Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 10:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
to neki tle ne štima, neki sem napisala, pa ni poslalo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 10:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie ne me basat , napišeš da maš stresno službo, pa si non stop na RR . A je zate stresno to, da moraš skoz ugašat RR, da te šef ne bi vidu, da nič ne delaš , al to, da pač moraš zjutraj vstat in it v službo , pol pa štet ure in min, kdaj greš domov .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 10:58:18
|
|
|
|
Ayolinca
|
A tko, Poopsie??? Ja, Reško me je vprašal, če želim, pa se mi ni zdelo potrebno - včeraj sem itak bila doma. Danes sem pa mislila, da bo ok, saj imam pisarniško delo. Prej bi vzela bolniško po punkciji kot pa po ET-ju. Saj ni nič strašnega! Sedaj si me pa fajn prestrašila!!! Menda bom jutri kar doma. Kaj pa delaš, Poopsie? Kaj pa naj mojim rečem? Oni namreč ne vedo nič o tem, ¨kaj počneva¨. Kakšne pa imate druge izkušnje?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 10:59:59
|
|
|
|
Ayolinca
|
HUH, Mišek, ti si pa Da ne bo tle slučajno kakšnega faighta!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ko je delo je za **** ..zmeraj imam rr pržgan tud če nimam časa sploh pogledat..skrbim za milijon stvari in lepo prosim da držiš gobček . Resno no, vse kar delam mora bit ful natančno, ker ko enkrat poknjižim je štala in gre se za drage stavri tko,d ane smem zajebat...RESNO! Ne boš mi prasce vzela , da si ne drzneš... Itak pa tm tega ne smeš papcat, tko da ne vem kaj se greš Ko osvojim vse modrosti o avtosugestiji ti poročam ..zdjle se me ni še nič prijelo A maš tm kako prijateljico, znanko? A si ves čas sama dokler tvoje ne pride?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem te hotla prestrašit. Sej zarad tega ne bo nič narobe, če delaš samo lažje ti bo, da se malo spočiješ od vseh terapij, napetosti, pričakovanj in vsega. Samo to. In zdej lahko počivaš in si nabereš novih moči. Tudi jst sem v pisarni! A kaj rečeš v službi? Jst sem rekla, da sem imela punkcijo in hormonska zdravljenja in to je to. Me niso nič spraševali kakšno punkcijo in tko..hvalabogu spoštujejo zasebnost. Ne se zdej sekirat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:09:37
|
|
|
|
Ayolinca
|
Spet jaz, danes težim za vse za nazaj - kaj pa naj s tistim listom - poročilom, ki mi ga je Reško napisal in na njem piše ime in priimek moje G.? A je meni dal v vednost ali ji moram odnesti, ker ni nič rekel. Jaz pa sem bila tudi paf, da niti nisem sledila dogajanju oz. sem potem videla napisano njeno ime. Any ideas? M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
maza tisti list jeza tvojega ginekologa al pa osebnega zdravnika. Jst sem ta list nesla svoji osebni zdravnici da mi je na podlagi tega lista napisala bolniško. da sem imela eno potrdilo , da sem upravičena do bolniške. Fotokopija je za gin. original sem fala pa svoji zdravnici.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:21:10
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ne, mislim na svoje domače. V službi sem povedala (šefici), doma pa nič, ker so moji bolj tako in potem cel kup vprašanj, pa mami solzice potoči, pa oh in sploh .....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
komi mi je uspelo se prijavt . A me več ne marajo tle gor, k zmeri kako štalo naredim ali kaj . Ko sme bila prijavljena, mi ni hotelo odprt strani in mi je internet crku , ko pa sem se odjavla, je vse šlo kot po maslu , pol pa s edo zdaj nisme mogla več nazaj prijavt . ne marajo me . Pupsi tist je bil sma hec . Verjamem da si pridna. Drgač tle poznam neki ljudi, ampak se mi ne ljubi preveč pohajkovat. Mam še velik stvari doma narest, skuhat, pes se še ni glih navadu, ap moram še njega pedenat, pa bazen mam ob hiši, ma zaenkrat mi ni dolgčas.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza jaz našim tudi nisme povedala, samo sestri. Glih zato, ker se še bolj sekirajo ko jaz in točijo solze, bo še Mura poplavla . No pol pa se je sestra zagovorila in so zvedeli, zdaj pa sem vesela, da vejo. Mi vsaj ne težijo še oni, kdaj bomo meli to deco.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK sej vem, da si se hecala Ma sej men tud že cel dan štrajka ta RR!Neki je narobe Bogi kuža...moj Jaky bi bruhal in kakal cel teden, če bi ga preselila ..je tak strahopetec pa še muc je , mački se pa še težje navadijo kot psi. A maš ti kakšen mail, ti bom kakšno slikco poslala Bazen imaš...joj kako bi zdjle skočila not..Obožujem morje in vodo nasploh, sicer kdo je pa ne . Jst mam celo goro papirjev pred sabo, ker me jutri ne bo so hitr poskrbeli da vse zrihtam, da jim ne bo treba kaj preveč postorit .Sicer pa tud rada vse uredim, ker če me ni mi potem vse pustijo in pridem v službo in je na mizi še večja gora papirjev Sej, če tko pogledam je dobr, da čim manj ljudem poveš, ker je potem večji pritisk. Jst sem doma takoj povedala ins em vesela, daje tako ampak včasih bi kar raje da nebi, ker se mi zdi da je mami še bolj razočarana kot jst, če ne uspe in tako kot vse mami joka in trpi zraven mene. Ampak je pa fino, daimaš podporo od bljižnih.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:55:08
|
|
|
|
Liya
|
Maza tebi čestitke in eno in eno za srečo.da jih pridno čuvaš celih 9 mesecev. Držim pesti da se bo vse srečno končalo. POOPSIE.srečno jutri Ostalim pa en lep pozdrav ia da bi čim prej ugledale čarobni . Dajte vi men neki poveda,a ste tudi mogoče jemale Agnucaston?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 11:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ja, ja,jaz . sam to itak veš, ostale ne, ker Reš tega ne predpisuje, tudi drugI G ne. No pa si zvisela . hec mora bit
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:02:16
|
|
|
|
Saša27
|
Zdravo borke Sem že prej napisala en dolgi spis, pa mi ga ni poslalo, kot vidim je Mišek imela enak problem. Me roke bolijo od držanja pesti zate Maza77 in seveda Poopsie, jutri greš po zmrzlinkote, pol pa ko bodo prišli na toplo ne bodo hoteli ven do naslednjega poletja, boš videla Mišek1-Dubajski, tebi pa želim, da bi čimprej rešila tisto zadevo z vizo, pol pa v nove boje. Ja, jaz sem že čist notr padla v ta postopek, pa si šele tretji dan dajem inekcije, sem čist raznežena in komaj čakam na rezultat čez en mesec, upam da ne bo tak kot že trikrat (pa pravijo, da gre v tretje rado-ne). Me pa noro bolijo prsi, pa špika me v jajčnikih, verjetno je to znak, da se nekaj tam dol dogaja.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
estera, živjo hvala za lepe želje...jih zbiram, da jih bom jutri spremenila v resničnost Žal nisem jemala Agnucaston, vprašaj MIŠEK ona je expert za vsa mogoča zdravila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišek-dubajski , mogoče mišek-arabski, se boljš sliši . Men se dans mal rola in se mi sam . Dans ko sme šla na slikanje so me 100x spraševali ali sem noseča , ap valda da nisem. Ampak ta cikel se mi marsikaj čudneg adogaja in ko sme pršla domov, sem mela spet v sluzi kapljico krvi, pa sem tik po O. Kaj če sem noseča . Joški me začnejo bolet, križ me boli, smrkam, napihnjena sem, kaj še,......
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie a zdaj pa sem že zeliščarka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Zdravo borke Sem že prej napisala en dolgi spis, pa mi ga ni poslalo, kot vidim je Mišek imela enak problem. Me roke bolijo od držanja pesti zate Maza77 in seveda Poopsie, jutri greš po zmrzlinkote, pol pa ko bodo prišli na toplo ne bodo hoteli ven do naslednjega poletja, boš videla Mišek1-Dubajski, tebi pa želim, da bi čimprej rešila tisto zadevo z vizo, pol pa v nove boje. Ja, jaz sem že čist notr padla v ta postopek, pa si šele tretji dan dajem inekcije, sem čist raznežena in komaj čakam na rezultat čez en mesec, upam da ne bo tak kot že trikrat (pa pravijo, da gre v tretje rado-ne). Me pa noro bolijo prsi, pa špika me v jajčnikih, verjetno je to znak, da se nekaj tam dol dogaja. Ojla Saška Hvala za pestke, tako kot sem Esteri napisala...rabim vso vašo pomoč in res hvala iz srca . Po tvoji napovedih bo poletje najlepše v mojem življenju Mišek Dubajski šić, šic..slabe misli stran, takoj!Če bo tko kt treba bova to poletje obe srečki ..sem se zmenila "tam zgoraj" za vse nas *za MIŠEK *za Niovi *za Mazo *za tebe *za Estero *za kapico *za karmen *za Sisy in za vse ostale punce
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Poopsie a zdaj pa sem že zeliščarka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo jst sem imela vsak mesec nosečniške znake
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:21:36
|
|
|
|
kapica
|
Maza cestitam za lepo steviko in za tvoja dva . Drzim pesti da bo slo vse kot treba. Poopsie, a ti si pa jutri na vrsti ? Lepo, lepo, nisem zasledila, a bos dala dva zmrzkota ali kako je ze , prosim ne mi zameri. Bos en teden pred mano, jaz jih dobim namrec drug teden. Misek, a pol pa se lahko v bazenu kopas,tud ce ne smes taka nagica tam hodit ?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
daj mi povej neki po pravici, a si šla na seznam pogledat, da si nas vse naštela, al maš že višjo blondinsko šolo narejeno , ker jaz zmeri koga izpustim . Glede nosečniških znakov, jaz bo v teh 4 letih lahk mela že milijon otrok. Aja tolk ne gre, a ne , no polpa same izračunajte, saj ste itak vse bjonde.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:23:40
|
|
|
|
kapica
|
O Poopsie, kako lep seznamcek si naredila. Upam da bomo imele vse krasno poletje
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:24:26
|
|
|
|
Niovi
|
Jaz sem tudi že prej cel spis napisala, pa me je ven vrglo No torej Maza, Držimo pesti do konca Maza, bolniška ti definitivno ne bo škodila. Poopsie, tudi zate jutri stiskamo pesti, fige in vse kar je potrebno , da se vgnezdijo tvoji Mišek1, držim pesti, da boš negativna (za vse bolenzni) -vsaj 1x tole dobro dene Kapica, mislim tudi nate Mene danes tišči pri želodcu, včeraj mi je pa skoraj trebuh razneslo, sem imela čist napetega, sem morala hlače imet odpete, danes je malce boljše. Imam pa občutek v trebušnih mišicah, kot bi imela musklfiber, pa špikne tu in tam, pa malo tišči tu in tam, kdo kaj ve o tem? Danes je 8 dan po ET. Jaz vas berem spet v ponedeljek ali torek, do takrat pa čuvajte svoje in mislim na vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?