|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
23.8.2006 14:53:00   
barby113
Pozdravljene,

Tudi jaz sem zopet na Klomifenu. Privič sem ga jemala marca in že v prvo je ratalo, žal pa se  plod ni obdržal. Sedaj sem spet pojedla novo škatlico in ravno kar smo v fazi veselega user posted image . Torej priduržujem se vsem upajočim in upam, da nam bo tokrat uspelo.

L.P.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.8.2006 17:47:52   
Anonimen
Lepo pozdravljene. Pri nas na obisku je tista ta osovražena user posted image  in nismo je nič veseli. Včeraj me je čisto potolklo, saj sem mislila, da bi pa ta mesec lahko šla tale teta na dopust za daljši čas. No, pa sem se zopet uštela. Težko je vsak mesec znova in znova in znova... čakati in biti razočaran. Počasi tudi upanje kopni. No, ja. Kakšen dan je malo težji, kakšen pa zopet prinese sonček. Upam, da imate ve lepše dneve za sabo in pred sabo.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
23.8.2006 22:16:16   
saša80
ja anonimna nina, res je težko to čakanje, te povsem razumem in vem kako je, ampak ne smemo obupat, za vse nas bo enkrat srečen trenutek..skupaj se moramo tolažit in pomirjat in skupaj nam bo tudi uspelo... saj pravijo s skupnimi močmi si je treba pomagat, a ne?

lahko noč punce in jutri lep dan...

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.8.2006 8:06:38   
brina
Dobro jutro!

Saša - sporoči kako je bilo danes.

Ekola, jaz obdelujem svojo statistiko. Danes 66 dan od zadnje user posted image . Še vedno nikjer ne duha ne sluha o njej. To se  mi res ni zgodilo še nikoli. Saj smo jo kdaj čakali, samo je vedno pricapljala vsaj tja okol 36- dne.
Sklep: danes kupim test, ker sva bila pridna. Mogoče pa je se je od zadnjega testa, pred enim mesecem kaj zgodilo, mogoče pa je v tej zmešnjavi le bil kak pravi danuser posted image . (da o nosečniških znakih ne govorim, itak jih mam vsak mesecuser posted image )

Saj ne vem več, kaj naj si mislim. Skratka, če ne bo nič, ne bomo žalostni, ker je to upanje na slepo. Skoraj sigurno je to posledica moje diagnoze PCO, ampak bom test kar naredila. Kaj mislite? Bom vsaj spet pomirjena za ene 3 tedne. Ta negotovost res ubija. Sploh še nisem prava klomifenka user posted image .
Sicer pa,  če se moje stanje brez user posted image  vleče še naprej, sva  z G zmenjene, da pridem, ko se vrne z dopusta.

Punce uživajte v današnjem dnevu!

lpb

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.8.2006 8:20:30   
Barbado
Daaaan,

Ne morem verjet... ko berem vaša sporočila točno vem o čem je govora... predvsem pa je poseben ta občutek, ko vem, da tudi ve veste o čem pišem jaz...

Ali se vam tudi dogaja, da vas ljudje neprestano sprašujejo, "kdaj pa bosta kaj o narascaju začela razmišljat? Sedaj imata pa res že vse nared, ali se bomo že kaj zresnili?....." ... in se morda sploh ne zavedajo kaj je v ozadju... No, midva sedaj rajši kar poveva in je potem mir...

Jaz sem v zadnjem, tretjem krogu ta mesec....začnem s K. v petek...
Je pa dejstvo, da se mi je user posted image  poštimala - mi prcuri točno na 30 dni... glede na prejšnje 90 dnevmo čakanje je to čista zmaga...

No, punce,... pridne in nasmejane bit... Čez malo več kot 9 mesecev se pa v porodnišnici srečamo, a ne? user posted image

LP

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.8.2006 8:35:15   
mozart
joj, bejbe ve ste pravi balzam za mojo dušouser posted image .
Danes imam pregled pri dr.Rešu, pa imam kar malo tremouser posted image . Tremo imam pred neznanim-ne vem kaj me čakauser posted image . Ginekolog mi  je sicer dal še 3-4 mesece fore za user posted image , ampak se bom ravnala po nasvetu dr. Reša. 

Kot večkrat ponavljate, vse za našeuser posted image .

l.p.

(odgovor članu Barbado)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.8.2006 13:50:34   
saša80
evo mene punce..prispela iz maribora.. sem tolk veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
moji folikelčki so kar veliki nekje 17mm, 18mm....

v soboto si morem dati  stop inekcijo in v ponedeljek imam inseminacijo (iui)user posted image user posted image user posted image

vesela pa sem še zaradi tega, ker so me dali na čakalno listo za  umetno oploditev(ivf), to sem pa najbolj srečna......

lep dan vam želim še naprej in vsem čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saša80 -- 24.8.2006 13:51:18 >

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.8.2006 14:29:04   
pot
barby113 pozdravljena v klubu!!! user posted image user posted image user posted image

brina počakaj na poroko, takrat bo ziher prišla. user posted image

Barbado, jaz tudi več ali manj kar povem kako je na stvari, vsaj tistim, ki vedo, da delava na naraščaju. Drugih se pa to ne tiče. Saj imamo še čas. Bo že.

mozart, poročaj, kaj ste se zmenili na pregledu.

saša80, čestitke. komaj čakam, da izvem, da si srečna dobitnica dvojčkov, tako kot NMJ. user posted image user posted image user posted image Kaj točno pa naredijo na inseminaciji? še enkrat čestitke. user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.8.2006 15:00:27   
saša80
inseminacija zgleda kot navaden ginekološki pregled... lepo ti partnerjevo semensko tekočino posebej pripravijo in potem ti jo vbrizgajo direkt v maternico, tam poležiš enih 10 minut in greš domov... čez 7 dni pa narediš test.....js upam, da nam bo v tretje končno uspelo.....če pa ne bo se pa nič ne sekiram, ker me itak čaka ivf naslednje leto...

p.s. me je moja osebna ginekologinja full v dobro voljo spravila ko sma se srečali..je rekla, da bo tolko otrok pri hiši, da bom še navsezadnje kontracepcijo rabla...res mi je dala upanja...upam, pa da se te njene besede uresničijo...ma sicer pa imam itak še čas, saj sem stara šele 25 let(26)

o.k lepo se mejte in uživajte še preostanek dneva

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.8.2006 19:01:26   
nenna

Klomifenke,pozdravljene
No jaz še jutri vzamem 1/2 tabletke pa sem končala 4.mes papcanje k.
1,2.mes ni bilo posebnih straskih učinkov,3 pa tale zadnji,ki se mi zdi najhuj je pa grozno.Mene bo mojiz bajte ven nagnal.Tolk sem občutljiva,kar na jok mi gre,sitna res se ne da opisat.Takšno se ne poznam.Pa tudi vročinske vale sem imela.Tko to od stranskih učinkov.Kaj bo pa naprej vam pa sporočim.Aha pa še to .Ve katera mogoče,če dr Reš jemlje na koncesijo in kolk časa se približno čaka.
lp Nuser posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.8.2006 19:52:03   
mozart
no tako jaz sem nazaj. Pri dr. Rešu sem bila celih 10 minut. Napisal mi je napotnico za laparaskopijo in histeroskopijo-tega sem se najbolj bala.user posted image   Na smrt sovražim bolnice, da o narkozi ne govorimuser posted image .   Počasi se pomirjam, ker me je kar malo prizadelo, končno sem dojela, da ne bom tako enostavno prišla do mojega user posted image .

no pa lahko nočko drage moje user posted image

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.8.2006 20:44:54   
saša80
mozart!

ne bit žalostna, boš vsaj bliže user posted image user posted image user posted image , tut meni ni bila prijetna operacija, sploh zbujanje iz narkoze...grozno...pa potem bolečine celih 10 dni, ampak sedaj sem vse pozabla, ko pa pridem do user posted image pa sploh pomislila več ne bom na laparoskopijo...zdravniki so pa res strokovnjaki in marsikaj popravijo kar ni vredo... lahko rečem da nekaterim iz nič naredijo, da se rodi zdravi user posted image ..poznam enih par, ko so mislili da nikoli ne bojo starši, zdaj jih pa imajo 2 ali 3 otroke...

lp saša.. lahko noč pa eno bolho na pomoč pa enga krta ko vam celo noč po ritki vrtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( mal heca more bit, ane?

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.8.2006 21:18:57   
tosja
lahko noč pa eno bolho na pomoč pa enga krta ko vam celo noč po ritki vrta ( mal heca more bit, ane? )

SAŠA SAMO ZATE:
Lahko noč pa eno bolho za pomoč, če pa te piči pa me le pokliči!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa enga krta ko vam celo noč po ritki vrta, pa enga grila, ki ti pri riti špila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.8.2006 21:40:29   
saša80
pa eno mušico za pomočnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.8.2006 21:47:39   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: saša80
pa eno mušico za pomočnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

A da bi me pedenala??? user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.8.2006 8:37:19   
brina
Saša_držimo pesti, me, bolhe, mušice...vsiuser posted image

Nasapot_imaš prav, verjetno bo user posted image  prišla ravno na poročni dan. Pa naj, če mora...sam pride naj že.

Mozart verjamem, da pridejo dnevi, ko si tko žalostna, ko te sesuje, ko se sprašuješ zakaj ravno jaz...sam moramo naprej optimistično. Sej imamo vse lepše in slabše dneve, sam obupat pa ne. Vse moramo naredit za naše user posted image .

Punce, vso srečo tega sveta nam želim in zaslužimo si jo.

lpb

Brina

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.8.2006 12:34:29   
lolita700
lp
upam  da ne boste jezne ker se priskočila na to temo pa vendar bi vas lepo prosila za en nasvet... s partnerjem sva brez zaščite leto in pol pa vendar brez uspeha... moj G    pravi da mora priteči 2 leti in da morva imeti spolni odnos vsak drugi dan... res je da tako pogosto nimava že zaradi najinih služb.zanima me kako dobiti tabletke klomifen?
hvala za odgovor

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.8.2006 12:38:00   
Anonimen
lolita, tablete predpiše samo ginekolog in to ponavadi že po 1 letu poizkušanja. Prvič slišim, ad mora nekdo čakat 2 leti. Če si neučakana, pa se ji zlaži, da se že dve leti matrata user posted image . V 1,5 letu, bi že moglo kaj bit, četudi ne seksata prav redno, verjemi. 

(odgovor članu lolita700)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
25.8.2006 13:39:00   
pot
lolita700, 1 leto je tista meja, po kateri se začno stvari premikat. Kar malo zateži svojemu G. Klomifen običajno dobiš še po kakšni preiskavi, UZ, HSG... Po enem letu bi te že skoraj moral napotit na neplodnostno zdravljenje, če se ne motim ali vsaj kakšen UZ, da vidi kako je z jajčniki, če nimaš slučajno PCO.
Veliko sreče z G in seveda user posted image . Ko dobiš Klomifen, se nam pa le pridruži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.8.2006 14:01:31   
curkica
LP vsem skupaj!

Imam eno vprašanje! Ali je kateri uspelo zanositi kljub PCO? Kako dolgo je trajalo? Je šlo normalno ali je blo treba s klomifenom?
Pa zanima me še, ali je res, da se PCO po nosečnosti "pozdravi", oz. ali zginejo ciste? ........... Hm, no ja, ni samo eno vprašanje,........
Saj vem, da je blo že veliko napisanega o tem, ampak nisem še zasledila, da bi katera posebej kaj omenila kaj podobnega. Ali pa nisem bila pozorna pri branju..........
Vseeno prosim za pomoč. HVALA!!!!

Lep dan še naprej vsem skupaj!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.8.2006 14:42:32   
saša80
curkica! ti bom ka rjs odgovorila.. ravno včeraj sem bila pri ginekologinji in mi je rekla da se s pco da normalno zanosit, samo malo težje....če ne uspe naravno paumetno sigurno uspe...

nič  se ne sekiraj,...vse bomo še enkrat srečke nosečke...

lp saša

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.8.2006 15:51:54   
pot
curkica, na prejšnji (16.) strani si poglej zadnja dva seznama: tistega s PCO in spodnjega z nosečkami. Pa boš dobila svoj odgovor. Se da zanosit, tako, kot je napisala saša80.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.8.2006 16:09:11   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

curkica! ti bom kar js odgovorila.. ravno včeraj sem bila pri ginekologinji in mi je rekla da se s pco da normalno zanosit, samo malo težje....če ne uspe naravno pa umetno sigurno uspe...

nič  se ne sekiraj,...vse bomo še enkrat srečke nosečke...

lp saša

veš pri nas ki smo lastnice pco, to traja malo bolj dolgo, da zanosimo...so pa tut dekleta, ki imajo pco pa sploh ne vejo da imajo pco in  čist normalno zanosijo...tako da brez otrok ne bomo ostale....če pa še katero kaj zanima pa kr naj vpraša... ..
pa lep dan vamn želim še naprej, pa čimanj mislit nauser posted image ...držim pesti

< Sporočilo je popravil saša80 -- 25.8.2006 16:13:13 >

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.8.2006 16:13:34   
curkica
Hvala za odgovor saša80 in nasapot; sem kar malo boljše volje, saj sem zadnje čase že maksimalno depresivna.

Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.8.2006 16:16:25   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Hvala za odgovor saša80 in nasapot; sem kar malo boljše volje, saj sem zadnje čase že maksimalno depresivna.

Hvala in lep pozdrav!

ja js te čist razumem da si depresivna, tut pri meni se to pojavla..in se probam zamotit s kakšnim sprehodom v naravo z mojimuser posted image .. tako da je malo boljše potem... vem  kako je to , ko čakaš in čakaš pa vsakokrat razočaranje..

lp saša

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?