|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
18.9.2006 18:25:50   
siskamiska
punce mene pa neki zanima, a smo tuki skor vse blond?user posted image user posted image

lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
18.9.2006 19:13:54   
Anonimen
ja, jaz sirotekuser posted image . Eno za likat bomo pa nabavli, ko bojo vse cunje pršle s kontejnerjem semuser posted image , zdaj se bom pa potrudila in teh par cunjic zlikala, upam, da me ne bi pobralo prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A mi pride ktera pomagat?

siskamiska upam, da nismo vse blond tle, k pol bi se kje govorilo, da ni čudn, da ne moremo met dece, k pa ne znamo kako se to sploh delauser posted image user posted image user posted image . Kj pa če je resuser posted image user posted image user posted image . Punce ki ste brinetke, rdečelaske, črnolaske, povejte, kako se dela deco, da bomo še me tako delale in mele naše blond otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
18.9.2006 20:12:15   
siskamiska
jst bi mela z največjim veseljen bjondeuser posted image user posted image . Sam verjeno ne bojo, razen če kakšnega skandinavca prov na hitr najdmuser posted image user posted image user posted image .

Punce da ne bo kakšne zamere, sam že od parih tuki gor sem prebrala da so svetlolaske, pa mi je že smešnouser posted image user posted image , k da bi se prov zmenile.

lep večer vsem, pa en velik user posted image  za vse borke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.9.2006 7:39:50   
Ayolinca
Jutro!

Punce, hvala za vse spodbudne besede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Srčno upam in želim, da nam uspe!

Vidim, da je Mišek zopet pognal kolesja RR-ja!user posted image user posted image user posted image  Samo kaj, ko vam več ne sledimuser posted image user posted image user posted image
Mišek, kje je lepše, pri nas ali v Dubaju?user posted image

Hej, Poopsie, mim česa si se peljala????user posted image

Čavči!user posted image

M.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.9.2006 8:30:26   
Anonimen
Jutro!user posted image

Zdej morm pa lepo po vrsti odgovarjat, da ne pozabim na kogauser posted image ..

Karmen: Pismo, sem pa res misla, da ti tko mal na črn še masirkaš...bi se ti takoj najavlauser posted image ...Če je pa rekla estera: naša Karmen...sej si ti naša Karmen ane?user posted image
Drugače pa hvala za lepe besede in za pesti,ki jih bož držalauser posted image
Kako pa ti?

Kapicauser posted image user posted image user posted image ..si le z dopusta.Si nas preveč pogrešala ane..tale RR je prava mala odvisnostuser posted image .
Bravo za zamrznjenčke...jst jih dobim v petek..
A si ti eno "rundo"(oprosti izrazuuser posted image ) zamrznjenčkov že prejela?Ker me zanima ali se za transfer zamrznjenčkov kaj plača, če si šel prej v samoplačniški postopek??
No, držim user posted image , da tokrat uspe!

siskamiska: jauser posted image , očitno blondinke prevladujejo...inMIŠEK je dobr tole povedalauser posted image ...pog ve, če sploh prov sexamo pa touser posted image oz. a je treba sexat, če želiš otročka???user posted image

Maza: user posted image sorry sem te zamešala..spomnila sme se nate v enem kraju, kjer je doma čist ena druga RR-jevka, jst sem pa misla, da si ti tm doma..user posted image ...no itak sem pa blond  in se mi vse oprostiuser posted image

MIŠEK: ti pa ne jokci pa jamri, k ti je tko luštn, da sem ti kr foušuser posted image
Likaj, peri, jedi, kuhaj, glancej...jst bi to vse počela samo, da bi bila na sončku, daleč stran od Ljubljane, od ljudi in od sližbe...relaksacijauser posted image user posted image

No, to je nekaj od mene...
dejte kej čvekatuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
19.9.2006 8:58:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image poopsieuser posted image user posted image user posted image user posted image .

maza, kje je lepšeuser posted image . Ka pa vem, tle ne rabim v službo, mam sonce, nič dežja. Tle je bolj vroče sonce, ubitačno, skoz si not zaprt, prah lahk brišeš vsake pol ure, pesek je povsod v hiši, ful moraš pazit, da koga ne ulališ s načinom ali stvarjo, ki je za nas neki normalnega(če me kak indijec lai arabec skozi okno vidi nago, me lahk baje že preženejo, če me le ta prijavi, užališ jih lahk že z držanjem se za rokce in poljubom v javnosti, s kazanjem preveč gole kože...), v trgovini ne moreš kupiti določenih stvari in skuhat pravo domačo govejo župco ali kaj drugega domačega. Ne moreš se sprehajat, ker te še kje fršlok vftrofi, sončit se ne moreš, ker takoj premog rataš. No zdaj pa se odloči, kaj ti je boljš. Je pa res, da se vsega hudega navadiš in ti pol že fajn rata.

Pupe, bom mogla mal vaš forum zapusti in najti kakega tleuser posted image . Neki moram izbrskati kako in kaj tle poteka. No, če ima ktera kaj časa in veselja, lahko pobrska in mi kaj pametnega najde. Saj veste več glav več ve, kaj šele če se blondinke spravjo skupuser posted image . Resno mislim, brez heca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
19.9.2006 9:37:26   
kapica
Poopsie, jaz grem prvic z zamrznjencki, pa je tudi potrebno placat. Tukaj pri nas okrog 300 eur vsak poskus z zamrznjencki user posted image . Imam pa se stiri, torej sedaj dva vzamem, pa ce ne bo nic, imam se za enkrat preden bo treba spet cel ivf skozi dat.
Misek, a tebi je pa takooo hudo? Ubogica, nikjer ni tako lepo kot doma, a ne? Se predobro to poznam. Pa vseeno potegni najboljse iz vsega in poskusi uzivat user posted image .
Kar se tice blondink, mislim da ni problem to da ne vemo kako seksat, ampak nam je mogoce ves peroksid ki ga imamo na glavi kaj skisal user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.9.2006 10:07:35   
Ayolinca
Ohohoho, Mišek! user posted image user posted image user posted image

Pazi, kaj delaš, da te ne bomo brali po kakšnih Slovenskih novicah!!!!user posted image user posted image user posted image

Zanimivo je tole slišati o drugih kulturah, potem si pa zamisli, kako lepo nam je v naši SLO. Nedvomno je boljš!!! Vsaj po tvojem poročanju. Tukaj tudi, če me kakšen Arabec vidi nago, mi ne more nič, ker so naši zakoni čist drugačni!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj, vsaka ti čast, da si tako fleksibilna!!! Drži se!!!

Poopsie, don*t worry, jaz tudi včasih kaj zabluzim, čeprav mi ni bilo prav nič jasno!!! user posted image  Bi bila pa vesela, če bi se kaj mim pripeljala in mi pomahala, jaz pa te počastim s kavico!!!user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.9.2006 10:14:49   
Anonimen
zakaj pa se noče nobena mimo mene zapeljatuser posted image , ki skuham kofe, kar če, čeprav mava zdaj še samo 2 šalci in 3 kozice, pa 2 krožnika in plastične kozarce, ampak bom že nekakuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
19.9.2006 10:58:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravkar sem izvedela, da tukaj stane postpek krepko čez milijon, tako, da bomo najbrž mogli čakat vrnitev v Slouser posted image user posted image user posted image user posted image . Ker pa mi v SLO ne morejo pomagat, pa kar najbrž počitnice na Češkemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
19.9.2006 11:13:17   
kapica
Misek a ti to resno?
Cez miljon tolarjev al cesa? Joj, joj, joj, neverjetno, cene samo rastejo. Zal mi je, res, kar zjoci se, vedno si tako pogumna in optimisticna. A na ceskem je pa ceneje? Ampak vprasanje kako je tam verjetno vse slampasto in tako, kaj ves.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.9.2006 11:18:59   
Anonimen
MIŠEK, ti pa sploh ne vabi na kavico, ker potem ni nič iz tegauser posted image ..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
19.9.2006 11:20:19   
Anonimen
MIŠEK, ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...revica.
Hudo mi je zate...uapm, da bosta z možekom kaj pogruntala in nekako prišla do najboljše rešitve...
a je to sploh normalno...milijonuser posted image ...ti so pa res usekaniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
19.9.2006 11:22:07   
Anonimen
maza jst zmeraj kaj zabluzimuser posted image ..

zmenjenouser posted image ...ko bo čas in ko grem spet domov se zapeljem mimo tebe( če mi boš povedala kje si domauser posted image ) ti pomaham in takoj kavico na mizo pa čvek usekat, ok?user posted image

Upam, da zdej ne obm zabluzila ampak ti greš jutri po svoje pikice ane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
19.9.2006 11:23:27   
Anonimen
Reš mi je sma predlagal češko,ker ni take gužve, ker edino tam dobim jaz donorja ( v sloveniji ni šans), ker je tam ceneje in ker so rezultati mnogo boljši ko v SLO. Zato se tudi čedalje več parov odloča it tja. Čehinje dobijo plačano če darujejo jačece, zati jih imajo v večjem številu in zato je lahko velika selekcija. Se pravi, da ostanejo samo res kvalitetna jajčeca. Ni šlamparije. Sam kaj ko sme zdaj tu, na počitnice si pa res ne želim na Češko, grem raje v slo ali kam drugam. user posted image . če bo treba bomo pa tudi to dali skoz, če glih se mi zdi, da moj dragi čedalje bolj navija, da vse skupi pustiva in bova brez otrok, ampak jaz ne morem kar tako hiro puške v koruzo vrčt. Vsaj 1 icsi bi še probala, pol pa češka in če ne bo ni, pa bomo še enga psa kupliuser posted image .

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
19.9.2006 11:23:38   
Anonimen
kapica a veš, da nisem vedela, da je treba plačati...tega mi Reš sploh ni povedaluser posted image user posted image user posted image ...ne štekam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
19.9.2006 11:25:06   
Anonimen
MIŠEKuser posted image ...ker si tako pogumna in ker ne obupaš,ko bi že marsikdo.Jst verjamem, da vsa ta volja , pogum in upanje morajo biti nagrajeni z user posted image , MORAJO!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
19.9.2006 11:39:50   
kapica
Poosie, saj ne vem kako je v sloveniji, placat je treba tu v Nemciji, samo predvidevam da je pri nas tudi tako. Saj pri zamrznjenckih dobis tudi nekaj zdravil, pa transfer stane pa tako. Ampak nic ne bom rekla 100%.
Misek, a da tvoj dragi ze obupuje? Saj ga razumem, verjetno  tebe noce videti vec tako potrto in vedno znova razocarano. Imas prav, ne vrect puske v koruzo, ampak samo potiho recem, a si razmisljala kaj o posvojitvi? Ne mi zameri, nocem te uzalit, samo tako mimogrede vprasam.
Amapk ce je na ceskem tako kot pravis, ti ne bo dalo mira, dokler ne poskusis user posted image .

Enuser posted image  zate in za tvoj pogum!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
19.9.2006 11:41:54   
Anonimen
kapica jst nisem dobila nič zdravil, ker bom imela čisto spontan ciklus...
dobila sem samo stop špiko, ki je stala 3000 sit in to je to...
najbolje da kar Reša pokličem..ti falot, spet je nekaj pozabiluser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
19.9.2006 11:45:58   
kapica
Ne, ne poosie, ne se jezit. A stop spike nisi placala? Jaz bom dobila se progesteron, tako kot je bilo v prvem postopku. Ampak bodi vesela ce ni treba nic placat. Super.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.9.2006 11:51:22   
Anonimen
Naša draga poopsie je ratala poosieuser posted image user posted image user posted image user posted image . No kapia, ap ti je uspelo nasmešek na moja usta spravtuser posted image . Ko sem bila mala sem skoz govorila, da bom posvojila, zdaj pa ravno obratno, užalt me nimaš kaj s tem, zemert ti nimam kaj, ampak posvojitev zaenkrat ne pride v poštev, bomo videli, ko bom pokurila vse možnosti in če si bom potem premislila, s emi pa zdi, da tuid moj ni za kaj takega. Težko rečem, kaj bo, ko res ne bova imel aveč možnosti, zarečenega kruha se ponavadi največ poje, zato si ne upam nič trdit zagotovo. trenutno pa res ne bi posvojila.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
19.9.2006 11:55:18   
kapica
Misek imas cisto prav, kr naprej vztrajat, nicesar se bat, optimizem ohranit. Sem vesela da sem dobro prisla skozi z mojim predlogom user posted image  in ce sem te uspela res v smeh spravit, je tudi meni dan polepsalo. ker se namrec morem v sluzbo spravit user posted image .
Pozdravcek

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.9.2006 11:58:50   
Anonimen
poosieuser posted image user posted image ....
zdej ne vem al se je Kapica zmotila al je pa tole resnouser posted image brez zamere kapice, malo hecauser posted image

jst sem te tud mal nasmejala aneda...če nebi bil tak nick nebi bilo tolk smešnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
19.9.2006 18:45:58   
Niovi
Šiškamiška a ti tut hočeš bit blonT user posted image
Sem že 6 dan visoko noseča  user posted image  user posted image . Eno vprašanjce. Je 6 dan po ET, sem vsa napihnjena in napeta, predel trebuha, po kilaži nisem šla gor user posted image  . Notri me pa kr neki špika, me stalno malo opominja, da je ''nekaj drugače''. Ste imele tudi take znake?

Mišek1 uživaj sonček še za nas.
Poopsie držimo pesti za petek user posted image

user posted image  vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.9.2006 21:33:40   
siskamiska
Niovi jst sm blonduser posted image user posted image . Čestitke za 6 dan nosečnosti. Upam da čim prej zagledašuser posted image user posted image .

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?