|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
11.9.2006 20:47:06   
saša80
punce brezskrbi lahko vzamete obe skupaj...preverjeno... sama  jem  že tri leta vse tablete skupaj pa še ni blo nič  kakega stranskega učinka-..moj predlog, zdaj je pa na vašem ali ga upoštevate ali ne

lp saša

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.9.2006 21:21:37   
prinjej
pozdravljene. sem prvič tukaj in bi se tud vključila v klub klomifenk. Končala sem drugi ciklus jemanja klomifena (tabletka/dan od 5. do 9. dne). Sedaj pa (ne)čakam menstruacijo. Veliko pozitivne energije želim vsem skupaj in čim hitreje user posted image . z.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.9.2006 22:39:51   
pot
Super!!! nova članica. user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se nam pridružila. Kakšni stranski učinki pa tebi žgečkajo živčke? Bomo tudi zate držali pesti, prinjej.

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.9.2006 22:46:12   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   user posted image user posted image user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart 
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. prinjej
15. MIŠEK1
16. tastara
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. nasapot
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78
26. Smrekica
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2

Naša Blaboma je na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.9.2006 22:47:34   
pot
Drage moje, ta seznam je pa res zanimiv. Opazile ste, da se nekatere premikate, kajne? user posted image Malo gor, malo dol. Da bo bolj pestro. user posted image

Zdaj se morate pa še počasi premikat še višje, v vrhnji seznam. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.9.2006 4:52:59   
saša80
nasapot js bi se z veseljem premaknila v  vrhnji seznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. aja, pa spet sem zgodnja...lepo še pančkajte pa lep dan želim vsem tukaj pa čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 631
12.9.2006 8:35:41   
Tia-na
Jst sm šesta v čakalni vrsti user posted image user posted image user posted image
Še malce pa bo ... najbrž po laparoskopiji in histeroskopiji.

madonca, pa dvojčke bomo imeli v našem klubu ... ČESTITAM! Tako se to dela ...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 632
12.9.2006 9:26:34   
blanč
oj

Evo, še ena nova članica. Po navodilih našega dobrega ata reškota 3-7 dan po 1/2 zvečer. O, da bi že končno bil tauser posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.9.2006 9:51:55   
pot
čestitke blanč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naša nova članica, kar hitro pridelajta tiste user posted image user posted image user posted imageuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 634
12.9.2006 13:08:47   
njoka
Oj, punce moje user posted image , končno se je po 112 dnevih pokazala moja osovražena user posted image . 5. dan začnem z 2. krogom klomifena in grem vmes na UZ k mojemu novemu ginekologu v Postojno. Upam, da se bo kaj kmalu premaknilo recimo na user posted image  ali user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tajči, kje se ti skrivaš? Kako kaj kaže. Upam, da tvoje user posted image  ni in je letos tudi več ne bo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TAJČI

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 635
12.9.2006 17:28:13   
konina
lep pozdrav novim članicam. Tale naš klub pa postaja kar poln, kajne!? Ne vem pa če je to dobro. Bolje bi bilo da bi bilo malo takih s težavam. Ampak se pa vsaj malo potolažimo skupaj in poklepetamo. In če nas je več, je bolj pestro in veselo.

Takole ko preberam tale naš forum, me zagrabi ena jeza. Večina ima že dorečeno kaj je narobe z vami, ali vsaj kje bi bile lahko težave. user posted image  vam zamuja. Jaz imam user posted image  to pošast točno na 28 dni, le včasim mi za kakšen dan ponagaja. Včasih je malo boleča, večinoma pa ne. Moja maternica in jajčniki so bp glede na laparo. Kaj naj še rečem? GRoza! Pa ne, da sem jezna na vas ali karkoli. Vsem privoščim iz srca, saj vem kako si vse želimo, da bi imele user posted image , ampak ni mi jasno kaj je z mano. Očitno nama res ni namenjeno, da bi imela še eno tako pikico, mot je naša cvetka.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 636
12.9.2006 17:30:32   
konina
P.S.: Saša80 ampak ti si pa res zgodnja. Takrat jaz sploh še ne mislim na preostali svet. Morda vas včasih sanjam, ampak da bi bila za računalnikom... Vsaka čast, da lahko funkcioniraš ob tako zgodnji uri.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.9.2006 18:00:57   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: konina

P.S.: Saša80 ampak ti si pa res zgodnja. Takrat jaz sploh še ne mislim na preostali svet. Morda vas včasih sanjam, ampak da bi bila za računalnikom... Vsaka čast, da lahko funkcioniraš ob tako zgodnji uri.

Lp, Nina

moram funkcionirat, kaj mi preostane drugega..kot da se zbudim in v avto in na delovno mesto...to je to.. zato pa komaj čakam nauser posted image user posted image , da bom potem dve leti doma..user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.9.2006 19:56:01   
konina
Ja, potem pa res moraš, če služba kliče. Moja se začne ob zelo ugodni uri, 9.30, tako da res nisem vajena takih jutranjih uric. Vstanem tako, da do 8.00 hčerko pripeljem v vrtec. Potem pa kavico spijem in počasi začnem delovati. Kar se pa tiče tistega, da čakamo user posted image user posted image , da bi bile doma, se pa čisto pridružujem. Jaz sem si že štiri leta govorila, sedaj bom šla pa kmalu na porodniško, pa tega ni in ni. In moram reči, da mi kar manjka. Pri hčerki sem morala iti delat, ko je bila stara 7 mesecev, ker sem ravno dobila zaposlitev in me ne bi čakali. Tako, da nisem vsega izkoristila. Pa bi sedaj v drugo zelooo rada.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.9.2006 20:23:21   
Tia-na
konina, nas je kar precej, ki imamo M točne kot urica (želim si, da bi mi vsaj enkrat za en dan zamudila pa da si lahko kupim test in pogledam kako delujejouser posted image ), UZ in HSG super, spermiogram tudi ... dojenčka pa ni in ni. Mogoče imamo le smolo in statistika ne dela nam v prid, morda pa se moj jajček in njegov spermij ne marata in bežita en pred drugim ... človeško telo in spočetje je še vedno tako skrivnostno ... user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.9.2006 20:59:22   
konina
Uh, saj vem da nisem edina. Ampak včasih mi malo popusti in se mi zdi vse tako grozno in težko. Zdi se mi, da bi lažje prenesla ali pa se sprijaznila, če bi mi rekli, to pa to je narobe s tabo in tako se da pomgati. Ali pa ni pomoči. Eno rožico imava in ta je res nekaj posebnega in nam sije kot sonce. Tako pa tavamo v temi in tudi zdravnica ni več sigurna kaj bi z mano. Če pa pogledam z druge plati, pa moram biti srečna, da je z nama vse o.k. Tole življenje je res čudno in nas pelje po makedamskih poteh do tistega kar si želimo! Želim si, da bi bilo za vse nas lažje priti do user posted image . Res pa je, da znamo veliko bolje ceniti ta čudež, kot tiste, ki pridejo do njega brez težav.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.9.2006 0:45:13   
pot
tajčiiiii844444_, javi se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ti user posted image prerokujem v bližnji prihodnosti novost v tvojem življenju in to je user posted image .

njoka, čestitke, zdaj pa v boje! user posted image Zdaj, ko imaš novega G, pa se le pohvali kako napreduješ. njoka, tebi prerokujem isto.

Crnitulipan, kako kaj poroka napreduje? Tudi tebi želim za poročno darilo user posted image user posted image user posted image . Prerokujem ti veliko spremembo v tvojem življenju ali pa konec nekega obdobja. Pa pazi, da ne bo izčrpala tvoje psihe ta sprememba, poprava poroka. user posted image Kaj sem ti malo prej zaželela? Ah, pa lepo poroko seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image

saša80, klepetulja na kubik z mano vred user posted image user posted image user posted image user posted image , tebi pa prerokujem: stvari so trenutno v mirovanju, vendar bo kmalu posijalo sonce, ki ti bo napolnilo hišo.

konina, tebi pa prerokujem še nekaj mirovanja na tem področju, vendar se zna zgoditi, da se bo kmalu naselila sreča v tvoje srce.

MIŠEK1: prerokujem ti v ljubezni spočetega otroka, kmalu bo, kmalu!

Tia-na: tvoja sreča je v izteku, hitro izkoristi srečno obdobje, ker se ti kmalu obetajo velike spremembe v življenju, ki pa ni nujno, da bodo dobre. Lahko, da boš imela uradne opravke.

blanč:  ti si pa zdaj v obdobju tuhtanja. Nehaj tuhtat, pa hitro v akcijo... Premalo energije je zaenkrat, se boš mogla še kdaj javit.

prinjej: tvoje črno obdobje se bo še nekaj časa vleklo, vendar se bo tudi uspešno zaključilo z novostmi user posted image .

Blaboma
: tebe še čaka nekaj manjših vetrcev na tvoji poti, vendar vidim notri srečo, pazi se ker te bo kaj kmalu
iz nenada doletela.

ALJA75: za dežjem, bo posijalo sonce.

naja2: še nekaj težav, potem pa konec in sreča opoteča, na pragu bo pristala.

barby113: sploh nevem, kaj še delaš med K, ker boš kmalu med user posted image . Pa ne pozabit od sreče pol na nas.

Goldy: zate velja enako kot zgoraj pri barby, le morda kak mesec več boš mogla še počakat.

curkica: kmalu boš prešla v krajše obdobje mirovanja, vendar bo to mirovanje prineslo eno novost... user posted image

Vse ostale: žal ne zaznavam vaših vibracij, ste predaleč.

Posebno opozorilo: Nikar ne jemljite resno zgoraj opisanih dejstev, ker bi lahko škodilo vašemu psihičnemu stanju. Prosimo vas, da se posvetujete s strokovnjakom iz tega področja za nadljnje informacije, ki vas skrbijo. Kakršnakoli zamera ni dovoljena. Smeh je strogo zapovedan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.9.2006 0:47:06   
pot
joj, nase sem pa čisto pozabila: trka kmalu na vrata... user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 643
13.9.2006 4:52:25   
saša80
punce dobro jutro!

kot vedno spet jaz na današnji dan delam otvoritev, želim vsem vam dve veliki debeli user posted image user posted image ,pri meni je stanje takšo, da še vedno čakam ali bo user posted image ali user posted image ...

lep sončen dan danes, čimanj slabih dnevov in veliko lepih trenutkov, naj vam bo z rožicam poslano... pa ne  pozabite, da mislim na vse vasuser posted image user posted image user posted image

nasapot-ja res si ti tut klepetulja na kvadrat, si kar prav povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moreš in ne moreš nehat klepetat, danes imam kvadratne očiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 644
13.9.2006 6:35:16   
mozart
Nasapot, ti si vedeževalka za naše dušeuser posted image .                                                     Jaz sem ta teden malo zadržana, ker se odpravljam na laparoskopijo in histeroskopijo. Danes je že nervozauser posted image . Jutri zjutraj imam sprejem v bolnici, potem pa v nove boje za user posted image . Od vsega me je najbolj strah narkozeuser posted image , drugo bom že pregurala. No, ja drage moje, se vam javim ko bo vse za mano.

Lep pozdrav,pa kakšno lepo novičko o novi user posted image prosim. 

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.9.2006 7:57:47   
njoka
user posted image Mozart, ne boj se! V mislih bomo s tabo !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   In seveda držali bomo pesti in tiste, katere verujemo v "Njega" bomo še kaj zmolile zate in za tvojega bodočega user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.9.2006 8:44:58   
mozart
hvala, hvala. Sedaj je še uredu, kriza bo zvečeruser posted image user posted image user posted image , ko bodo začeli delat živčki.

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
13.9.2006 9:36:11   
blanč
nasapot a si izuser posted image prerokovalauser posted image user posted image . dobro ti gre od rok. Jaz komi čakam, da prideuser posted image , da se podam v nove boje

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 648
13.9.2006 9:39:43   
blanč
mozart bomo vse jutri v mislih s tabo, tako, da ti bo lažjeuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 649
13.9.2006 9:47:15   
pot
mozart, sem vedla, da sem nekoga pozabila. user posted image torej: ti boš mela še nekaj časa nekaj stvari, ki se bodo dogajale, nekaj manjših težav, na tvoji poti. Vendar se tebi končuje obdobje težav in se bliža obdobje svetle prihodnosti user posted image in novosti. Dam ti enih 3-5 mesecev. Če že prej, toliko bolje.

punce, pa ne resno vzet. sem se samo malo hecala, da nas gor spravim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajči84_ in saša80 držim pesti, da že komaj tipkam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?