|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
7.9.2006 15:13:28   
pot
Jaz sem šla v MB. Če te zanima (nevem s kje si), mi piši na Z.S..

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.9.2006 15:14:38   
Anonimen
Če si z Lj , piši meni user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
7.9.2006 17:02:36   
ANDREJA*
ja punce a zdej bomo pa še šlogale...........user posted image user posted image ...............no našapot hvala ti za odgovor najbrž me res hormoni vrtijo...sedaj me še malo boli ne potrebujem pa tablet!

ja punce, če gre za bolečino je potrebno takoj vzeti kakšno tbl. proti bolečinam...nič kej preveč ne čakite, kajti ko se bolečina razširi jo težko ublažiš......pa še enkrat večjo dozo rabiš..

user posted image jest vidim, da bo naslednji ciklus še več nosečkuser posted image user posted image user posted image
lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.9.2006 17:08:29   
pot
Ja, to si pa dobro user posted image našlogala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.9.2006 8:55:48   
curkica
Tako, predvčerajšnim sem končala z dabrostonom, danes zjutraj pa je prišla teta s krvavca user posted image  ........ Zdaj počakam 5 dan, da začnem še s klomifenom, potem bomo pa vidli, kako bo šlo ta ciklus. Čimmanj mislit na vse skupaj, pa bo ... Upajmo ....... Pustimo se presenetit!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.9.2006 10:18:13   
saša80
ojla punčke mojeuser posted image

da vam mal javim kakšno je stanje pri meni.. še pridno papcam dabroston in v sredo bi mogla prituser posted image user posted image user posted image ...upam, da je ne bo za 9 mesecev....če ne, pa me čaka ivf.....

lp sašauser posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
8.9.2006 12:12:18   
pot
Držimo pesti saša80. user posted image Še katera, ki bo kmalu dobila tetko? Da vemo za katero navijat?

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.9.2006 14:00:26   
tajči84_
ja jaz bi mogla kaj kmalu tetko dobit čeprav upam da je ne bo na obisk....
( od torka naprej jo (ne)pričakujem user posted image )

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.9.2006 14:08:55   
pot
No, tajči, potem pa tudi zate držim pesti. Sem čisto pozabila, da sta imeli s sašo istočasno O. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image Kaj naj še držim za srečo? user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.9.2006 18:48:05   
pot
Danes je petek, kaj? Ko ni nobene tukaj, da bi kaj povedala, malo poklepetala...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.9.2006 19:55:00   
konina
Ojla! Jaz bi tudi klepetala. Danes sem končno prišla zopet do računalnika. Vidim, da si se nasapot malo potolažila. Tako je prav! Meni je ena našlogala, da bom imela samo eno deklico, ki jo že imam. Ker pa je videla, da mi ni najbolj prav, je pa verižica z muko iztisnila še enega fantka. Možnosti sta dve: ali sem se ji zasmilila ali pa je to kazalo, da ga bomo imeli, vendar s težavo. No, ja. Moji mami so našlogali dva krepka dečka ima pa dve fejst punci.

Mene pa zanima, če ste se poslužile tudi kakšne alternativne možnosti. Midva sva se odpravila k zeliščarki, ki nama je rekla, da z nama ni nič narobe, vendar lahko, da nimava žegnja od.... že kje. Dala nam je en kup čajev in zeliščni napitek, da prečistiva telo. Pravi, da možno, da je prekrvavitev moje maternice malo slabša, in da se bo s čaji to uredilo. No, po dveh mesecih čajev, še ni rezultata. Imate tudi ve kakšno tako izkušnjo?

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.9.2006 23:59:43   
pot
Za prekrvavitev maternice je ena klubovka predlagala Aspirin 100. Pušenjak, pa pravi, prav, če mislite, da kaj pomaga. Mogoče bi bilo dobro it h kakšnemu res priznanemu bioenergetiku, lahko, da imamo samo premalo razporejeno energijo. Recimo k Zdenko Domanćiću. Saj Ugljan v kočni fazi ni tako daleč, le par urc do Zadra in potem s trajektom do otoka. Saj, če najamemo en avtobus, bi blo pa še luštno. user posted image Pa še načvekale bi se... user posted image To bi bilo kot v čebelnjaku.user posted image user posted image user posted image Sicer pa menda lahko zdravi tudi preko daljave. Samo kako pa potem nakažeš denar? Sicer dela tako, da karkoli mu daš je zadovoljen, pa naj je to košara jabolk ali pa 10.000Sit ali pa preprost objem.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.9.2006 14:29:44   
Tia-na
Čau lepotičke, pri nama klomifen žal ni obrodil sadov in sva se z mojim G zmenila, da grem na laparoskopijo in histeroskopijo. Odstranil bo 11 mm pregrado pa še mal bo pogledal, če je še kaj odvečnega notri. Upam, na najboljše.

A ma katera že za sabo ta dva posega? Sicer bom zdaj še mal odmislila vse skupaj, v oktobru pa morm poklicat, da vidim, kdaj bo plac za mojo operacijo ... štartno številko 61 sem že dobila. user posted image

Čestitam vsem nosečkam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.9.2006 16:59:21   
saša80
tia-na!  jaz imam za sabo laparoskopijo..odstranili so mi zarastline, ki jih je bilo menda kar precej...od laparoskipije je že 10 mesecev in še nisem zagledala user posted image user posted image , želim pa tebi, da bo laparo uspešna in da hitro zagledaš user posted image user posted image .. veš je pa veliko punc, ki po laparoskopiji zanosi, ampak jaz imam pco in je to malce težje..

lp saša

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.9.2006 18:55:28   
konina
Jaz sem imela lani junija laparo, vendar niso odkrili ničesar. Pri meni je pokazalo bp. Ampak nisem še zanosila. Je pa res, da menda veliko deklet po njej zanosi, saj jajčnike prepihajo in s tem odstranijo kakšne manjše prepreke. Sem Pa imela pred prvo nosečnostjo HCG in sem po njem zanosila. Tako, da po teh posegih mislim, da je dejansko lažje zanosit, ker prečistijo jajcevode. Srečno in upam, da boš med tistimi, ki po teh posegih zanosijo.

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.9.2006 19:50:13   
saša80
punce mal mi povejte iz kerih slovenskih krajev prihajate? jaz sem s koroške, pa ve??

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.9.2006 20:22:44   
pot
Ljubljana.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.9.2006 20:29:05   
pot
Tia-na, upam, da ti bo ratalo še pred preiskavo. user posted image Držimo pesti.
Kot sem že napisala pred kratkim, te ne izpustimo iz rok. user posted image Nikakor. Ti boš naša vez z nadaljevanjem po K. Seveda, če se strinjaš, da se še kdaj javiš in nas malo obveščaš. A nismo same fejst punce? No, javi se še kaj. Pa veliko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.9.2006 21:24:56   
tajči84_
Koper...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 594
10.9.2006 0:02:17   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna: ily user posted image   user posted image user posted image user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart 
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. Blaboma
15. MIŠEK1
16. tastara
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. nasapot
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78
26. Smrekica
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2
35. barby113

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, pa se še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.9.2006 17:57:53   
lolita700
saša 80 smem vprašat s katerega kraja točno si. tudi jaz sem namreč s koroške.
lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.9.2006 18:30:51   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: lolita700

saša 80 smem vprašat s katerega kraja točno si. tudi jaz sem namreč s koroške.
lp

lolita sem ti pisala privat..

lp saša

(odgovor članu lolita700)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.9.2006 18:48:37   
lolita700
saša80 sem ti vrnila odgovor nazaj na privat
lp

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.9.2006 19:07:04   
NMJ
Klomifenke, živjo

Samo toliko se vam javljam, da vam sporočim, da sem user posted image  (po 1. ciklusu klomifena- pa to že veste) in da pod mojim srčkom nosim dva user posted image user posted image  sončka. Prav ste prebrale user posted image  - dvojčka bomo imeli. Sva presrečna.

Vsem želim, da čimprej zagledate user posted image  , ker vsem resnično privoščim te lepe trenutke.

lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.9.2006 19:13:03   
pot
Čestitke za dvojčka user posted image user posted image !!! Zelo lepo, da si se oglasila. Ali že vesta za spol? Ali sploh želita vedeti?
Hvala za lepe želje in lepo nosečnost še naprej.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?