Jessy
|
Lep pozdrav! Glede na to, da smo ostali doma, sem imela malo generalno po stanovanju. Sem spucala Nejino sobo v nulo, pa vse pajke posesala po stanovanju,....kar nekej dela sem nardila, ja! Sem prav zadovoljna. Poleg tega sem danes dokončala izdelavo Nejinega fotelja. Zdaj se samo še čez noč posuši, jutri pa ga ji bom že dala. Jo je že danes pošteno matral, ko ga je videla na mizi, ko sem ga barvala. Upam, da ji bo zdržal nekaj časa, saj sem ga delala kar 3 dni po malem. Sta pa danes tast in tašča prevzela večji del zabave z Nejo. Sta jo peljala na sprehod popoldne (dopoldne sva bili midve zunaj), potem sta jo pa še okrog hiše imela zelo dolgo. Popoldne je jaz skoraj nisem imela nič. Maja, sem pogledala slikce s praznovanja! Izredno lepe so, torta je pa sploh lepa! Zelo, zelo mi je všeč! Čist nekej posebnega, pa tistemarjetice (ivanjščice) naredijo nekej posebnega. Krasna je! Ni čudnega, da se jo je Vid tako z veseljem lotil! Tamala, čestitam Emi za prve korakce. Naša je tako, po par korakov, delala kak teden prej, predno se je opogumila in šla tudi dlje. Potem pa je šlo strmo navzgor, tako da danes, po 18-ih dneh, odkar je shodila, hodi že zelo lepo in sigurno, pa tudi veliiiiiko. Skoraj nikoli ne pade, če pa že, se pa tako lepo sama ulovi, da zaenkrat še nismo imeli poškodbe zaradi tega. Obvlada tudi že razne pospeške, pa hojo nazaj pa vstran, pa obrate tudi. Grem še malo po RR pogledat, kaj se dogaja.
|