Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 30.9.2006 12:14:35
|
|
|
|
emaa
|
Super, da ste se imel lepo na srečanju, jaz se bom verjetno pridružila v kakem kvartetu, prej ne bom smela, pa bo takrat bolj zabavno. Bom kar tukaj napisala, a bi se katera javila za urejanje seznama bodočih nosečk. Meni vedno težje znese, ker vedno težje sedim za računalnikom, se trudim kolikor gre, pa mislim, da bom začela drastično zaostajat. Drugače pa nam kar gre, z veliko počivanja in likanja kavča.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.10.2006 10:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla, punce! Jaz pa samo, da se vam malo na kratko javim. V četrtek smo imeli pregled in se je naša pupa le obrnila na glavico! Mi je tako zelo zelo odleglo! Počutje je uredu, zajadrali smo že v 9. mesec in le še malo malo pa bomo družinica! Lepo nedeljo vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.10.2006 11:00:29
|
|
|
|
Kalina
|
Oj bejbe! Je minila ze cela vecnost od kar sem se javljala. Sm grozna vem. MucaMaca sm se ful velikokrat nate spomnila in nemorem verjet da te caka samo se 1 m Sm takooooo vesela Nasa pupika je superca, prava mala zverinca, zivahna da ni niti sekunde pri miru, evo ze tuli, morm koncat na hitr, se javim kasneje. Evo se ena slikica od nase Kaline:
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.10.2006 17:25:58
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Lana38 žal mi je za Dobro opravi 10.10. in upam, da bo tudi vama kmlau uspelo držati v naročju še kakšno ali Kalina vajina pupika je pa tako cartkana. En objemček od mene. Muca Maca a ti si pa že tako daleč? Joj kako čas beži. Emamair upam, da se bo katera javila za seznamček. Jaz žal še ne utegnem, ko pa bom pa sporočim. Pa pridno čuvaj Pridne bodite in se kaj beremo, Anika
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.10.2006 21:00:05
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Kalina, kakšno lepo pupico imaš . Moram rečt, da ste nam bivše fosilke prav popestrile tele strani s svojimi cukrčki. Upam, da bo še kakšna slikca. Anitka, držim pesti - tokrat za vajinega jeklenega konjička, da ga čimprej usposobita in spravita k sebi, da ujameta še zadnje letošnje sončne žarke na kakšni turci. Uh se tole mal čudno sliš... ma sej vem, da štekaš, k si brihtna punca . Vsem ostalim en lep pozdrav in uspešen začetek novega tedna! Lp
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.10.2006 22:01:15
|
|
|
|
ElaM
|
Punce po res dolgem času še pozdravček od mene. Lepo vas je brati za pisat smo pa bolj leni.:)) Pika74, srečno pri postopku, MucaMaca srečno v Rimu , Emamair, ti pa pridno peglaj kavč, vsem ostalim pa lep pozdrav. Še slikca moje pupe (če mi bo uspelo)
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.10.2006 22:02:07
|
|
|
|
ElaM
|
No, očitno mi ni.
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 2.10.2006 13:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kalina, kako je cartkana vaša pupa!!!! Irmy, rada bi ti pomagala glede popanja slikice sem gor, pa ti ne znam. Če ne drugače pa uredi nov albumček pa bomo tam pogledale slikice tvoje princeske. Tudi jaz že komaj čakam, da spoznam našo malo pupo!
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 3.10.2006 12:07:27
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljene! Kar na hitro se vam javim. Danes sem si priklopila doma internet in ker naš sonček malo počiva sem morala pokukat sem gor, da vas malo pozdravim, saj vas takooo pogrešam. Močno držim pesti za vse, ki se trudite biti tako srečne, kot sem trenutno jaz in verjamem da vam bo uspelo. Lep dan! Simona
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 4.10.2006 13:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, daj pišite kaj, nič ni nobene naokoli. Jaz imam danes prvi dan porodniške! Doei doei!
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 4.10.2006 21:38:10
|
|
|
|
pika74
|
Uhh sem bla dons jezna zjutrej!!! Sem naletela na dve kokoši na vlaku in sej veste - gužva okol in okol in hočeš nočeš moraš poslušat kar folk naklada...čeprov bi blo boljš, da bi mal zadremala, bi imela vsej kej od tega. In sta ble dve - ena cca. 45 let, druga pa ene 65 let. Pa tamlajša vpraša, kako kej hčere od tastarejše... in prau una - ja, ena dela v kliničnem, druga pa na ministrstvu za obrambo. Ja fajn... ok pa prau tamlajša kako pa kej vnučki? In tastarejša odvrne - jah nč ne bo... sta obe hčere že čez 40 let... zgleda, da ne bom nč babica. Žal... Pol pa tamlajša (k je prej naložla, da ma pa ona obe hčere glih na faksu) nadaljuje z moralo... in prau : "Pa madona, jest ne vem, kako to, da ženske nimajo otrok. A je tok težko enga imet al pa magari enga posvojit. Zgleda, da so ženske tok emancipirane zdej. Sama kariera jih je..." Vam povem - jest sm se komej zadrževala, da nism fliknla uno po gofli. Kura nemarna - pojma nima o tem, pa kar neki posplošuje. Sm mogla kr zobe stisnt, da nism scene naredla navsezgodej. Ma itak ni vredna mojih besed... Sam vseen boli... ampak kaj čmo... tud taki so med nami. Evo, sm se mogla mal spovedat...
< Sporočilo je popravil pika74 -- 4.10.2006 21:42:43 >
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 4.10.2006 23:03:51
|
|
|
|
mamči
|
Ma lahko je rečt ne se sekirat, ko ljudje itak nekaj čvekajo in nimajo pojma.... vsaj približno pa vem, kako hudo prizadenejo take klevete. Nam tud dolgo ni ratal in se še pre dobro zavedam, kako hudo mi je bilo... Punce- borke ste, da ni večjih!!! Sem hotela že večkrat napisat....pa besede ne povedo vsega in so včasih preveč suhoparne. Upanje je pa vseeno velika beseda. In iz srca privoščim vsaki zvrhano mero upanja, ki je edino, kar ostaja in ki mora vodit k edinemu cilju......
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 5.10.2006 19:48:02
|
|
|
|
pika74
|
Točn tko mamči . In najbrž sta ble tiste dve kokoške ene redkih, ki jim je zelo hitro ratalo zanosit. Ne zavedajo pa se, da se nekateri pari matrajo tud po več let...in da morjo nekateri pari dat vse živo skoz - od nevemkoliko injekcij, punkcij, bolečin in kaj vem kaj še... Ne vem, kakšna bi bla reakcija, če bi jim takrat povedala svojih sedem... Tudi ne vem, če bi s tem kaj pomagala sebi. Ne bi bilo nekega zadoščenja. Po drugi strani pa tudi s tem ne bi bila bližje svojemu cilju . Mogoče bi imela le dve osramočeni kokoški poleg sebe na vlaku, kateri bi morala potem še 15 minut prenašat. Tako, da je bilo mogoče res najbolje, da sem stisnila zobe in bla kar tiho. Se ti pa v imenu vseh tule lepo zahvaljujem za spodbudne besede... . Lp pika74
< Sporočilo je popravil pika74 -- 5.10.2006 19:51:19 >
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 5.10.2006 19:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, pikulja, ne sekiraj zaradi takih, res niso vredne, da bi jih pes polulal...Stare koke, edin za župco bi še bili
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 5.10.2006 20:13:53
|
|
|
|
ElaM
|
Pika74, res se ni vredno sekirat zaradi takih kok. Saj itak ne vejo kaj blebetajo. Mucamaca ti pa uživaj na porodniški. Spljoh ni slabo. Sam se mi zdi, da gre z bliskovito hitrostjo. Zdaj, ko sem itak vsa vazna, da znam pripopat sliko, moram pa pokazat našo punco. Punce, lepo se imejte.
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 6.10.2006 7:14:27
|
|
|
|
lana38
|
Irmy! Tvoja punca je pa že prava lepotička in kako se "modro" drži. Pika74! Pusti take raje pri miru, ker sploh ne vedo kje se svet vrti. Jaz sem pred par dnevi padla v eno deabato o splavu na mamini čvekalnici, pa so me potem tam tako obdelale, da sem ostala brez besed. Lahko si pogledate. Tema je SPLAV na forumu Nosečnost. jaz sem pa tem mia38. Ne moreš verjeti, kaj vse lahko ene napišejo pod zagovor k odobravanju splava. Zdaj sem se odločila, da s takimi čudnimi sploh ne debatiram več. Tako kot si ti na vlaku raje ostala tiho in šla dalje. Škoda je naših živcev za to. Lepo se imejte. LP
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 6.10.2006 7:36:38
|
|
|
|
Massa26
|
Dobro jutro! Lana38, sem prebrala tisto o splavu in sem čisto šokirana. S tabo se seveda strinjam, ne morem pa verjet, kako to ene pišejo.. dobro, vsak ima svoje mnenje, ampak za moje pojme so one brez občutka. Glede splava mi je najbolj blizu tista misel ˝odločiti se moraš, ali otroka lažje nosiš na vesti ali na rokah˝, sicer bom pa rajši nehala, ker lahko kaj takega napišem, da boste potem mene ˝pljuvale˝. Si pa zelo dobro napisala.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 6.10.2006 9:51:50
|
|
|
|
lana38
|
Massa26!
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 6.10.2006 13:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
@Irmy: kaka luškana pupika je tvoja hčerkica! Jaz imam pa še samo 26 dni do pdp!
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 7.10.2006 14:13:06
|
|
|
|
pika74
|
O lana38 - sem šla brat na mamo...in je za . Pismu, ženske so čist mim... Zdej vidim. In še dobr, da sm bla jest tih na vlaku. Sej ni važn, kaj si jest mislem, pa kaj si drugi mislejo. Važn je, da mam jest čisto vest in da žvim tko, kot men paše pa pika! Irmy - tvoj cukrčk je za popapcat . Mucamaca - teb pa že urca tiktaka a? Bomo držale pesti, da bo vse tko, kot mora bit. Ti pa nč ne skrb . Pupike, lep vikend še naprej! Pa napište še kej, da nau tak dolgcejt tle gor .
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 6:49:55
|
|
|
|
pika74
|
Madona!!! A je kle kdo umrl ? Noben se več ne oglaša na tej temi? Kva je zdej to? Fosilke so že skor vse spokale, pol je treba pa še temo pokopat al kwa? Dejmo babe - dejmo mal bolj živo!!! Al bom pa huda! Napište kej - al pa narište - kokr čte - sam tole je pa tuga ratala P.S. Pa velik sončka
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 7:10:43
|
|
|
|
lana38
|
Dobro jutro! Bom pa jaz malo napisala, čeprav bom spet o sebi govorila. Včeraj sem bila pri G in dobila sem Klomifen za 3 mesece po 2 tableti od 5. do 9. dne. Ko oz. če pride , bom torej še to poskusila, da se mi malo zbudijo jajčniki in pridelajo več jajčec. Svojo O namreč imam in ravno včeraj je bila. Danes se mi je dvignila BT in to je to. Tako da še vedno upam, da bom zagledala , namesto . pika74, ti kar piši, saj beremo, ampak če ni nič novega ni kaj napisat. Pa včasih se mi zdi čudno, če pišem samo o sebi. LP
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 12:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana38, držim močne pestke zate! Čist je tiho tu naokoli ja. Pika74, hvala za lepe želje. Danes smo dopolnili polnih 37 tednov, kako čas beži... Nekaj me prehlad muči, šmrkam pa nosek mi nagaja, bo treba pridno čajčeka piti in se malo bolj toplo obleči, jaz še kar mislim, da je čez 30 stopinj zunaj, pa strašim naokoli v kratkih rokavih. Jutri grem zopet na akupunkturo za nosečnice, moja tretja terapija. Drugače pa nič kaj posebnega ne dogaja. Pišite kaj, punce.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 16:40:28
|
|
|
|
koala
|
Helo! Ja pa se res nič ne dogaja tukaj. Saj berem, samo pisat pa nimam kaj, sem še na čakanju. Pika ne se jezit, to škodi lepoti in zdravju! Mucamaca, ti že odštevaš dneve, jaz pa tudi, ker imam moja sestra en dan za tabo rok. Joj, komaj že čakam, da se detece rodi.
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 11.10.2006 19:51:20
|
|
|
|
pika74
|
No, to je pa že mal boljš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?