|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (296. nadaljevanje)
11.10.2006 19:54:11   
koala
Samo da se no boš jezila.
Kako si pa ti?
A še vedno športaš, zdaj ko se je že precej ohladilo?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 101
11.10.2006 20:41:56   
pika74
Nene, zdej sm pa štrikat začela user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 102
13.10.2006 18:59:32   
pika74
evo .... spet tema user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 103
14.10.2006 9:06:44   
emaa
Kaka tema, eni mamo zapovedan počitek, pa ne smemo tu štefnat.
Živjo punce, mal vas pozdravljam, sem ta teden prišla drugič iz porodnišnice, upam, da tretjič pridem v treh kosih.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 104
14.10.2006 10:47:33   
pika74
OK ema, ti maš opravičenouser posted image .

Ma ostale pa... hmmm vsaki po 6 neopravičenih!!! Pa starši nej pridejo jutri v šolo!user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.
Ema, a ti že zaključuješ? Ja sej ponavad dvojčki prej ven pokukajo?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.10.2006 12:31:47   
Anonimen
Jaz kar naprej tu gor visim, samo kaj, ko skoraj nobena ne sodeluje. Sama z sabo se pa tudi ne morem menit. user posted image

Včeraj sem imela prvi CTG, rezultati so dobri, počutje uredu, mala user posted image  se je tudi že lepo dol spustila... zdaj pa čakamo na njen prihod! user posted image

Držite pesti zame!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
14.10.2006 17:27:05   
lana38
Muca Maca!
Še 14 dni pa boš mogoče že mamica, če tvoja user posted image  pride kak dan prej. Vidiš, kako ti je nosečnost hitro minila. Se vidi, da imaš čas, če si kar naprej tule gori na RR. Jaz sem kar naprej bila tukaj, ko sem bila na bolniški po UPN. To mi je tudi najbolj pmagalo, da sem prišla k sebi in se pobrala s pomočjo vas punc, ki ste tukaj. Hvala vam za vso podporo, ki ste mi jo nudile.user posted image
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
14.10.2006 20:40:01   
biba77
Vecer...

Ja, meni tudi ne znese pogosto kaj napisat. Imam cez dan kar vecinoma jaz malega, ce pa ga ze kdo drug prevzame, pa je itak 100 in 1 stvar za uredit in RR izvisi...user posted image

Ema, ti kar se malo pocakaj. Pridno lezat in pustit, da se drugi vrtijo okoli tebe!

MucaMaca, res je hitro minilo. Se mi zdi kot da si prejsnji teden pisala on Nizozemski, selitvi in zanositvi...

Pika74, kaj pa strikas? A, kako novo figuro na zokne? Namesto Miki Miske?user posted image

Punce, mi pa smo skratka ostrigli... Zdaj pa je pravi "dojencek"... Mami je kar jokala, ko ga je prvi vecer gledala spati brez las. No, zdaj se bolj jezim, ker ga ne morem tak lepo lupckat po glavici-pika kot ati, ko se 2 dni ne obrije.user posted image user posted image user posted image

No, lep vecer...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 108
17.10.2006 9:41:25   
zabica26
Se vam bom mal pridružla in še jst kdaj kej napisala.
Samo sem še tolk vzhičena, da ne spravim skupaj pet stavkov.
Jst bi že kar vse preurejala doma.user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 109
17.10.2006 9:47:02   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Nene, zdej sm pa štrikat začela user posted image

Ja, Pika, mi rabmo kakšne copatke user posted image .  Te štrikane, ki jih ful nosimo, ker so takoooo topli, bojo kmal premajhni.  

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 110
17.10.2006 12:54:00   
koala
Dan!
Se opravičujem, če pa nimam kaj pisat, pa še dneve do rojstva nečakinje/nečaka že nestrpno odštevam. Je na vrsti takoj za muco maco.

Pika kaj pa štrikaš?

GoYa kako pa tvoja babika?

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
17.10.2006 13:48:41   
tinkamiška
Hojla babeuser posted image !

Sem mela hin računanik in vas nisem mogla nič prit prebratuser posted image

Vidim, da ste se dobile in ste se imele lepouser posted image user posted image user posted image

MucaMaca, ti boš pa kmal mamicaaaa!!!user posted image

Pika, si se pa ornk razjezila, sej je prov kr vn dej kar te tišči, uni dve kokli pa tako sploh ne vesta kaj govorita...

Anitka, tebi je pa kr avto zatajil, ravno takrat ko ni trebauser posted image

Vse sotale pupe, ki vas nisem posebej omenila, vse vas imam v mislih in držim pesti za vas.

Jst upam, da ne boste preveč hude, ali pa slabe volje, če se vam bom spet pridružila. Midva bova začela delat na novem otročku. Ker je za Izo malo dlje trajalo sva rekla, da bova pa zdej kr začela, če še hočeva kakšnega met. Dva ciklusa sta mimo, se ni prijelo, pa sej si nisem misnla, da se bouser posted image  in tudi ne bom zdej vsak ciklus tako nestrpno čakala, ker, če nama bo ratalo bo, če ne pa tudi vredu, enkrat že bo, sem tako srečna, da nama je ratala Iza, če pa bo dobila še kakšnega bratca ali sestrco bova pa tako zmagalauser posted image  Samo tolk da veste, da bom malo bolj prisotna tukaj.

Seveda pa mislim na vas drage fosilke in tako zelo vam želim vsaj enga miška ali miško.

Vaša Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 112
17.10.2006 19:19:11   
Kalina
Oj bejbikeuser posted image

Kako smo kaj? Mi smo bolj slabo, jst sm fasala angino, in tko se je moja mala pikica nalezla od mene, jst sm sicer ze bolje, ampak je tamala cist boga, kaslja, nosek je katasrofa, uck ma vnet, zvecer pride vrocina itd.user posted image upam da bo kmalu konec. Ampak je se vedno dobrovoljcek, smejko moj mali. V soboto smo bili stari ze 5m. user posted image Sploh nemorem verjet kako gre hitro, kmal pa bo skakala kle okol pa veselo govorila, sicer govori ze zdej, ampak v nekem svojem jezikuuser posted image

Joj tinka a vidva pa ze kar na novem user posted image delata? Ja ful dobrouser posted image . Mi bomo sli v postpek oz po nase eskimcke naslednje leto, nekje poleti. komaj cakam, ful pogresam bit nosecka foseckauser posted image

ema sploh se nemorem verjet da si nosecka in to kar z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj cakam slikiceuser posted image

uuuu tamala tuli, letim, papa!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 113
17.10.2006 19:20:55   
Kalina
Pa se ena slikca na hitrco:

user posted image

Biba zakaj ste pa vi vasga princa postrigli?user posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 114
17.10.2006 19:22:27   
Kalina
Joj punce se OPRAVICUJEM, res nevem zakaj je tako velika slika, k sm jo dala ful pomanjsat, spet sm neki zmutila.  Moderatorka nej jo kr zbrise. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 115
17.10.2006 20:07:47   
biba77
Kalina, temence smo dobili in se jih nikakor nismo mogli resit.
Zdaj, ko pa nima lask, pa so v treh dneh izginila...user posted image Saj gledam "stare" slikice, pa mi je kar hudouser posted image . Nikoli vec ne bo imel dolgih prvih laskov.user posted image user posted image user posted image

Tinka, vidva kar v akcijo. pri nas smo tudi brez zascite, samo se ne najbolj pridni. Sicer pa nimam kaj dosti upanja, da bo moja user posted image M kaj bolj redna po porodu. No, bomo videli...

< Sporočilo je popravil biba77 -- 17.10.2006 20:09:10 >

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 116
18.10.2006 11:00:46   
tinkamiška
Kalina tudi Iza je imela temenca, sicer samo zametke, ampak so bili trdovratni, ker je imela že od rojstva veliko lask in ji sploh nispo odpadli. Še sedaj ima taprve laske, ti zametki pa se vsake toliko pojavijo. Pa ji fino sfrotiram glavico po kopanju, pa je.

Biba, a vidva tudi kr na polnouser posted image Moja M je kar redna, sicer daljša kot pred nosečnostjo in zadnjikrat nenormalno boleča. Upam, da ne bodo vse take. Tudi svojo O čutim in tisti šmrkelj se vleče ko hudič. Takega nisem imela pred nosečnostjo. Vseeno upam, da so mi takrat na histero in laparo vse poštimali in da se zarastline niso ponovno naselile po mojih jajcevodih in maternici.

Kje ste babe?

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 117
18.10.2006 14:16:15   
Anonimen
Jaz sem tu. Jaz sem vedno tu. Sem gratala pravi RR freak! user posted image

Še 2 tedna do roka! Imam pa ful feeling, da bom že ta vikend rodila! user posted image  user posted image  user posted image

Tinka, veliko sreče! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
19.10.2006 9:49:25   
GoYa
Koala, moja babika je super. Uživamo radosti materinstva in "dojenčkovstva" (ne vem, kako naj se izrazim, pa sej veste kaj mislimuser posted image ).

Mi imamo tudi ful temenc. Gre kr težko dol user posted image  Pa ful lask jasno. Sam strigla je pa lih ne bi.

No, punce, ki greste drugič v akcijo, držim pesti. Jst bi tudi rada čimprej. Sam se mi morajo M prej pošlihtat. Do zdaj sem imela sam eno. Pa seveda telo mal k sebi prit, ker je komaj 2 meseca od poroda.

Bi dala kako slikco tudi jaz gor, pa nimam časa študirat, kako se to naredi. Bom Kalino zakačila, da mi na hitrco razloži user posted image . Ajde Kalina, na raport.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
19.10.2006 9:51:10   
GoYa
Aja, MucaMaca, naj se ti feeling uresniči, da ne boš lih na 1. rodila. Je mal turoben dan takratuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 120
19.10.2006 9:58:34   
koala
Joj Kalina kako je tvoje dete srčkano.
Tinka držim pestke, da se Izi kmalu pridruži še eno detece, pa Bibinemu baucu tudi.
PIIIIIIIKAAAAAAAAA, kje pa se zdaj skrivaš???????

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
19.10.2006 13:09:40   
tinkamiška
Hvala babike za lepe željeuser posted image

GoYa lahko ti jst razložim kako se slikica gor pripoma. Najprej nardiš en albumček na RR, potem pa klikneš na slikico, ki bi jo rada pripopala v post. Slikica se odpre, potem pa pklikneš copy in past v post, ki si ga napisalauser posted image

Zdej bom pa še jst eno slikico nalimalauser posted image

To je moja Iza, slikica je bla posneta pred enim mescemuser posted image

user posted image

Lepo se imejte in navijam za vas!

Tinka

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 122
19.10.2006 16:28:49   
Kalina
Joj Tinka kaksna lepoticka je vasa Iza user posted image

Evo mi smo danes prvic oblekli kavbojke:

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
19.10.2006 17:36:39   
pika74
kukulele... kok vas je tlele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men pa dons tale RR ful počas dela - ma vseen bom  napisala par stavkov user posted image

sem vesela, da je tu spet bolj živo. Še bolj pa sem vesela teh luštnih slikc od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . En je bolj cort kot tadrug user posted image user posted image .

Kakšne mate kej plane za 1. november? A kam greste? RAzen Mucemace v Rim user posted image ...

Jest grem spet mal v južne kraje......kjer ni zdej nobene vstaje... tam bova šla na karneval, jest bom kraljica, on bo kralj user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 124
20.10.2006 11:36:54   
Anonimen
Joj, kake lepotičke so vaše pupe! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz mam 1. novembra ob 7.ih zjutraj zmenek z mojim dohtarjem.
Mislim, da tisto o občutku, da bom prav kmalu rodila, ne bo nič kaj držalo.
Ma kaj pa vem... enkrat bo že ta pravi čas.

Še 12 dni.... do zmenka! user posted image

P.S.
Včeraj sem na 3d ultrazvoku videla našo pupo, joj kako sem bila vesela, komaj čakam, da jo držim v naročju!user posted image  user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?