saša80
|
IZVIRNO SPOROČILO: curkica sasa80... Uh, mi je hudo zate... Zdaj je se meni vse dol padlo, saj sem tudi ze cisto izgubila upanje, da bo pri meni vse slo po naravni poti. Jaz sicer se nisem tako dalec, da bi imela ze ISCS ali celo IVF; zaenkrat jem se samo klomifen in posusava , ce se bo kaj prijelo. Tako, da se kar bojim, kaj bo, ce tako ne bo slo. To pomeni, da se najmanj 2 leti ne bom imela otrocka...? OJEJEJ!!! Bi te pa prosila za en nasvet! Iz tvojih sporocil sem prebrala, da moras jemati tudi dabroston, da preprecuje splav. Se pravi, da ga lahko jemljes, pa ceprav potem zanosis, oz. kot sem prebrala v navodilih za uporabo, se uporablja tudi prav za to, da se bolje "prime". Ti ga jemljes po inseminaciji. Zanima pa me, mislis, da bi ga lahko tudi jaz jemala enkrat po ovulaciji? Mislim, da sem prebrala, da se mora jemat 11-25 dan v ciklusu. Kako ga jemljes ti? Saj po moje skodit mi kaj ne more; moram ga itaki jemat, ce M ne pride. Saj vem, zdaj bo marsikatera rekla, naj ne "zremo" tablet, ki nam niso predpisane in da sem odvisnica od tablet. Ampak ni tako. Rada bi samo slisala kaksno mnenje od vas (nekaterih) bolj izkusenih. Hvala in lep pozdrav vsem skupaj! js jem dabroston 10 dni po 2 tabletki, da si sprožim menstruacijo, potem jem klomifen..in po inseminaciji jem zopet dabroston, vendar 14 dni po 2 tabletki,...dabroston preprečuje splav..
|