|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
11.9.2006 18:55:02   
beki24
Punce a se ve hecate glede Alenke Bikar- ženska je prejšnji teden z mano v isti predavalnici sedela v MŠ- dobr da je bila na uvodnem predavanju k smo se dihat učil- samo časa za vadit ji pa ni glih ostalouser posted image , pa še ona je spraševala kako se diha med tistimi ta hudimi popadki, k ji baje ni šlo...
Mene je kar mal zvil k sm tole prebrala... pa sm našmu hitr novico povedala, ker je on tud med tistimi ki menijo, da je še ful časauser posted image !

Jst sm vam že rekla, da ne prehitevatuser posted image , pol dobim tak čudn občutek, da gre zaresuser posted image , čeprav se mi zdi da jst ne bom nč prej...čeprav mi mami skoz napoveduje da bom šla prej- to baje zato ker imem trebuh tako nizko že celo nosečnost- jst pa pravim da se mora našauser posted image user posted image  še mal poredit in da naj kar počaka!
Me pa danes vse boli, noge, imam tak muskelfiber, kot da bi nevem kaj počela, edina sprememba je, da se ne sklanjam, ker se ne morem več..., ampak počepnem, se vidi, da nisem v formiuser posted image !

Mislim, da bomo po čveku kmal marčevke dohitele- one so tud take čveke, da dol padešuser posted image ! Med njimi je tudi moja prijateljica, tako da vam bo ona sporočila, če se jaz kam odpravimuser posted image , no sej, če bo šlo počasi in bom pri moči , bom pa še sporočila, da grem!!!

Dobimo se lahko v BTC-ju, kolikor nas bo pač prišlo, meni bolj ustreza dopoldne- no tam do ene 16ih, ker pol imam MŠ( čeprav drug teden jo imam samo v pon. in torek), tako da vse druge dni sem vam na voljo, kadarkoli in kjerkoli, jst pridemuser posted image !

lp

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.9.2006 19:06:14   
Pikabu
Joj, šment, pa ne ravno v sredo. Tega od zobozdravnice bi šla res poslušat, ampak v sredo ima ravno Ema roj. dan in gremo ven. Mah, bomo šli pa pri tretjem, če še česa ne bomo vedeli.... user posted image

Gaya, a jutri greš pa na predavanje o EA? Super, potem se bomo pa spoznale, jaz grem tudi. Saj je ob enih, a ne? Saj jaz je načeloma tudi ne bom, ampak če se mi slučajno povrne spomin, kako je bilo pri prvem porodu in če bo ta spomin prehud, da me zajame panika, si bom pripravila tole rezervo, pa upam, da je ne bo potrebno izkoristiti.

Tasha, ti pa samo lepo počivaj, pa se ne sekiraj.

Jaz pa sploh nimam nobenega občutka, kdaj bom šla rodit, zato pa tako težko čakam pregled, da vidim, kaj se dogaja. Pri Emi ni bilo popolnoma nobenih znakov, tudi trebuh ni otrdeval, kaj šele vse tole špikanje, ki je sedaj prisotno. Sem bila prepričana, da bo šlo čez rok. Pa mi je točno na rok, uro po polnoči odtekla voda in smo šli. Zdaj me pa res zanima, kdaj bo. Možek ves čas pravi, da bo čez rok, ker sem tako nestrpna, jaz pa vseeno upam, da bo kaj prej.

Zdaj grem pa počivat. Sem likala, pa me kar malo križ boli.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.9.2006 19:14:18   
Evik
Hojla vsem skupaj, jaz sem zdaj "iznašla" nov princip, tako da najprej odprem sporočilo, potem pa berem, da sproti komemtiram...
samo najprej moram nekaj povedati in sicer tudi v naši lekarni nimajo malinovega čaja... pa danes sem vidla en prav luškan voziček, spredaj sedi večji otrok, spodaj je pa posteljica za dojenčka...
pa še nekaj sem mislila pa sem pozabilauser posted image
gaya jaz sicer obožujem mrzlo vodo, samo letos se šparam, tako da če bo mrzlo, ne grem. je pa dragi, ki ve, kako sem nora na vodo prijazno rekel, da če ne bom smela noter bo pa on šel, da mi bo delal gušteuser posted image no saj bo tudi njega lepo gledat... mi bo še kakšne druge gušte narediluser posted image

Arabela kako maš luškan trebušček, meni je dragi meril z obrtniškim metrom, šiviljskega sploh nimam doma in mam obseg 100...

psaša jaz sem totalno tečna glede cigaret in ko kaj takega preberem user posted image bi prišla in tvojemu sodelavcu ne vem kaj naredila. to se mi zdi tako grozljivo nesramno, da sploh nimam besed!

tasha - upam da je vse ok???

mojceca - bikini britje - men so se tudi vedno delale pikice - ampak je pomagalo ko so mi povedali, da naj vedno brijem samo v smeri dlak. zdaj pa nimam več alergije, samo če v nasprotno smer potegnem z roko, se mal čuti...pa ponavadi si samo malo namažem z milom, s katerim se tudi tuširam

joj pa pozabila sem vam povedat, da sem dobila darilo - in sicer prijateljica mi je poslal tisto ko dojenček notri počiva doma - da ga imaš zraven ko kaj počneš... se nič ne spoznam, je pa videti in čutiti mehko in ima štiri brzine - se hecam - štiri nastavitve od ležanja do sedenja... od firme ki se ji reče cam- nekaj italijanskega...

mis  meni se zdi čist ok punčko v fantovske stvari oblačit, fantka v roza pa malo manj - no ja za doma se mi zdi vse kul - za ven je malo hecno..

gaya, midva tudi ves časuser posted image , razen ko sem mela amnio pa ko ga ni bilo... pol ko sem brala kaj druge pišete me je malo zaskrbelo, sam moja g. pravi  - na zdravje..

muki. joj  kolk tabletk... a od Pušenjaka imaš knjigo al kje to bereš?

tasha čestitam samo da je vse ok!!!
user posted image

mojceca - ne anja je novemberka, alenka pa oktoberka, samo predvidevam da zgodnja...

lepo se imejte..
moja muca je pa tako zbirčna, da to ni res. očitno rabi mal diete. kako naj voham, kaj bi jedla. potem me pa gleda tako zelo na okroglo...
uf cel dan že delam, danes pa res od zjutraj pa še ne bo konec, no še jutri hudo delovno potem pa počasi začnem skrbet za druge stvari... user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.9.2006 19:15:24   
Evik
aja pa odkar sem noseča sem full na shwepes bitter lemon nora... in potem ga imam pollitrico v hladilniku in ga cukam - po požirkih - traja več dni, ampak tok pašeuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.9.2006 19:20:10   
Evik
oj še enkrat..
gaya, kam pa greste na predavanje o EA , no ja saj jaz jutri tako ne morem... A katera ve, kdaj bo v Postojni, v LJubljani bo menda 21.9.

kaj pa pomeni da greš RIm, od kod to, meni je tako hecno, ko me je danes v čistilnici vprašala, kdaj grem, če ne bi tukaj gor brala, je sploh ne bi razumela...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.9.2006 22:53:24   
štorkljica
Punce v dveh dneh ste uspele napisati TRI strani!!! Sploh nevem kaj vse sem prebralauser posted image  Svašta...
No v glavnem, danes me je zadelo, še slabe tri tedne in moj rok je tu. Nevem kaj naj si sploh mislim. Na našem forumu vročica raste, kot da bi čakale novo leto, zdi se mi ko da je cilj za vogalom....moj bog....moj bog.... Punce prav strah me ratujeuser posted image user posted image  Kaj pa če bo že jutri, ali pa konec tedna... Pa sploh še nimam ruzaka spakiranega, pa vseh stvari pripravljenih. Pa da me ne bo začela panika lovit? Ponoči ko se zbujam, pa zdaj že tudi čez dan, že čutim take mičkene krče, kot tisti menstrualni ampak rahli (a ni to eden izmed prvih znakov?), pa ščipa me v spodnjem delu trebuha, pa zdi se mi da otečenost pojenjuje, pa ne duši me trebuh več tak ful ko prej. Zdaj gre po mojem že za res! Če vam povem po pravici čutim tako majhno tesnobo, mogoče strah pred neznanim. Ponoči več skoraj ne spim, v galvnem razmišljam o vsem kar še nimam in kaj še moram narediti in kaj vse me čaka in joj...user posted image user posted image
Sam zamorila vas bom, raje neham!
Arabela res maš luškan trebuščekuser posted image , moj je podoben sam popek mi ni ven pogledal, pa dlakice so se mi nardile. Pa tanko črto mam.
Kako se res tele slikice gor dajo, a jo moram pomanjšat in kako to nardim?? Zadnjič sem probala pa mi ni uspelouser posted image
Glede srečanja sem totalno za, ampak spomladi ali poleti, ko se lahko brez skrbi stlačimo v avto me iz SZ SLO in skupaj pridrvimo v LJ ali okolico, obvezno pa moramo obdržati stike, izmenjati tel. št. in si še naprej pisati.
Glede imen midva mava dvoje za punčko in dvoje za fantka, sva se zmenila da ko bova videla otroka bova točno vedela kaj mu pristaja. Samo punčka bo mela obvezno dva imena.
Muki pa je res potrebno vse te tablete jesti, jaz razen železa, lekadola in rupuruta nisem v celi nosečnosti pojedla nobene (aja razen v začetku tiste za folno kislino). Kalcijevih se raje izogibaj se ti bodo kamni naredili v ledvicah. Magnezij = Donat!
Aja pa še to, v soboto sem spet mela tisti izcedek, Frrr se spomniš ti si pisala o njem (kompakten sluz), čep ali kaj že?? To je tudi eden izmed znakovuser posted image
Ah nič punce grem spat počasi in se sekirat....
Lep spanček vsem!!
NOČKO

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.9.2006 23:18:00   
muki1
Saj jaz tudi ne jemljem vsega. Železo obvezno dvakrat na dan, pa kakšen magnezij si raztopim. Vitaminčke z sadjem, edino pri kalciju mi zmanjka. Nimam šumečih tabletk, mleko mi pa ne diši user posted image .
Jaz sem pravkar pogledala Skrivnostni otok in sem spet totalno budna. Če pa sem čisto not padla, kak nas nategujejo user posted image . A je že katera gledala te dele na kakšni tuji TV?
Ja, Amazona, ti si res prva na vrsti, zato se zdaj tvoja nosečnost res v finale preveša. GO GIRL, GO user posted image  user posted image . Nič se ne boj, ko boš dobila detece v naročje, se ti bo zdelo to tak normalno, kot da bi bilo že od nekdaj tako. Vsaj pri meni je bilo tako....čeprav tudi mene stiska prpa, moram priznati user posted image .
Si že nabavila darilo za tvojega? Jaz mojemu zmeraj kupim kakšne čevlje ali pa kaj za oblečti. Je totalen šminker in ga to najbolj razveseli. Lani sem mu kupila karto za koncert. Mene pa zelo razveseli kakšna knjiga. Je bral HURA, OČKA BOM? Zanimivo in hecno branje.

Jaz sem se danes pobrila po nogah in uredila frizuro. Samo še vedno nimam nobene cunje oprane. Ne vem, kaj čakam. Danes sem bila prvi dan doma, pa sem edino frizerja opravila in šla v trgovino z barvami, potem pa v vrtec po malo. Pa domov crkljat, kuhat.... prehitro mi mine dan, saj imam vmesne počitke. Pucam skoz kaj pomalem, samo ni nič za videti. Včeraj naprimer sem umila okna in balkonska vrata. Neža mi je zelo zavzeto pomagala. Potem se je zvečer parkrat prijela za ta ista vrata, pa mačka se je prosila v stanovanje ( to dela tako, da z tačkami udriha po vratih )...pa smo spet tam, kjer smo bili.
Eh, še hujše bo.

Sem gledala svoj trebuh v ogledalu, pa me je kar sram sliko gor dajat, ker je res ogroooomen. Dosti večji od obeh že objavljenih...moram še razmisliti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.9.2006 23:20:41   
muki1
Evik - imam tak koledarček od Pušenjaka. Nosečnost od tedna do tedna.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.9.2006 23:27:38   
frrrr
oj,

amazona, kompakten sluz - v obliki silikona - men je rekel G, da ni panike in je to le neke vrste izcedek... ampak po opisu čist ustreza čepu... zdej je kul, dete je aktivno, mau bolj se pazim in gre... vsaj še 3 tedne bi rada vzdržala!

bejbike, ste opazile, da nas je prva zapustila? nelly, je med mamicami in mislim, da je imela 15.10. PDP. torej se je začelo.
me tut kr mau stisne, ker še nimamo pripravljeno za prihod... oblačilca smo za silo nabavili... je potrebno pa še pranje, likanje... vglavnem kr neki dela.

previjalno... midva imava le desko, ki jo lahko na posteljici uporabiš... midva jo bova na PSju.za oblačila bom pa morala mal svojo omaro spraznit.

srečanje... nekaj nas je ZA, nekaj NE... se mi zdi, da smo vse kr gobčne... al pa sm sam js dans tolk utrujena, da se mi ne da razmišljat o tem ,da se dejansko kje dobimo. vglavnem za pomlad definitivno z user posted image ... za zdaj pa nimam energije za organizacijo... če pa se zmenite za dan, pa pridem... vem kk je organizirat, če pol folka ni... torej sem ZA.

dlake po trebuščku... js sm cela postala full kosmata user posted image po trebuhu sem skor bolj kot mož user posted image menda to kasneje zgine... depiliranje bikinija bom pa tut kmau začela prakticirat balin, sam morm še počakat, ker gremo čez 14 dni prikolo pospravljat in je kamp nudističen user posted image

obveščanje... če se dobimo, si lahk že tam kakšen telefon izmenjamo... drugače je med avgustovkami ena, ki ji bom definitivno javila... pa tut možeku sem že podala navodila - sem mu jih na koledar prilepila, da jih ne bo kje založil user posted image

drgač ste pa res noro pridne... od včer zvečer 3 strani za prebrat... noro...

pa še to... danes na MŠ - nega otroka - zdej naju pa še bolj razmetava... komi čakava bebo... prav trga se nama že... čeprav je še pred tem tolk stvari za popedenat, ampak ni čist prave energije... eh, bo že... zdej bi meli bebo in pika user posted image
upam, da zdržim in ne prej kakšnega otročka ugrabim user posted image

lepo spite! pa čimmanj obiskov wcja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.9.2006 7:02:34   
gaya

Jutro

ha ha prva sem user posted image , zdaj se nekaj vn mečem, k itk vem, da bom šla čez pol ure nazaj spat user posted image .
Pikabu ja danes grem na predavanje o EA in jap ob enih je, je rekla včeraj una babica, da greš gor na oddelek pol pa kr tm v preddverju počakaš, pa baje oni pridejo iskat. Sem ful vesela, da se bova končno spoznali. Aja, da me boš spoznala ti povem, da sem rdečelaska(pofarbana, momentalno z mal narastkauser posted image ) , z dolgimi lasmi, aja, moja posebnost pa je, da mam nad ustnico piercing, na levi strani, tko da me ne boš mogla falit. Pa me prosim butni k prideš, ker bom verjetno ful prej gor, k grem še k očitu na eno kavico. Sam da me nauš preveč butnla, da nam dol padla, k bo potres user posted image .

Evik predavanje je na Jesenicah vsak torek ob 13 uri v porodnišnici v 3 nadstropju. In tud Jesenice imajo EA zastonj.

Muki meni tudi dnevi minevajo z nenormalno hitrostjo in tud mene skoz neki srauba pa ne vem al popadki al panika user posted image . Ker je včeraj rodila moja prijateljica, sem danes takoj mojga aktivirala da greva popoldne še v zadnjo nabavo, da mam pa pol čist vse naštimano in me lahko prehiti, če me hoče.
Smo bli pa včeraj na žurkici za to malo pupiko in sva z njenim novopečenim očkom oba user posted image  , on k je bil tolk srečen, jst pa itak, hormoni, pa se bl sem se zavedla da bom kmal jst mela svojo štručko v rokah user posted image .

No zdaj grem pa še mal v horizontalo, pa pol spet mal prebrat, ker vem, da bomo danes spet too much nacvekale in ponavadi zjutraj sploh ne rabim časopisa brat pri zajtrku, ker berem vas user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.9.2006 7:06:50   
lucika
hej!

ja, tole je noro. sem cel dan in vecer za racunalnikom, vam pa uspe, da kaj napisete se sredi noci:)

jaz sem ze med budnimi. grem na pregledeka. me res zanima, kako in kaj bo...

meni je lj malo predalec. sploh sami, in sploh zato, ker se fuuuul spoznam na lj. bi morala kake tri dni prej startat:)

ena je rekla (muki?), da ji lahko damo stevilke telefonov, in bo objavljala novicke. hm, emmmmm, ja, nooo, ne bo glih slo. tista, ki bi objavljala mora dati nam stevilko, da imamo kam javit:) drugace pa, si predstavljate v porodnisnici...rodis, se kak cr, in takoj ko si mal pr sebi, sibas k sestram, joooooj, na rr moram javit, cist mal mi dajte racunalnik posodit! hehehehe...

jaz sem zdaj vedno bolj ok. al pa ze navajena vsega. zdajle celo vidim svoje glezje, so mi nogice malo splahnele. pa boli me se nic; to bo verjetno cez dan se razvilo...drugace sem pa res ok, ko takole pomislim... zdaj na koncu se bom vedno boljse pocutila, da bom imela prav slabo vest, kaj si zelim porod, ce mi je ok tako...:)

za ea imam prebliske na trenutke. zdaj sem v fazi, ko si mislim, da bo slo cist ok brez.

povejte mi, kako lahko komarji prezivijo v tako hladnih noceh? en hudic ocitno je, ker sem cela popikana. grdi.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.9.2006 7:42:57   
muki1
Jutroooo.
Noč brez scanja user posted image . Ne brez spanja,da ne bo pomote. Sem malo šla v službo pogledat, si nekaj stvari vzamem za domov, ker me bodo med porodniško kaj porabili. Jaz sem tak butl, ampak si ne predstavljam da bi se za 1 leto totalno odklopila, kot se lahko ene.
Ej, zdaj me je Gaya s piercingom spomnila na vprašanje, ki sem ga mislila zastaviti. Nakit še nosite? Prstane in te stvari mislim, ker meni se je kar težko ločiti od mojega poročnega prstana. Pa čisto nič ne zatekam, še zdaj mi gre normalno gor in dol s prsta. Mi je kar težko ga vzet dol user posted image . No, tiste ki imate že celo poletje zatečene prste, normalno, da ste jih snele, ostale mislim.
Hmmm, kaj sem še hotela?
Danes si grem nakupit kozmetiko zase, za porodnišnico, user posted image  že vse ima, razen alkohola za popek. Pa še kremo za prsi si moram kupit. Copate in haljo imam doma, pižame bom pa kar tiste bolnišnične imela. So mi tak neustavljivo seksi user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.9.2006 7:52:45   
Arabela
Dobro jutro čveke user posted image !

Prav srečna sem ko noč mine.... tokrat sploh nisem šla na wc, le sanjala sem ful neke bedarije... ob 6.40 pa me obvezno vsako jutro moja user posted image  zbudi.... se hoče cartat...  pa naj, brez nje bi tako umrla od dolgčasa...
user posted image

Amazona, za fotke pojdi na www.shrani.si , tam naložiš slikico in jo potem sem prilepiš...

Kaj boste danes počele? Jaz si res moram pripraviti vse za porodnišnico... sploh ne vem zakaj odlašam...
Tudi jaz imam bolj gost izcedek, ponavadi zjutraj in ko grem na veliko potrebo, drugače pa nič...

Se še pišemo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.9.2006 8:22:50   
tasha23
jutro, po težki noči - mravljinci v rokah in nogah, ta mali user posted image , ki je očitno trokrilne omare premikal in krči v trebuhu... pa ta grdi rjavi izcedek, ki ne mine... Drugače pa sem ok, me pa je poleg vsega včeraj tašča presenetla z izjavo: ' ko sem te v soboto opazovala sem vedla, da ne bo več dolgo, ko boš rodila. Mislim, da ne boš dočakala oktobra...'' Nekaj podobnega mi je že za vikend rekla nonauser posted image user posted image user posted image  
danes bom spet poskušala ležat... kar je težko ker samo vidim koloko dela imam še, š posebej če misli dete predčasno na svet.user posted image

evo to pa je moja kužika:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.9.2006 8:23:51   
muki1
Joj, Arabela, kakšen luškan kuža.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.9.2006 8:28:13   
muki1
Tasha, sva istočasno pisali, pa tvoje slikce še nisem videla. Tudi tvoj pesek je lepotec/lepotica ? A ne, kak je lušno imeti živalce? Jaz si sploh ne predstavljam da bi ostali brez Dine, ali da je ne bi bilo v našem in Nežinem življenju. Mala je komaj shodila, pa že je vedela kje imamo pasje piškotke.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.9.2006 8:37:06   
moci
da vidim če mi rata prilepit našega scrkljanca
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.9.2006 8:37:35   
moci
aaaaa zakaj je pa tako ogromen???

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.9.2006 8:39:56   
altati
jutro punce, ve ste nore...kolk pišete....
zdajle sem si mašino dala kar v kuhinjo na mizo in pijem kavico, jem zajtrk in vas berem.......
noč kot vedno- wc na uro in pol....standard!
tudi mene že rahlo daje panika in me prav zanima kaj bo jutri rekla gin....na momente ma takoooo zaštiha v križu in spodaj v trebuhu, da komaj diham...
ja, res se naš čas bliža z neizmerno hitrostjo....
kako je zdaj z našim srečanjem? se dobimo, se ne dobimo?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.9.2006 8:45:32   
tasha23
Ja muki1 res je, da nam naši user posted image  polnejo življenje, zdaj je božca v skrbeh za mene in me ne spusti izpred oči niti za minutko user posted image .

JOOOJ, kaj še kakšna mora piti magnesol in ji delab slabo po njemuser posted image user posted image user posted image
Že od nekdaj ne morem pit nič gaziranega ali kakih šumečih tablet, mi takoj obrne želodec user posted image user posted image ... zdaj po moram obvezno to pit, da zdržimo brez večjih krčev vsaj še par tednov.
Aja, kar se tiče nakita, si ga dam samo ko gremo ven ker me na žalost moti (trudim se sicer vsaj zaročni prstan nositi), doma pa nimam  ničesar na sebi ker me itak vse tiščiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
12.9.2006 8:48:22   
tasha23
Jojj mojceca kako velika mucaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image
Lepa muca, resuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.9.2006 8:50:27   
muki1
Vau, mojceca, tvoj mačkon je pa prava mrcina user posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.9.2006 8:51:38   
moci
kaj sem pa narobe nardila, da je čez cel ekran??? joj, tole mi pa ne gre. še dobro, da nisem trebuha lepilauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.9.2006 9:06:17   
altati
madonca, to je pa tiger, ne mucekuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.9.2006 9:13:14   
Pikabu
Oj.

Pa še moje javljanje. Za nami je dokaj mirna noč. Če se ne motim, sem šla samo enkrat na WC. Grem že tako mimogrede na WC, da zjturaj sploh več ne vem, kolikorat sem šla. SEm pa tudi sanjala ene bedarije, z ničemer povezane. user posted image

Drugače sem pa sedaj sama doma. user posted image user posted image user posted image Ema je šla v varstvo, da grem lahko na predavanje o EA, pa na pregled za sladkor. Jo tako pogrešam, pa še na sprehod se mi ne da sami. Sem jo zjutraj vprašala, kdo bo šel zdaj z mano palčke gledat (morava obvezno iti mimo ene hiše, kjer imajo palčke), pa je rekla, naj grem kar sama. Se je pa zelo veselila, da gre, tako da vem, da uživa. Jaz pa malo bluzim tukaj, potem bom šla pa še kaj pospravit, še nekaj mi je ostalo za zlikat, me je včeraj preveč bolel, križ, da bi končala, ampak ostale so same smotane stvari, moževe mikice in srajce, pa moje majce. user posted image .

Joj, kako so luštne tele vaše živalice. Jaz bi tudi imela enega kužka, pa pri nas žal ni pogojev. Okoli hiše je zelo malo prostora, edina varianta bi bila, da bi bil pes privezan, kar nama ni všeč, pa še tik za cesto smo. Imajo na srečo pri sosedovih psičko Dono, ki tudi nas pride pozdravit in se tudi k nam pride crkljat, predvsem Ema je navdušena nad njo in jo vedno kliče, ko je zunaj, tako da nam vsaj malo odtehta to, da mi nimamo nič. Imamo pa nekaj pritepenih mačkov, ki pridejo samo prespat k nam. Včasih je bila tukaj kmetija, pa preden sva se midva vselila, je bila hiša 12 let prazna in so mački imeli svoj raj in se še pride gor na skedenj, v bližini je pa šola, kamor hodijo ti mački jest, potem pa k nam prespat. Vidim jih pa le, če zjutraj dovolj zgodaj grem ven, ali pa zvečer dovolj pozno, čez dan jih ni. Pa ponoči jih slišimo, če imajo žurko. Muki, a veš, da smo tudi mi imeli Dino, ko sem še živela doma. Vsakič, ko omeniš svojo psičko z imenom, se spomnim na našo. Je bila že zelo stara in sem vedela, da ne bo več dolgo, pa sem ji vedno govorila, da mora vsaj toliko počakati, da se poročim. Potem je pa res dva meseca po moji poroki odšla. Če bi bila še doma, bi mi bilo še huje. Se pa zalotim, da še vedno kdaj pogledam tja, če bo mogoče Dina pritekla nasproti, ko pridem domov. Pa pred poroko sem vsem zabičala, da me ne bo kdo kregal, ko bom šla v poročni obleki k njej. Jaz sem imela navadno, da vedno, ko sem kam šla, sem se šla poslovit tudi od nje in dostikrat sem jih slišala, da hodim v najboljših oblačilih k njej. Pred poroko sem jim pa prav zabičala, da me morajo pustiti, da grem v poročni obleki k njej in imam tudi slike, ko se poslavljam od nje. Joj, ko se takole spomnim, jo prav pogrešam. Pa še Ema bi bila strašno navdušena nad njo.

Amazona, vse to so lahko že znaki, smo pa res že blizu. Tudi jaz pridno odštevam. Predvsem pa čim manj panike. Mene je bilo pri Emi še teden pred rokom in porodom tako strah, da sem doma jokala možu, kako ne grem rodit, ko se je pa začelo, sem bila pa vsa nasmejana, polna adrenalina, komaj sem čakala, da se kaj bolj konkretnega začne dogajat, pa ves čas sem imela samo to pred očmi, da bom kmalu imela tudi jaz svojo štručko. Zdaj pa sploh nočem razmišljati o tem. Malo me je strah, da me danes zajame panika ali pa jutri, ker bom v bližini porodnih sob, ampak se ne bom pustila. Veselim se trenutka, ko bo še to dete v mojem naročju.

Gaya, te bom butnila, pa obljubim, da ne preveč. user posted image user posted image user posted image Jaz imam pa tudi malo daljše lase, pa očala, drugega pa mislim, da ne bo nič posebnega. Saj se lahko zgodi, da bova celo sami. Ko sem šla pred Eminim rojstvom, sva bili samo dve.

Tasha, ti pa samo lepo počivaj. Vse stvari bodo počakale, pa ne bo konec sveta, če kaj ne bo narejeno. Zdaj je bolj pomemben tvoj otroček, da čim dlje ostane pri tebi.

Altati, tole "štihanje" pa tudi mene daje. Ampak včeraj je bilo cel dan dobro, danes pa tudi še ni bilo nič, malo dete pa spet bolj mirno v primerjavi z nedeljo. Tudi mene zanima, kaj bo jutri rekla G in če se kaj pripravlja.

Nič, zdaj grem pa res malo pospravljat. Lep, sončen dan vam želim.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?