|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
16.8.2006 19:36:19   
tajči84_
Ja ja pridno papcam k. Jutri moram g poklicat da mi pove kdaj naj pridem na uz...glede na to da v petek popijem zadnjo tabletko ( med vikendom pa g. ni...)

No bomo vidli kaj bo rekel.....drugače ni nobenih stranskih učinkov razen tega da bi samo spala..... user posted image

a ja skori pozabla.....
Anonimna čestitke.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.8.2006 19:45:41   
saša80
punce mene pa firbec matra kdo je naša nova nosečka???? res bi blo lepo, če bi se nam razkrila....  sem kar boljše volje, ko izveš tako lepo novičko, da nekomu uspe, a ne?

lp saša

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 352
17.8.2006 8:33:12   
brina
ojla,

ma kdorkoli je, je super! Vsak teden ena, pa bi blo fajn povprečjeuser posted image .
To so vse tko lepe novice, da razkadijo tud to megleno Lj.
Drugač ste ok? Kakšno je vzdušje danes?

se še kej javim, zdele moram bit mal pridnauser posted image

lpb

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 353
17.8.2006 8:50:31   
Barbado
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  BRAVO, BRAVO! ČESTITKE ANONIMNA!

Daj povej kako se to naredi... user posted image

Jest čakam moj D day, da končno ugledam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Čeprav mam občutek, da tokrat ne bo... Ostaja mi tretji krog....

In še tole: Ali se vam je kaj košarica povečala sedaj ko K papcate?

Brina, megla bo šla kmalu stran - na Gorenjskem vse do Broda je namreč sonček!

Saša... ti si se zdej "prepucala" v tem krogu je pa zato vse nared za user posted image

Nasapot kaj je pa s tabo?

Lep dan vsem... pa naj bo čim bolj ploden! user posted image

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 354
17.8.2006 10:04:06   
pot
Z mano? Če ne bo ta mesec, bo pa naslednji, če ne naslednji, pa naslednji za tem. Če ne bo ratalo v zadnje, ko imam dva odmerka Klomifena, potem nevem kdaj bo ratalo. Potem pa so na vrsti še kake preiskave ali kako zdravljenje v nepolodnostni kliniki. Sicer bo pa septembra 1 leto odkar sva začela resno delat na user posted image .
Še vedno čakam ovulacijo. user posted image

(odgovor članu Barbado)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.8.2006 10:10:07   
pot
Članice kluba klomifenk:
1. njoka
2. mozart
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. AnaL
13. Lana 22
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1 (zdravljenje žal neuspešno) 
19. tastara
20. Špelček (zdravljenje žal neuspešno)
21. ANDREJA
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni 
26. jasny
27. Crnitulipan
28. sonce 78
29. Smrekica
30. Katjusa3
31. Barbado
32. Bety 
33. kwa
34. curkica
35. brina
36. pupica25 (še neuradna članica)
37. nasapot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1 tabletka od 3.-8.dne
1. tajči84_
2. sonce 78

1 tabletka od 5.-9.dne
1. Crnitulipan
2. Bety

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Barbado
13. brina
14. Smrekica (2 tabletki je kar standard, pa sem te sem napisala)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja
4. jasny
5. ily
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina
10. soni

Zanosile s pomočjo Klomifena:

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 356
17.8.2006 14:20:42   
tajči84_
Pozdravljene!

Jaz sem danes poklicala mojega ginekologa in naročil me je v ponedeljek ob 11. uri na UZ., da vidimo če je bilo kaj uspeha s Klomifenom....
Jutri me čaka še zadnja tabletka Klomifena. Malo špikanja čutim v jajčnikih, drugače je vse ok.....

Lep dan še naprej....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 357
17.8.2006 18:01:53   
tajči84_
Punce še neki me zanima.
Ali ve ki tudi pijete klomifen, pijete tudi folno kislino ( tifol,...)?????
Jaz pijem tifol tri mesece pred zanositvijo in pol prve tri mesece, ko bom zanosila....vsaj tako je reku meni moj g. naj jemljem.....

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 358
17.8.2006 19:27:18   
Anonimen
Čestitke Anonimni, pa jaz vem katera je to!user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
17.8.2006 21:03:27   
ANDREJA*
Pozdravljene!!
kako ste?trenutno ni sledu o user posted image .smo pa prišli iz dopusta.....če tudi ta mesec prideuser posted image .potem kličem mojo G. pa v nove podvige in na nove preiskave.Ta mesec nimam več klomifena; imela sem ga samo za dva kroga......ampak sedaj pred O  imam res obilno sluz...........kaj bo čez 10 dni bomo pa še videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.8.2006 5:30:33   
VITA74
Punce živijo,

mi smo nazaj z dopusta, tako da sem veselo na delu user posted image  prav tako je bil včeraj moj zadnji dan K v tretjem ciklusu, resnicno upam da nam tokrat uspe...

Potrebujem nekaj časa, da preberem vse novičke v tem mesecu in kaj se kaj dogaja z vami. Držim pa pesti za vse nas in iskrene čestitke naši nosečki anonimni user posted image user posted image user posted image  da nas bo čedalje več.

Lp

srečna

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.8.2006 7:41:23   
Linda25
Pozdravljene,

ginekolog mi še ni predpisal hormonskih tablet. 4.7. sem imela laparo in histero. Takrat mi je povedal, da naj sedaj pridno delava na user posted image , če v parih mesecih ne rata, potem moram k njemu po hormonske tablete. Naročena sem že 6.10. Alli je katera imela podobno situacijo in sedaj pije hormonske tablete? Ima katera izkušnje z dr. Tomaževičem?
Morda se vam kmalu pridružim. Verjetno res nimam ovulacij in bom morala začeti piti hormonske tablete.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.8.2006 11:47:33   
Anonimen

Hvala, punce, za vse čestitke ob mojih, tako težko pričakovanih user posted image  user posted image  !!!!!!
Res sem bila vesela vsake posebej, čeprav me včasih malo stisne, ko pomislim, da bi bilo veselje prehitro in preveliko, da ne bi dočakali rojstva te naše male Bube user posted image  . Ampak... glavo pokonci in z največjim upanjem naprej user posted image  ,  a´ ne?!!

Vas pa še vedno redno berem in res stiskam pesti za vsako posebej - zelo močno! Naj uspe!!!!!!!!!!!!....... Mora!!!!! In bo!!!!!!

Aja, Barbado, nimam pojma user posted image  user posted image  user posted image ... (kako se naredi user posted image  ob jemanju K)!!!! Ja, no, skoraj tako. Ko zdaj premišljujem, sva dejansko user posted image  samo pred O; takrat, ko naj bi imela O, me je pa tako zelo bolelo, da še tri dni po tistem dnevu nisva. Saj, glede na to, da sem najbrž imela hiperstimulacijo, in da je pa morda bilo več jajčec - kar je zame sicer malo verjetno, pa ni user posted image , da se en plavalček ni uspel prebiti in preživeti do časa O user posted image  .... No, malo za šalo, malo pa zares!!!!

Se beremo!! Lep vikend vsem!

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
18.8.2006 18:57:15   
brina
Ojla,

pa je še en teden okol in en lep vikend nas čaka. Pri naš še vedno čakamo hudičko user posted image . Danes odkljukam natanko 60 dan od zadnje. Ejejuser posted image . Ker ne moremo nič štet in pri nas nobena matematična formula  ne da pravih dnevov, bomo user posted image  sam iz čistega užitka in brez namena.

Kako ste kaj ve? Velik novega je bilo za prebrat, dopustnice se vračate user posted image .
Naš user posted image  je že mal siten...moramo ven.

Uživajte.
lpb

Brina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.8.2006 19:40:03   
saša80
ojla punce!

kako ste kaj preživele ta lep sončen dan ?
moram vam povedat, da sme danes imela ultrazvok in moji folikli so še zelo majhni(5mm), tako da imam spet v četrtek ultrazvok, sedaj pa pridno papacam še klomifen... upam, da gre res v tretje rado in da končno zagledamuser posted image user posted image ..

pa tudi za vse vas, ki si tako želite user posted image user posted image bom držala pesti...

lp saša

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.8.2006 20:23:33   
Anonimen
Pozdravljene!

Še ena bi se vam rada pridružila v klubu. Nekaj dni prebiram vaš forum in moram priznati, da ste mi všeč. Vesela sem, ko berem, da imate še polno volje in upanja. Sama jemljem klomifen že dve leti brez presledkov. Sedaj imam zraven še deksametazon, ki naj bi tanjšal ovojnico jajčec. Z mano in mojim možem je vse o.k. Vsaj tako pravi g. Bila sem na laparoskopiji, pa je vse bp. Zanosila pa nisem že dooooolga 4 leta. Včasih imam občutek, da se g ne angažira dovolj za rešitev moje težaveuser posted image . Kot berem, imate ve krajši čas klomifen, pa tudi druge preiskave ste dale nekatere že skozi. Tako, da včasih razmišljam, da bi zamenjala g. Hodim v Leonišče. user posted image

Imam že eno super cvetko, ki bo kmalu stara 5 let in si zelo želi sestrico ali bratca. Ko berem tale forum, vidim, da nas je veliko, ki imamo podobne težave in da nekaterim celo uspe. Tako, da upanje še ostaja. naslednji teden pričakujem user posted image  in če pride grem septembra na hormonske preiskave, potem pa bomo videli kako naprej.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
19.8.2006 0:47:37   
VITA74
Anonimna pozdravljena v klubu user posted image  nisem vedela, da lahko klomifen predpišejo za tako dolgo dobo user posted image  glede nato da ne pomaga... Tudi moj prejšnji G se ni kaj prida zanimal za moj problem; "ste še mlada.." ja pa kaj še... če gre pa vse tako počasi...bo šel moj škrat prej na fakulteto kot pa dobil bratca ali sestrico...Jih je treba kr malo suniti naprej a ne?
Jaz sem sedaj v tretjem krogu klomifena in upam na najbolje tako kot večina nas a ne? user posted image

Držim pesti za vse nas

srečna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
19.8.2006 7:58:34   
brina

Anonimna -  dobrodošla! Dve leti brez presledkov? Ja, res ima vsak G svoje metode. Tudi jaz sem se forumu pridružila pred kratkim in prav fajn je...kaj vse izveš in kar je najbolj bistveno- veš, da v tej godlji nisi sam.
Samo pogum in upanje, pa bo.
Saša80 - stiskam pesti , da bi bili folikelčki v tem krogu tisti, ki bodo prinesli user posted image .

Nasapot in Blaboma - Sicer pa vas je kar nekaj v magičnem tretjem krogu, ki bo gotovo prinesel kakšno srečko user posted image .

Midva letiva zdajle v hribe, da bova bliže sončku. Ga prinesem zvečer eno veliko pest tudi vsem vamuser posted image . V gorah prav posebno toplo boža- tak optimističen sonček.

lpb

Brina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.8.2006 8:04:16   
Anonimen
Anonimna to je pa res čudn, da tolk časa jemlješ klomifen. Po kolko pa ga jemlješ? Pa čudn, da te niso v tem času dali na nobene preiskave. Če si preveč firbčna in ne moreš vzdržat do hormonskih preiskav, jih lahko opraviš na adrialab-u. Cena ni pretirana. Sam je itak vseen k jih moraš naredit ene 3-7 dan user posted image , druge raziskave pa 22 dan user posted image . Pa boš v istem času najbrž pol tudi v leonišču pršla na vrsto.
Jaz se tudi matram že skor 4 leta, v leonišču pa so me tako kot tebe samo prelagali. Vse je ok, oba sta zdrava, ampak, saj sta še mlada. Tako kot blaboma pravi, da bo njen škrat prej na faksu, tako sem jaz imela občutek, da bom tako dolgo mlada in za njih nezainteresiran primer, dokler ne bom prišla v krizna leta. Pol bo pa spet problem, prestari ste.
V glavnem kjer koli prebereš lahk vidiš, da dolgotrajno jemanje klomifena ni priporočljivo, celo pa tako brez prestanka. Posledice so lahk hude.
Upam, da ti bo uspelo prebroditi to krizo in da boš hitr zagledala user posted image

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
19.8.2006 15:01:25   
Anonimen
Pozdravljene, klomifenke! Zaenkrat bom tudi jaz anonimna. Doma imamo že majhnega fantka. Že pri prvi zanositvi sem morala jemati dabroston in klomifen, ker nisem imela ne svojih menstruacij, kaj šele ovulacij. Zanosila sem v tretjem ciklu jemanja. In tudi jaz sem srečna imetnica PCO. Spet imam predpisan dabroston in klomifen. Rabila bi vašo pomoč. Malo sem pobrkljala user posted image   navodila ginekologinje. Najprej jem dabroston pet dni, in nato...počakam na krvavitev in začnem z dvema tabletkama klomifena na dan pet dni ali takoj po dabrostonu začnem s klomifenom???  Upam, da nam vsem čim prej uspe zanositi..lepo vas je brati, ker se tako spodbujate user posted image  in si pomagate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
19.8.2006 15:08:49   
Anonimen
Nisem jemala dobrostona, sam za klomifen vem, da se jemlje v času menstruacije. Zato bi rekla, da moraš počakat na user posted image   in potem jest klomifen. Če se motim, pa me prosim punce dobrostonke user posted image popravite. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
19.8.2006 22:34:00   
Anonimen
VVVAAAAAAUUUUUU!!!user posted image user posted image  Čestitam anonimna!!!user posted image user posted image  Res iskrene čestitke iz srca!!!
Sem prišla ravno iz dopusta, pa sem šele sedaj videla, kaj je kaj novega, prečekirala tudi to stran s klomifenom in vvaaauuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Vidiš, da ves ta trud ni bil zaman, vsak boleč in žalosten trenutek se ti povrne, ker vsak zakaj ima svoj zato!!! Zelim ti res čim lepšo nosečnost user posted image user posted image  user posted image user posted image  ČIM MANJ user posted image  in da boš čimprej držala svojo malo štručko v rokah, naj ti bo ta user posted image  res lepa...
Pa pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Pridem kmalu za tabo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
19.8.2006 23:28:32   
saša80
sama nimam svojih menstruacij in zato jem dabroston 10 dni po dve tabletki, nato pa od 2-9 dne po dve tabletki klomifena, ker imam povečano dozo klomifena ga jemlem od 2-9 dne, drugače se jemle pa od 5- 9 dne oziroma po dogovoru zdravnika, ampak če ni nič posebnosti se jemle od 5-9 ... js bom verjetno celo življenje na dabrostonu , vsaj tako kaže...

lp saša, pa čimprej želim vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saša80 -- 19.8.2006 23:30:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.8.2006 18:38:04   
pot
Oooo, punce.
Samo čez vikend me ni bilo, pa tolk ste čvekale. Pa kolk je anonimnih!!! Sploh še nisem do konca prebrala. Ja, tiste, ki veste kdo je user posted image Anonimna, kar tiho bit. Dokler sama ne razkrije identitete. Tiste, ki bi se rade pridružile klubu kot anonimne pa prosim številko k podpisu zraven. Ker zdaj pa res več ne ločim katera je katera.

Dopustnice, upam, da ste uživale na dopustu, da je bilo lepo vreme.

Zdaj grem pa nazaj brat, kar ste napisale.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.8.2006 22:03:41   
Anonimen
Najprej se vam moram zahvalit za toplo dobrodošlico. Kar veliko nas je že v tem klubu.  Moram priznati, da nisem vešča v pisanju in klepetanju na forumu, zato sem se prijavila kot anonimna, ker drugače ni šlo. No, ja. Vaja dela mojstra, kajneuser posted image !? Jaz sem tista anonimna, ki jemlje že dve leti klomifen. Začela sem z eno tableto 5-9 dan, sedaj pa imam že dobro leto dve tabletki 5-9 dan. user posted image  Moram priznati, da mi gre jemanje že pošteno na živce. Tegobe me doletijo vsake toliko časa, le razpoloženje mi niha pri vsakem jemanju. Pa ovulacije imam boleče, bolj boleče kot user posted image .

Ja, mislim, da bom morala resno razmislit o g ali pa biti nekoliko bolj odločna ali pa z drugimi besedami, sitna.user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?