Jessy
|
Lep pozdrav! Se mi zdi, da imam danes ogromno časa, ker sem prišla domov že ob 13.30. Sem imela kar slab občutek, ko sem zapustila šolo ob 13h, saj cel teden nisem šla prej, kot ob 14.30. Sem pa pravkar pojućnala, Neja pa lepo spi. Verjetno se ji bom pridružila za kake pol ure. Bi res pasalo! Čestitke Timonu za uporabo kahljice! Vidiš, Kety, da se ti je obrestovalo, ker si ga že tako zgodaj posedala na kahljico. Podobno izkušnjo mi je pred časom povedala ena mamica. Je rekla, da jo je od takarat, ko je deklica sama sedela, posedala na kahljico in tako sta bili pri letu in pol starosti že suhi! Jaz pa še kar razmišljam, kdaj bi Nejo posedla na kahljico. Se mi zdi, da sploh ne najdem enega pametnega trenutka. Verjetno bom to prakticirala ob sobotah in nedeljah, ker po jutranjem mleku skoraj vedno kaka. Morda nama uspe kak kakec tudi ujeti v kahljico. Tia, to z dojenjem sem jaz prvič slišala, da je navada pri Bosankah. Res je, da so včasih bile dojilje, ampak če pomislim, da bi dala mojo Nejo eni X ženski, da bi jo podojila, me kar zmrazi. Nisem tak tip človeka, da bi bila zadrgnjena, ampak to se mi pa kar ne zdi sprejemljivo. Niti ne vem, če bi bila zmožna sama podojiti drugega otroka. Ne vem, no, ampak men to kar ne gre v glavo in mi je nesprejemljivo. Glede mleka Planika...Tia, sploh nisem videla, da imamo to mleko. Bom šla jutri pogledat! Mi smo kljub vsem priporočilom še kar na alpskem in mislim, da bomo tudi ostali. Sem nekajkrat kupila "kao" sveže mleko, sam to mi je taka obveza, da je treba redno hoditi v trgovino. Ni ga čez komot. Najlažje je it v shrambo, pa liter alpskega prinest. Pa tudi za denarnico je boljše, če ni treba vsaka dva dni v trgovino, saj samo ene stvari zagotovo ne bi kupila. Zoya, tebi sem pa prav malo fovš, da si lahko dopoldne spala! Jaz sem ta teden skoraj vsak dan vstala ob 6h, spat pa hodila ob 23.30 ali še pozneje, tako da ko sem se danes zbudila, sem najprej pomislila na to, da je jutri vikend in bom lahko kaki 2 uri dlje spala. Mi kar manjka to jutranje poležavanje in čakanje, da se Neja zbudi. Natasa, tašči si pa prav povedala. Jaz tudi ne vidim razloga, da bi sredi noči vstajala in se igrala z otrokom, če se slučajno zbudi. Samo enkrat bi to naredila, pa bi mogla vse noči. Ne, hvala! Tega se pa jaz ne bi šla. Je že bolje, da mi kako noč kriči, pa naslednje noči spimo, kot pa da se bom ponoči igrala. Drugič ji ponudi, če ji ga lahko pripelješ, da se bosta onadva igrala! In to ne samo eno noč! Mislim, da se ne bo strinjala! Punce, danes sem nesla v šolo album Nejinih slik, med katerimi so bile tudi sličice našega piknika, ki smo ga imele pri Bizoviku. So me obšle tako prijetne misli!!! So me pa sodelavke spraševale, da kje sem "staknila" toliko dojenčkov na kupu in ko sem razložila, da čvekamo na forumu, so bile kar začudene, da je možno, da smo se tako ujele, da smo bile pripravljene na srečanje! Tako, da za nas!!!! Zdaj pa grem in se zleknem na kavč. Drugega danes itak ne bomo počeli, saj prav vredu pada dež....pa shladilo se je tudi prav fajn. Še malo, pa bomo spet kurili!
|