|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
11.8.2006 18:11:48   
brina

Saša, hvalauser posted image za info. Zdej še mal počakam, pol pa letim nazaj k moji G. , če se user posted image še ne prikaže.
Mi je pa ravno prijateljica sporočila, da je srečka user posted image . Sem tolk vesela zanjo, če že nam ne rata. Vsaj ena lepa novička user posted image .
Špelček, ti pa možgančke na off na potovanju in bo. Uživaj!

Lep začetek vikenda vsem.
b.

Brina

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.8.2006 18:58:15   
Tia-na
Ojla lepotičke,

najprej odgovorim  glede delovanja klomifena. K deluje tudi, ko ga prenehamo jemati in sicer je Pušenjak razložil, da deluje kot gugalnica ... počasi se ustavlja, kljub temu pa še nekaj časa po prenehanju deluje.

Mene pa že malce špika v predelu jajčnikov, zgleda je čas O in bo treba veselo med rjuhice. user posted image

Me pa neki zanima ... a vas špika na obeh straneh al samo na eni. Mene vedno samo na levi strani??? Zdej ne vem ali je to normalno ali ali je moj desni jajčnik zaspal.

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.8.2006 23:39:07   
saša80

"... A kej veste...a klomifen deluje tudi kasneje, ko nehaš jemati? Se mi zdi da sem to nekje prebrala? 

ja klomifen deluje še menda nekaj časa...

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.8.2006 11:22:25   
pot
Članice kluba klomifenk:
1. njoka
2. mozart
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. AnaL
13. Lana 22
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1 (zdravljenje žal neuspešno) 
19. tastara
20. Špelček (zdravljenje žal neuspešno)
21. ANDREJA
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni 
26. jasny
27. Crnitulipan
28. sonce 78
29. Smrekica
30. Katjusa3
31. Barbado
32. Bety 
33. kwa
34. curkica
35. brina
36. pupica25 (še neuradna članica)
37. nasapot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1 tabletka od 3.-8.dne
1. tajči84_
2. sonce 78

1 tabletka od 5.-9.dne
1. Crnitulipan
2. Bety

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Barbado
13. brina
14. Smrekica (2 tabletki je kar standard, pa sem te sem napisala)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja
4. jasny
5. ily
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina

Zanosile s pomočjo Klomifena:

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image

NMJ in Lana 22, dajta povedat kako je kaj z vajinimi trebuščki! Sta že bili na pregledu?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.8.2006 11:33:21   
tajči84_
No kot zgleda, bom končno le začela jemat Klomifen v ponedeljek....user posted image
Včeraj se je user posted image  prikazala z le malo rjavega izcedka....danes pa v vsej njeni moči.....user posted image

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.8.2006 13:33:26   
soni
Lep pozdrav

Tudi mene lahko date med PCO.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.8.2006 18:15:08   
saša80
js bi pa mogla že v soboto dobit user posted image user posted image pa je še danes ni...  upam, da nam je končno uspelo, če ne pa gremo ta mesec v novo boje s 3 inseminacijo...

lep dan želim vsem pa čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saša

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.8.2006 22:34:14   
brina
Čau punce,

Tajči - superuser posted image . Poročaj kako se boš počutila.

Mi jo še vedno čakamo in jo kot zakleto, ni še od nikoder.  Zdajle sem pojedla eno čokolado...to so ponavadi znaki, da prihaja na obisk user posted image . Upam, da res!

Saša- medtem ko jo jaz netrpno pričakujem...je tebi ne želim! Stiskamo pesti, da bo ratalo!

lpb

Brina

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.8.2006 7:15:49   
tajči84_
Dobro jutro punce....

No končno je napočil dan, ko začnem jemat klomifen....Kaj priporočate, da spijem klomifen zjutraj, popoldne ali zvečer???
Uh ... sem brala neželene učinke....koliko jih je ej...user posted image ...Upam da ne čakajo vsi mene....user posted image user posted image user posted image

Kako gre pa kaj vam???

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.8.2006 9:04:59   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: brina

Saša- medtem ko jo jaz netrpno pričakujem...je tebi ne želim! Stiskamo pesti, da bo ratalo!

joj pri meni se je danes pojavla, ampak v tako majhnem iscedku da lahko rečem, da je skoraj ni... malo čudno mi je vse skupaj.. vedno jo dobim  2 dan in to full močno, sedaj pa 3 dan pa full majna pikica na spodnjih hlačkah.. ne vem?? še vedno mam upanje, da bo user posted image user posted image . v petek imam  uz sa 3 inseminacijo, mogoče pa mi bovejo, da sem user posted image user posted image .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp vsem, pa tut js za vas vse tu na rr stiskam pesti, da končno nas doleti ta sreča, da zagledamo user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 335
14.8.2006 19:07:01   
pot
Jaz sem pa danes pojedla zadnje Klomifenčke za ta cikel. Čez nekaj dni bo O, pol pa čakanje user posted image . Edino kar me moti je, da se mi je znova pojavil rjavi izcedek user posted image .
MIŠEK1, če slučajno še kaj sem zaideš...zanima me ali je možno, da mi Klomifen daje premalo hormončkov za O in imam zato spet rjavi izcedek? Prejšnji cikel je bila BT zelo čudna.

Povejte mi, za koliko ciklov ste pa ve dobile Klomifen? A si še katera meri BT in kdaj dobite O, po Klomifenih? Takrat, ko vas bolijo jajčniki ali nekaj dni zatem? Prebrala sem, tisto izjavo, da naj bi po jemanju K bila O 5-10 dni zatem. A si katera meri BT in to lahko potrdi?

saša80 držim pesti, zate.
tajči84_ :končno!!! Prvi mesec je najtežji, vsaj pri meni je bilo tako. Potem so pa bolečine vse manjše.

Poročajte punce!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 336
14.8.2006 19:08:55   
pot
Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja
4. jasny
5. ily
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina
10. soni

Zanosile s pomočjo Klomifena:

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 337
14.8.2006 19:34:42   
Anonimen
Nasapot vas stalno spremljam, če bi slučajno rabile kako pomoč. Sam, vedno pa nisem stručkouser posted image . Ti pa lahk povem, kaj je meni G reku in kaj se je sestri zgodilo. G je reku, da je povečini rjavi izcedek znak za pomanjkanje progesterona. Tega pa ti K ne bo dal nikoli. Progesteron bi naj bil pomemben da se oplojeno jajčece vgnezdi, tako, da nima glih veze z ovulacijo. Sestrine izkušnje so, da je kljub rjavemu izcedku zanosila in ima zdaj zdravega otroka. Tam dol se marsikaj dogaja in pri vsaki ženski je nekaj drugega, včasih imam občutek, da bi bile tam doli take kot prstni odtisi user posted image user posted image . Ne bi rekla, da ti daje premalo hormončkov. Jaz sem imela isti občutek kot ti , ko sem jemala po 2 tableti. No, na koncu, pa se je pokazal vzrok drugje. Tudi s pol tablete K sem imela 4 folikle, se prav, če bi bilo z mano vse ok bi imela četvorčke. Zdaj pa si predstavljaj, kolk foliklov imajo une, ki jemljejo po 2 ali 3 tablete. Pa če se v vseh teh foliklih (v nekaj mesecih jemanja K) ne najde eno zrelo jajčece, ki se oplodi, pol mora bit vzrok nekje drugje. To je moje mnenje, kar pa se lahko motim. Sploh ne vem zakaj nekatri G predpisujejo ogromne količine K (po 3 tablete na dan), če ne gre, ne gre. So mi bolj všeč G, ki prakticirajo pol ali 1 tableto. Je vseeno kemija in vidim, da nekatre imajo grozne stranske učinke.

Jaz čutim špikanje v jajčnikih cca dva dni pred O (ki je v bistvu ni, je navidezna). Potrjeno pri prvem postoku OBMP. To špikanje pa zgleda tako, da se tudi vsest ne morem normalno.
Ne vem če sem ti kaj pomagala, najbrž sem te sam še bolj zmedla. upam, ad se ti bo čimprej uredila stavr in boš zagledala čarobniuser posted image . to pa želim tudi vsem ostalim klomifenkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
15.8.2006 7:45:33   
saša80
punce moje zlate!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

prišla je moja user posted image user posted image user posted image !!!! hvala punce vsem, ki ste stiskale pesti zame....

v petek imam uz za 3 inseminacijo, sedaj pa sem 1 dan na klomifenu!!!!

lep dan in vsem res čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saša80 -- 15.8.2006 7:46:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.8.2006 9:02:43   
brina
ojla punce,

Saša, nič črnogledih misli in obupavanja.  To je tisti del naše poti, ki je malo ovinkast, ampak še vedno s ciljem pred sabo.  Sedaj se osredotoči na petek. Danes bo mal sončka, da pogreje naše misli. 

Jaz si vsak mesec rečem, zdaj pa ne bom razočarana...ko bo bo...pa vem, da je težko.
Včeraj sem govorila s svojo G, pravi naj še kar počakam na user posted image , če je še en mesec ne bo, naj pa pridem.

Tajči_ kako je? Pridno papcaš K?

Naspot_ upam, da bo tvoj zadnji krog uspešen!user posted image

Uživajte dan, midva jo zdele mahava na izlet.

lpb

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.8.2006 9:14:33   
saša80

ojla punce,

Saša, nič črnogledih misli in obupavanja.  To je tisti del naše poti, ki je malo ovinkast, ampak še vedno s ciljem pred sabo.  Sedaj se osredotoči na petek. Danes bo mal sončka, da pogreje naše misli. 

Jaz si vsak mesec rečem, zdaj pa ne bom razočarana...ko bo bo...pa vem, da je težko.

veš tut js se potem nekako sprijaznim... enkrat bo že posijal sonček za vse nas...a ne??

< Sporočilo je popravil saša80 -- 15.8.2006 9:15:18 >

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.8.2006 1:21:02   
pot
Hvala Mišek1. Prav nič me nisi zmedla. Prej bi rekla, da mi je zdaj veliko bolj jasno. Pa še izkušnja tvoje sestre me je pomirila.
Meni so za rjav izcedek rekli le to, da je najbrž zaradi prešibke O. Pa me je poslala G na drugo mnenje, kjer je drugomnenjska G vidla rjav izcedek in samo brezbiržno vprašala, če je to to. Rekla, zakaj se to dogaja, pa ni nič, tako, da z mojo G, nisva zvedeli nič novega. Samo povedali so, da naj me pošlje na HSG, mi potem da Klomifen in da partneraj na spermiograf. Da so najbrž krive O, ker jih ne čutim - jih naj tudi nebi imela.
Hvala za vse informacije MIŠEK.user posted image
saša80 sporoči kako bo šlo naprej. Navijam zate. P.S.: V Mojem profilu si nastavi rdečo oznako za punčko. user posted image
Seveda navijam tudi za vse ostale. user posted image user posted image user posted image

brina, koliko si rekla, da ti zamuja, skoraj en mesec? Pa kar še en mesec moreš čakat?! Upam, da se res kmalu prikaže. Mogoče bi si mogla zaželet, da je ne bo, potem, bo po Murphyju zagotovo prišla. user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.8.2006 4:53:29   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

saša80 sporoči kako bo šlo naprej. Navijam zate. P.S.: V Mojem profilu si nastavi rdečo oznako za punčko. user posted image

nasa pot hvala za pestke... pa tut za znakec, da si me opozorila, da ti povem po pravici sploh opazla nisem...

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 16.8.2006 4:54:06 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.8.2006 8:39:47   
brina
Dobro jutro! user posted image

Saša, kdaj pa ti vstajaš?user posted image  Sem mislila, da mene daje nespečnost, ko vstanem ob pol šestih, ti pa pred tem že forum daš skoz. user posted image  Pridna!

Nasapot- ja, jaz jo čakam res že en mesec..., pravzaprav sem jo nazadnje mela 20 junija...Sej si je ne želim, če bi blo kaj konkretnega od tega, pa ni. Tko, da upam, da se prikaže čimprej!

Tajči - kako gre? Kej stranskih učinkov?

Sonček vam pošiljam!
lpb

Brina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.8.2006 9:24:59   
Anonimen

Drage Klomifenke...

Jaz upam, da se za nekaj časa - upam, da za vedno(!!), poslavljam z vašega seznama. Za enkrat bom še anonimna, do prvega pregleda. Je preveč hudih in slabih izkušenj za nami.... Je že kar 2 tedna, od kar smo zagledali tisti magični user posted image  user posted image , pa nekako nisem mogla napisat.
Bil je to moj prvi cikel s K, sem pa imela najbrž tudi hiperstimulacijo jajčnika. Sicer sem pa tudi ˝lastnica˝ PCO... Zdaj je izbor kandidatk pa že ožji, ne?.... Ampak, vseeno, do prvega pregleda bom Anonimna!

Z možem sva vesela ˝do zadnje zvezde na nebu in nazaj˝ in spet okrog! Mi je pa hudo za vse vas, ki še vedno čakate na svoje male user posted image .... Kaj naj rečem - naj vam bom za upanje, da se lahko s pomočjo medicine ˝rodijo˝ tudi čudeži.... Kar zame gotovo je!

Po prvem pregledu se vam zagotovo javim, če ne prej! Vas pa berem še naprej! in seveda, močno držim pesti!!!!!!!!!!

(odgovor članu brina)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
16.8.2006 14:43:52   
saša80

Dobro jutro! user posted image

Saša, kdaj pa ti vstajaš?user posted image  Sem mislila, da mene daje nespečnost, ko vstanem ob pol šestih, ti pa pred tem že forum daš skoz. user posted image  Pridna!

ja brina eni smo zgodni, a ne? veš zjutraj  začnem ob 6 v službi, pa dokler da ni ura  toliko da grem od doma, pa malo še preberem kaj na netu...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saša80 -- 16.8.2006 14:44:34 >

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.8.2006 14:47:24   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drage Klomifenke...

Jaz upam, da se za nekaj časa - upam, da za vedno(!!), poslavljam z vašega seznama. Za enkrat bom še anonimna, do prvega pregleda. Je preveč hudih in slabih izkušenj za nami.... Je že kar 2 tedna, od kar smo zagledali tisti magični user posted image  user posted image , pa nekako nisem mogla napisat.
Bil je to moj prvi cikel s K, sem pa imela najbrž tudi hiperstimulacijo jajčnika. Sicer sem pa tudi ˝lastnica˝ PCO... Zdaj je izbor kandidatk pa že ožji, ne?.... Ampak, vseeno, do prvega pregleda bom Anonimna!

Z možem sva vesela ˝do zadnje zvezde na nebu in nazaj˝ in spet okrog! Mi je pa hudo za vse vas, ki še vedno čakate na svoje male user posted image .... Kaj naj rečem - naj vam bom za upanje, da se lahko s pomočjo medicine ˝rodijo˝ tudi čudeži.... Kar zame gotovo je!

Po prvem pregledu se vam zagotovo javim, če ne prej! Vas pa berem še naprej! in seveda, močno držim pesti!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image , pa želim ti  lepo nosečnost in nato lepega in zdravega user posted image user posted image user posted image .

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.8.2006 15:19:52   
Goldy
Anonimna - tudi jaz ti ČESTITAM za user posted image user posted image  in uživaj v nosečnosti in potem z user posted image !!!!!!!!

Pri nas nič novega! Smo nekje na sredi ciklusa in čakamo user posted image user posted image !

Lep pozdrav vsem! user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.8.2006 15:28:27   
pot
Anonimna, ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo lepa nosečnost s čim manj težavami, pa da bo hitro pregled, da vemo koga vpisat na seznam uspešnih Klomifenk. Uživaj v nosečnosti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.8.2006 18:53:28   
brina
O, kakšna lepa novička! Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image
To je vsekakor vesela novica, ki daje upanje tudi vsem nam.
Lepo nosečnost ti želim!

lpb

Brina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?