|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
18.9.2006 11:39:14   
Anonimen
Maza, ne biti žalostnauser posted image user posted image ...
4 jajčka so čisto dovolj in Reš mislim, da pokliče, če je kaj narobe tako, da ne skrbi preveč. Vem, da ti je težko vendar se poskušaj zamotiti in ne preveč razmišlajti o slabem razpletu.
Podarjam ti user posted image user posted image user posted image  za srečo, da se bodo jajčka oplodila in da boš v sredo srečna, ko boš na toplem grela pikiciuser posted image user posted image .

Ja v petek...v bistvu je to ok...V nedeljo sem dobila stop špiko, da foliklčki poknejo in to je to. Jst sem tkole razmišljala...Če bi plo kokr pri IVf bi imela v nedeljo(tako kot sem imela )štop špiko, v torek punkcijo in potem tri dni po punkciji..se pravi v petek transfer in točno tako je..v petek imam transfer tako, da se mi zdi, daje petek čist pravilni datum.

Zdej pa hitro žalost na stranuser posted image .
Sem se v nedeljo peljala mimo Š. in sem se spomnila nateuser posted image ...

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
18.9.2006 11:41:20   
Anonimen
Maza, prvič ko mi ni uspelo, sem pršla na ET in so mi povedali šokantno novico, da mi pač nimajo nič not vstavit, drugi, sem že na punkciji doživel ašok, k ni bilo pa nobenga jajčeca, tretjič pa me je Reš že dan po punkciji klical, da se ni nobeno oplodilo. Jaz malo dvomim, da se t bo to zgodilo, ker to kar se je meni, se skori ne more nobenmu. Zato sem prepričana, da bo s tabo in tvojimi jajčki vse v najlepšem redu. Poleg tega, pa večina punc pridela podobno število jajčk kot si ti. Zadosti je že ena dobra, to pa sigurno imaš. Ne obupat

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
18.9.2006 11:42:16   
Anonimen
estera, hvala za lepe besede...jst pa tebi pošiljam en velik user posted image ,da se boš počutila bolje in ne obupaj!!!

držim user posted image user posted image user posted image , da čimprej dobiš pošto...si sploh ne predstavljam kako more biti grozno tkole čakat...Resnično upam, da boš čimprej v postopku in da se boš veselila uspehauser posted image

Pri naši Kramen si? A ona masira??user posted image ...jst bi tud masažouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
18.9.2006 11:42:52   
Anonimen
Poopsie, ko se boš pelala mimo D**** še pomisli nameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
18.9.2006 11:43:46   
Anonimen
MIŠEK, a v Dubaju nič ne spiteuser posted image ..kolk pa je ura pri vas?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
18.9.2006 11:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Poopsie, ko se boš pelala mimo D**** še pomisli nameuser posted image

user posted image user posted image ...jst se pa skoz spomnim nate...to si želela slišat aneuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
18.9.2006 11:44:36   
Anonimen
poopsie poopsie, spet si ga mimo brcnilauser posted image , ni to naša karmen, razen, če se naša karmen laže, ampak ker je tako dobra punca naša karmenca, niti ne pomislim na to, da bi nas lagala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
18.9.2006 11:45:50   
Anonimen
sigurno ni ura za spatuser posted image . smo samo 2 uri pred vami, tako, da vse izvem 2 uri prej kot tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
18.9.2006 11:48:14   
Anonimen

poopsie poopsie, spet si ga mimo brcnilauser posted image ,

no, a si kaj drugega pričakovalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
18.9.2006 11:48:43   
Anonimen

sigurno ni ura za spatuser posted image . smo samo 2 uri pred vami, tako, da vse izvem 2 uri prej kot tiuser posted image user posted image

dej hit povej kej novga, da bom lahko kaj pametnega povedalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
18.9.2006 11:54:05   
Anonimen
MADONA, jst grem pa prej na wc in imam krvave hlačkeuser posted image ..kaj pa je zdej touser posted image user posted image ..nič jasno...MIŠEK, help!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
18.9.2006 12:00:15   
Anonimen
a si noseča, vgnezditvena krvavitev. Ne vem, tolk postov čitam o temu in so mi vsi mimo, amapk mogoče je pa kaj res na temu.  user posted image

Mal resnosti, ob O je lahko krvavitev, jaz ne vem kolk je to pri tebi bilo. Ponavadi to zgleda kot sluz in vmes mal krvi, ko pa pride na hlačke pa se valda vidi samo kri. Sam tega ne more biti velik. Glede na to, da ti je reš vidle veliko foliklov in velike, so zdaj po stopu najbrž počili in ker so v večjem številu, je čist možno, da bi lahko bila to O krvavitev, mogoče tudi mal bolj močnejša, kot pa ko imam samo en folikel. Drgač skori dvomim, da bi bilo kaj narobe, bi reš že videl 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
18.9.2006 12:05:27   
Anonimen

a si noseča, vgnezditvena krvavitev. Ne vem, tolk postov čitam o temu in so mi vsi mimo, amapk mogoče je pa kaj res na temu.  user posted image

Mal resnosti, ob O je lahko krvavitev, jaz ne vem kolk je to pri tebi bilo. Ponavadi to zgleda kot sluz in vmes mal krvi, ko pa pride na hlačke pa se valda vidi samo kri. Sam tega ne more biti velik. Glede na to, da ti je reš vidle veliko foliklov in velike, so zdaj po stopu najbrž počili in ker so v večjem številu, je čist možno, da bi lahko bila to O krvavitev, mogoče tudi mal bolj močnejša, kot pa ko imam samo en folikel. Drgač skori dvomim, da bi bilo kaj narobe, bi reš že videl 

user posted image user posted image ..po moje bo to...čeprav, do sedaj tega še nisem imela...ampak vse je 1x prvič in po vseh teh terapijah sploh ni čudnouser posted image

zakaj men ne rata kaj pametnega povedat...pa se mi zdi, da sem kr pametnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
18.9.2006 12:05:30   
Liya
Poopsie a misliš da je ta nasa Karmen?user posted image Kaj pa vem,tista ki dela reflekno masažo stopal...user posted image
No mejte se jaz moram it kosil kuhat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.9.2006 12:10:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estera76

Poopsie a misliš da je ta nasa Karmen?user posted image Kaj pa vem,tista ki dela reflekno masažo stopal...user posted image

estera..sorry, pomešala semuser posted image ...ti kar pojdi kuhat pa kaj dobrega pripraviuser posted image

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
18.9.2006 12:21:22   
Anonimen
no vidiš poopsie, 2 uri sme pred tabo, pa vem odgovor, do tebe bi pa pršu šele čez 2 uriuser posted image . Kdo pa pravi, da nisi pametna, seveda, da si, tdi pogruntali bi, da je mogoče to to, sma kot pravim, si dve uri za mano pametna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
18.9.2006 12:22:52   
Anonimen
joj, kako pišem, same napače. To pa je ta kuser posted image arabska tipkovnicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
18.9.2006 12:25:14   
Anonimen
morm prov razvozlat te hieroglifeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
18.9.2006 12:53:43   
Niovi
Kok smo danes jezikave, nam kar leti user posted image . Maza, bravo user posted image  za tvoje 4 junačke, boš videla, da bo vse ok, kar lepo se sprosti.
Mišek1, čau v Dubaj, da se ne boš podhladila na teh nizkih temperaturah, ki so zdaj tam, kapo, šal in rokavice ne pozabi. Upam, da se čim prej zmeniš za postope, ti pošiljam user posted image v pomoč.
Bety, držimo pesti in mislimo samo + user posted image
Poopsie, držim pesti tudi za tebe.
Siskamiska, je tudi že blizu, ti greš po špike, jaz pa delam test user posted image
Pika, držim pesti za jutri user posted image
Teira, tebi itaq vse najboljše user posted image  in naj poteka vse skupaj v user posted image user posted image user posted image
Estera, saj bo... držimo pesti tudi zate user posted image

Vsem user posted image

...aja....z mano vse ok ...nič posebnega ne čutim, sem že 5 dni noseča user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.9.2006 13:07:52   
Anonimen
hura, jeeej, za teh tvojih pet dniuser posted image , pa naj se zavlečejo še tja do devet mesecevuser posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
18.9.2006 13:16:48   
Anonimen
Punce tle, ni fajn živet. Komi sem cunje oprala in jih dala ven sušit, jih že moram pobrat in zlikatuser posted image . Kje je tist lep življnje, ko si dal opral cunje in si lahk vsaj na drug dan likal, vmes pa mal počival

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
18.9.2006 14:11:42   
Anonimen

Punce tle, ni fajn živet. Komi sem cunje oprala in jih dala ven sušit, jih že moram pobrat in zlikatuser posted image . Kje je tist lep življnje, ko si dal opral cunje in si lahk vsaj na drug dan likal, vmes pa mal počival

user posted image user posted image user posted image ...uh, kako si pa ti bogauser posted image ..res imaš težko življenjeuser posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
18.9.2006 15:30:56   
*Karmen*
'Dan, bejbe!

Mišek, najprej en leeeep pozdrav v Dubaj! Vidim, da sta srečno prispela in da veselo začenjata na novo. Upam, da ti to leto, ko boš čakala na postopek, čimprej mine in da teh 12 mesecev ne boš preveč mislila samo na dojenčke. Kar malo se zrelaksiraj in živi življenje v polno kolikor moreš.

Poosie, a ti si pa mislila, da jaz izvajam kakšne masaže, al kaj? Ja, tudi včasih, ampak samo privat user posted image ... Še raje se pa pustim masirat... Zdaj kar pozabi na moje masaže in se pripravljaj na tvoji dve pikici, ki ju boš dobila 22. v svoj trebušček. Me bomo pa držale močne pesti, da ostanejo pri tebi še naslednjih 9 mesecev.

Estera, tebi pa želim, da bi čimprej dobila pošto, ker čisto verjamem, da ti tale papirnata birokracija zna vzeti vso voljo. Torej držim pesti, da čimprej dobiš datum, ko boš štartala na dolgo progo.

Pika79, a ti pa finiširaš? Jutri torej je tisti tvoj dan, ko bo vse manj prijetno za teboj, pred tabo pa bodo tisti najlepši občutki... Upam, da nam čimprej sporočiš kako je vse skupaj potekalo. In seveda tudi zate držimo pesti, da bo vse minilo hitro in brez bolečin.

Bety, a ti si pa že mal obupala? Pa ne no!!! Tudi mene čaka že 3. postopek. Pa kaj naj? Bo, ko bo, če bo user posted image ... Predvsem je treba živeti, pa če imamo otročke ali ne. Saj je konec koncev življenje prav lepo, a ne?

Maza77, tebi pa vso srečo v sredo. Upam, da dobiš v svoj trebušček eno ali dve pikici in da boš čimprej javila kakšno razveseljivo novičko. Držim pesti tudi zate.

Niovi, tebi pa vso srečo tam okoli 27. septembra, ko bodo testi že zelo aktualni. Upam, da ne boš tako bolno firbčna kot sem bila jaz...

Crnitulipan, tudi zate bo kmalu prišel tvoj čas. Saj je november že skorajda tukaj. Dvakrat bomo prižgali centralno peč in že in že boš na vrsti.

Siskamiska, tebi pa držim pesti, da boš zares na vrsti v začetku oktobra. Tudi na seznam te bom dala k oktoberčicam zato se ne ti, ne zdravniki ne smete premisliti glede začetka postopka.

Tako. Moj roman je končan. Zdaj moram pa še malo naš seznam spraviti v red. Je že malo zastarel in potrebuje malce obdelave. Do nadaljnega pa LP in veliko sreče vsem. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.9.2006 16:50:14   
Niovi
Čau Karmen user posted image . Zdele opazila, da sem skoraj vse omenila, razen tebe user posted image  mi malce spomin nagaja....emšo+naravna zmedenost+blonTnost.
Seveda tudi zate držim pesti in za tvoj 3 postopek. V 3. gre rado user posted image
Mišek1 kok si boga s tem likanjem user posted image  srotek, mejčkn, najboljše, da zaposliš kako likarico na express user posted image

...peljem svoje user posted image user posted image  zvečer na koncert, so pa že imele svoj prvi obisk frizerja, jih je treba od mejhnega učit user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 299
18.9.2006 18:18:37   
kapica
Zivjo punceuser posted image user posted image !
Evo mene spet nazaj z dopusta, sem imela taksno sreco, da je bilo vreme tako cudovito, da sem uzivala 100 na uro. Tudi moja user posted image  je prisla, z 10 dnevno zamudo. In sem se odlocla da grem kar ta mesec v nov poskus z dvema zamrznjenckoma, ne bom cakala do oktobra, mi je predalec. Danes sem ze dobila termin, cez en teden imam ultrazvok, potem pa ko bo tako dalec da bo transfer. Se ze veselim z mesanimi obcutki in polno nove energije.
Nisem uspela se prebrati kaj se je pri vas dogajalo, kar sem videla je to, da se nam Misek ze iz Dubaja oglasa! Si se pa hitro preselila. Upam da je vse okej, da se da zivet, pa dokler mas net , ti ne bo hudega user posted image .
Zaenkart punce vsem lep pozdravcek!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?