tina104
|
Hvala vsem za voščila ob Aljaževam rojstnem dnevu. Včeraj in danes nisem prej nič pisala, ker smo imeli skozi neke obiske, pa Aljaž tudi nič kaj ni spal podnevi – danes vsega skupaj 40 minut! Res pa je ponoči spal dobrih 11 ur, seveda se je vmes kakih 5x zbudil. Aljaž zdaj že tudi naredi dva tri korake, stoji sam že kar lep čas, pa obrate iz enega stola na drugi stol tudi že nekaj časa dela, ampak še vedno je najbolj srečen na kolenih. Ker ste toliko napisale, bom verjetno kaj pozabila komentirat. Jessy, ta stol si pa res dobro skupaj naredila. Mi je pa kar smešno, kako se Neja sama vsede gor, jaz si niti približno ne znam predstavljat, da bi Aljaž kar sedel na njem. No, vsedel bi se že mogoče, ampak potem bi sedel dve sekundi pa šibal dalje. Zdaj recimo se skoz nekaj vseda na poganjalce, da nogo nekako preko, pa takoj spet gre dol. Danes se je vsedal na en avto, ki ni poganjalec in je kar nekaj manjši. Tia, Demi pa je res faca! Pa meni se zdi, kot da je stara dve leti, kaj vse zna! David in Vid – oba sta imela prav zanimivi torti. Tia, glede igral nimam nobene take ideje, ki je punce že ne bi dale. Telebajskov mi še tudi nismo gledali, ker Tv pri nas res redko gori. Ne vem no, odkar je Aljaž nekam dal daljinca in ga ni več, (verjetno je šel v koš za smeti, ker sem tam našla že kako stvar, ki vem, da je nisem dala sama tja), se mi ne da gledat Tv, ker potem moram skoz do ekrana hodit, pa tam prestavljat programe. Novega daljinca pa še nismo usposobli. Saj niti ne pogrešam televizije. Duda in flaška ter mleko: naš se še kot veste ogromno doji, zdaj mu zaenkrat ne bom omejevala dojenja, bomo videli, kako bo, ko gre v vrtec. Dude nima, pa upam, da zdaj v vrtcu ne bo dobil čudnih prebliskov, da bi imel dudo, ker če je ni hotel takrat, ko sem jaz hotela, da jo ima, je zdaj tudi ne rabi. Flaške nima. Včasih si želim, da bi imel flaško in dudo, da bi se s tem potolažil ali pač da se ne bi toliko dojil. Po drugi strani pa si mislim, kaj bi mu zdaj te stvari ponujala, potem bi samo eno razvado menjala z drugo. Zdaj pa bo res dovolj!