|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
13.9.2006 9:48:21   
pot
blanč, a si res v fazi razmišljanja? user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.9.2006 10:18:42   
blanč
jp...user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.9.2006 10:41:43   
brina
Ojla punce,

vidim da ste zamenjale profesijo...kmalu se bo moral klub preimenovat v KLUB VEDEŽEVALKuser posted image .

Super, optimistične napovedi, držim pesti, da se uresničijo napovedi. In tako je tudi prav.

Jaz doma ležim z visoko vročino in zobobolom. Upam, da je to posledica zobobola in ne česa drugega.Sicer pa pridno mirujem, kot je rekla G in prebiram ter  listam po vseh info... kolikšen je že naš user posted image , kaj moram jest...itd...

Bodite lepo in vsem čimprej user posted image !

lpb

Brina

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 653
13.9.2006 11:48:56   
ALJA75
Zdravo. Danes me slaba volja kar ne zapusti, zato se spomnim na svoje spletne prijateljice in se kot ponavadi prijetno nasmejim.
Ja, nasapot, jaz ta trenutek res čakam, da mine dež in posije sonce. Upam, da prav kmalu, saj se človeku od vseh teh pripetljajev lahko samo še zmeša (dva meseca že nismo dobili plače, želja po nosečnosti, ki se ne izpolni, umiranje od ne-dela, dodatnih del pa ne najdem itd. ).

Mozart, v mislih bomo s teboj. Le dobro zrihtaj.

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.9.2006 15:00:14   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: mozart

Nasapot, ti si vedeževalka za naše dušeuser posted image .                                                     Jaz sem ta teden malo zadržana, ker se odpravljam na laparoskopijo in histeroskopijo. Danes je že nervozauser posted image . Jutri zjutraj imam sprejem v bolnici, potem pa v nove boje za user posted image . Od vsega me je najbolj strah narkozeuser posted image , drugo bom že pregurala. No, ja drage moje, se vam javim ko bo vse za mano.

Lep pozdrav,pa kakšno lepo novičko o novi user posted image prosim. 

držimo pestke zate, pa nič se ne boj laparoskopije... narkoza  ni nič hudega, samo gledat moreš da res ne piješ in ne ješ...je pa za mene  bilo najhuje od laparoskopije zbujanje iz narkoze... to mi je pa res bilo najhujše, ampak sedaj je že vse za mano in so to že spomini... držim pesti, da bo vse vredo in da bo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image .

nasapot- kaj si pa ti meni  prerokovala??da vidimo kakšna vedeževalka si kaj ti...js ti pa po svojih občutkih povem, da boš ti pred mano  user posted image user posted image ...user posted image user posted image aja pa moje user posted image še do zdaj ni bilo...upam, da je tut ne bo..

lp saša

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.9.2006 17:31:54   
naja2
Nasapot, kok si luškano vse napisala, pa saj si res že čist ta prava vedeževalka. Si nam polepšala dan pa še cel vikend. Najprej pa pestke držim zate - nasapot, da si zdaj ti na vrsti in boš kmalu srečka user posted image .

Mozart držim pesti, da bo danes vse OK - ups mogoče si pa že končala in počivaš.

Brina ti pa hitro okrevaj.

za vaju Saša80 in tajči84 pa navijam, da tista teta user posted image  , katero vse (ne)čakamo, ne bo prišla.

p.s. glede klomifena pa sem sama jemala dva ciklusa in nisem čutila nobenih stranskih učinkov (vem, da ste tole že predelale - ampak povem - za statistiko). Tale mesec sem brez klomifena pa bomo videli kaj bo. Če ne bo nič novega, pa veselo naprej v tretji krog.

Vsem želim čimprej kakšen +, predvsem pa uživajte dokler so še zelooo lepi sončkasti dnevi.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.9.2006 18:13:04   
saša80
hvala vsem, ki držite pestke zame user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.9.2006 19:07:22   
VITA74
Nasapot hvala za lepe besede in napovedano prihodnost.... Ne bojim se vetra, tako da naj samo piha, če potem pride sreča a ne? user posted image
Prav tako hvala tebi Saša80 za lepe želje user posted image

Mozart mislim nate in naj operacija hitro mine in potem novi boji za user posted image  

Za vse ostale pa držim pesti, da vas bo čedalje manj na seznamu user posted image  upam da preberem kmalu nove novičke o srečkah user posted image  .

Uživajte in veeeliiiiik user posted image  za vse.

Lp

srečna

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 658
13.9.2006 19:12:31   
mozart
Hvala vam za lepe želje. Sedaj me počasi prijemlje nervoza. Je pa vsaj ena dobra stran LAP, v dveh dneh sem pripravila material in dispozicijo za diplomsko nalogo-sem jo ravnokar poslali menotrici v predoglet. Tako da tudi take stvari prav pridejo.   Mogoče mi pa uspe rešiti dve muhi na en mah- diplomiram in user posted image .

Lep pozdrav in pomislite v teh ndneh kaj nameuser posted image .

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.9.2006 19:41:10   
pot
Punce, me veseli, da sem vas razvedrila, to je bil moj namen. Spodaj je bilo opozorilo, upam, da ste drobni tisk prebrale.  user posted image
Blanč, pa ne da je res?user posted image A še kateri kaj drži? user posted image user posted image

Držim pesti še naprej, zdaj me pa že res bolijo od stiskanja. Zelo nerdno je držat pesti in tipkat, punce. A bo že katera kaj javila in kaj dobrega opravila?!

mozart, saj skozi mislimo nate. user posted image samo včeraj, sem te imela v mislih in potem pozabila... user posted image Kar poglej kako dolg seznam je.

brina, ti pa marš v postlo. Čuvaj se, čuvaj vaju.
Pa gotovo sem še koga pozabila, ki se dolgo že ni javila. user posted image Se oproščam, za krivice. Se pa javite! user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.9.2006 20:17:09   
konina
Punce, ve ste zakon. Ko malo pade volja, se najde vsaj ena ali pa več, da dvignete moralo. Nasapot, hvala, ker skrbiš za dobro voljo. user posted image  K taki vedeževalki bi pa večina rada hodila, ki napove samo pozitivne in optimistične stvari.

Mozart, jaz sem mirno zaspala in se tudi mirno zbudila po narkozi in nisem imela nobenih težav s tem. Potem sem pa še cel dan prespala s krajšimi presledki. Upam, da bo vse v redu in da bodo težave odpravljene. Držim pesti!

Mene je začelo že špikat in cukat notri nekje pri jajčnikih, tako, da bo user posted image  verjetno prišla, pa še malo bo pohitela, očitno. No, ja. Saj pravi naša vedeževalka, da moram še malo počakat. user posted image  Ta mesec ne pričakujem nič novega, tako da me tale pošast nič ne gane veliko. Verjetno bom tečna šele ko bo zares tukaj. Tudi to je bolje, kot da bi me dajal PMS že sedaj.

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.9.2006 20:25:33   
curkica
Prav lepo si nam popestrila dan, nasapot! Upam, da bo moje mirovanje res prijetno. user posted image ? Hm, bomo videli! Danes je ze drugi dan klomifena, hvalabogu mi tokrat ni tako slabo po njem kot prvic. Al pa tud to se pride. No ja, se trikrat ga vzamem, potem pa vneto delatuser posted image ...........

Lep vecer se naprej vsem skupaj!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 662
13.9.2006 22:42:44   
saša80
dober večer moje zlate sotrpinke...

morem vam povedat novico, ki pa ni prav nič vesela user posted image user posted image user posted image user posted image , namreč prišla je moja teta user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa takšno upanje sem imela, da v tretje gre rado, pa očitno ne...tako, da me čaka ivf postopek naslednje leto, mogoče pa mi uspe med čakanjem, imam še nekaj upanja..

držim pa za vse vas še vedno pesti...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 663
13.9.2006 22:51:14   
naja2
Hojla Saša80, to pa ni vesela novica. Pa tok smo že mislile, da bo spet eni uspelo. Ampak tale user posted image  nas kar vse po vrsti napada, tudi če si je ne želimo.
Bo že boljše, tudi zate bo poslijalo sonce - če ni blo zdajle bo pa malo kasneje, saj je nasapot povedala.
Drugače pa je danes še dan, ko se malo pocrklaš in potolažiš - jutri pa že naprej v nov boj.

lahko noč in lepe sanje 

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.9.2006 23:01:20   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 665
14.9.2006 8:28:35   
brina
Saša- NIČ OBUPAT, KO BOŠ NAJMANJ MISLILA, TE BO PRESENETIL user posted image .

Saj veš...to so samo izgubljene bitke, vojna bo pa doblejnauser posted image .

Pri nas pa danes končno brez vročine, ampak tako otečena od zobobola, da gledam sam še po gusarsko, na eno oko. Jutri grem pulit zob, danes pa moram po antibiotike k svojem zdravniku. Malo sem prestrašena, ker antibiotiki v zgodnji nosečnosti niso najbolj priporočljivi...no, mi bodo dohtarji povedali kako in kaj. Da ne bom preveč pametna.

Punce pogum in volja! Pa bodo tud user posted image .

Poljubčke vsem.

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.9.2006 10:22:30   
tajči84_
Saša80 user posted image user posted image user posted image škoda da te je tudi tokrat user posted image  presenetila...če je ni bilo do zdaj je ni bilo treba....
Boš videla, da bo tudi za nas posijal sonček...ne obupaj....

Hvala vsem ki držite pesti tudi zame....pri meni je še ni...ni znakov da prihaja kot pa ni niti kaj dosti znakov da bi bila user posted image ...nekaj dni sem se počutila nekam zaspano, slabo počutje, pa se je izkazalo da je bilo zaradi povečane količine krvi v vodi...(od malega imam ta problem tko da me to ne preseneča)...

Držim user posted image za vse Klomifenke....user posted image

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 667
14.9.2006 11:43:56   
curkica
sasa80... Uh, mi je hudo zate... user posted image  Zdaj je se meni vse dol padlo, saj sem tudi ze cisto izgubila upanje, da bo pri meni vse slo po naravni poti. Jaz sicer se nisem tako dalec, da bi imela ze ISCS ali celo IVF; zaenkrat jem se samo klomifen in posusava user posted image , ce se bo kaj prijelo. Tako, da se kar bojim, kaj bo, ce tako ne bo slo. To pomeni, da  se najmanj 2 leti ne bom imela otrocka...? OJEJEJ!!!

Bi te pa prosila za en nasvet! Iz tvojih sporocil sem prebrala, da moras jemati tudi dabroston, da preprecuje splav. Se pravi, da ga lahko jemljes, pa ceprav potem zanosis, oz. kot sem prebrala v navodilih za uporabo, se uporablja tudi prav za to, da se bolje "prime". Ti ga jemljes po inseminaciji. Zanima pa me, mislis, da bi ga lahko tudi jaz jemala enkrat po ovulaciji? Mislim, da sem prebrala, da se mora jemat 11-25 dan v ciklusu. Kako ga jemljes ti?

Saj po moje skodit mi kaj ne more; moram ga itaki jemat, ce Muser posted image  ne pride.

Saj vem, zdaj bo marsikatera rekla, naj ne "zremo" tablet, ki nam niso predpisane in da sem odvisnica od tablet. Ampak ni tako. Rada bi samo slisala kaksno mnenje od vas (nekaterih) bolj izkusenih.

Hvala in lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 668
14.9.2006 15:26:43   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

sasa80... Uh, mi je hudo zate... user posted image  Zdaj je se meni vse dol padlo, saj sem tudi ze cisto izgubila upanje, da bo pri meni vse slo po naravni poti. Jaz sicer se nisem tako dalec, da bi imela ze ISCS ali celo IVF; zaenkrat jem se samo klomifen in posusava user posted image , ce se bo kaj prijelo. Tako, da se kar bojim, kaj bo, ce tako ne bo slo. To pomeni, da  se najmanj 2 leti ne bom imela otrocka...? OJEJEJ!!!

Bi te pa prosila za en nasvet! Iz tvojih sporocil sem prebrala, da moras jemati tudi dabroston, da preprecuje splav. Se pravi, da ga lahko jemljes, pa ceprav potem zanosis, oz. kot sem prebrala v navodilih za uporabo, se uporablja tudi prav za to, da se bolje "prime". Ti ga jemljes po inseminaciji. Zanima pa me, mislis, da bi ga lahko tudi jaz jemala enkrat po ovulaciji? Mislim, da sem prebrala, da se mora jemat 11-25 dan v ciklusu. Kako ga jemljes ti?

Saj po moje skodit mi kaj ne more; moram ga itaki jemat, ce Muser posted image  ne pride.

Saj vem, zdaj bo marsikatera rekla, naj ne "zremo" tablet, ki nam niso predpisane in da sem odvisnica od tablet. Ampak ni tako. Rada bi samo slisala kaksno mnenje od vas (nekaterih) bolj izkusenih.

Hvala in lep pozdrav vsem skupaj!

js jem dabroston  10 dni po 2 tabletki, da si sprožim menstruacijo, potem jem klomifen..in po inseminaciji jem zopet dabroston, vendar 14 dni po 2 tabletki,...dabroston preprečuje splav..

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.9.2006 20:21:54   
pot
saša80, a ti zdaj lahko naprej jemlješ K?

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 670
15.9.2006 4:53:34   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

saša80, a ti zdaj lahko naprej jemlješ K?

ja lahko ga jem naprej, ga že jem zdaj 2 dan pa do 8 dneva.mogoče pa le rata user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 671
15.9.2006 8:27:04   
njoka
Drage moje!

Včeraj sem dokončno zamenjala ginekologa in sem naročena za 25/9. user posted image
Zahvaljujem se Tajči za njegovo tel. številko in spodbudne besede.

user posted image  vsem, zdaj pa moram začet delat user posted image , da mi ne bo kdo očital, da samo v službo hodim user posted image .

"Saj meni ni težko priti v službo, samo mi gren na user posted image  čakati 8 ur, da grem domov !!!"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 672
15.9.2006 9:37:46   
pot
saša80 upam, da bo zdaj kaj bolj delovala ta terapija. user posted image user posted image user posted image

njoka, to si pa zelo dobro povedala: da ti v službo ni težko priti, daje težje 8 ur čakati na odhod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mozart, ti pa poročaj. Sem danes sanjala, da sva se dobili na kavi in da si povedala, da si bila na preiskavi.

no punce, javite se še kaj, da bom imela kaj prebrat. user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.9.2006 16:29:23   
saša80
pozdravček.. morem vam povedat veselo novico, no vsaj zame... da se je čakalna doba za ivf skrajšala iz 1 leta na 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sm vesela, čeprav vem, da bo kr dolgih teh 10 mesecev... ampak potem bom pa vesela, ko se bo postopek začel...user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, a je še kaka nova user posted image user posted image user posted image ??? smo se pa ja zmenle, da gremo kr po seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 674
15.9.2006 18:06:29   
pot
OOOooooo, čestitke saša. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super. Potem boš le malo manj čakala in dočakala svojo štručko. O, kok sem vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?