Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla drage moje ...doma imamo rač.na sevisu zato se nisem nič oglašala, evo zdej sem pa spet v službi in vam lahko javim kako je z menoj. Danes sem imela ultrazvok in Reš je prov presenečeno ugotovil koliko foliklčkov je zraslo . Na eni strani 3, na drugi strani pa kar 5, in je bil zadovoljen...je rekel prima, tako, da sem dones še eno špiko dobila in še jutri eno potem spet UZ in kokr sem ga razumela je rekel, da bo to to. Sem fuul vesela, upam, da ne prehitro ampak jst se veselim vsake male stvari. MIŠEK jst zelo zelo držim pesti zate in verjemem, da ti bo končno uspelo, da ne bo nič zaman, da tudi punkcija, ki te tako izmuči ne bo brezveze...joj ko bi vedela kako ti želim, da bi bila vesela v pričakovanju . Drži se in bodi pozozivna vedi, da mislim nate tako kot na vse punce in da ti želim čim manj solzic in čim več nasmehov na obrazu Karmen, hvala za nasvet ..Danes je bil moj prvi UZ, kokr sem že povedala, je bil Reš poz. presenečen in prov zadovoljen in s tem tudi jst kar pomeni, da moji foliklčki lepo rastejo . No zdej že govorite o tej punkciji in jst firbec kakršen sem bi rada zvedela čim več izkušenj, ki ste jih imele s punkcijo. A res tako boli? Sisy pozdravljena Spremljala sem tvojo zgodbo in moram ti priznati, da si močna oseba z veliko volje in res ti želim, da bi se tvoja zgodba tokrat srečno končala. Čakam, da se mi lalšna čvekica pridruži
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
teira,pismo kje sem tebe zgrešila ..kako si? kako punkcija? Držim pesti in čimprej se javi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj bo punkcija ne kako ...kaj čem blond sem, beri podpis spodaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:16:50
|
|
|
|
teira
|
No pa sem ponovno tuki Najprej bi zaželeli Andreji 07 vse dobro in ji poslala en veeeelik . Mišek kaj je zdaj to? Da te ne vidim žalostno in slabe volje... Smo se zmenile, da nam tokrat uspe ? Kar pogumno in če imaš krizico piši, riši, pojdi na sprehod,...vse bo dobro sem prepričana in za srečo! Včeraj sem bila na prvem UZ in vam povem, da sem kar pridna kokoška . Skupno imam 7-8 foliklčkov (za enkrat majhnih) vendar je v redu. Reš je bil zadovoljen. V petek me čaka 2. UZ in držim močne da jih bo še več in da bodo veliki in zdravi. Edino kar me mal ustrahuje je punkcija . Mah bomo že preživele. Vseeeeem želim en lep dan.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:20:25
|
|
|
|
teira
|
Ja poopsie živjo in bravo za tako dober pridelek . Šibam na zasluženo .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
teira ...tud jst imam v petek 2. UZ, mogoče te pa pocukam za rokav , pa bravo tudi za tvoje foliklčke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 9:46:39
|
|
|
|
teira
|
Poopsie hvala! če me bo kaj pocuknilo bom vsaj vedela, da si to ti . Držim pesti, da bo dober petek za obe !
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:16:40
|
|
|
|
Anonimen
|
teira, naj se petek pokaže v vsej svoji lepoti in dobri energije, da bodo najini folkli tapravi za punkcijo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie zakaj pa nisi mene cuknila, že drugič, kos ve na isti dan, pa nobenega cukanja. kaj je zdaj to, me ne maraš več
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:21:53
|
|
|
|
teira
|
Upam in si želim, da bo tako
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:23:36
|
|
|
|
teira
|
Mišek pa prit še ti v petek pa se bomo vse 3 cukale Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no, pupe, hvala za spodbudo , sam jaz bi res rada, da bi levi se zbudu. Pa saj me špika in boli, čutim ga, sam ta je nekam votel, prazen, vakuum. Kaj pa vem kaj se z njim dogaja. Sem že boljš volje in pozitivno razmišljam , sam šok je šok. Večkrat ko greš, hujš je, se mi zdi, ker že preveč veš. Celo prvič sem pridelal cca 15 foliklov na obeh straneh skupaj, pa pol iz tega ni bilo nič. Drugič sem jih manj, 4, pa tudi iz tako majhnega števila ni bilo nič. Kaj si pol naj človk misli . Moli, moli, moli punca, da bo aglurab pomagu .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira rade volje, sma mi je Reško reku sobota. In jaz kot pridna pupa ubogam moške . Mojega ni, pa moram druge .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:28:39
|
|
|
|
teira
|
Mišek seveda bo, sam pozitivna bot pa se bo vse uredilo. Enkrat bo konec te agonije .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie, kdaj pa si bila sploh dans. A si bila prva na vrsti. Je bila gužva dans, kot da bi zastonj otroke talali
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:33:04
|
|
|
|
rija
|
mišek, a k rešu hodiš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira seveda bo enkrat konec te agonije, v bistvu je bo že ta mesec, ker se ne grem več. V septembru spakiram kufre in grem na lepše , palme, bazen, plaža, fitnes, manikura, pedikura, masaža..... uživanje na kubik . Eno leto brezdelja in uživanja, pol pa drugo leto spet kalvarija. Če pa kaj bo iz tega postopka že zdaj, pol pa bo tudi uživanje na kubik .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija , ja, zakaj?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:36:57
|
|
|
|
rija
|
Kaj pa vem.....jaz sem od njega prvič pobegnila, ker je bilo, kot bi na tržnico prišla.... al je mel slab dan al pa je vedno tak.....jaz sem se ob njeovem obnašanju dobesedno zgrozila. Saj je Tomaževič tudi en poseben tip, ampak vsaj pacientova zasebnost nekaj velja.....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mišek ja danes sm bil ap prov prva , ne morem verjet...kako mi je to ratal, pol sem šla pa ven pa že ful folka v čakalnici...a danes si bila???ti prosim, če mene pocukneš zdej veš kako moj srček izgleda, tako, da je na tebi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
rija, kako to misliš pacientova zasebnost nekaj velja, a pri Rešu to ne drži al kako
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam same dobre izkušnje z njim, mam pa slabe z drugimi ginekologi, tako da se ne premaknem od njega. Zasebnost me ne skrbi, ker mi je skozi ves ta čas dal občutek, da je na nivoju. Ko se bojo drugi G tako ukvarjali z mano kot se on, potem grem k drugim. Za zdaj pa mi nudi vse kar rabim v tem trenutku. Kar se tiče njegove osornosti oz slabe volje, jaz ga čist zastopim in njegova slaba volja ne more vplivati na mojo neplodnost. Lahko pa vpliva na mojo neplodnost njegova strokovnost. Zato sploh ne razumem žensk, ki se odpravijo drugam, samo zato ker je nekdo slabe volje. Jaz raje gledam grdi in brezvoljni ksiht, ki mi bo pomagal, kot pa lepi, brez rezultatov. Pa brez zamere, ker vsak ima svojo pravico in lahk dela kar hoče. Vem, da je bilo to tvoje mnenje in hvala za mnenje, sam dans sem mal povožena in znucana.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:46:56
|
|
|
|
rija
|
Meni se ni zdelo: ko sem prišla v ordinacijo, je pred mano šel ven en moški, ki je imel spermiogram in njegove semenčice so še skakale po tistem monitorju...in Reš je komentiral: od vašega bodo ziher boljše kot te Potem pa mi je kot trofeje kazal kartoteke svojih pacientk, tako, da sem videla kdo in od kod so, diagnoze Pa medtem ko mi je delal vaginalni uz je veselo telefoniral po mobitelu.....Halo Sem kakšna krava ali kaj Po posvetu z mojim osebnim zdravnikom, ki mi je btw. predlagal prijavo zdravniški zbornici, sem se odločila za GK LJ. Nisem se imela energije in časa zezat s takimi stvarmi. Verjamem, da je mnogo žensk zadovoljnih z njegovimi postopki in prav je tako. Vendar jaz na žalost nisem bila.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:48:59
|
|
|
|
rija
|
mišek, ni bil slabe volje, sploh ne.....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 16.8.2006 10:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem te videla poopsie, ko sta odhajala. Sam si nisem tvoje face zapomnila. Čez vso tisto gužvo pa nisem mogla letet. Zasebnost . Zadnjič sem glih mojo kolegico izpred let srečala pri rešu. Je ful znana osebnost in bog ne daj, da bi kdo to zvedu, ker bi bila takoj na naslovnici. Pa se prav nič ne boji zasebnosti pri rešu! Tako da punce ne se bat, nas že en bojo vlačili po lady ali novi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.