muki1
|
Dober dan. Joj, joj, joj, koliko ste spet naklamfale, pa ko berem o tem, da je naslednji teden že prepozno za srečanje, da se lahko že katera v porodnišnici znajde, me kar krepko zagrabi panika. Koliko se veselim tega našega , toliko me je tudi strah pred vsem novim. Komaj smo ujeli ritem z Nežo, zdaj pa spet jovo na novo. Kar se tiče smrčanja..... morda je nekaj v zraku. Moj namreč redko smrči, ponoči pa je tak žagal, da sem ga skoraj s postelje brcnila . OBVEŠČANJE: jaz sem že zmenjena s sodelavko, ki je tudi na RR, da bo dala gor, lahko pa mi katera sporoči svoj GSM na ZS. Bom s ponosom objavila veselo novico. Pa ne se pozabit z nickom podpisat . Tasha, upam, da še ni čep, ampak skoraj nimam pojma, kaj bi lahko bilo drugo . Danes sem bila pri frizerju in sem se dala poštimat v takem stilu, da bom dva meseca brez skrbi. Pa barvo za spalnico sem kupila, tako pistacija zeleno . Upam, da me ne dajejo hormoni in bo dobro izpadlo. Zdaj še samo posteljno pregrinjalo v taki barvi moram nabaviti. Čvek po porodu: Najdemo se na forumu DOJENČEK, podforum STARŠI ČVEKAMO si odpremo temo OKTOBER 2006. Res bi bilo lepo, da se še naprej beremo in si izmenjujemo izkušnje, se tolažimo in zabavamo. Predlagam, da se na forumu oktoberke zadržujemo še ves mesec, da nas večina rodi, pa se potem skupaj preselimo na forum DOJENČEK. No, samo predlog. Zadnjič sem spet brala Pušenjaka, pa svetuje povečan vnos železa, kalcija, magnezija, vitaminov B in C, mineralov v teh zadnjih tednih, ker jih telo ob tako hitri rasti potrebuje veliko več kot prej...... Meni je dan skoraj prekratek za vse te zvarke. Prva zjutraj mi je kava, potem vsaj eno uro ne pojem železove tabletke, potem spet nekaj časa ne smeš magnezija, ker ti uniči železo, pa zdaj vmes še malinov čaj, ki je btw, še kar za spit. Potem še vitamine, kalcij..... No, vsaj vitaminov, upam, da dovolj dobim z sadjem, ki ga ogromno pojem, kalcij pa tak....sem bolj švoh pri mleku. Kakšen sir, pa tu se konča. No, skoraj zmanjka dneva, preden vse to v zadostnih količinah spraviš v telo Okej, se beremo.