|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.9.2006 13:30:53   
dolgolaska
BRUNDI...poglej par vrstic višje ko sem napisala link od Postojnske porodnišnice....tam si lahko pogledaš kako izgleda 3D ultrazvok
Ali pa na še enkrat:
http://www.bolnisnica-po.si/

LP!

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
14.9.2006 13:32:15   
Ela80
Pozdravljene,

že nekaj časa tudi jaz sodelujem oz. berem ta portal. Tudi jaz imam rok marca in sicer ne vem še točno 8.3. ali po NS 13.3. NS je bila 1:6625, srček pa je bil 161, tako da sem zadovoljna. Za spol pa še nismo spraševali, ampak po vseh izračunih naj bi bil user posted image , ampak meni je vseeno samo, da je zdravo.

Ni mi ne slabo, niti nimam problemov s prebavo, kot da ne bi bilo nič. Kavbojk ne morem več zapreti, kikle in ostale hlače pa ni problem.

Si še kaj slišimo.

PS: rodili bomo v Lj.

Srečno vsem.

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
14.9.2006 14:49:05   
anna2007
punce mislim da moj otrok je user posted image  ker je fuuullll pametna in je videla da marec bo tak kaos da najboljši bo bo čaka do 1 april
user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE vsem za dobre rezultate NSuser posted image

Pozdravljene novinke!

Žabica koliko nas je???

lp,
anna 12t

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
14.9.2006 15:06:09   
thaiss
Pozdravljene čvekice!!!

Dobrodošle vse nove user posted image  in čestitke tistim ki ste imele NS user posted image  user posted image

Jaz bom verjetno tudi šla na 3D; mi pa je super, ker moj G opravi UZ na  vsakem pregledu!!! V sredo imam kontrolo pa bomo vidli kolk je že velika naša pikica!!!

dskubin, jaz bi tudi šla v Izolo na jogo, pa še blizu mi je. Edino kar mi ni všeč je urnik user posted image  a je samo tako zgodaj?? Jaz namreč dela tudi popoldan.

Obalke, kaj velja za petek zjutraj?? Se mormo zmenit za razpoznavni znak, ker trebuhov še nimamo user posted image  user posted image  

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
14.9.2006 15:40:19   
brundi
DOLGOLASKA-HVALA ZA 3-D,RES ZELOO ZAANIMIVOO..user posted image SAMO KJE PA TOLE IZVAJAJO?PR NAS U ZASAVJU GOTOVO ŽE NE..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
14.9.2006 16:23:19   
dskubin
thaiss , bom še poklicala, zasigurno. Te podatke sem vidla na plakatu v zdravstvenem, pa verjetno držijo. Sej najbrž niso vedno vsi prisotni, greš pač, ko lahko. Se mi zdi da se plača za 4 obiske, pa hodiš, dokler ne izkoristiš, tko da lahko tudi 2 meseca. No, jaz moram nekam it, ker doma vem, da ne bom nič naredila zase, K mam kaj cajta sem na RR skočim pogledat, pol pa čistim, perem, likam,.. Nikol konca.

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.9.2006 17:11:24   
Anonimen
Punce zdravo!

Da se javim še jaz. Danes sem bila na drugem pregledu pri G, pa sem dobila izvide krvi in vode, vse v najlepšem redu. Le Rh faktor imam negativen, tko da bom dobila v 28 tednu inekcijo in po porodu, da bo s tem in naslednjimi otočički vse v najlepem redu. Pol mi je hotela poslušat srček, pa kr nič se ni slišalo. Mene je kr stisnilo. Pol mi je pa naredila UZ in sva videla, da mu lapo bije srček, le brca kot norc in ni mogla ujet srčka. Naslednji pregled imam šele konec oktobra, ko bom imela UZ in morfologijo.

Lp, jjasna

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.9.2006 18:28:20   
thaiss
dskubin, se bova zmenle v petek; sej prideš!!
Jaz tudi moram začet migat, ker čene se bom razvlekla ko sod!!!

jjasna user posted image  user posted image  za pregled!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
14.9.2006 18:58:31   
Ela80
Ojla,

zanima me, če je 3D tudi kje bližje kot v Postojni, ker sem iz Lj?

lp

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
14.9.2006 19:18:26   
tinaaja
Dravlje imajo ziher. Ga je men v 10 tednu delal.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
14.9.2006 19:37:26   
Sibil_
Obalke-za drugi petek velja okrog 9-ih v triglavski v Kopru?Mene boste ziher preoznale-najbolj okrogla ženska ki bo tam sedela-to sem jaz.S Tejčico se pa itak poznava, tako da bova možno že dve tam čvekali.user posted image

Sicer si pa lahko kake mobi številke izmenjamo na zs, pa se pokličemo če gre kaj narobe ali katera ne more itd.KAj pravite?

Tejčica mojih rezultatov za dht še ni oziroma sem danes zatežila in zdaj moram klicat Dr.Reševo na privat mobi, da mi pogleda kako in kaj.Meni se je Postojna žal zamerila, ma ni šans da grem tja rodit niti pod razno, še na 3d uz bom šla v Ljubljano če bom sploh šla.No, upam da bodo izvidi ok, me je malo strah zdaj.user posted image

Drugače sem ok, čestitam vsem za dobre rezultate ns in pozdravljam vse nove nosečke.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
14.9.2006 19:46:57   
Sibil_
Izvid dht ok, mi je popravil verjetnost iz 1:6093 na 1:8000 (in nekaj)-juhuuu.Sem vesela......user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
14.9.2006 20:43:34   
Žabika
Čestitke vsem za rezultate! Zelo zelo dobro nam gre!

A kaj vemo kje je NMJ???? A je rekla, da kam gre?

Sibil: zakaj se ti je pa tako zamerila Postojna? Sej nimam namena jit tja rodit, samo zanima me!

Vanji: user posted image za prve gibe!

Tudi jaz imam za sabo naporen teden, tako da sem trenutno najbolj vesela da je jutri petek in da bo deževen vikend - da se vsaj malo spočijem in predvsem naspim! Vsak dan sicer spim najmanj 8 ur, ampak mi je še to očitno premalo!

Jst se kar na hitro poslavljam, ker moram še nekaj postorit za službo!

Popravljen in dopolnjen seznam in številka: 60 nas je!!!! Od tega nas je pa kar okoli 40 kar aktivnih v telih naših debatah! Tudi zelo zelo veliko!

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) - PO
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. Karina (32) - MB
user posted image 2.3. freya
user posted image 3.3. Lana 22
user posted image 3.3. Bibi
user posted image 3.3. sezam - LJ
user posted image 3.3. pocka
user posted image 4.3. Žabika (30) - LJ
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 9.3. Dajadada (28) - LJ
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. Majita
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29)
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 13.3. Ela80 - LJ
user posted image 14.3. MoonEve (26) - KR
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 16.3. Sibil – IZ
user posted image 17.3. tinaaja (28) - LJ
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. Pikca (2cmokca) - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 19.3. babri - BREŽICE
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ
user posted image 21.3. LI
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (29) - LJ
user posted image 23.3. Naomi
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ
user posted image 23.3. soncek78 - IZ
user posted image 25.3. LeINA (25) - MB
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 - LJ
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 27.3. draja (27) - PO
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
14.9.2006 22:50:41   
sezam
No da se po dolgem času še jaz malo oglasim Smo se danes vrnili s 13 dnevnega dopusta. Kako ja pasalo toliko časa odklopa. Imeli smo ful srečo z vremenom, tako da smo se res spočili.

Ste se ful razpisale, bom kdaj drugič prebrale kaj vse se je dogajalo, sedaj le malo na hitro.

Počutje je OK. Pa prve brcike so se pojavile. Kar 3 tedne prej kot v prvo.

Sedaj grem pa spat, ker me je tale vožnja danes in pakiranje in razpakiranje kar malo utrudilo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.9.2006 8:20:55   
urskas
Hojla,

Žabika, daj še mene prosim na seznam, da številka ne bo več tako okrogla...
08.03. urskas - LJ

Tinaaja, kako pa zgleda 3D UZ pri 10 tednih? Kaj je videti? Ali v Dravljah delajo tudi 3D kasneje? Nameravam iti okrog 25t, pa še ne vem ali v PO ali kar v LJ. Koliko kaj stane v LJ in kje se da naročiti?

Sezam, čestitke za prve brcikeuser posted image . Pri nas jih še kar čakamo...

čavčav, urska

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.9.2006 8:33:07   
kresnička
Dolgolaska, jaz sem imela NS v sredo.
Rezultati so bili v mejah normale NS 2,0 in tveganje 1:5500.
Poslala me je še na DHT in čakamo rezultate. Uro pa sem imela ob 14.30.
Sva se srečali?

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.9.2006 8:52:44   
dolgolaska
KRESNIČKA mogoče pa res...imaš črne-temne lase do ramen??
Pa tvojega dragega si čakala da je prišel iz wc-ja,pol pa sta šla notri.Se mi zdi da si mela neko svetlo modro majčko.
Jaz pa sem sedela nasproti v črni majčki in rdečih hlačah...pol sem pa še jaz letela na wc...
A si bila tisto ti????

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.9.2006 9:07:08   
kresnička
Žal nisem bila to jaz. Midva sva imela s seboj malega v vozičku. Po NS je mož hitel na bankomat po denar za DHT, jaz pa sem kolovratila z vozičkom do dvigala.
Me ne bi mogla zgrešit.

Neposredna povezava do sporočila: 1618
15.9.2006 9:58:36   
tejčica
Hojla punce!

Jaz sem pa danes freeeeeeej!user posted image   Sicer me čaka likanje in pospravljanje, ampak od službe si bom pa mal oddahnila. Sem se zbudila celo brez glavobola, ki me zadnje čase spremlja vsak dan, cel dan.

Snorklja, hvala za info glede Orsaya. A je kaj dobro založen a samo za dražit?

Barvanje las med nosečnostjo NI škodljivo. Jaz sem se med prvo redno barvala, pa tudi tokrat (malo manj redno user posted image ). Ravno v ponedeljek se grem spet k frizerki crkljat. Kakšen užitek je meni to.

Draja, dobrodošla med marčevkami.user posted image  Če pa želiš prebrati vse kar smo napisale do sedaj in nam redno slediti, pa se bojim da bomo prej v porodnišnico začele hodit.user posted image  Imaš pa lep PDP - moj rojstni dan.user posted image  Pa čestitke za NS, slabosti naj te pa čimprej zapustijo.

Marjetka, čestitke za NS.user posted image  Pa kakšne gušte si mi sedaj s tem hamburgerjem naredila, bo treba hitro potolažit želodček.user posted image

Ela80, tudi ti dobrodošla na merčevskem čveku.user posted image  Čestitke za NS.user posted image

Thaiss, imaš dobrega G da ti vedno naredi UZ. No, saj jaz se tudi ne smem pritoževati. Do sedaj sem imela 4 preglede (2 redna, 2 zaradi krvavitev) in mi ga je tudi vedno naredil. Sedaj pa je do morfologije pavza.

Jjasna, user posted image  za uspešen pregled. Zaradi negativnega RH fakrotja pa nič skrbet, kot si že sama napisala z inekcijami vse poštimajo.

Obalke, saj ne morem verjeti da se nam  je končno uspelo dogovoriti za kavico.user posted image user posted image user posted image  Torej, danes teden za deveto v triglavski.

Sibil, user posted image  za DHT. Že tako si imela zelo dober rezultat, sedaj pa sploh.user posted image

Sezam, dobrodošla nazaj z dopusta. Čestitke tudi tebi za brcike.user posted image  Sedaj vas je pa že kar nekaj ki čutite user posted image .

Naj vam petek čimhiteje mine.

Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1619
15.9.2006 11:49:15   
MoonEve
Čedalje bolj se navdušujem nad porodom v vodi. Je katera od vas tudi razmišljala o tej možnosti??

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
15.9.2006 12:15:06   
draja
Tejčica hvala za lepo dobrodošlico!!! Fajn da imam PDP na tvoj rojstni dan - jaz namreč nobenega ovna ne poznam, tako da sploh ne vem kaj me čaka pri vzgoji.

Na žalost pa mi je grozno slabo, zadnja dva dni še precej bolj kot prej, tudi bruhala sem. Se med slabostjo tolažim z gledanjem vozičkov. Ma komaj čakam marec - celo poroda se zaenkrat še veselim - ker ne vem kaj me čaka, ker je to moja prva nosečnost in me še ni strah user posted image  user posted image .

Vsem vam želim lep in umirjen vikend!!!!

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
15.9.2006 12:31:50   
NMJ
Ojla vsem.

user posted image user posted image user posted image  vsem za dobre rezultate na NS.

Mene pa že ta drugi dan boli glava - očitno sem tako podvržrna vremenu. No, da jaz ne govorim o mojem bušiju, ki je že tako velik, da že kar nekaj časa nosim nosečniške hlače. Ker pa sem že v bolniški, vsaj doma lahko ponosim stare ponošene trenirke in mikice od moža user posted image .
A še katero vsake toliko časa kaj špikne spodaj? A že katera razmišlja o šoli za starše - materinski šoli? Jaz bi že kar sedaj šla, dokler sem še tako mobilna user posted image .

Danes bo pravi dan za lenarjenje in cartanje. lp

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
15.9.2006 12:48:07   
Encijan
Punce, hvala vam za info glede trgovin za user posted image , še nisem šla, a bo kar počasi treba, morda počakam še en teden, ker med 14. in 16. tednom menda user posted image  full hitro rastejo, tako da morda počakam do takrat, čeprav bodo rasli vse hitreje, a ne? Rada pa bi se vključila tudi v kakšno telovadbo, posebej za user posted image . Če je slučajno katera iz Celja ali okolice in ve za kakšno jogo, pilates ali tudi običajno telovadbo za user posted image , bi se priporočala za info. Sama sem iz okolice Celja in ker še nisem dolgo tu, nimam pojma, kje iskati...

Danes zjutraj sem pol ure prav počasi gonila orbija (povpr.utrip 124/min), da se vsaj malo razmigam, upam da bom dovolj disciplinirana in bom vadila dnevno, tako bolj na izi, ampak redno. Doslej mi zaradi slabosti do rekreacije sploh ni bilo, zdaj pa je počutje iz tedna v teden boljše, pa tudi prvi trije meseci so mimo, zato bo treba malo migat, da se preveč ne zredim.

Naslednji pregled imam šele konec meseca, tudi jaz bi včasih tudi kak teden najraje kar preskočila.

Mooneve, a ti pa sama šivaš? Jaz bi tudi, pa se nikoli nisem zares naučila (en tečaj in potem nekaj majčk in hlač), morda poskusim zdaj sešiti kaj zase, da bom potem tudi za user posted image  lahko kaj sešila. 

Lep dan vsem, Encijan

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
15.9.2006 12:59:34   
MoonEve
Ja, se sploh ne spomnim, kdaj sem si nazadnje kako majico kupila (mi nobena ni všeč, sploh tiste z brezpomenskimi potiski), raje si sešijem točno tako, kot sem si zamislila, mogoče jo potem še pobarvam. Tudi mojemu sem že ogromno t-shirtov naredila - je bolj majhen in droben, pa je težko najdi dobro majico.
Za vzpodbudo: jaz nikoli nisem bila na nobenem tečaju: začela sem z barbi oblekcami, potem pa enkrat v srednji šoli začela delati zase. Zdaj si ne predstavljam, da bi morala kupovati vse obleke user posted image

Juhu

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
15.9.2006 13:24:45   
slumpo
ojla

najprej vsem s opravljenimi pregledi user posted image za lepe rezultate in dobrodošle vse nove. se bo treba počas jit vpisat na čakalno listo v porodnišnico in prijavit rezervacijo v naprej da nas bojo vse sfolgali.

sibil....zakaj pa si šla delat še dht če je bil že rezultat na NS lep...ali je tu še kakšna druga fora?
kresnička tudi ti si šla delat kljub lepemu rezultatu še dht....ali mi lahko katera to razloži v kakšnem primeru greš in v katerem ne?

glede barvanja las pa mam jaz informacijo od frizerke. samo barvanje se pravi temnenje las ni nevarno kar pa je tu vmes potrebno lase svetliti ker maš v originalu temne pa je že lahko nevarno ker so vmes agresivni preparati da lase razbarvajo (bivši peroksid). jaz mam zelooo temne lase pa sem si hotela dati samo rdeče pramene pa mi je čisto prijateljsko odsvetovala.

glede rojevanja pa sem tudi jaz pomislila na vodno in me prav mika tako da se bom v Po glede tega še zanimala.

sicer me pa to grdo vreme ubija in mi sploh ni prijetno.

obalke povejte ali mislite da bo vsaj v nedeljo pri vas lepo vreme....bi šla z mojim malček na izletek ker praznujeva 1. obletnico zakonauser posted image user posted image user posted image

lepo bodte in pobožajte svoje bušije. se pišemo

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?