kar ni šlo v pomivalca, zlikala sem zavese, potem sem 20 minutk odspala, nato sva šli na obisk k mojim staršem, ko sva prišli domov sem skopala Nejo ji skuhala večerjo, nato pa tašči suho oprala tepih, zatem sem spravila Nejo spat in si privoščila 1,5 ure filma na POPu, nato pa sem delala za šolo, vse do zdaj. Čaka me še tuširanje in umivanje glave, pa "tuhtanje", kaj bom jutri oblekla za v službo.

Grem!
nočko

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.9.2006 23:46:15   
sjug
Čer vsem!

Prvi jesenski vikend je bil poln dogodkov. Kolesarjenje do Ježice, kjer smo bili na sejmu "camping & caravaning". V živo je pel sam Vili Resnik in še ena dečva, pa ne vem točno katera, mislim da Saša ??? Naša Katarina se je preigrala na igralih, midva sva pa občudovala avtodome in ugotavljala, da je to ne samo en "cuckan" predrago, ampak za nas sploh neuporabo, ker bi bilo precej neizkoriščeno. Danes pa smo imli gasilsko tekmovanje, naša ekipa deklet (je zelo heterogena od 26 do 50 letnic) smo bile od 12 skupin 12 user posted image . Važen je športni duh! Dobra tolažba, a ne? Potem smo bili pa vso popoldne na pikniku. Ažbe je bil itak gasilska maskota, Katarina pa je 3 ure po rokah vlačila majhnega mucka. Lastniki njegove mame so nam ga hoteli tako na hitro podtakniti. To je bil jok, ko smo rekli odločno NE.

Jankobananko čestitam za pogumno odločitev glede odhoda na svoje. Držim pesti, da bo š uspešna in bo vse tako, kot mora biti. Jan pa naj si čim prej povrne moči. Upam, da lepo spančka in zbira energijo in zdravje user posted image user posted image user posted image .

Ja tina104 imamo prikolico za kolo. Ker sem bila precej sama na morju z mulci in je za našo obalo kolo edino primerno prevozno sredstvo, smo jo na hitro kupili. In sicer rabljeno preko oglasa od enih z Velenja. Prvotno je bila kupljena v Sloveniji, mi smo dali zanjo še vedno veliko (glede nato, da je rabljena), nekaj čez 30.000 SIT. Sem pa sprva mislila, da se Ažbe ne bo hotel voziti v njej, sedaj pa jo uporabljamo tudi za v ožnjo po Ljubljani. K sreči je veliko kolesarskih poti. Ažbe skoraj vedno zaspi v njej, nogice in hrbet mu podložim, da mu je bolj udobno. Resnici na ljubo, dejansko nisem mislila, da jo bomo toliko uporabljali. Če bi jo še enkrat kupovala, bi kupila enako veliko - obstajajo tudi ožje, a sta dva otroka v njej potem bolj  stlačena, vendar bi poskusila poiskati tako, ki ima kakšen senčnik oz. nekaj kar prepreči sonce direktno v oči. Paziti je potrebno na težišče, da je dosti nizko in je prikolica stabilna.

Petri85 ne morem poslati maila??? Uporabnik ima skrit profil. Mogoče mi pošlji en prazen mail, da lahko nanj odgovorim.

Lahko noč in uspešen začetek tedna vam želim!

Never Ever Give Up!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.9.2006 7:56:04   
natasaxy
Dobro juro.

Mene pa danes vse boli od včerajšnega izletovanja. Smo se že zjutraj odpravili na Jakoba, pa smo šli čez gozd po ta strmi pot navzgor,....tako da smo se naužili svežega zraka. Potem smo šli k našim domov na kosilo, popoldne pa smo šli skupaj še na Kamniški grad, kjer je bilo tudi polno ljudi in zelo lepo.
Skratka lep nedeljski izlet, zvečer smo vsi popadali v posteljo.

Jankobananko super, da si se opogumila in greš na svoje. Kaj pa boš opravljala, če sem lahko malo firbčna?

Kety kako kaže, je postelja še cela, zdej ko cele noči telovaditeuser posted image user posted image user posted image . Držimo pesti.

Miševi, če si se mimo peljala, ša škoda da se niste kaj ustavili. Če vas še kaj zanese pot proti nam, me kar kontaktiraj!

Petri k tebi pa imam namen kaj ta teden pridet, če mi bo zneslo. Kakšen dan ko ne bom imela nobenih obveznosti - te pokličem, če boš doma, ker me res zanima kako se imata, pa kako kaj trebušček in velikanko David.

Jessy upam, da je glava že bolje. Mene je tudi včeraj zvečer nekaj začela bolet, verjetno od utrujenosti od celega dneva. Sem bila tudi že kmalu v postelji.

Nič, zdej pa šibam,...imejte se lepo. Pozdravček

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.9.2006 10:34:56   
Tiamo
Dan,

jaz se oglašam iz delovnega mesta, zaenkrat nimam še kaj početi. Lahko bi popravila en pokvarjen disk računalnika, ampak sem se odločila, da žal nisem na delovnem mestu servserja in da tega od danes naprej ne bom več počela. Ne bom se več ponujala za vsako stvar, naredila bo tisto, kar mi bo rečeno.

Danes smo vstal ob 6, Demi je ponoči jamrala ob 2 se mi je zdela topla in sem ji zmerila vročino 38, sem ji dala Calpol in je spala so 6, ko sem jo zbudila. ob 6 ni imela vročine. Potem smo odšli do moje mame, danes jo je ona peljal v vrtec ob 8, in ta teden bomo tako prakticirali. Vstajali bomo od danes naprej ob 5.30, peljali Demi k moji mami, jaz na avtobus in v službo, očka pa z avtom. Očka začne ob 7, jaz pa imam prihod od 7 do 8 ure, upam, da mi bo uspelo prihajati ob 7, da potem delam do 15.

Demi je v vrtcu jokala, ko je moja mami šla. Upam ,da je zdaj uredu. Klicali me še niso in tudi moje mame ne.

se še javim

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.9.2006 12:15:29   
Tiamo
bom kar pisala ..

iz vrtca še niso nič klicali, tako da menim, da je vse uredu.

jo pa že pogrešam..

moram naložit novi avatar, ker se včerajšni ni nič videl

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 25.9.2006 12:18:41 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.9.2006 13:27:51   
Tiamo
Demi preživela vrtec, spala je celo uro, samo jedla in pila ni pa nič. malo protestira, ampak se bo morala navaditi.

mene loči še ena urca in pol do konca šihta user posted image

se moram malo sama s seboj pogovarjat k ni nobene gor.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.9.2006 13:40:08   
nanka
Tia, no pa si že skoraj preživela prvi delovni dan. Kako je bilo? A je težko?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.9.2006 14:15:02   
Tiamo
nanka, danes mi je bilo zelo dolgčas. Do nekaj čez 10. uro sem buljila v zrak, oz. sem prebrala Leo in šla na ene 4 čike. potem sva s sodelovko klepetale do 12, sem šla na malico do 13,  zdaj sem en seznam popravila in sem že na RR in MON-u.

Drugač je pa ura kar hitro minila..še dobro, edino zjutraj se mi je vleklo..

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.9.2006 14:32:25   
violinski
Dan!

Tia, še malo, pa bo konec prvega dne! Upam, da je šlo v redu. Ti malo pišem, da ti ne bo dolgčas user posted image
Kako pa to, da je šla Demi v vrtec, kljub temu, da je imela ponoči vročino?

Vidim, da ste vse imele pester vikend, mi smo pa bili ves dan zaprti doma. Aljoša se je malo prehladil, pa ima tudi vročine nekje okrog 37,7°C in iz nosa mu strahovito teče. Nekaj časa je bilo zeleno, zdej je pa že prozorno, tako da računam, da bo kmalu bolje. Danes sem ga kljub temu peljala malo ven, do poštnega nabiralnika in nazaj, da se je malo zunaj zračil in hodil. Popoldne bova spet šla. Zdej je ene dve urici spal, to je sploh super. Je še malo topel. Kašljat je pa, zgleda, nehal.

Ponoči je med 4. in 5. uro zjutraj težil na pet minut, jaz nimam pojma, ker sem zaspala šele ob 2h in sem potem očitno tako trdno spala, da me ni prebudil. Mož je vstajal in mu podajal dudo, ki jo je metal iz postelje, potem se je pa zrajtal in ga namazal z gelom za dlesni. Rasteta mu namreč ena trojka in ena štirica in vse to smrkanje in vročina ima pač tam razlog. Jutri bi se morala cepit, pa zaradi smrkanja ne bo nič. Je rekla zdravnica, naj vseeno prideva, da ga malo vidi in da lažje določi datum za cepljenje. V sredo ga pa peljem v vrtec ampak samo na ogled. Tudi jaz sem bila prejšnji teden na roditeljskem zanj (za Lano bo šele ta teden) in sem več kot zadovoljna. Edino kar me moti je, da ne smejo otrokom dajati fiziološke, ko so prehlajeni. Ker je tako dogovorjeno, da ne dajejo otrokom nobenih zdravil (razen če bi bila kakšna prirojena zadeva, ki bi imela kake posebne napotke zdravljenja, kot je npr. sladkorna bolezen), vendar striktno z navodili otrokovega pediatra.

Jankobananko, čestitam za odločitev. Zdej bo najprej veliko papirologije (moja sestra je tudi ravnokar iz svojega freelanserstva ustanovila d.o.o.), potem bo pa vseslo delo, tako, kot si ga boš sama naštimala!!!

Kety, čestitke tudi tebi za pogum, naj se hitro prime!

Bom še potem pisala, zdej grem otroka nafutrat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?