Anonimen
|
Nasapot vas stalno spremljam, če bi slučajno rabile kako pomoč. Sam, vedno pa nisem stručko . Ti pa lahk povem, kaj je meni G reku in kaj se je sestri zgodilo. G je reku, da je povečini rjavi izcedek znak za pomanjkanje progesterona. Tega pa ti K ne bo dal nikoli. Progesteron bi naj bil pomemben da se oplojeno jajčece vgnezdi, tako, da nima glih veze z ovulacijo. Sestrine izkušnje so, da je kljub rjavemu izcedku zanosila in ima zdaj zdravega otroka. Tam dol se marsikaj dogaja in pri vsaki ženski je nekaj drugega, včasih imam občutek, da bi bile tam doli take kot prstni odtisi . Ne bi rekla, da ti daje premalo hormončkov. Jaz sem imela isti občutek kot ti , ko sem jemala po 2 tableti. No, na koncu, pa se je pokazal vzrok drugje. Tudi s pol tablete K sem imela 4 folikle, se prav, če bi bilo z mano vse ok bi imela četvorčke. Zdaj pa si predstavljaj, kolk foliklov imajo une, ki jemljejo po 2 ali 3 tablete. Pa če se v vseh teh foliklih (v nekaj mesecih jemanja K) ne najde eno zrelo jajčece, ki se oplodi, pol mora bit vzrok nekje drugje. To je moje mnenje, kar pa se lahko motim. Sploh ne vem zakaj nekatri G predpisujejo ogromne količine K (po 3 tablete na dan), če ne gre, ne gre. So mi bolj všeč G, ki prakticirajo pol ali 1 tableto. Je vseeno kemija in vidim, da nekatre imajo grozne stranske učinke. Jaz čutim špikanje v jajčnikih cca dva dni pred O (ki je v bistvu ni, je navidezna). Potrjeno pri prvem postoku OBMP. To špikanje pa zgleda tako, da se tudi vsest ne morem normalno. Ne vem če sem ti kaj pomagala, najbrž sem te sam še bolj zmedla. upam, ad se ti bo čimprej uredila stavr in boš zagledala čarobni . to pa želim tudi vsem ostalim klomifenkam
|