|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
20.8.2006 22:38:31   
pot
tajči84_ jutri poročaj kako gre. Folne pa jaz trenutno ne jemljem, jo bom pa začela. Sem jo lani jemala kar nekaj mesecev, pa ker ni bilo nobenih rezultatov user posted image , je rekla, da ima telo najbrž dovolj zaenkrat in da naj jem potem, ko bom spet zanosila.

Linda25 z Dr. Tomaževičem žal nimam izkušnje. Počakaj še kak dan, da se kakšna oglasi ali pa načni novo temo.
brina, tako kot si rekla je treba skozi:  user posted image z užitkom in brez namena.
Nova Anonimna (Nina) najprej čestitke za članstvo user posted image user posted image user posted image . A kar dve leti? A si že imela težave pri zanositvi prve Cvetke ali samo zdaj, pri drugem otroku?
Druga Nova Anonimna tudi tebi čestitke za članstvo in pogum user posted image user posted image user posted image . Potrjuješ nenapisano pravilo 3. cikla, ki naj bi bil magičen. user posted image Najverjetneje začneš jemati K na 5. dan user posted image in ga jemlješ 5 dni?

saša80, samo do nosečnosti boš na D user posted image . Upam, da se ti čimprej uresniči želja pouser posted image , da ga boš zamenjala za Tifol.user posted image

Ostale pa hitro poročat kaj se dogaja novega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.8.2006 5:00:52   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

saša80, samo do nosečnosti boš na D user posted image . Upam, da se ti čimprej uresniči želja pouser posted image , da ga boš zamenjala za Tifol.user posted image

ja js tut upam, da bo čimprej user posted image user posted image , zdaj bi pa že bil čas počasi, da nam že končno uspe...

lep dan vam želimuser posted image , jaz pa se sedaj odpravljam počasi v službo...

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.8.2006 10:19:10   
mozart
no, da se vam še jaz malo javim po dolgem času.

Odločila sem se, da po HSG, spermiogramu, klomifenu, ultrazvokih naredim manjši predah. Tisto o nerazmišljanju o dojenčku je lari-fari. Tudi moji ginekologinji sem rekla na to, da to lahko reče nekdo ki se ne trudi-pa ne da bi bilo težko- že več kot 1 leto zanositi, bo že kar 2.  

Sama postajam kar malo otožna, ker zadnje čase videvam same nosečnice. Opazila sem, da se ko mi povejo za nosečo žensko več ne razveselim kot včasih, ampak me prizadane.

Imam pa še 1 vprašanje. v 7. mesecu sem prenehala z jemanjem klomifena. Avgusta pa mi je menstruacija najprej zamujala 2 dni, potem sem imela 4 ni močno krvavitev, potem pa 4 dni rjav izcedek, včeraj sem kolesarila, danes pa imela ponovno rjav izcedek. Ali je imela katera podobne probleme?

konec tedna imam pri dr. Rešu pregled. Kar malo imam tremo kaj me čaka naprej-po neuspehu-klomifen....naj povem, da so jajcevodi prehodni, spermigram pa tudi dober.

no, tako dušo sem olajšala sedaj vas pa pozdravljam.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.8.2006 13:36:55   
Crnitulipan
Se podobno počutim kot ti.... kar se tiče videvanja nosečih žensk.

Kar se pa klomifena tiče - ta mesec sem jemala 1 tbl od 5 - 9 dne. Včeraj je bila BT že 16 dan povišana, danes pa je padla za nekaj desetink, tako da sem prav slabe volje, saj je bil idealen mesec in kot v nulo sva zadela user posted image in ovulacijo (cel teden pred dvigom BT sva vsak dan) ... No tudi prej in po.. ampak očitno tudi ta mesec nič ne bo.... Vsekakor vam javim, če mi je s klomifenom uspelo. Vsake nosečnice tu se pa res razveselim, saj mi vpliva novo upanje...

Pozdravček in veliko sreče vsem,
Čarna

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.8.2006 14:14:33   
Smrekica
Pozdrav vsem,

Meni je klomifen  konec koncev vsaj toliko prijel da sem čutila ovulacijo z bolečinami in tokrat celo izcedkom. Sicer ne v ogromnih količinah, ampak opazila pa sem ga.
Zdajle mi je pa že par ur prav smešno in mi gre hkrati na živce. V spodnjem delu trebuha me, ne vem kaj naj napišem, srbi ali žgečka.  Zgleda, da moji notranji organi niso navajeni na ovulacijo.user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.8.2006 15:09:52   
Anonimen
Tudi sama samo še nosečnice videvam ali pa o njih poslušam. Poleg tega pa še hčerka non stop navija za dojenčka. Hudo mi pa je, ker iz srca privoščim vsaki, saj je to res nekaj edinstvenega. Samo žalostna sem zaradi nas. No, ja. Tudi me bomo kmalu tam, kajne?

Prvič sem zanosila po klomifenu. Tista teorija o tretjem ciklusu delno drži pri meni. Zanosila sem mesec po prenehanju jemnja, kar je menda procentualno tudi najbolj prav. Menda ima K podaljšan učinek in po jemnju učinkuje še tri mesece. Takrat naj bi bila največja možnost za zanositev. Vendar pa tokrat po dveh letih jemanja ne morem tega potrditi, saj tokrat ne prime. Oz. K prime in imam O, in to močno, vendar notri nič ne ostane.

Lp, Nina

(odgovor članu Smrekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
21.8.2006 15:32:34   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: mozart

konec tedna imam pri dr. Rešu pregled. Kar malo imam tremo kaj me čaka naprej-po neuspehu-klomifen....naj povem, da so jajcevodi prehodni, spermigram pa tudi dober.

tut pri meni je bil hsg vredo, jajcevodi prehodni, spermiogram vredo, sledila je pri meni laparoskopija, kjer so mi odstranili zarastline okoli jajčnikov in jajcevodov.. upam, da sem ti kaj pomagala...

p.s. ne smemo obupat, enkrat bo že sreča na naši strani in vse bo pozabljeno...

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 21.8.2006 15:35:30 >

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.8.2006 17:33:54   
brina
Tajči - danes mislimo nate, kako je šlo?

Mozart - mislim, da imamo vse podobne občutke, vendar ne bo prav nič pomagalo, če bomo jezne na ves svet. Nikar.  Tudi me bomo enkrat user posted image .
Jaz sem bila pa prav vesela, da sem se zmogla veselit prijateljičine nosečnosti. Sem pa malce bolj kisle volje, kadar slišim koga, ki razlaga kako niso načrtovali, sedaj so pa kar noseči in bodo že nekako. To me pa res v slabo voljo spravi.

Ampak kljub vsakomesečnem razočaranju ne mislim še izgubit upanja.
Preveč je srečnih nosečk, da jim ne bi privoščile veselja.

Punce, glavo gor, pa nam bo uspelo. user posted image

lpb

Brina

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.8.2006 20:13:51   
pot
Mozart nikar ne obupaj, saj kot si lahko prebrala, klomifen deluje še nekaj mesecev po prenehanju jemanja.

Javite še kaj ostale kako vam gre: sploh tiste, ki se že dolgo niste javile. A ste na dopustu? Vsaj sporočite zelo na kratko kako vam gre in kako vam kaj K nagaja... če se vam že ne da pisati.

Tajči84_ čakamo...user posted image

NMJ, čestitke, za dvojčke!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 21.8.2006 20:19:36 >

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.8.2006 20:35:55   
ANDREJA*
novapot kaj pa naj novega napišem, če pa moram čaaakati...........bili smo pridniuser posted image nisem več na klomifenu.tole je tretji cikel...samo dva sem jedla klomifen..........vse pravite, da gre v tretje radouser posted image ,upam!!drgač pa za vse stiskam pesti, da bi bilo čimveč članic user posted image .
lepo se imejte

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.8.2006 22:09:11   
tajči84_
Evo punce tuki sem...mal pozno ma boljše pozno kot nikoli user posted image
Hvala da mislite name in držite pesti....
No takole...Danes mi je ginekolog naredil UZ in videl 3 folikle dva v desnem jajčniku enega v levem...oba v desnem sta velika cca. 5mm v levem pa 7mm...torej so še majhni...ovulacijo mi je napovedal nekje med petkom in nedeljo...v ponedeljek ob 16.00 pa naj pridem spet na UZ.
No v sredo štartamo na dopust...ma vseeno se javim...če bo kaj novega...user posted image
In valda treba bo pridno user posted image user posted image user posted image  za čimprej zagledat user posted image ...

Lepo se mejte punce...želim vam da čimprej zagledate user posted image ...

pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.8.2006 23:01:38   
pot
user posted image user posted image user posted image ANDREJA*, lepo, da si se oglasila. Držimo pesti, da bo ratalo po jemanju. Se je že zgodilo, da je kateri ratalo po jemanju. Le poročaj kako vama gre naprej. Še vedno si naša Klomifenka, saj si po definiciji imela opravka z njim, torej ostajaš še naprej naša članica. Držimo pesti. user posted image Zdaj pa le uživajta v user posted image .

user posted image user posted image user posted image tajči84_ super!!! Uživajta v user posted image tudi vidva. Nič delat, le uživat. Uživajta na dopustu.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.8.2006 23:05:48   
brina
user posted image  Tajči_super za foliklčke! Lep dopust.

Brina

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.8.2006 5:02:49   
saša80
tajči84!
midve lahko skupaj stiskama pesti user posted image user posted image user posted image user posted image , tut pri meni so bili folikli  v petek veliki nekje 5 mm.. tako da jaz načrtujem, da bi naj bila ovulacija nekje v petek in nato inseminacija....jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

vse bomo še enkrat srečne mamice user posted image

lp saša

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.8.2006 8:48:38   
tajči84_
nasapot, brina hvala... Vesta da bova uživala možgane bova dala na ¨pašo¨...user posted image  in pridno user posted image user posted image user posted image  kot sva zdaj od petka ( po zadnji tabletki klomifena)...moj ginekolog mi je rekel da lahko nastopi ovulacija tudi kakšen dan prej zato naj ne izpustiva niti enega dne....user posted image ....morem reč da se moj user posted image
tega dobesedno drži....user posted image user posted image user posted image
Saša80 no pol pa mava na približno iste dneve napovedano ovulacijo....user posted image user posted image user posted image  Res držim pesti da nam uspe....in da naslednji mesec ugotovimo da smo srečke user posted image  user posted image user posted image user posted image

Danes sva še zadnji dan doma pred dopustom...bo kar pester dan....

Kako ste kaj ve danes????

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.8.2006 9:50:05   
pot
Mene malo špika in izcedek imam.user posted image Sem torej v času O, nekaj dni pred vama.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
22.8.2006 13:23:24   
tajči84_
nasapot user posted image user posted image user posted image ...upam, da boš po tej ovulaciji zagledala user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.8.2006 17:34:49   
saša80
pri nas pa lepo sonček sije, se mi zdi, da je človek kar boljše volje, če je sonček zunaj... danes sem malo bolj  lenuhaste vrste in  se mi ne da kaj prida delat doma, tako da sem bolj kot ne za računalnikom in stiskam pesti zraven, da nam končno res uspe zagledatuser posted image user posted image in da ne bomo več tako trpele ....

punce a ste vse že končale z dopusti?? jaz delam že 3 teden..joj kko čas beži...

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 22.8.2006 17:35:24 >

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.8.2006 22:20:48   
pot
Jaz sem se pa ravnokar spomnila, da bo čez pet dni pri nama neuradno točno 1 leto odkar se trudiva za naraščaj. user posted image No, O je bila septembra, zato bo uradno septembra 1 leto. Potem mi pa že grozi, da bom fosilka. Saj nevem ali naj se veselim ali jočem. user posted image user posted image . Zavedam se, da je med vami veliko takih, ki se trudite že dalj časa. Ampak, te vseeno malo udari po glavi, ko se tega zaveš. Koliko fosilk je med vami bodočih fosečk?

Optimizem ostaja. Če ne ta mesec, pa drugi. user posted image Do takrat pa uživajmo.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.8.2006 22:31:12   
brina
Ojla, punce!

Nasapot - vsekakor optimizem ostaja! user posted image  
Mene danes tko črvči, da ne vem več al je ovulacija al končno prihaja user posted image . Vsa sem zmešana.  Svojemu telesu tko al tko ne znam prisluhnit že dlje časa.

Saša - jaz sem tud že pozabla na dopustniške dni. Sem bila čist na začetku julija. Tko, da sedaj rabim že drug dopust user posted image

Sicer pa se pripravljava na veliki dogodek, naslednji teden bom že gospa. Tako, da zadnji dnevi minevajo v znamenju priprav na poroko in vsaj malce manj mislimo na user posted image .

Punce uživajte in se beremo.

lpb

Brina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.8.2006 23:01:21   
pot
Čestike vsem novim članicam!!! user posted image user posted image user posted image Koliko nas je že! Hitro še kakšna, da bo okroglo. user posted image
Ker sem ugotovila, da se je nekaj podatkov med kopiranjem izgubilo, sem jih popravila. Se opravičujem, če je bila katera kaj prikrajšana. Če katera želi, da kaj spremenim - sporočite.

Članice kluba klomifenk:

1. njoka
2. mozart  (na pavzi, morda K še opravi svoje)
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. *AnaL *
13. Lana 22 (zanosila)
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1 (zdravljenje žal neuspešno) 
19. tastara
20. Špelček (zdravljenje žal neuspešno)
21. ANDREJA * (čaka na rezultate K)
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni 
26. jasny
27. Crnitulipan
28. sonce 78
29. Smrekica
30. Katjusa3
31. Barbado
32. Bety 
33. kwa
34. curkica
35. brina (bodoča gospa) user posted image Lahko, da ti zato zamuja.
36. pupica25 (še neuradna članica)
37. Anonimna Nina (2 leti na Klomifenu)
38. Anonimna 2
39. nasapot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1 tabletka od 3.-8.dne
1. tajči84_
2. sonce 78

1 tabletka od 5.-9.dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. Anonimna Nina (1. terapija, 1. leto)

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. Anonimna Nina (2. terapija, 2. leto)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja
4. jasny
5. ily
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2

Zanosile s pomočjo Klomifena:

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. Anonimna Nina (po prenehanju jemanja K)user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 22.8.2006 23:40:55 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.8.2006 5:01:44   
saša80
puncne pozdravljene!

jaz sem spet zgodna...rana ura zlata ura....samo če bi blo po moje bi raje spala do 10 zjutraj, tako pa morem it delat... samo tolk da se vam oglasim in zaželim lep sončen dan... ..jutri pa komaj čakam...imam uz..bomo vidli kakšni bojo folikli... upam, da so kaj zrastli...

punce javite se kaj...

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.8.2006 7:08:51   
Bety
Hojla punce....Bety kar izbrišite, ker je bil klomifen samo en mesec....pa ni bilo nič iz njega....

Vsem želim veliko uspeha že ta mesec!!!!

LP

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.8.2006 8:56:55   
tajči84_
Dobro jutro punce...jaz zdaj štartam na dopust...
saša80 držim pesti zate....user posted image
lepo se mejte punce....

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.8.2006 14:44:08   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Bety

Hojla punce....Bety kar izbrišite, ker je bil klomifen samo en mesec....pa ni bilo nič iz njega....

Vsem želim veliko uspeha že ta mesec!!!!

LP

beti, ne se obremenjevat, tut jaz sem jemala enako dozo klomifena kot ti, pa mi ni nič pomagal..folikli niso nič zrastli..potem sem dobila dvojno dozo, sedaj pa lepo rastejo kot je treba.. enkrat bomo vse srečne, ko bomo zagledale user posted image user posted image , potem bomo pa na vso to trpljenje, ki ga zdaj dajemo skozi, lepo pozabile in se bomo še samo smejale, zakaj smo se tolk presekirale... js pa še vedno držim pesti za vse vas...

lp saša

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?