|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
18.8.2006 12:57:12   
Tiamo
Jan, Jure in David vse naj naj!!!

Nisem vas nič brala, ker imam polno dela, očka je zbolel ima 38.5 vročine, danes je bolje....sem čuvala in pomagala sosedi (tisti k ima raka na dojkah), ji je tamala punčka zbolela in je na infekcijski..tako da sem čuvala taveliko punčko.

tok za zdaj, bo upam, jutri več časa za pisanje...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.8.2006 13:57:16   
Jessy
En lep pozdravček z našega konca!

So napovedovali okrog 31 C, ampak slabo kaže! user posted image  Bo pa bolj prijetno za sprehajanje, ki ga bova izvedli, ko se zbudi.

Danes sem pa jaz slabo spala. Zvečer sem šla spat ob 0.20 in čez 1 uro sem še kar gledala na uro. Pol sem zaspala, ampak sem se veliko zbujala, za povrhu vsega sem imela pa še ene čudne sanje, da sem bila pri stari mami (ki že nekaj let ni več živa) in da se ji je hiša kar nekaj podirala, pa ene ribe sem imela v ustih, ki so bile polne koščic, pa v morje smo skakali, pa po majhnih ribicah sem hodila...obup! Vse nekej pomešano in nagnusno! Bljak! Pol se je pa še Neja ob 5.30 začela dreti in sem ji šla dati mleko. Sem bila kot povožen tank. Saj, ko sem spila kavico, sem bila hitro boljša.

Natasa, tudi mi ignoriramo njeno trmo. Jo kar pustim in grem, ko pa vidi, da se ne zmenim zanjo, pa lepo vstane in primašira zraven. user posted image  mali! Upam, da jo kmalu mine!

Tia, naj se tvoj dragi čimprej pozdravi!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.8.2006 16:17:56   
tina104
Tia, tudi jaz želim tvojemu čim prejšnje okrevanje!

To sem še prej pozabila odgovorit: Naš se za zajtrk ponavadi doji in za večerjo tudi, s tem da mu dam zraven ponavadi še malo goste hrane, ker drugače bi se čez eno ali dve uri spet dojil. Tako se za zajtrk ponavadi doji in potem poje še 1 dcl čokolinota, riževe kašice, grisa ipd. Na morju recimo tega ni hotel pojest nič več kot 1 žličko. Včasih dobi za zajtrk tudi kruh s kakim namazom. Za večerjo pa tam ob šestih ali sedmih poje nekaj gostega. Če zjutraj ni jedel kake mlečne kašice, mu jo dam zvečer (če nima časa česa drugega pripravit ali če noče česa drugega, je to za zajtrk in za večerjo). Včasih pa za večerjo je tudi sadje, če prej čez dan ni hotel sadja ali pa je to, kar bi moral za kosilo, če takrat ni hotel. V glavnem, jemo čisto različno.

Kašice Hipp so res najcenejše v DM-u, 199 sit za 190 g, v Mullerju so okoli 250 sit, če se ne motim. So pa v Mullerju poceni Bebivita kašice, 190 g pridejo mislim da 180 sit. So v redu, v večini nimajo dodanega sladkorja. Aljaž ima rad predvsem tiste, ki imajo kake kosmiče zraven.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.8.2006 22:11:30   
MajaPRO
Ciao!

Jan, Jure, David, vse naj naj za 1. svečko in Niki vse najlepše za 4. svečko!

Zadnje dni sem bolj malo na RR (in bom vse manj še naprej), zato vas nisem uspela prebrat, ko ste tako pridne s pisanjem.
Mi smo imeli v sredo posvetovalnico. Vid je velik 80 cm, težek pa 11490 g. Dobil je pikeca in se začuda manj jokal kot pri prejšnjih cepljenjih v ritko. Zdravnica mu je tudi pogledala jajčka, če so se lepo spustila, tisti Denverjev test pa je izgledal tako, da me je sestra samo spraševala, če obvlada to, to, to... in je delala kljukice - nič posebnega, ker je bila gneča (kot običajno) in ni imela časa.

Tudi Vid ima v stanovanju obute ortopedske copatke Katja&Alen in so super (saj morajo biti za to ceno), zunaj pa nosi teniske. V bližnji prihodnosti mu moram kupiti ene Cicibanke.

Pediatrinjo sem vprašala, če mu naj še naprej dajem Milupine mlečno žitne kašice za zajtrk in večerjo in je rekla, naj mu dajem mleko (Aptamil 3 ali kaj podobnega). Kravje mleko mi je odsvetovala, lahko pa mleko v prahu. Jaz mislim, da mu samo mleko ne bo dovolj za 1 samostojni obrok, če je od 8. meseca dobival 200 ml kašice (ki je veliko bolj izdatna od mleka).

Grem albumček naredit.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.8.2006 9:29:48   
Kety
Jan, Jure, David, vse najboljše za 1. svečko in tudi Niki od Miševi želim ennako za 4. svečko!!

Danes pa praznuje moj Timonček!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob tejle uri sem še veselo počivala v porodni sobi, ob 13ih se je začelo zares, ob 17:27 pa se je zgodilo! Najlepši trenutek v mojem življenju. Na svet je prikukal moj Timon.

Joj, kar ne morem verjeti da je že eno leto naokrog. Ko ste nekateri avgustovčki že praznovali 1. svečko, se sploh nisem zavedala, da bo tudi naš kmalu a tem. In evo, prišel je tudi ta dan. Pred enim letom me je bilo strah, če bom sploh znala skrbeti zanj in sedaj imam rezultat 1. leta. Mislim, da sem bila kar uspešna in upam, da mi bo šlo še bolje od rok v naslednjem letu. To želim Timonu! Da bo imel vedno skrbno in dobro mamico, ki jo bo imel lahko rad, tako kot ona njega!

Drugače pa pri nas ni nič novega. Danes bomo praznovali z moževo žlahto, jutri z mojo, konec tega tedna pa še s prijatelji in Timončkovimi vrstniki. Danes se je spet zbujal ponoči! Sem čisto skrokana.

Zdej grem pa hitro še kej postorit, preden bo dneva konec!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.8.2006 11:27:34   
tina104
TIMON!
Da srečen bil bi vse dni, ti Aljaž želi!

Njegova mami se seveda pridružuje lepim željam! Da bi bilo naslednje leto vsaj tako lepo kot preteklo, pa želiva tudi tebi, Kety!user posted image user posted image user posted image  Čim več veselja s Timonom še naprej!

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.8.2006 13:15:05   
Jessy
Nimam vas časa brati, ampak me samo zanima KAKŠNO JE VREME V LJUBLJANI??? Pri nas malce pada dež, mi bi pa radi po kosilu šli v ZOO! Dejte, prosim sporočiti!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.8.2006 13:19:06   
Jessy
Dragi Timon!
Upihnil si prvo svečko,
iz majhne štručke
postal si ljubek fantič.
     Bodi zdrav in vesel,
     da te bo mamica rada imela,
     da bo rekel očka tvoj,
     Timon, ti si srček moj.
Naj ti sonček sreče sije
vse žive dni,
ti želijo Jessy z družino.

user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.8.2006 13:43:28   
nanka
Timon, vse naj, naj za prvi rojstni dan in da bi bi bil bil vesel in zdrav še naprej, mamici pa en velik šopekuser posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
19.8.2006 13:44:54   
nanka
Jessy, pri nas sicer še ne dežuje, bo pa kmalu, ker je vse črno. Sem pa zjutraj bila v Lj in ni bilo sončka, sami težki oblaki. Kako je zdaj pa ne vem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
19.8.2006 15:08:37   
Jessy
Nanka, hvala! Smo ostali kar doma, ker je pri nas kar 1 uro padal dež, pa še vedno je oblačno, tako da bo najbrž še kaj padlo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.8.2006 15:20:35   
MajaPRO
Timonček, vse lepo ob tvojem prazniku ti želi Vid z mamico! user posted image user posted image user posted image

Čakam, da se Vid zbudi, ker gremo v Spar, potem pa v Ptuj h kolegici, ki v septembru pričakuje user posted image . Mislim, da ju bom danes zadnjič videla v dvoje, saj se bomo naslednjič najbrž videli po porodu.
Tudi pri nas je čudno vreme, sicer nič ne dežuje in je 24 st., vendar je oblačno.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.8.2006 21:56:12   
tamala83
Timon vse najboljpe za 1. svečko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morem vam povedat, da sem tak lena, da mi ni niti prav za pista. samo tolko, da vas malo pozdravim in da vam sporočim, da je moja Ema danes pa res začela sama stat user posted image user posted image user posted image . danes se ji je celo posrečili it od enega do brugega stola, to sta dva koraka, dovolj za začetek, in za nič se ni držala in se je pripognila nekaj iz poda pobrala in se zravnala in dalje stala. sem bla full presenečenauser posted image user posted image user posted image .

za tiste katerim malčki že hodijo pa eneo vprašanje. zdaj vete kaj zna. kolko še ji približno manjka, da bo prav shodla?

bodit pridne

lp

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 288
19.8.2006 22:12:43   
Jessy
Lep pozdrav!

Glede na to, da smo ostali doma, sem imela malo generalno po stanovanju. Sem spucala Nejino sobo v nulo, pa vse pajke posesala po stanovanju,....kar nekej dela sem nardila, ja! Sem prav zadovoljna.
Poleg tega sem danes dokončala izdelavo Nejinega fotelja. Zdaj se samo še čez noč posuši, jutri pa ga ji bom že dala. Jo je že danes pošteno matral, ko ga je videla na mizi, ko sem ga barvala. Upam, da ji bo zdržal nekaj časa, saj sem ga delala kar 3 dni po malem.
Sta pa danes tast in tašča prevzela večji del zabave z Nejo. Sta jo peljala na sprehod popoldne (dopoldne sva bili midve zunaj), potem sta jo pa še okrog hiše imela zelo dolgo. Popoldne je jaz skoraj nisem imela nič.

Maja, sem pogledala slikce s praznovanja! Izredno lepe so, torta je pa sploh lepa! Zelo, zelo mi je všeč! Čist nekej posebnega, pa tistemarjetice (ivanjščice) naredijo nekej posebnega. Krasna je! Ni čudnega, da se jo je Vid tako z veseljem lotil! user posted image user posted image user posted image

Tamala, čestitam Emi za prve korakce. user posted image user posted image user posted image  Naša je tako, po par korakov, delala kak teden prej, predno se je opogumila in šla tudi dlje. Potem pa je šlo strmo navzgor, tako da danes, po 18-ih dneh, odkar je shodila, hodi že zelo lepo in sigurno, pa tudi veliiiiiko. Skoraj nikoli ne pade, če pa že, se pa tako lepo sama ulovi, da zaenkrat še nismo imeli poškodbe zaradi tega. Obvlada tudi že razne pospeške, pa hojo nazaj pa vstran, pa obrate tudi.

Grem še malo po RR pogledat, kaj se dogaja.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.8.2006 0:15:44   
sjug
Sem di danes vzela malo časa, pa gledam albumčke. Tko da vidim, kako izgledate in vašo mački. Vzpodbudil me je pa Jessyin komentar na Vidovo torto, ki je moram priznati res super.  Ampak ti Jessy si bla pa res skeeny nosečka. 26. teden, pa te nč ni blo skupi. Emo na morju sem si pa že prej ogledala. Iščem fotke iz RD-jev. Ugotovila sem, da se mamice v glavnem skrivate - mo, otročki so glavnmi akterji.
Tudi Zojina tortica izgleda slastna. Stavim, da jo je naredila mami ali pa kakšna babi. Našemu sončku jo je kar babica. Bom dala kako fotko v album.

Grem naprej čekirat albumčke.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
20.8.2006 0:21:12   
sjug
Moram še dodat. Katy Timona so pa same očke!!! Pa vse najlepše in jaboljše, predvsem pa naj mu dobre vile stkejo čudovite sanje in lepo prihodnost!!! user posted image

Never Ever Give Up!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 291
20.8.2006 0:24:42   
sjug
Se me še ne boste znebile. Tia74 a lahko dobim geslo, prosim. Sem ravno v šunku gledanja fotk, pa bi rada videla Demijino tortico.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.8.2006 7:39:48   
Tiamo
en dan z zamudo,   
TIMON VSE NAJ NAJ
user posted image

Se še spomim leto nazaj k sem ti bila Kety kar fouš za tako pridnega dojenčka. In nepozabim tvojega pisanja, Timon samo spi, nimam nič od nega, prav dolgčas mi je. To so lepi spomini...

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.8.2006 7:48:56   
Tiamo
Durgače pri nas je očka še vedno bolan, pa še povrhu se nam je hladilnik pokvaril...upam, da danes dobimo serviserja in da je hladilniku samo zmanjkalo plina. Ker če je šel motor bomo morali kupiti novega. Maja torta je super, res mi je kar malo hudo, da smo mi Demin rojstni dan kar malo preskočili zaradi vremena. Po drugi strani se pa ne sekiarm, ker itak še ne dojema takih stvari. Zdaj so važni telebajski, groza kako ji gleda, samo vstane in že kaže na TV in reče dej, dej, dej,.... Demi še super raca po dveh, še sonožno skače (ima če moder uč), hodi postrani, se vrti, oponaša telebajske, kliče po imenu samo LILI, LALA in PO.  Počasi odstranjujem večerno mleko in dudko. Zvečer ima lepo večerjo (čokolino, gres, polenta in mleko, skute,...) in potem spat, malo ji dam še čaja za popit. Dudo uporabljamo samo še zvečer za spat, ali ko se kaj udari in je jok prehud. počasi bom par dud uničila, tako da jih bom preluknjala. To bom naredila zato, ker vidim da z dudam ni več efekta, se bolj z njimi afna, jih grize, meče po stanovanju... Mleko je pa že sama kakšne 4 dni nazaj zavrnila, no ene 2 je še dobila mlek v posteljo...  grem kavo popit in premišljevat, kaj bi bilo s hladilnikom narobe...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 20.8.2006 7:54:18 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.8.2006 7:52:23   
Tiamo
Danes je pa dan od Tine104, ki je pred leton dni povila Aljaža

Aljaž vse naj naj
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.8.2006 8:42:45   
zoya24
Timon in Aljaž vse najboljše!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa eno user posted image  še za mamici.

Mi pa danes praznujemo, upam, da bo vreme vzdržalo.

Tia, upam, da boste čimprej zdravi.

Kar se tiče mleka, ga midva že sigurno več kot mesec več ne pijeva, ne zjutraj ne zvečer. V vrtecu, ali pa doma in mlečni zajtrk, (gres, kašice)..., prav tako zvčer, včasih dobi tudi kar kakšne skutke....Nekako gledam, da dobi čez dan, ko pride iz vrteca še sadje in en mlečni obrok. Ostalo pa pač kakor pride. Dudo imamo mi še vedno čez noč, čez dan pa odvisno, doma manj, v vrtecu jo ima veliko....no nasploh jo še vedno veliko uporabljamo, pa je še ne bom ukinjala.

Grem pogledat slikice, jaz jih bom pripopala pol zvečer, ali jutri, vam še sporočim.

Nič grem počasi pripravit, ker pol odrinemo, bomo piknik imeli pri mojih.

Lepo bodite!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.8.2006 10:38:35   
Jessy
Aljaž, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.8.2006 10:44:55   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sjug

Ampak ti Jessy si bla pa res skeeny nosečka. 26. teden, pa te nč ni blo skupi. Emo na morju sem si pa že prej ogledala.

A si sigurna, da si mene vidla??? user posted image  Mislim, da v mojem albumu nimam nobene slike, ko sem bila noseča (bom mogla mal pogledat), drugače sem bila pa daleč od skeeny, saj sem pridelala kar 22 kg do konca! user posted image

Tia, lepo te je spet brati! Demi je super punca, ni kaj! Prej si bila ti fovš Kety, zdaj je pa skoraj obratno, kajne? user posted image  Kako se stvari hitro obrnejo! Še malo, pa ti bo Demi ušla od doma! Boš mogla zaklepat začet! user posted image  Enkratna je, res!

Jaz sem pa Neji danes dala njen foteljček in ji je strašansko všeč. Takoj se je ponosno usedla vanj. Je bila kot kraljica na prestolu. user posted image  Zdaj ga pa veselo poriva po stanovanju in ga ima za avto! user posted image

Tudi mi imamo dudico izključno le za spanje, pa še takrat največkrat zaspi brez nje, saj če kaj joka, ko gre spat, je niti nima v ustih, naknadno ji jo pa tudi ne hodimo dajat. Je pa prav nič ne pogreša. Počasi se bomo opogumili in ji jo najprej ukinili pri popoldanskem spanju.
Mleko je pri nas pa še vedno zelo atraktivno. Ga spije več kot pol litra na dan, za povrhu pa še kak jogurt poje, tako da ima čez dan več kot zadosti mlečnih izdelkov.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.8.2006 11:06:47   
tamala83
Aljaž vse najboljše za 1. rojstni dan. Mamici pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, ko berem o dudah mi mine. sem vam prav faušuser posted image . če jo mi kdaj doma pozabimo je naravna katestrofa na pohoduuser posted image . Saj je nima dosti, ampak ko se spomni na njo in je ni je pa joj. pa že prav lepo reče dudo.user posted image  

Ima kar nekaj besed na zalogi, ampak je nehala govorit ata in mamauser posted image . pojma nimam zakaj?user posted image

kaj se mleka tiče, še moja vedno za večerjo pije sao flaško z mlekom, kakih 16 ml, in ima dovol. nevem kak bi zvečer zaspala brez mleka oz flaše, ker se zraven lepo umiri in zaspi. Bomo mogli počasi začet delat na tem, da bo na žlico jedla tudi večerjo.

zdaj, ko se zbudi gremo k mojim nakosilo, pol pa ga šibam domov, da do konca naredimo Emino sobo, in če bo vse po sreči, danes spi prveič sama. upam, da bo vžgalo. Vam zvečer sporočim.

pozdravček

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.8.2006 11:15:23   
cukerček
Ema ti kar lepo jezi mamico in zahtevaj dudo in flaško saj je to tvoja pravicauser posted image user posted image user posted image

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?