tejčica
|
Pozdravljene punce! Sem si komaj uspela izboriti nekaj časa za RR. Imam ta teden tako norišnico da sem še komaj na nogah. Od doma grem zjutraj ob osmih domov pa pridem zvečer med sedmo in osmo. Spim pa ponavadi že za deveto uro!?! Sem si pa za jutri organizirala frej dan in upam da tako tudi ostane, saj za vikend ne bo počitka ker trgamo. Mi že kar energije zmanjkuje. Poleg energije mi pa zmanjkuje tudi oblek. Bluze sem zaradi prs itak že morala dati na stranski tir, sedaj so pa hlače na vrsti. Za v službo mi samo še dvoje pridejo prav, pri enem krilu pa moram imeti gumb odpet. Bo treba it v šoping...ampak za to je potreben čas tega pa nimam ravno na pretek. Danes mi je po dveh tednih končno uspelo it v laboratorij. Tinaaja, tetica, čestitke! Cinca79, dobrodošla med marčevkami. Pa prijetno čvekanje. Čestitke za uspešno NS. Anna2007, nikar nam ne zbežat. Otroci rastejo različno hitro, tudi otročka začutimo ob različnem času, tako da nikar imeti občutka kot da ne pašeš sem. Sicer nas je res veliko, ampak tako je čvek še pestrejši. Marinko, tudi ti dobrodošla med nami . Pa držim pesti za uspešno AC. Sibil, upam da se ti mali čimhitreje pozdravi in odšiba nazaj v vrtec. Očitno razsajajo sedaj neke viroze, saj jih v skupini moje male kar nekaj manjka zaradi bruhanja. Si že dobila rezultate od DHT (upam da nisem kje spregledala)? Barči78, za pregled. Mogoče pa le ne bi bilo slabo malo bolniške koristit, ko imaš možnost. A-N-J-A, za uspešen NS. Si pa skrivnostna glede spola. Pa kaj tudi pri vas imate malega bolnika. Naj se čimprej pozdravi. Snorklja, za uspešno NS. Kje pa je pri nas Orsay? Ko sem še hodila v Celovec sem tam veliiiiko kupovala in nisem niti vedela da imajo tudi pri nas trgovino. Urskas, tudi jaz bom najbrž šla na 3D UZ v Postojno. Stane 12.000 sit in traja 30 min. Na NS nisem vzela CD-ja in sem rekla da tega pregleda ne smem zamuditi. Bom pa najbrž tudi našo malo sabo vzela, samo še o dojenčku govori. Dolgolaska, čestitke za pregled in za uspešno NS. Ja, res je ta pregled nekaj posebnega. Amy26, dobrodošla med marčevkami. Pa čestitke tudi za uspešno NS. Se te pa spomnim od Vztrajnih, ja. Najprej skupaj hujšamo, sedaj se pa skupaj redimo. Dobro deluje ta 3MD. Pegica*, tudi mene nenormalno komarji pikajo, prejšnja leta sploh ne letos pa je noro. Tu pri nas imamo te nove tigraste komarje, ki so zelo majhni in jih sploh ne slišiš. Samo da se pri njegovih ven pokažem sem jih že polna, pa se špricam ko nora. Zadnjič sem na eni nogi do kolena naštela 20 pikov!!! Kr_enamami, vidim da si že veselo zapravljala. Tudi jaz sem, dokler sem bila še na Gorenjskem, hodila parkrat na leto v šoping v A (Celovec). Me mika spet, bolj kot v Italijo. Kar se pa nočnih obiskov WC-ja tiče mi je pa zelooooo poznano. Se zbujam na vsake par ur, mi pa vsemanjkrat uspe zaspati nazaj, tako da imam že sedaj grozne noči. Na te kitajske karte pa jaz ne dam nič. Mi je že prvič falila. Sicer nas firbec matra kaj bo, ampak na NS se ni še nič dalo reči. Kar bo bo, samo da bo dete zdravo pa bo super. Brundi, dobrodošla med marčevkami. Slumpo, no končno se tudi tebi počutje zboljšuje. Kaj si še na bolniški? Urla, tudi meni je bila na začetku roza barva prav zoprna, pa vsi so za darilo prinesli nekaj roza. Potem sem pa še sama čisto notr padla in sedaj se moram prav potrudit da za Tajo ne kupujem samo roza. Vanji, za prve brcike! Joj, komaj čakam da jih tudi jaz začutim. Glede kg se pa nikar ne sekiraj, na začetku se dostim zgodi da gredo v minus. Samo če se res veliko shujša (kakšnih 10 kg) potem običajno dajo infuzijo, drugače pa ni panike. itak nič ne manjka, vzame tebi. Obalke, tudi meni v petek dopoldan ustreza za kavico. Z razgibavanjem pa ne vem kako bo, ker sem se ravno prijavila na en tečaj na LU in imam že to dva večera v tednu, enkrat ima mala plesne, tako da mi časa zmanjka. Se bo treba doma malo bolj angažirat. Uf, se pa rabla kar nekaj časa da sem prečekirala vse kar ste napisale v zadnjih treh dneh. Si ne smem več privoščit toliko časa manjkat. Sedaj pa šibam nazaj delat. Pa pa!
|