|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
6.9.2006 17:43:43   
konina
Same lepe novičke berem danes. Nosečke, čestitam!user posted image user posted image
Tudi jaz bi bila za to, da bi se vsak dan kakšna javila in bi se seznam podaljšal. Potem, bi mogoče na vrsto prišla še jaz. Take novičke so pa res pravi balzam za dušo. Meni vlije polno novega upanja, da nas vse enkrat čaka user posted image .

Jaz sem končala z O in sedaj čakamo na user posted image , ki naj bi prišla čez nekaj dni. Ravno takrat imam tudi kontrolo v Lj. Že komaj čakam, da se stvari zopet malo premaknejo. Tale K imam že dovolj, saj mislim, da nima pri meni učinka oz. da so težave kje drugje. Kje pa so, pa še zdravnica ne ve! Pravi, da sva z možem zdravstveni fenomen in da res ne ve kaj bi bilo lahko narobe. No, ja. Če ona ne ve.... sedaj me bo končno (upam) dala na hormonske preiskave.

Uh, sem se razgovorila. Ja, lep dan je pa bi kar klepetala.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.9.2006 18:37:02   
ily

Pozdravljene vse Klomifenke!

No, danes se vam končno javljam še ˝jaz˝. Sem tista ˝zaenkrat Anonimna˝user posted image  s seznama, ki ga tako lepo dela in obnavlja Nasapot in spadam med tiste Klomifenke, ki so zanosile v prvem ciklu jemanja K. V petek, 1. 9., sem imela prvi pregled - vse naj bi bilo OK. Tako, da si zdaj že nekako upam povedati za svojo user posted image  ˝na glas˝!

Saj veste, da sem ˝težila˝ s hiperstimulacijo in bolečinami in vsem podobnim. No, imamo ˝samo˝ enega Bubija, imam pa L jajčnik razrvan (karkoli to pomeni!), ni pa na njem cist. No, vsaj to! Tudi vse ostalo je OK - plodek je velik skoraj kot po ZM.

No, tako, zdaj se bom pa ˝počasi˝ - vsaj upam!!!!!, res poslovila od vas, čeprav vas bom še brala in morda še kdaj kaj napisala. Vsem pa želim, da čim prej zagledate tisti magični user posted image  - ja, res sta magični!!! In ne obupajte!!!!!
Za vse en velik objem in se beremo!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.9.2006 19:48:09   
pot
ily, me veseli, da je vse vredu!  user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke še enkrat. Zdaj pa lahko res uživaš v nosečnosti. Kar pogumno in mirno naprej.

No, ko sem danes omenjala tiste bolečine... najprej sem skoraj skupaj padla na avtobusu zaradi bolečin in vročine, potem pa se je le prikazala user posted image . Če ne bi stopila z avtobusa ravno na tisti postaji, bi me mogli pobirat s tal. Prisežem. Tako se mi je stemnilo pred očmi in kar na lepem sem imela zadelana ušesa in tako šibka sem bila od stanja tiste pol urce, da je res le malo manjkalo. Na srečo sva se dobila z dragim, ki je potem še nekaj časa z mano posedel, da sem prišla k sebi.
Magični 3. krog pri meni ni deloval, morda imam pa premalo tabletk v terapiji. Zaenkrat tudi ni bilo nobene, ki bi se oglasila, da je zanosila v 4., 5. krogu... Zdaj bom počasi preimenovala našo skupinico iz upamo v obupamo. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.9.2006 20:03:27   
konina
nasapot nikar ne obupuj. Še vedno moraš upati in pričakovati s kančkom veselja naslednji mesec. Sama velikokrat pojamram in se mi zdi že zelo dolgo čakanje na user posted image , vendar pa upanje ni še nikoli čisto zamrlo. Saj so tudi druge poti in možnosti, tudi ko K odpove. Res pa, da tisti dan ko pride user posted image , najbolj težko preživim. Takrat se podre svet. Vendar tisti rek, za dežjem vedno posije sonce, drži. Poglej tale naš seznam noseč in kako se počasi a vztrajno daljša!user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.9.2006 20:08:01   
pot
Če ti tako rečeš, ki čakaš s K na magične user posted image že... predolgo. Prav. Samo danes še posebej sem bolj občutljiva, pa, ker mi gre že par dni nenehno na jok. Očitno imam preobremenjen sistem s hormoni. user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.9.2006 21:14:48   
konina
Veš, jaz sem se odločila, da nam pripadajo taki dnevi in da nam je to dovoljeno. Tako, da moj dragi že kar ve, kdaj se mora bolj stran držat in nič govorit o otrocih pa bit optimističen, ker takrat skorajda grizem ali pa v drugo smer, takoj jokam. Ampak tak dan mine in naslednji je največkrat že lepši ali pa vsaj znosnejši. Res, da čakamo že dolgo, vendar še vedno je upanje, da nam bo uspelo. In tega se moramo držat. USPELO NAM BO!!

Mene je moja cvetka že vprašala, če jaz res nočem imeti več user posted image . In če bi bilo potem možno, da bi pa oči rodil, če že jaz nočem. Težko je takemu dekliču, ki si zelo želi sestrico ali pa bratca, razložiti, da imeti dojenčka ni tako enostavno.

LP, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.9.2006 21:24:07   
pot
Hvala konina za vzpodbudo. Saj načeloma, sem optimistična, vendar imam danes očitno res preveč vsaj fizične bolečine, pa mi malo na psiho pritiska. Pa tableta spet ne prime, kot bi bombončke lizala.user posted image Ali pa so namesto protibolečinske postale boljbolečinske. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa tako boli... user posted image user posted image user posted image

Imaš pa zanimivo cvetko. user posted image Bi prav rada vidla, kako bi očka omedleval samo od M bolečin, kje je tukaj še porod... user posted image user posted image user posted image Ja, najtežje je povedat otroku, sploh, ker misliš, da ne razumejo, pa pazit pri tem še, da jim poveš tako, da razumejo in če se jim kaj zareče... da ne povedo znancem kakšne neumnosti na koncu. user posted image Saj vsi vemo, kakšne klepetulje znajo biti otroci in hitro kaj narobe povedo, ker si narobe razlagajo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 6.9.2006 21:29:28 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.9.2006 7:47:32   
ALJA75
Čestitke ily in brini tudi iz moje strani! user posted image user posted image user posted image

Nasapot, moram ti povedati, da si me od srca nasmejala, ko sem brala, da razmišljaš o preimenovanju foruma v obupamo.....user posted image .
Jaz te razumem, res je tako, da se na koncu človek vprašuje, če še je sploh smiselno papcat te tablete. Jaz sem v 4. ciklusu morala vzeti kar tri K na danuser posted image  pa se ne dogaja nič. Ampak me smo močne, trdno držimo skupaj in se ne damo. Kajne, konina?Saj, če pogledamo seznam user posted image upanje ostaja. Vsaj pri meni, ki me po 4. ciklusu K čaka laparoskopija.
Le pogumno v nove boje in nasmeh na ličkauser posted image !

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.9.2006 7:51:43   
ALJA75
Aja še to. Ali K začne delovati takoj ali šele po nekaj časa. Jaz sem ga jedla 10 dni konec avgusta, me pa zdaj zadnje dneve nenormalno oblivajo vročinski vali. Upam, da ni bila ta moja terapija premočna, saj pri ostalih ne berem, da bi papcale tri na dan in to kar 10 dni.
Mogoče pa se komaj zdaj kaj dogaja in razvija. Bomo videli, kaj bo prinesel čas.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.9.2006 8:05:24   
Anonimen
Joj alja tale tvoja terapija je pa že konjska dozo. Marsikaj sem že slišala, ampak tolk dni jest Kuser posted image . Upam in želit ti, da se bo splačalo in da ti po res pomagalo zagledati user posted image user posted image . Pri katerem G in v katerem mestu pa si, da vem kje predpisujejo take doze. Če seveda ni skrivnost.

Nasapot, vidim da imaš žalostne novice, vendar vseeno ne smeš obupati. Vse nas čakajo pikice, ene moramo pač malo dlje čakat. Ne me spraševat zakaj, ker če bi vedela, bi to kalvarijo sigurni hipoma ustavila. A že veš kako naprej? A moraš nadaljevati s K, al ti je že G kaj namignila o OBMP? Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
7.9.2006 8:06:46   
Anonimen
Aja pa vsem novim in starim user posted image čestitke. Ostalim pa čimprejšnji user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
7.9.2006 8:12:47   
brina
Ste že pridne, vidim na forumu čvekiceuser posted image .

Nasapot - kar zjokat se, žalost ven, potem pa novim zmagam naproti. Kolk dni sem jaz prejokala...pa je pomagal, da sem šla mal močnejša naprej. Tko da punce, jok je dovoljen. In kak slab dan tudi.

Jaz danes v službi povem, da me nekaj časa ne bo...ne vem še kako bom to izpeljala, ampak bodo že razumeli.

Punce pogumno!

lpb 

Brina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.9.2006 8:12:49   
ALJA75
Ja mišek1, res ta moja terapija izstopa. Zdravim pa se, zdaj že osem mesecev) v ginekološki ambulanti v ptujski bolnici, dr. Mileta.

Kaj pomeni OBMP?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
7.9.2006 8:14:39   
ALJA75
Brina, dobro zrihtaj v službi!!! To pa bodo ja razumeli!!!!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.9.2006 8:31:07   
Anonimen
Kaj pa če bi ti šla še po kako drugo mnenje. To je zelo dolg čas in zelo velika doza, uspeha pa še ni user posted image . A ti je vsaj kaj rekla, kako naprej, kolk časa moraš še to dozo jest. Veš K je med bolj nedolžnimi spodbujevalci, ampak vseen ni tolk nedolžen. OBMP je umetna oploditev IVF ali ICSI (oploditev z biomedicinsko pomočjo).

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
7.9.2006 9:46:57   
pot
Danes sem veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko boljše, sicer je spet začelo bolet, ko sem začela hodit naokrog. Mogoče bi mogla ležat. Sem vzela pa kar dve tableti, ne bom spet riskirala, da ena ne bo prijela, potem čez dve uri bom pa vsa v še večjih bolečinah pojedla še eno.
MIŠEK1, zdaj imam še 2 terapiji s K, pa bom rabila vaš nasvet. G mi je več ali manj pustila proste roke, po mojih željah. Ampak najprej sem zmedena, ker včeraj ni bilo nevem kakšne krvavitve, bolečine pa ogromne in tako napihnjen trebuh, da sem že hotla na urgenco zavit na poti domov. Ali naj včerajšnji dan vzamem za prvi ali neuser posted image ? Potem pa imam na voljo ta cikel začet z dvema tabletama ali pa naslednjega. Se pravi, lahko pa nadaljujem z enim K, pa naslednji mesec dve, pa kolikor sem izračunala, imam kontrolo pri zdravnici ravno okoli moje O. Bi bilo boljše, če počakam, da me ona potem pregleda ob dveh K?

Potem, ko pridem k njej se bova zmenile kako naprej. Najbrž bom še jaz šla k Drobniču in ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.9.2006 9:51:33   
pot
brina držim pesti, da boš vse gladko izpeljala. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.9.2006 9:59:25   
Anonimen
Mogoče res ne bi bilo slabo it na UZ glih ob 2 K in še v času O. Tako boš vsaj videla, kaj za vraga pa se dogaja, če ješ 2 K. Če ješ 1K že veš kaj se dogaja, a ne? Bolečine pa so lahk posledica delovanja K, lahk so ti tudi jajčniki mal narasli, zaradi stimulacije. Če se ti danes vliva oz iamš normalno user posted image in je včeraj bila ta krvavitev res kravvitev, se pravi rdeča in ne kak rjav izcedek, pol bi jaz kar štela včerajšnji dan za user posted image . Je pa kolegica na IVF strani dobila user posted image pred polnočjo in je klicala G če zjutraj mora prit po prvo špiko ( ta se mora dat na 2 dan user posted image in po vsem sodeč, bi pol naj bil tud drugi dan), pa ji je reku, da ne, da mora še en dan počakat. tTežko ti je svetovat, sam mislim, da en dan gor ali dol, glede na to, da si imela krvavitev in da K jemljemo ob rezličnih dneh. Prav zgrešit ne moreš. 

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
7.9.2006 10:15:45   
pot
Včeraj sem imela krvavitev, bolj šibko sicer, ampak nič izcedka.

Najleša hvala za odgovor, MIŠEK1.
Ter hvala vsem za spodbudo. Zdaj že nič več ne boliuser posted image . No, skoraj nič. V primerjavi z včeraj. Vsaj tablete delujejo.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 7.9.2006 10:21:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.9.2006 10:18:27   
saša80
punce js mislim, da se bi mogle vse prav pošteno user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bi nam blo vse skupaj lažje... tolk nas obremenjuje ta zanositev in vsi problemi in vse se nabira v našem telesu ... mislim, da je res bolše, če  današnji dan namenimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jutri pa bomo vse bolše volje in z napoljnenimi baterijami za naprej...

js full razmišljam kako naj neham mislit na user posted image user posted image user posted image , samo mi ne uspeva kaj preveč...

lep dan vam želim prijateljice mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 7.9.2006 10:22:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.9.2006 10:26:34   
pot
Saj sem danes že boljša. Včeraj bi se pa zjokala samo ob pogledu na prst. Po moje me je še PMS dajal, pa še ta grozna bolečina. Nič obupat, zaradi mene.
Problem je bil pa še v tem... No, pa me še malo spluvajte. Pred parimi meseci sem bila pri jasnovidki, ker me je že tako firbec matral, če nama je sploh namenjeno imet otroke. Je rekla, da z mojimi jajčniki ni prav nič narobe, da vidi, da imam še vedno nekaj v krvi. Da vidi dvoje poti in sicer ena je, da bom prav kmalu zanosila, vidi dva poroda in vsaj 3 ali celo 4 otroke. Ampak, če zdaj ne bom zanosila, bom imela težave s sterilnostjo, da morava zato takoj začet. Midva pa delava na tem že celo leto. Torej nič ne pomaga, če zdaj začneva, ker sva začela že lani. user posted image

Prijateljice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj veste vse.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.9.2006 10:31:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image nasapot, tudi jaz sem šla k vedeževalkiuser posted image user posted image , ne vem ali iz obupa ali iz firbcauser posted image user posted image . Tudi meni je rekla, da bom imala otroka, ne še letos, ampak da bo drugo leto. Evo letos je vse splavalo v vodo. Mi je pa rekla, da mi bojo v tujini pomagali in evo, grem v tujino in mogoče mi bo res tam uspelo. user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da se bo uresničil prvi del njenih napovedi azte, ta drugega pa kar malo presliši. Drgač pa itak boš na stara leta sterilnauser posted image user posted image , mogoče pa je to šele takrat videla.user posted image user posted image  

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
7.9.2006 10:47:41   
pot
user posted image user posted image user posted image to si pa dobro povedala. Na stara leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čeprav, a si prebrala, da je ena oma zanosila pri 67 letih? Ja, držim pesti, da ti rata, vse tako kot ti je napovedla. Mogoče se pa tam kaj prej odvijajo stvari kot pri nas in nam boš čez par mesecev javila, da si noseča. To je pa res dobra novica.
Kje si pa ti šla k jasnovidki? Lahko pišeš tudi zasebno, da ne bo reklame. Iščem drugo mnenje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.9.2006 13:59:40   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Kaj pa če bi ti šla še po kako drugo mnenje. To je zelo dolg čas in zelo velika doza, uspeha pa še ni user posted image . A ti je vsaj kaj rekla, kako naprej, kolk časa moraš še to dozo jest. Veš K je med bolj nedolžnimi spodbujevalci, ampak vseen ni tolk nedolžen. OBMP je umetna oploditev IVF ali ICSI (oploditev z biomedicinsko pomočjo).

Dokler nisem bila v vašem klubu se mi je to pač zdelo normalno, zdaj, ko poznam vaše terapije pa mi več ni. Ja naslednji korak ja laparoskopija, če se do takrat nič ne zgodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.9.2006 15:10:33   
ALJA75
Evo pa smo si še v nečem podobne. Tud meni že dalj časa roji po glavi, da bi se oglasila pri kaki vedeževalki. Joj, me zdaj še bolj mika kaj bi meni napovedala.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?