DrejcDrejc
|
Zvezdica, sem morala takoj malo v tvoj album pokukat. Bo res treba kdaj kakšen spoznavni dan naredit. Mogoče za prvi rojstni dan naših cukrčkov, naredimo piknik v Tivoliju, recimo. Marcel ima že toliko lask! Sploh tisti dojenčki, ki imajo več las, zgledajo starejši. In joj kolk lask imajo že eni vaši cukerčki! Pa po 7 kil, ojej!? Naš Rene že od začetka ni nek jedec, že prve dni v porodnšnici mu ni bilo kaj prida mar za hrano. Zgleda, da drži linijo - čeprav ima lepo okrogla lička. Res nimam pojma, koliko mi poje, ko se dojiva. Ampak kadar mu dam flašo, je maksimum 100 ml - predvidevam, da tudi pri dojenju nikoli ne poje več. Največ poje zjutraj, ko je še cel zaspan, proti večeru pa zmeraj manj. Preprosto noče jest. Ali se začne samo dudlat, pa nič ne vleče, ali se obrne stran, če vztrajam, se pa začne dret, velikokrat zakinka, najbolj smešen je pa, ko se igra na joški - malo povleče, se obrne stran in se ful nasmeje. Potem spet obrne glavo, kot da bo povlekel, pa tega ne naredi, ampak spet glavo stran obrne in se na široko nasmeje. In to lahko dela ful časa. Zgagec mali! Sploh če je to pred spanjem, dobim sive lase, v prepričanju, da bi se moral najesti, on pa se heca. Sploh pa je čez dan 10 minut maksimum, včasih naredi par šlukov in konec! Potem ga kr naprej dajem k prsim, pa ni nasčednjič nič kaj boljše. Me res zanima, kako bo na naslednjem tehtanju. Pa saj bi otrok jedel, če bi bil lačen, a ne?! He, ene ste pa res totalno zatrapane v svoje malčke . Ne morem reči, da sem pa ravno to celo življenje čakala in da je to vrhunec mojega življenja. Uživam še v marsičem drugem. Lahko rečem le, da se mi je življenje zelo zelo spremenilo. In ne morem oceniti, ali je to boljše ali slabše. Pač drugače. Malo bitjece je pač odvisno od mene. Definitivno ne morem več početi tega, kar se mi zahoče. Vsak dan je poln odrekanj in prilagajanj. Pa seveda luštnih malih radosti, na drugi strani. Seveda ga imam ful rada in zdaj se mi zdi, kot da je že od nekdaj z nami, najlepše je, ko se ti nasmejčka, ko ušpiči kaj novega, ko te do solz nasmeje.