Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 19:54:11
|
|
|
|
koala
|
Samo da se no boš jezila. Kako si pa ti? A še vedno športaš, zdaj ko se je že precej ohladilo?
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 20:41:56
|
|
|
|
pika74
|
Nene, zdej sm pa štrikat začela
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 13.10.2006 18:59:32
|
|
|
|
pika74
|
evo .... spet tema
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 14.10.2006 9:06:44
|
|
|
|
emaa
|
Kaka tema, eni mamo zapovedan počitek, pa ne smemo tu štefnat. Živjo punce, mal vas pozdravljam, sem ta teden prišla drugič iz porodnišnice, upam, da tretjič pridem v treh kosih.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 14.10.2006 10:47:33
|
|
|
|
pika74
|
OK ema, ti maš opravičeno . Ma ostale pa... hmmm vsaki po 6 neopravičenih!!! Pa starši nej pridejo jutri v šolo! P.S. Ema, a ti že zaključuješ? Ja sej ponavad dvojčki prej ven pokukajo?
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 14.10.2006 12:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz kar naprej tu gor visim, samo kaj, ko skoraj nobena ne sodeluje. Sama z sabo se pa tudi ne morem menit. Včeraj sem imela prvi CTG, rezultati so dobri, počutje uredu, mala se je tudi že lepo dol spustila... zdaj pa čakamo na njen prihod! Držite pesti zame!
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 14.10.2006 17:27:05
|
|
|
|
lana38
|
Muca Maca! Še 14 dni pa boš mogoče že mamica, če tvoja pride kak dan prej. Vidiš, kako ti je nosečnost hitro minila. Se vidi, da imaš čas, če si kar naprej tule gori na RR. Jaz sem kar naprej bila tukaj, ko sem bila na bolniški po UPN. To mi je tudi najbolj pmagalo, da sem prišla k sebi in se pobrala s pomočjo vas punc, ki ste tukaj. Hvala vam za vso podporo, ki ste mi jo nudile. Lepo se imejte. LP
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 14.10.2006 20:40:01
|
|
|
|
biba77
|
Vecer... Ja, meni tudi ne znese pogosto kaj napisat. Imam cez dan kar vecinoma jaz malega, ce pa ga ze kdo drug prevzame, pa je itak 100 in 1 stvar za uredit in RR izvisi... Ema, ti kar se malo pocakaj. Pridno lezat in pustit, da se drugi vrtijo okoli tebe! MucaMaca, res je hitro minilo. Se mi zdi kot da si prejsnji teden pisala on Nizozemski, selitvi in zanositvi... Pika74, kaj pa strikas? A, kako novo figuro na zokne? Namesto Miki Miske? Punce, mi pa smo skratka ostrigli... Zdaj pa je pravi "dojencek"... Mami je kar jokala, ko ga je prvi vecer gledala spati brez las. No, zdaj se bolj jezim, ker ga ne morem tak lepo lupckat po glavici-pika kot ati, ko se 2 dni ne obrije. No, lep vecer...
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 9:41:25
|
|
|
|
zabica26
|
Se vam bom mal pridružla in še jst kdaj kej napisala. Samo sem še tolk vzhičena, da ne spravim skupaj pet stavkov. Jst bi že kar vse preurejala doma.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 9:47:02
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Nene, zdej sm pa štrikat začela Ja, Pika, mi rabmo kakšne copatke . Te štrikane, ki jih ful nosimo, ker so takoooo topli, bojo kmal premajhni.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 12:54:00
|
|
|
|
koala
|
Dan! Se opravičujem, če pa nimam kaj pisat, pa še dneve do rojstva nečakinje/nečaka že nestrpno odštevam. Je na vrsti takoj za muco maco. Pika kaj pa štrikaš? GoYa kako pa tvoja babika?
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 13:48:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla babe ! Sem mela hin računanik in vas nisem mogla nič prit prebrat Vidim, da ste se dobile in ste se imele lepo MucaMaca, ti boš pa kmal mamicaaaa!!! Pika, si se pa ornk razjezila, sej je prov kr vn dej kar te tišči, uni dve kokli pa tako sploh ne vesta kaj govorita... Anitka, tebi je pa kr avto zatajil, ravno takrat ko ni treba Vse sotale pupe, ki vas nisem posebej omenila, vse vas imam v mislih in držim pesti za vas. Jst upam, da ne boste preveč hude, ali pa slabe volje, če se vam bom spet pridružila. Midva bova začela delat na novem otročku. Ker je za Izo malo dlje trajalo sva rekla, da bova pa zdej kr začela, če še hočeva kakšnega met. Dva ciklusa sta mimo, se ni prijelo, pa sej si nisem misnla, da se bo in tudi ne bom zdej vsak ciklus tako nestrpno čakala, ker, če nama bo ratalo bo, če ne pa tudi vredu, enkrat že bo, sem tako srečna, da nama je ratala Iza, če pa bo dobila še kakšnega bratca ali sestrco bova pa tako zmagala Samo tolk da veste, da bom malo bolj prisotna tukaj. Seveda pa mislim na vas drage fosilke in tako zelo vam želim vsaj enga miška ali miško. Vaša Tinka
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 19:19:11
|
|
|
|
Kalina
|
Oj bejbike Kako smo kaj? Mi smo bolj slabo, jst sm fasala angino, in tko se je moja mala pikica nalezla od mene, jst sm sicer ze bolje, ampak je tamala cist boga, kaslja, nosek je katasrofa, uck ma vnet, zvecer pride vrocina itd. upam da bo kmalu konec. Ampak je se vedno dobrovoljcek, smejko moj mali. V soboto smo bili stari ze 5m. Sploh nemorem verjet kako gre hitro, kmal pa bo skakala kle okol pa veselo govorila, sicer govori ze zdej, ampak v nekem svojem jeziku Joj tinka a vidva pa ze kar na novem delata? Ja ful dobro . Mi bomo sli v postpek oz po nase eskimcke naslednje leto, nekje poleti. komaj cakam, ful pogresam bit nosecka fosecka ema sploh se nemorem verjet da si nosecka in to kar z Komaj cakam slikice uuuu tamala tuli, letim, papa!
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 19:20:55
|
|
|
|
Kalina
|
Pa se ena slikca na hitrco: Biba zakaj ste pa vi vasga princa postrigli?
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 19:22:27
|
|
|
|
Kalina
|
Joj punce se OPRAVICUJEM, res nevem zakaj je tako velika slika, k sm jo dala ful pomanjsat, spet sm neki zmutila. Moderatorka nej jo kr zbrise.
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 17.10.2006 20:07:47
|
|
|
|
biba77
|
Kalina, temence smo dobili in se jih nikakor nismo mogli resit. Zdaj, ko pa nima lask, pa so v treh dneh izginila... Saj gledam "stare" slikice, pa mi je kar hudo . Nikoli vec ne bo imel dolgih prvih laskov. Tinka, vidva kar v akcijo. pri nas smo tudi brez zascite, samo se ne najbolj pridni. Sicer pa nimam kaj dosti upanja, da bo moja M kaj bolj redna po porodu. No, bomo videli...
< Sporočilo je popravil biba77 -- 17.10.2006 20:09:10 >
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 18.10.2006 11:00:46
|
|
|
|
tinkamiška
|
Kalina tudi Iza je imela temenca, sicer samo zametke, ampak so bili trdovratni, ker je imela že od rojstva veliko lask in ji sploh nispo odpadli. Še sedaj ima taprve laske, ti zametki pa se vsake toliko pojavijo. Pa ji fino sfrotiram glavico po kopanju, pa je. Biba, a vidva tudi kr na polno Moja M je kar redna, sicer daljša kot pred nosečnostjo in zadnjikrat nenormalno boleča. Upam, da ne bodo vse take. Tudi svojo O čutim in tisti šmrkelj se vleče ko hudič. Takega nisem imela pred nosečnostjo. Vseeno upam, da so mi takrat na histero in laparo vse poštimali in da se zarastline niso ponovno naselile po mojih jajcevodih in maternici. Kje ste babe? Tinka
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 18.10.2006 14:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tu. Jaz sem vedno tu. Sem gratala pravi RR freak! Še 2 tedna do roka! Imam pa ful feeling, da bom že ta vikend rodila! Tinka, veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 19.10.2006 9:49:25
|
|
|
|
GoYa
|
Koala, moja babika je super. Uživamo radosti materinstva in "dojenčkovstva" (ne vem, kako naj se izrazim, pa sej veste kaj mislim ). Mi imamo tudi ful temenc. Gre kr težko dol Pa ful lask jasno. Sam strigla je pa lih ne bi. No, punce, ki greste drugič v akcijo, držim pesti. Jst bi tudi rada čimprej. Sam se mi morajo M prej pošlihtat. Do zdaj sem imela sam eno. Pa seveda telo mal k sebi prit, ker je komaj 2 meseca od poroda. Bi dala kako slikco tudi jaz gor, pa nimam časa študirat, kako se to naredi. Bom Kalino zakačila, da mi na hitrco razloži . Ajde Kalina, na raport.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 19.10.2006 9:51:10
|
|
|
|
GoYa
|
Aja, MucaMaca, naj se ti feeling uresniči, da ne boš lih na 1. rodila. Je mal turoben dan takrat
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 19.10.2006 9:58:34
|
|
|
|
koala
|
Joj Kalina kako je tvoje dete srčkano. Tinka držim pestke, da se Izi kmalu pridruži še eno detece, pa Bibinemu baucu tudi. PIIIIIIIKAAAAAAAAA, kje pa se zdaj skrivaš???????
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 19.10.2006 13:09:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hvala babike za lepe želje GoYa lahko ti jst razložim kako se slikica gor pripoma. Najprej nardiš en albumček na RR, potem pa klikneš na slikico, ki bi jo rada pripopala v post. Slikica se odpre, potem pa pklikneš copy in past v post, ki si ga napisala Zdej bom pa še jst eno slikico nalimala To je moja Iza, slikica je bla posneta pred enim mescem Lepo se imejte in navijam za vas! Tinka
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 19.10.2006 16:28:49
|
|
|
|
Kalina
|
Joj Tinka kaksna lepoticka je vasa Iza Evo mi smo danes prvic oblekli kavbojke:
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 19.10.2006 17:36:39
|
|
|
|
pika74
|
kukulele... kok vas je tlele men pa dons tale RR ful počas dela - ma vseen bom napisala par stavkov sem vesela, da je tu spet bolj živo. Še bolj pa sem vesela teh luštnih slikc od . En je bolj cort kot tadrug . Kakšne mate kej plane za 1. november? A kam greste? RAzen Mucemace v Rim ... Jest grem spet mal v južne kraje......kjer ni zdej nobene vstaje... tam bova šla na karneval, jest bom kraljica, on bo kralj pa-pa
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 20.10.2006 11:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kake lepotičke so vaše pupe! Jaz mam 1. novembra ob 7.ih zjutraj zmenek z mojim dohtarjem. Mislim, da tisto o občutku, da bom prav kmalu rodila, ne bo nič kaj držalo. Ma kaj pa vem... enkrat bo že ta pravi čas. Še 12 dni.... do zmenka! P.S. Včeraj sem na 3d ultrazvoku videla našo pupo, joj kako sem bila vesela, komaj čakam, da jo držim v naročju!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?