Pikca
|
Evo mene nazaj z dopusta! Fuuulll smo uživali, na morju je bilo res super, naša navihanka je bila čist navdušena nad čofotanjem in tudi meni je plavanje zelo dobro delo, pa še večerni sprehodi vsak dan, sem si nabrala ful energije in tudi nekaj kondicije. Te zadnje dni pa smo izkoristili v glavnem za pospravljanje in preglede; bili smo tudi na NS, rezultat soliden (1: 2027 pri 34 letih), po nasvetu Strahove sem dala še kri za DHT. Tamalo smo meli s sabo, sem ji razložila, da bo na televiziji videla dojenčka, in jo je zlo zanimalo, ampak se mi zdi, da je bila potem mal zmedena in ji ni bilo čist jasno, kje je zdaj ta dojenček. Možek se je pa čisto raznežil, je rekel, glej, čisto taka je kot naša tavelika, pa je rekla zdravnica, da nekaj je pa drugače, bo treba barvo oblekic menjat (pred tem smo se zmenili, da lahko pove spol, če bo videla). Torej pričakujemo , sva že začela resno razmišljati o imenih, ampak bo težka... so nama ful različna všeč. Hecno, za punčko pa sva se prvič takoj strinjala. Trebušček pridno raste, zredila sem se v 1 mesecu malo manj kot 2 kili (v 1. nosečnosti sem se vsak mesec zredila 2 kili - seštevek na koncu je bil kar lep ). Brcik pa še ne čutim. Je pa to na začetku en tak občutek, kot bi ti metuljčki notri frfotali (vsaj jaz sem tako občutila). Pozdravčki vsem, ko bom imela malo več cajta, bom pa še prebrala, kaj ste načvekale v teh dneh, kar lepo število strani se je nabralo .
|