mojčika
|
NORO JE IMET OTROKA…šele sedaj je življenje dokončno dobilo pravi smisel! Se podpišem pod to, ravno sva včeraj govorili z mamo, da se še vedno kdaj vprašam, ali je to čisto zares, a niso le vse sanje. No pri meni še toliko bolj, ker sem pred letom in pol zaključila 8-letno vezo, ki je bila daleč od idealne, po nekaj mesecih, ko sem si rekle, življenje gre dalje, sem srečala ponovno ljubezen iz srednješolskih let, čez pol leta sva se poročila, bila sem noseča, a ne ponesreči, po enem letu in pol pa lahko rečem, da sem zelooo srečna. Mi smo danes prvič polili, ne vem, kaj je bilo, a je nasmehec MM pregnal vse skrbi, nekaj mora biti novega vsak dan... Hvala za nasvete, mislim, da se bom poslužila tistega s kockami, ker imam bolj majhno skrinjo, bom šla danes nabavit nekaj tistih modelov. Halena oz. Ajda bravooo, upam, da se bomo zgledovali po vama. Glede novega naraščaja jaz bi prav kmalu, a me ovira služba, ki ni stalna in ne vem, kaj se bo zgodilo po novem letu, saj si z mojim mestom šparata službo ravnatelj in podravnatelj, v kolikor ne bi bila več na položaju, tako bom raje počakala, ko se uredi, pa takoj še enega, upam, da punčka, ker smo dobili toliko oblačil za punčke, da ne vemo kam z njimi, če bo fantek, bo kriza, no malo za šalo malo zares... Veseli bomo pa kogarkoli, a ne...