|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
10.9.2006 20:35:27   
saša80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj NMJ kako lepa novička!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA user posted image user posted image IN ZA VAJUuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 601
10.9.2006 20:59:43   
konina
NMJ, čestitke! Pa kar dva sončka! Mene je bilo od začetka kar malo strah, da bi zanosila z user posted image user posted image  po K, vendar pa bi sedaj najraje videla da bi bila dva, ko pa imamo toliko težav sploh narediti user posted image . Iz srca ti želim lepo nosečnost in čudovite trenutke potem. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.9.2006 7:38:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NMJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prijetno nosečnost vseh 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce sem se zadnjič pogovorjala z eno, ki ima dvojčke in mi je rekla, da sploh ne ve koliko garanja je z enim, zato se ji dva ne zdita pretirano težko obvladt. Ona meni, če bi najprej imela enga in šele potem dvojčka, pol bi se ji pa najbrž zmešalo. Zato, nič se ne sekirat, če smo se toliko časa matrale, potem sta user posted image user posted image dvojno darilo za vse tegobe, strah, trepet, živce, bolečino....
vsem puncam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
11.9.2006 8:13:58   
brina
ojla,

čestitke NMJuser posted image user posted image user posted image  za dva user posted image user posted image  . Uživaj v nosečnosti!

Punce, vidim, da ste že bolj židane volje, da je prerokovanje v polnem teku. Super ste:) Če bi znala, bi vam vsem prerokovala user posted image . Ker pa ne znam,  stiskam pesti kolikor morem in sem prepričana, da bo pomagalo.

Jaz sem danes prvi dan doma, prinesla kupe iz službe in bom bolj od doma delala. Malo bom šla v knjižnico, pa do zdravnika moram in bo minil prvi dan. Sem kar mao izgubljena, ker bom naenkrat imela toliko časa.

Drugače pa razen večernih in nočnih slabosti ter zobobola v zadnjih dveh dneh...nobenih problemov. Nočem bit tečka user posted image . Tolk dolgo smo čakali, da si sedaj pa res ne bom dovolila kakšnih nesrečnih izpadov jamranja.
Super smouser posted image .

Pozdravčke vsem in uživajte v današnjem sončnem dnevu.

lpb

Brina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.9.2006 8:28:41   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

punce mal mi povejte iz kerih slovenskih krajev prihajate? jaz sem s koroške, pa ve??

Iz Štajerske

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.9.2006 8:33:02   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: NMJ
Klomifenke, živjo
Samo toliko se vam javljam, da vam sporočim, da sem user posted image  (po 1. ciklusu klomifena- pa to že veste) in da pod mojim srčkom nosim dva user posted image user posted image  sončka. Prav ste prebrale user posted image  - dvojčka bomo imeli. Sva presrečna.
Vsem želim, da čimprej zagledate user posted image  , ker vsem resnično privoščim te lepe trenutke.
lp

user posted image user posted image user posted image BRAVO NMJ user posted image user posted image user posted image . Vse najlepše želim!!!
Joj, bi bila na tvojem mestu.user posted image

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.9.2006 8:46:27   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

Za prekrvavitev maternice je ena klubovka predlagala Aspirin 100. Pušenjak, pa pravi, prav, če mislite, da kaj pomaga. Mogoče bi bilo dobro it h kakšnemu res priznanemu bioenergetiku, lahko, da imamo samo premalo razporejeno energijo. Recimo k Zdenko Domanćiću. Saj Ugljan v kočni fazi ni tako daleč, le par urc do Zadra in potem s trajektom do otoka. Saj, če najamemo en avtobus, bi blo pa še luštno. user posted image Pa še načvekale bi se... user posted image To bi bilo kot v čebelnjaku.user posted image user posted image user posted image Sicer pa menda lahko zdravi tudi preko daljave. Samo kako pa potem nakažeš denar? Sicer dela tako, da karkoli mu daš je zadovoljen, pa naj je to košara jabolk ali pa 10.000Sit ali pa preprost objem.

Nasapot ideja o avtobusu že ni slaba, a Domančič prihaja tudi SLO v Krajnsko Goro.....Me res zanima, če je kateri pomagal ob težavah zanositve.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.9.2006 9:54:01   
pot
Vedla, sem, da je takrat bilo govora o tem, da prihaja v Slo, samo nisem bila prepričana, če še in kam. Pomaga pri raznih stvareh, pa lahko pomaga še nam. user posted image Samo treba je zvedet kdaj pride naslednjič in kako priti zraven. user posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.9.2006 10:19:11   
pot
Pa toliko, da boste vedele in bile na tekočem. I am back. Na K. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 609
11.9.2006 10:41:16   
naja2
Hojla, pozdravček vsem skupaj.

Najprej pa pohvala tebi nasapot, ki tako pridno spremljaš in beležiš dogajanja v klubu klomifenk.
Tudi jaz bi se vam želela pridružiti v klubu. Jemala sem že 2 cikla K, pa še nič (2 tabletki od 5-9 dne).

Sem tudi ena izmed tistih, ki ji je G, kar dala K pa nimam nobenih preiskav. Sicer sem pa naročena pri G proti koncu meseca septembra, pa bomo videli kako naprej.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 610
11.9.2006 12:52:38   
pot
Lepo pozdravljena v klubu K, naja2. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo še zate držale pesti, da ti uspe, čimprej podaljšat seznam bodočih klomifenk.

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 611
11.9.2006 12:57:28   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   user posted image user posted image user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart 
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. Blaboma
15. MIŠEK1
16. tastara
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. nasapot
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78
26. Smrekica
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, pa se še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 612
11.9.2006 13:07:15   
barby113
Pozdravljene,

Najprej čestitke vsem user posted image upam, da se bomo vse ostale kmalu pridružile.  Žal me ni blo nekaj dni na forumu saj sem dobilauser posted image in sem bila za to kar malo down.  No sedaj je ponovno ne čakam 6.10.  Včeraj sem ponovno pričela z novo škatlico Klomifena in še malo pa  bo akcija na to pa spet to čakanje. 

L.P.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 613
11.9.2006 13:13:26   
pot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne

1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina(1. terapija, 1. leto)

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto)
17. naja2

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.9.2006 13:20:15   
pot
Punce, sem še malo posodobila ta stari seznam, da se ve, da nas je veliko s PCO in, da se da zanosit. Pa še terapijo od naje2 sem dodala. Upam, da ne zamerite, da ga spet vlačim, na dan. user posted image

Goldy, ali si potem imela preiskavo, kljub prehladu? Kako je šlo, bilo...? Si kaj novega zvedla? So vse poštimali? Upam, da je bilo vse v redu, da si ti vredu, da bo zdaj lažje zanosit.

barby113, kateri cikel zdaj že ti jemlješ K? Upam, da se čimprej prestaviš med seznam nosečk.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 615
11.9.2006 14:21:24   
ALJA75
user posted image user posted image user posted image naja2 DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image

nasapot hvala za posodobljen seznam user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.9.2006 15:54:27   
VITA74
Živijo

nasapot še ena posodobitev bo potrebna žal ali pa odlično, kakor za koga...jaz vem da bo meni sprememba prinesla samo lepo in srečno življenje....
Izstopam iz kluba klomifenk in tudi iz kluba upajočih....Zakaj? Ker sem ugotovila, da ne morem živeti življenja za druge in se moram imeti toliko rada in zaživeti zase in si vzeti srečo!!!!! Vem kje me čaka in si jo bom vzela..... user posted image

Drage moje, spremljala vas bom z veseljem in se veselila z Vami, saj vem da bo tudi zame prišel čas, ko bom imela pikico iz ljubezni in sreče.... Iz srca upam, da Vas takrat ne bo na tem forumu in boste srečne in ponosne mamice svojim pikicam... SREČNO

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.9.2006 15:57:04   
Goldy
Pozdrav in čestitke vsem novim nosečkam!!user posted image user posted image user posted image

Ne, meni niso nič delali, ker sem bila preveč prehlajena. Imam nov datum oktobra, če bo - ker je ful polno.

Poskusila pa bova tudi z bioenergijo - v Podčetrtku. Verjameva, da nama bo ratalo. Izgubit itak nimava kaj (razen 14.000,00 SIT - kolikor plačaš za 4 terapije, za oba).

Uživajte in ne se sekirat, nič ne pomaga - je rekel G v bolnici Celje!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.9.2006 17:26:45   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Blaboma

Živijo

nasapot še ena posodobitev bo potrebna žal ali pa odlično, kakor za koga...jaz vem da bo meni sprememba prinesla samo lepo in srečno življenje....
Izstopam iz kluba klomifenk in tudi iz kluba upajočih....Zakaj? Ker sem ugotovila, da ne morem živeti življenja za druge in se moram imeti toliko rada in zaživeti zase in si vzeti srečo!!!!! Vem kje me čaka in si jo bom vzela..... user posted image

Drage moje, spremljala vas bom z veseljem in se veselila z Vami, saj vem da bo tudi zame prišel čas, ko bom imela pikico iz ljubezni in sreče.... Iz srca upam, da Vas takrat ne bo na tem forumu in boste srečne in ponosne mamice svojim pikicam... SREČNO

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blaboma!

držim pesti zate, da ti bi šlo vse po načrtih..čeprav točno ne vem kaj je narobe s tabo sem s  teboj... če pa boš karkoli potrebovala pa dobro veš, da se na nas punce lahko zmerom obrneš..tudi mi zate držimo pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.9.2006 18:16:52   
curkica
Helo, vsem skupaj!

Punce, nekaj me zanima. Jutri naj bi začela z drugim ciklom klomifena, in sicer 2 tbl. na dan 5 dni. Pa me zanima, namreč na enem forumu sem prebrala, da naj bi klomifen bolje deloval, če vzameš obe tableti naenkrat, namesto eno zjutraj in eno zvečer. Mislite, da je kaj na tem? Ali pa tako tvegam hiperstimulacijo jajčnikov, kot sem brala, da lahko klomifen povzroči, če imaš PCO?

Kaj menite ve, punce?

Hvala za odgovor in lep dan še naprej!!!!!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 620
11.9.2006 18:20:14   
saša80
Curkica!

sama imam tudi pco in jemlem klomifen in ga vedno jemlem obe tableti naenkrat..mi je enkrat tut v lekarni tako rekla, tako, da lahko brezskrbi vzameš obe naenkrat..jaz imam večjo dozo kot ti pa še ni kdja prišlo do hiperstimulacije pa čeprav jem  obe naenkrat...

brez skrbi si lahko..

lp saša

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.9.2006 19:09:18   
curkica
hvala za odgovor, saša80; bom pa res tako naredila.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.9.2006 19:17:15   
pot
curkica jaz te bom zdaj samo zmešala user posted image . Meni je G rekla, da naj vzamem eno zvečer in eno zjutraj. Tako, da sama najbolje veš, kako je reagiral K nate. Po svoji presoji.

Blaboma, sama veš najbolje kaj in kako ti paše. Jaz ne vem kako je s tabo v detajle in ti kaj podrobneje ne znam svetovat. Spoštujem tvojo odločitev in ti želim ogromno sreče pri nadaljnih uspehih. Ko ti uspe, se pa le oglasi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
11.9.2006 20:03:45   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Poskusila pa bova tudi z bioenergijo - v Podčetrtku. Verjameva, da nama bo ratalo. Izgubit itak nimava kaj (razen 14.000,00 SIT - kolikor plačaš za 4 terapije, za oba).

user posted image  sem že enkrat pisala o tem, pa ne morem mimo, torej:
V Podčetrtku, aparthotel ROSA dela PRANATERAPEVT  Tomislav Brumec, njegova življenjska sopotnica Tanja Jazbinšek in Tomov sin Lovro Brumec - in niso bioenergetiki. So pa iz šole Zdenka Dumančiča.
Prvi dan plačaš prostor 7000 SIT -  terapija traja 4 dni in zadnji dan daš v kuverto plačilo - kolikor misliš da si zasluži tisti terapevt, ki ti je delal terapijo. Torej to pomeni, da si ti pripravljena plačati zate in moža 14000 SIT - samo prostor. Je pa veliko takih ljudi, ki pridejo in zadnji dan ne plačajo nič - saj o takih Tomo veliko pripoveduje user posted image
Sama sem veliko hodil - oba z user posted image  na dve terapiji - baje bi  po 4 zanosila user posted image , pa nisva probala user posted image
Drugače pa toplo priporočam, človek začne drugače gledati na svet.
Mogoče tudi ti, da boš še kaj din din dala po terapiji user posted image , pa ne samo  za prostor.user posted image
Pa takoj na vrsti so samo rakavi bolniki, pa tisti ko mamo veze user posted image  user posted image  user posted image

lp, tosja

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 624
11.9.2006 20:12:45   
konina
Jaz jemljem K vedno 2 tabletki skupaj in to zjutraj, pa še nisem imela večjih težav razen tistih običajnih, ki jih vse poznamo.Res pa je, da nimam PCO. Tudi G mi je tako naročila. Moraš pa sama presodit ali boš upoštevala naša mnenja ali nasvet G.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?