buča
|
evo mene.Tukole sm prihitela v klub klomifenk.Pa sem tukaj.Z ogromno vprašanj...npr.men je rekla,da naj začnem jest K 5-9 dan.ja okej,sam mi ni povedala,a naj vzamem 1/2,al 1 al 2???? Sedaj delava na otročku več kot 18 mesecev,s tem,da skoraj vedno čutim svoje ovulacije(včasih me tko špika,da se še usesti ne morem,sluzi imam tud ful,joje so napete,vročino mam),ampak ne rata,pa ne rata.V prvo je ratal prvič(bil je ss),v drugo tretjič(Pika,3 leta),partnerja mam istega,kaj potem počneva narobe?Mi je rekla G,da mo bo kr klomifen dala,da nič ne škoduje....seksava od 9-19 dan ene 5 krat,že več kot 18 mesecev,pa nič....aj to premau....pravi g,da vsak drug dan je čez glavo..... bojim se jest Klomifen,ker vem,da imam svoje O,dost močne...v navodilih sem brala,da jih lahko je tud moški(kva pa čeb jest kr mojmu podturila v tenstan krompir ....šalo na stran)....ne vem...pa res piše,da ko ješ k,naj ne bi seksal.... zdejle čakam m,danes je 26 dan ciklusa,v četrtek sem bla pr g,pa mi ni nič na uz rekla,da bom dobla m,sam če jo moram kmalu dobit....mi je blo vse jasno...kristalno.... kva nej zdej?a naj jih jem samo 1/2? pa lp vsem klomifenkam
|