mojčika
|
Uh sem jezna, me je fliknilo ven, pa cel roman sem napisala… No bom obnovila svoj roman… Te dni sem pa jaz delala cirkus doma, dobila sem menstruacijo, ki je pasje bolela, pa so rekli, da po porodu manj boli, res pa je, da nimam kontracepcije, prej sem jo imela več let, ker imam brez nje zelo boleče menstruacije in skoraj nič ne krvavim, kri zastaja v meni in le s težavo pride ven, no to pa pasje boli,…da je bilo pa še bolj zabavno, sem ponoči vstala in skupaj padla, saj mi je pritisk padel na 70, zgornji, no kasneje sva se z možekom smejala na najin račun, da če že on ne dela cirkusa pri naši hiši, ga pa jaz, malo črnega humorja na naš račun. Sicer pa je naša MM odkrila nogice, joj je smešna, ko jih opazuje in proba dati v usta, prav iz srca se ji nasmejim, ko se tako trudi vleči nogice… Kričimo vsak dan bolj, mi je soseda rekla, no da se vsaj sedaj ve, da imamo v bloku dojenčka, če že jokamo nič ne, je pa včeraj v trgovini na blagajni spustila en visoki C in nasmejala nakupovalce… Kupili smo tudi magični lonček, MM že sama drži flaško, a ker ne nagne dovolj, se naje zraka, zato bomo probali z magičnim, sicer še ne zna, ji je pa fajn gristi cucelj, no še najbolj se ji to dopade za masažo dlesni, trojkica nam prav fajn kuka na dan, zaenkrat brez težav, trkam… Imamo tudi nov ritem čez dan, zaradi puntanja z mlekom smo podaljšali čas med obroki, pred spanjem dobi mleko pr. 110ml in takoj zaspi na flaški, tako nimam težav z uspavanjem, no to pa zato, ker ji po spanju dam kašico, do naslednjega spanja samo čaj in pred spanjem mleko, torej 4 ure med enim in drugim mlekom, z vmesno kašico, tako zdaj pridno spije mleko in še zaspi brez uspavanja. Edin problem so kupčki, ki jih sploh ne podiramo več, ker ko zaspi, le tega ne naredimo po 5 min, sedaj jo pa kar poležem in očitno s tem nima težav, kaj pa vi, nič mi niste odgovorile, če še redno podirate kupčke…??? Včeraj smo naročili stolček za hranjenje Prima Papa, ki je bil v spletni trgovini znižan, smo imeli najprej namen kupit Rocker model, a sva ugotovila, da je razlika med enim in drugim samo guganje in tega res ne rabimo, tako sva prišparala celih 10.000 sit in to je pa tudi nekaj. Sicer bi jo tudi sama lahko hranila kar v ležalniku, a sem se odločila, da mora naša MM vedeti, da je sedaj čas za hranjenje in da je dobro imeti stol, ko jo bo dala v stol, bo takoj vedela, da je čas za hrano, ležalnik pa je pri nas namenjen igri… Ne vem pa. Kdaj naj bi jih počasi posedli, sedaj bomo še v pol ležečem položaju papali, a ena mi je rekla, da je njen fantek znal hitreje in lepše sedeti, ker ga je v stolček naštimala sede in ga privezala z naramnicami, no hitreje je postal stabilen kot od prijateljice fantek, ki je bil samo pol leže, no a je katera kaj seznanjena s tem, kdaj začet posedat dojenčke…??? Kilogrami, saj jih bomo zgubile, 9 mesecev gor, devet dol… Jaz sem imela pred nosečnostjo 52 kg, kar je bilo zame premalo, ker imam močno kostno strukturo, velika sem pa 165 cm, po navodilih zdravnika sem se zredila na 55kg in zanosila, v nosečnosti sem dobila 16kg, sedaj jih imam 57, na 52 ne bom šla, moj cilj je 55 kg, kar je za mojih 30 let kar idealno, tudi počutim se bolje sedaj, z 52 kilogrami sem bila zelo švoh in kar naprej nekaj bolna, bolje malo več kg in več kondicije, no na tej želim malo delati, da se malo celulita znebim, pa bom pa zadovoljna tudi jaz, no moj možek pa je z mano zadovoljen že sedaj in to tudi nekaj šteje, a ne… Tudi on pravi, da sem sedaj bolj ženstvena in da je to lepše… Spomin nagaja tudi meni, a dolgoročni spomin mi je nagajal že prej, nič trenirati ga bo treba, pa bo... Na dopustu uživajte, s pakiranjem pa vam nisem nič fovš, če bi imela stalno službo, bi že danes vzela kredit in šla kupit karavana, tako pa moramo biti zaddovoljni s Puntojem in celo s tremi vrati, kar nam gre zelo na živce, ker čez sedeže še lupinico komaj spravimo in moramo malo vozit spredaj, kar pa mi ni nič všeč, no je pa star šele dve leti in nam nič ne nagaja, to pa tudi nekaj šteje... Halena nagaja mi player, zato še nisi dobila CD-ja, upam, da čimprej, ne zameri... No pa naj bo konec mojega romana, mejte se lepo…