Anitka
|
Ojla! Evo mene, se spet malce po dolgem času oglašam. Nisem imela nič kaj preveč časa kukat sem gor, a obljubljam, da se bom sedaj spet malce bolj trudila za obisk moje in vaše RR-je. Sicer pa, a se me še kaj spominjate? Saj sploh ne vem kaj vse naj vam pišem, ko pa se tako dolgo nisem oglasila. Kot veste, sem bila julija na Kubi, avgusta pa v Podstrani in bilo je superrrrrrrrrrrr. Tale moj je resnično pravi in jaz sem resnično srečna kot še nikoli doslej. Sicer pa sva bila pred dvema tednoma z motorjem na Češkem, ker so bile v Brnu dirke. Tudi tam je bilo super. Toliko motorjev na enem mestu nisem videla še nikoli. Bilo je res super, če pozabim na to, da naju je pri vračanju v Slovenijo dež zalival od Dunaja do Slovenije (beri ene tri ure in pol). Sva bila pač malo mokra in prezebla. Vsem, ki ste postale mamice v času moje odsotnosti iskrene čestitke, vašim otročičkom pa želim veliko zdravih, srečnih in brezskrbnih trenutkov. GoYa in čim manj krčev vama želim in naj le-ti čimprej minejo. Res sem vesela za vsako, ki dobi v naročje, veselje pa je še toliko večje, ko to uspe kateri od "fosilk". In seveda ti želim, da bo naslednje čakanje čim krajše. V roku pol leta se bova v lov za črticami verjetno pognala tudi midva z mojim dragim. Sicer bi rada prej še rešila ene moje ginekološke težave, če se bo le kaj dalo narediti, če ne pa bomo šli direkt v napad Ja tile moji slavni izcedki v drugem delu ciklusa se pri meni namreč še kar naprej ponavljajo in ni mi jasno zakaj in od česa, ker so bili vedno vsi izvidi raznovrstnih preiskav v redu. Sem pa že razmišljala o napotnici za LJ. Sem slišala za eno super ginekologinjo, pa se žal ne morem spomniti priimka. A mi lahko kako pomagate? KOALA kako kaj? No vidiš pa si le dočakala moj come back. A ste se že kaj dogovarjale o kakem srečanju v bližnji prihodnosti? LANA 38 tudi tebi želim čimprej magične in potem zdravega ali . BIBA77 in Bauci vaju bi pa tudi že zelo rada videla. Res je cartkan tale tvoj , za popapcat Hja, boš šla pa še ti v ponovni lov za ,a ne? Pa da bi bil le-ta čim krajši. Soncek.djukelica upam, da je morska klima kaj pripomogla k In kdaj bo čas za test? Bom držala pestke Tinkamiška tvoji Izi vračam poljubčke. Kako si pa kaj ti? Ja in Muca Maca bo kmalu mamica postala. Pa Emamair...Joj, kako čas beži. In kje se skrivate Pika74, Tia, Pia73, Bambi, Mojca9000,Emamair, Ameli... Tako vsem fosilkam želim čimprej in se beremo, a ne? LP, vaša Anitka