|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.9.2006 15:30:56
|
|
|
|
*Karmen*
|
'Dan, bejbe! Mišek, najprej en leeeep pozdrav v Dubaj! Vidim, da sta srečno prispela in da veselo začenjata na novo. Upam, da ti to leto, ko boš čakala na postopek, čimprej mine in da teh 12 mesecev ne boš preveč mislila samo na dojenčke. Kar malo se zrelaksiraj in živi življenje v polno kolikor moreš. Poosie, a ti si pa mislila, da jaz izvajam kakšne masaže, al kaj? Ja, tudi včasih, ampak samo privat ... Še raje se pa pustim masirat... Zdaj kar pozabi na moje masaže in se pripravljaj na tvoji dve pikici, ki ju boš dobila 22. v svoj trebušček. Me bomo pa držale močne pesti, da ostanejo pri tebi še naslednjih 9 mesecev. Estera, tebi pa želim, da bi čimprej dobila pošto, ker čisto verjamem, da ti tale papirnata birokracija zna vzeti vso voljo. Torej držim pesti, da čimprej dobiš datum, ko boš štartala na dolgo progo. Pika79, a ti pa finiširaš? Jutri torej je tisti tvoj dan, ko bo vse manj prijetno za teboj, pred tabo pa bodo tisti najlepši občutki... Upam, da nam čimprej sporočiš kako je vse skupaj potekalo. In seveda tudi zate držimo pesti, da bo vse minilo hitro in brez bolečin. Bety, a ti si pa že mal obupala? Pa ne no!!! Tudi mene čaka že 3. postopek. Pa kaj naj? Bo, ko bo, če bo ... Predvsem je treba živeti, pa če imamo otročke ali ne. Saj je konec koncev življenje prav lepo, a ne? Maza77, tebi pa vso srečo v sredo. Upam, da dobiš v svoj trebušček eno ali dve pikici in da boš čimprej javila kakšno razveseljivo novičko. Držim pesti tudi zate. Niovi, tebi pa vso srečo tam okoli 27. septembra, ko bodo testi že zelo aktualni. Upam, da ne boš tako bolno firbčna kot sem bila jaz... Crnitulipan, tudi zate bo kmalu prišel tvoj čas. Saj je november že skorajda tukaj. Dvakrat bomo prižgali centralno peč in že in že boš na vrsti. Siskamiska, tebi pa držim pesti, da boš zares na vrsti v začetku oktobra. Tudi na seznam te bom dala k oktoberčicam zato se ne ti, ne zdravniki ne smete premisliti glede začetka postopka. Tako. Moj roman je končan. Zdaj moram pa še malo naš seznam spraviti v red. Je že malo zastarel in potrebuje malce obdelave. Do nadaljnega pa LP in veliko sreče vsem. K.
|
|
|