|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
21.8.2006 21:39:42   
TODI
Kaj pa vem mogoče pa se naju usmili kdo, da rodiva pred petkom, če ne pa se mi bo lih zmešalo. Pa ne zato da bi mi bilo kaj hudo, sam dost mam že vsega in tega da ponoči ne spim tako kot je treba.

Bova že kako.

Pa lahko noč in se upam da slišiva zjutraj!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 9:21:05   
TODI
Dobro jutro!!

Upam da si še v enem kosu, ali pa že cartaš svojga user posted image

Pri nas nič novega in zgleda da bo do petka tako tudi ostalo!!

Se še slišiva

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 9:58:32   
beba76
Ku-ku tu sem še. Danes ima svak rojstni dan in mogoče ma naš user posted image  željo vse okrogle obletnice praznovati z njim (praznuje 30. rd). Tak da popoldan gremo malce na žur, a to bo bolj bogo za nas, ker nimam nikjer obstanka več kot eno urco, pol pa bi že šla domov na mojo posteljo, od katere se v teh dneh zelo težko ločim. Sem pač lenuh user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa nič ne dogaja, moj izcedek je bil menda posledica user posted image user posted image user posted image , saj je trajal samo en dan, pol pa adijo. Če bi bil čep, bi ta krvavitev menda trajala malce dlje.
Zdaj pa če do petka ne bo nič, grem v porodnišnico na pregled in bomo vidli, kaj bodo rekli. Če že do petka ne rodim oz. najkasneje v petek, pol tudi v soboto nimam prav nobene želje, ker ma takrat svak čago za kolege in sorodnike (danes gremo samo najožji) in bi bila tudi jaz rada tam. Upam, da bo moj user posted image  uslišal moje prošnje. Če že ne gre ven pred oz. na termin, pol naj še kak dan počaka in mamici privošči še en žur - čeprav bo spet kratko trajalo.

Predvčerajšnjim sem se skopala v tako vroči vodi, da me je moj prišel ven dvigovat, pa nič. Včeraj smo spet veselo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa spet nič. Ma, je trma ta naša mala bebika. Nikakor je ne gre zbezati iz toplega brloga user posted image user posted image .

Lepo bodi, pa se slišiva!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 10:25:35   
TODI
Jaz sem tudi rekla, da če ne bo nič do petka, ma da počaka potem do nedelje, saj sem jaz povabljena v soboto na poroko in že v prvi nosečnosti sem bila povabljena  na poroko, pa sem tri dni pred tem rodila. Tako da ko sta me povabila na poroko, sem jima rekla, da imam slabe izkušnje z takimi povabili blizu PDP-ja user posted image  user posted image  user posted image .

V prvo sem bila ko so mi rekli da bom šla kar rodit, tako razočarana, češ dajte kaj nardit, ker mam jaz poroko, da se potem zaradi psihe in misli na to, da imam poroko nisem odpirala, dokler me niso tolk zadrogirali, da sem zaspala med popadki in bila čisto aut in sem tudi potem pozabila na poroko in se odprla, da sem lahko potem rodila.

Sedaj pa mi je tako vseeno in imam vsega dovolj, da tud če ne grem na poroko, sam da se tega rešim, ker nemorem več nič. Pa še noge so mi spet začele otekati, zaradi te prouser posted image  vročine. Pa so napovedovali dež in ohladitve!!!user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 10:48:25   
beba76
Torej sva v soboto al na žurih al pa v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo bo itak tu in tam, tak da se ni treba sekirat.

Zdaj pa se grem depilirat po nogah in tam spodaj okrog - kolikor bom še ob tem velikem trebuhu prišla zraven. Sem se do zdaj v tem zadnjem času dvakrat z besedami, da je pa tokrat zadnjič pred porodom. Pa ni bilo. Mogoče bo pa zdaj.user posted image

Vse najboljše tvojemu večjemu sončku za rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 13:53:47   
TODI
Hvala za čestitke!!

Kolk so pa tvoji otroci stari??

Sem malo prejle poklicala svojo G. ker ne naštejem v celem dnevu 10 gibov ampak začne migati samo ponoči in zvečer. Pa mi je rekla naj se prisem pokazati in na Ctg.

Je vse ok. utrip je dober, kar se pa popadkov tičeuser posted image  user posted image , je pa ravna črta, tako da ne duha ne sluha o kakšnem. Pa tudi plodovnice je več kot dovolj.
Tako da sva se zmenile, če nebo posebnosti, da se vidiva v petek in posnameva spet Ctg.

tako da sobota ziher pade za žur!!! Razen če se začne vse tako hitro odvijati, da bomo leteli v porodnišnico in rodili po reku prišel, videl, zmagal oz. rodil user posted image  user posted image  user posted image

se piševa!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 14:43:38   
beba76
Uf, ko sem začela brati, da si se šla pokazat, sem se sprva kar ustrašila, da sem že sama. No, pa le ni tako hudouser posted image user posted image  in mi ostajaš zvesta. Jaz sem imela CTG v petek in je bil en popadek. Sem zmagala, kaj?user posted image

V soboto itak greve na žur, pol pa od tam direkt v porodnišnico. Po tem tvojem reku bolj malo katera rodi - jaz ziher nisem med temi srečnicami. Mogoče boš pa ti. Ti privoščim.user posted image


Moji fakini so stari Vasja 10, Nastja 7 in Gal 17 mesecev. Mi starejša dva ful zdaj pomagata pri malem, ko sem cela okorna s airbagom zmontiranim tukaj spredaj. Predvsem Nastja - se včasih hecamo in ji rečemo kar mala mama, saj malega previje. nahrani, skopa...skratka naredi vse kot se šika. Jaz pa ležim ko kladauser posted image . Saj jo za pomoč prosim le v skrajni sili, itak je še otrok in ji je prvo delo igra, pol pa vse ostalo; ni pa nič narobe, če se nauči malo pomagati. Sicer pa ji to sploh ni težko, ker me ful krat pride vprašat in prosit, če lahko postori to in ono (kar se Gala tiče seveda).

Nič, grem v vrtec po navihančka in se še pišema.user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 15:55:41   
TODI
Ne nikar se neboj te že obvestim predno grem, da boš pršibala za manouser posted image  user posted image  user posted image  pa tud če bo to ob 3h zjutraj.
mamo ponavadi kar 24 ur vklopljen računalnik.

No bo pa kar lepa razlika med tretjim in četrtim, pa tudi starejša ti bosta pomagalain tudi med njima je vredu razlika tako kot bo pri nas!

Kako pa je takrat Vasja sprejel Nastjo??? Mene to malce skrbi. Sicer je moja sestra rodila 2 meseca nazaj in je tamalga kar lepo sprejel . Bila sva tudi nekaj dni tam, da se je privadil in sedaj govori da bomo mi tudi dobili Lukata user posted image   user posted image  user posted image , kako bo pa takrat ko bo 24 ur in to pri meni pa je druga pesem, že sedaj se je začel ponoči zbujati in prihajati k nama, kot bi čutil da se nekaj spreminja.
No ja saj mogoče pa nebo tako hudo. Mam tudi pripravljeno igračo, ko naju prideta z očkom pogledat v porodnišnico, baje da naj bi to dobro delovala na otroka, pa tudi da ko me prvič vidi in ko prideva domov naj nebi imela user posted image  v naročju jaz. Kaj pa vem user posted image

Kako pa je bilo to pri vas??

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 16:35:53   
beba76
Vasja je bil takrat star 2,5 in ni bilo nobenih težav. Sploh ni bil ljubosumen, malo je ful lepo sprejel in bil za tako malega otroka zelo nežen do nje. Ne spomnim se, da bi ji kda kaj "ušpičil" (zdaj ji kar pogostouser posted image user posted image user posted image user posted image ) in nikdar me ni bilo strah jo pustiti kje samo tako, da jo je on dosegel. Dude je imel takrat še svoje in ji jih ni jemal, kakal in lulal je že v kahlico in se po njenem rojstvu ni nič spremenilo. Edino kar je, je takrat začel gristi nohte in to počne še danes. Tako da ga je nekje v podzavesti nekaj očitno matralo, a tega ni pokazal.
Nič se ne boj, tudi pri vas bo vse v redu. user posted image  Mene je zdaj strah, ker je Gal še toliko majhen in si še malokaj da dopovedat. Malu težko mu bom razložila, da mi mora dati mir, ko bom dojila in podobne reči. K sreči je pa dopoldan v vrtcu, popoldneve pa bomo že nekak pregurali. Malo se bosta starejša dva igrala z njim, pa naš ati bo moral malce prej zaklučiti s službo, kot zdaj. user posted image
Jaz mam tudi v planu malemu nekaj dat, ko pride prvič na obisk. Samo je še tako majhen, da dvomim, da mu bo to kaj pomenilo. Ziher mu bo več to, da se bo lahko stisnil k meni. Bom pa pazula, da bo user posted image  takrat v svoji posteljici in ne pri meni, tako da se mu bom lahko posvetila. Eh, pa nekak bo že. Bolj ko bova razmišljali o tem, slabše bo.

Pri nas je mašina tudi zmerom vklopljena in ti bom ziher napisala, ko se bom odpravila od doma - če se bom slučajno pred tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Omenila si, da zatekaš. A si se preveč zredila ali kaj te muči? Jaz sem se :
  1. 26 kg
  2. 27 kg
  3. 10 kg
  4. 13,5 kg

In prvič in drugič sem bila ful zatečena, zdaj pa me je moj G celo pohvalil, kako lepo sem to nosečnost pripeljala do konca brez vsakega zatekanja in vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Mi je pa že od 28 tedna naprej grozil s predčasnim porodom, ker je bil baje maternični vrat zmehčan. Le kaj se je zdaj zgodilo s tem???user posted image

Ne bom ti več težila, se grem pripravit, da gremo pol svaku čestitat.user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 16:41:44   
beba76
Aja, pozabila sem ti povedat, da je pa kolegica mela ful težave (2,5 leti razlike) in je tavečji hodil ležat gor na malega, jemal mu je dudo, začel kakati v hlače, postal je ipičen, ni hotel v vrtec....skratka ni da ni. Zdaj je manjši star eno leto in so se stvari počasi začele umirjati, s tem da mu dudo še vzame, če je le prilika, pa še kake finte se nejdejo.
Pa se je ful trudila, da ga ni zapostavljala, namenila mu je veliko časa, igrala se je z njim, ko je le lehko, ko pa ona ni mogla, se je z njim ukvarjal ati, a ni nič pomagalo. Bil je ljubosumen in pika.

Upajmo, da bo pri tebi tako, kot je bilo pri nas.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 19:39:42   
TODI
Ne nisem se zredila veliko 12kg, v prvi pa 11kg, tako da se mi ne zdi tako veliko, glede na to da se nekatere tudi po 25,26 tako kot ti v prvi.

Nevem verjetno je krivo tudi vreme, saj mi so zatekale tudi takrat, ko je bila vročina, pol ko pa se je ohladilo pa ne več in sem na to čisto pozabila, do predvčerajšnjem, ko so mi spet zatekle. Ma ja bo že še par dni pa bo upam da kmalu konec.

Naš nima dude že kar lep čas tam ene pol leta, in smo tudi brez plenic. V svoji sobi pa spi tam ene dva meseca. Sem hotla vse to urediti pred prihodom novega člana, ker sem vedela, da drugače bo sam težje in ko smo zadnjič šli kupovati stvari in sem kupila tudi dudo, sva mu z user posted image  razložila, da je duda za dojenčka, ki prihaja in je čisto sprijaznjen z tem in vsakemu razlaga da smo kupili dudo za dojenčka, tako da glede tega nebo problemov.

Sicer pa manj bom mislila na to bolje bo!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
22.8.2006 20:05:35   
beba76
Mi smo nazaj, siti in napiti. Je svak kar malo razočaran, da se ni danes kaj zgodilo. Pa sem mu lepo razložila, da jaz nimam nič s tem, naj se z nečakom/njo zmeni.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa gremo otroke dat spat, pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in spat.
Pa rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 9:20:32   
TODI
Dobro jutro!!

Nič novega, tako da je še naprej na sporedu čakanje in negotovost!!

Pa ti??

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 10:30:42   
beba76
Kot ti. Sicer me je vso noč zvijalo, tako da nisem spala nič, ni pa to bilo to. Kr nekaj tak brez veze. Pa na 5 min, pa na 15, pa na 30....eh....hudo je.
Včeraj zvečer sem bila vsa depresivna in sem se pred spanjem mojemu v objemu tak pošteno zjokala, da me je revež komaj potolažil. Če sem pa res že sita sama sebe in te nosečnosti (4. je pa res že hudo!!).
Sramna kost me tak boli, da se v postelji komaj obrnem in predno pridem iz enega boka na drugega, naredim cele študije. Da o vstajanju sploh ne govorim. Mam zmerom psihične priprave in ko me je že tako lulat, da res več ne vzdržim, pol se le nekako skobacam na noge.

A je pri tebi tudi tako hudo? Pa nisem neka občutljiva, a to je pa res že višek.

A so ti povedali oz. si vprašala za spol?? Jaz sem vprašala, pa se ni videlo - kot tudi tretjič, zdaj se pa bomo pač pustili presenetiti. Pri prejšnji nosečnosti so nama vsi napovedovali punčko, pa je prišla na svet punčka z lulčkom user posted image user posted image . Jaz sem sicer imela občutek, da bo fant, a so me pol vsi prepričali v nasprotno. In presenečenje  v porodni je bilo na višku! Smo se vsi smejali, še babica (sva ji rekla, da so vsi prerokovali punčko), ki je rekla: Glejte jo, je že zunaj! Ni ona, on je, fantka imate!! Le kaj bo zdaj??? Jaz mam občutek, da bo punčka, noj pravi, da je naredil punčko, "preroki" (v večini stare babe) pa pravijo, da bo fantek, tu pa tam pa kera da ne. Pustimo se presenetiti, saj nas do poroda ne loči več veliko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj, pa javi se še kaj! Pa če ne drugače, pač s sporočilom, da greš v Rimuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 10:47:37   
TODI
Tudi pri meni je enako kot pri tebi, vse me boli in ponoči oz. kadarkoli grem ležat in potem moram ustati je obup!!user posted image  Se mi že kar meša, še dobro da grem ponoči maximalno enkrat na wc, ker čene nevem kako bi. Verjetno kar na sekretu bivakirala!!

Ja smo vprašali trikrat in vsakič nama je rekla, da sicer naj bi bila user posted image , vendar ni 100%, ker se slabo vidi in ima nogice skupaj, tako da ravno tako neveva. Se pa pri nas sklepajo stave, kaj bo, pri žlahti namreč. So vsi prepričani in tudi tašča je šlogalauser posted image  user posted image  da naj bi bil fantek. Tudi pri mojih so za fantka, čeprav pravi moja mami, da bi bilo prav fajn meti punčko, ko pa je toliko lepih stvari za punčke in da jih lahko tako lepo oblečeš in nafrfulašuser posted image , pa tudi več imajo izbire kot za fantke!!

No ja kot pravijo kar bo pa bo sam da je sin zdrav!!!user posted image  user posted image . Sicer pa kot praviš bova kmalu izvedeli upamuser posted image user posted image . Meni je popolnoma vseeno.
Res pa je da sem si vedno želela par, sedaj pa se bolj nagibam k fantku to pa zato, ker sem že navajena kako pa kaj glede previjanja, kopanja in ostalih zadev. Sicer pa spola žal ne moremo izbirati in kar bo pa bo, samo da bo vse ok. Tudi punčke bomo veseli!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 12:05:24   
beba76
Moj glede spola pravi tako: pri prvem je itak vseeno kaj bo, pri drugem pa tudi, če je prvi sinuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mater, je faca!!
Glede previjanja in vsega ostalega boš kar hitro not padla, za oblačenje pa je s punčkami res veliiiiko lažje, saj je izbira takšna, da dol padeš. Jaz včasih kar ne vem, kaj naj vzamem za našo, toliko je vsega, za sinčke pa pač neke hlače pa majčko ali srajčko in adijo.

Uh, si ti srečna, ko ne čepiš cele noči na wc-ju. Jaz grem p 4x, včasih pa je še huje. Pa ne pijem ne vem kolikouser posted image . In pol si predstavljaj vstajanje tega zaspanega trupla tolikokrat na noč. Pa še jamram zmerom poleg kot stara baba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj me pa tolaži, da bo kmalu bolje, da naj še potrpim teh "par dni". Ja, on glih ve, kak je, ko pa je bil že tolikokrat noseč user posted image
Pri nas moj očim pravi, da bo punčka (je obseden s puncami, ker mu je umrla 9 mesecev stara hčerkica in vidim, da v moji Nastji vidi njo), tašča bi tudi bila presrečna, če bi bila, ker ma dva sina, nama pa je vseeno. Prvi je itak sin...user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem tako crknjena, da nič ne morem. Vse me boli, še pri kuhanju sedim. Le kaj naj bi to bilo??
Grem malo na štedilnik pogledat kaj se dogaja, danes jemo samo juho z lisičkami (je očim bil v akciji) pa jabolčni štrudl, ker sem res adijo in se mi ne da tri ure stat pri štedilniku. Jabolka za štrudl pa mi je tudi Nastja olupila in naribala. Je pridna, ne??

Kaj ti živiš sama ali si s starši ali s taščo??Upam, da maš več sreče kot jaz in ti vsaj kuhat ni treba. Meni bi glede kuhanja pasalo, da bi mela koga tu, drugače pa niti približno. Sem namreč že od 20 leta sama in si ne morem prestavljati, da bi živela z mamo ali pa še huje - s taščo. Bi kar hitro kera pristala v kaki umobolnici. Ja, takšen user posted image  sem jaz user posted image user posted image .

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 17:28:15   
TODI
Jaz živim pri moževih starših odspodi. Po eni strani mi je kar fajn, za tamalga poskrbi tašča, da gresta na sprehod in sta odzuni, da lahko jaz kaj postorim ali pa počivam. Pa tudi kuha za vse sploh sedaj ko se meni nič ne da.
Drugače pa saj veš, tašče kot tašče imajo dobre in slabe strani.

Tudi meni se sploh neda več čisto nič. Dopoldne sem še okna( dobro da jih imam samo 5) oprala in zavese, da je sedaj za en čas mir, sedaj popoldne pa sem kot mesečnik. grem ponavadi ko dajem tamalga spat še sama počivat in huduser posted image  vedno me zmanjka za kako uro in je potem samo slabše. Da ne govorim da zvečer nemorem zaspati.
Naš tamal je sedaj čez počitnice doma, vendar se ja tako razpustil, da komaj čakam da gre nazaj v vrtec. Upam da kmalu rodim, tako da bo šel s septembrom že v vrtec.
Sva se z možem odločila, da bo doma 14dni, ko rodim, da nebo tako hudo in da bo videl kako to zgleda, da mi bo pomagal, potem pa bo šel v vrtec, da nebi bil prevelik šok vseeno. In tudi pravijo tako da je dobro da ga imaš nekaj časa doma.

Jaz sem že vsem napovedala, da če mislijo kaj preveč spraševati a sem že rodila al ne, da bo telefon po 25. izklopljen, ker ne mislim vsak dan 100x poslušati iste pesmi a si že doma.....?user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 17:44:49   
piscancek
POZDRAVLJENI TODI IN BEBA, a vidve ne mislita že enkat it rodituser posted image

Js sem že nazaj. Da vama povem za v petek. Sem omenila, da sem si privoščila borovničev sladoled ob štirih, pol okol sedmih pa tud user posted image . sem imela popadke na 15 min. Pol sva pa šla k P staršem, sva se navečerjala zajčje obare, pol so se pa popadki začeli na 5 min. ob 11-ih sva šla v bolnico, petnajst do petih sem pa rodila.user posted image
Se kasnej oglasim, ker se naš piščanček neki buni.

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 18:07:04   
beba76
Piščanček ti se nama kar smej. Midve pa ponoči lahko mirni spive, ti pa moraš vstajat, dojit, previjat...ha-ha-hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če verjameš, da mirno spiveuser posted image
Aja, pa tole slikico tukaj gor si menjaj in pokaži vašo malo lepotičko, ker ti pa to res več ne pristaja. Lepo od tebe, da nisi pozabila na naju revici in še naju kaj pogledaš, a ne, Todi? Grem takoj na sladoled, pl na user posted image user posted image user posted image , pa še zajčjo obaro skuham vmes user posted image user posted image user posted image

Todi ti si pa res prava frajerka, da si še okna pomivala. Jaz sem mamo prosila, da mi je to naredila. Posesam še tu pa tam, ko se otrokoma ne da, pa po tleh še pobrišem, pa operem in zlikam v sedečem položaju in skuham, tu pa se konča. Sem totalni lenuh in me postelja vleče, kot bi mela kakšen magnet na riti user posted image .
O tašačah ne bom zgubljala besed....user posted image

Jaz po eni strani že komaj čakam, da se začne šola, ker se večja dva samo prepirata, po drugi strani mi bosta pa manjkala, ker mi le veliko pomagata. Sicer menda takrat več ne bom noseča user posted image user posted image  in ne bom rabila toliko pomoči.
Mali je bil pa doma cel julij, pol smo ga pa dali kar nazaj v vrtec, ker itak ne obvladujem zadev, pa še bala sva se, da mu ne bi bilo pol nič jasno - češ nov član je pri hiši, jaz revček pa moram v vrtec. Še je premajhen, da bi mu človek lahko kaj dopovedal.

Jaz mam že SMS-e preko glave, ko pa telefon zvoni, pa tudi najprej pogledam kdo je in se pripravim na tisto čudovito vprašanje: a ti si še domaa?????user posted image user posted image
V petek pa ga izklopim in naj se imajo vsi lepo radi. Pa naj si mislijo, da sem v porodni in mam zato izklopljen telefon user posted image

Piščanček lepo se cartaj s svojo pupiko, Todi, tebe bi pa jaz povabila na sladoled BOROVNIČEV in obaro, pa si žal predaleč in se lahko zgodi, da na poti do mene rodišuser posted image user posted image




(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 18:59:17   
TODI
Lepo piščanček da si se oglasila, kot vidiš sva medve revice še vedno na tem forumu!!!
Še enkrat čestitke!!

Beba ma bom šla si kupiti tisti borovničev sladoled in potem še user posted image user posted image user posted image user posted image  in to orng jutri bom pa predlagala obaro za kosilo, sam kaj ko nimamo zajca, a bo kurja dobra, pol pa vija porodnišnica!!!user posted image  user posted image  user posted image

Bova že kako če je prišel notri bo pa še ven!!!user posted image   user posted image user posted image


Se slišva!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 19:07:53   
beba76
Mi smo zadnjič orng user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sem en dan nekaj krvavela in se veselila da je čep, pol pa en lep drek iz vsega skupaj.
Po zajca pa zdaj v gozd in predno ga ujameš, se bo ziher kaj zgodilo.user posted image user posted image
Ne vem, če bo kura v redu. Vprašaj Piščančka ona si je v sorodu z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa še kak lepo in fajn je bli, ko sta ta najina user posted image  šla noter. Pravo nasprotje proti temu zdaj...

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
23.8.2006 22:39:32   
Cebelica Maja
Vse avgustovke, ki ste že rodile in vse tistke, ki še čakate. Sporočam vam veselo novico:
V ponedeljek 14.08.2006 se je v Ljubljanski porodnišnici rodil  user posted image  Nik. Ob porodu je tehtal 3440g, meril pa je 52 cm. Porod je potekal brez problemov in trajal dobre tri ure (v porodni se je vse skupaj končalo v manj kot pol ure).

Vsem, ki ste v vmesnem času rodile ISKRENE ČESTITKE!!!
Za vse tiste, ki še čakate na veseli dogodek pa želim, da bi imele tak porod kot jaz.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
24.8.2006 8:16:28   
TODI
Čestitke Čebelica Majauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

Beba jaz sem še vedno v enem kosu in kot ponavadi se še vedno ne dogaja nič!!

Tolk za sedaj se slišva kasneje!!!

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
24.8.2006 9:54:22   
beba76
user posted image user posted image ČESTITKE, ČEBELICA MAJA!!user posted image user posted image

Todi, tudi pri nas je brez spremembuser posted image user posted image . Zdaj mi je že smešno vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem danes čisto neobremenjena s tem, če bo, bo, če ne,ne.

Zdaj grem po bajti tla pomit, pol pa moram starejša otroka pelat k ortodontu, popoldan pa še Nastjo in Gala k zdravniku. Pa saj vidiš, da sploh nimam cajta iti rodit toliko stvari mam še za opravit.

Piščanček pa se nič ne oglasiuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
24.8.2006 12:25:59   
TODI
Sem ravnokar tudi jaz pomila otroško sobo in spalnico, tako da mi je še ostal hodnik in kuhinja, vendar sem tako crknjena, da bo to prišlo na vrsto popoldne ali pa jutri, bom še videla, kako se bom počutila.

Matr se mi več ne da nič, bi sam ležala in čakala, a kaj ko tako bo samo ša slabše. Sem kar začela vse delati, mi je že čist vseeno, pa tudi kaj se mi pa lahko še zgodi, razen tega da grem rodituser posted image  user posted image  user posted image .

Piščanček pa sedaj nima več toliko časa user posted image  user posted image , se posveča svoji pikici, to tudi naju čaka, sam da se rešiva trebuhov!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?