|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
16.8.2006 9:01:39   
Anonimen
ojla drage mojeuser posted image user posted image
...doma imamo rač.na sevisu zato se nisem nič oglašala, evo zdej sem pa spet v službi in vam lahko javim kako je z menoj.
Danes sem imela ultrazvok in Reš je prov presenečeno ugotovil koliko foliklčkov je zraslouser posted image user posted image user posted image . Na eni strani 3, na drugi strani pa kar 5, in je bil zadovoljen...je rekel prima, tako, da sem dones še eno špiko dobila in še jutri eno potem spet UZ in kokr sem ga razumela je rekel, da bo to to.
Sem fuul vesela, upam, da ne prehitro ampak jst se veselim vsake male stvari.

MIŠEK jst zelo zelo držim pesti zate in verjemem, da ti bo končno uspelo, da ne bo nič zaman, da tudi punkcija, ki te tako izmuči ne bo brezveze...joj ko bi vedela kako ti želim, da bi bila vesela v pričakovanjuuser posted image user posted image . Drži se in bodi pozozivna vedi, da mislim nate tako kot na vse punce in da ti želim  čim manj solzic in čim več nasmehov na obrazuuser posted image

Karmen, hvala za nasvetuser posted image ..Danes je bil moj prvi UZ, kokr sem že povedala, je bil Reš poz. presenečen in prov zadovoljen in s tem tudi jst kar pomeni, da moji foliklčki lepo rastejouser posted image . No zdej že govorite o tej punkciji in jst firbec kakršen sem bi rada zvedela čim več izkušenj, ki ste jih imele s punkcijo.
A res tako boli?
Sisy pozdravljenauser posted image Spremljala sem tvojo zgodbo in moram ti priznati, da si močna oseba z veliko volje in res ti želim, da bi se tvoja zgodba tokrat srečno končala.

Čakam, da se mi lalšna čvekica pridružiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
16.8.2006 9:05:28   
Anonimen
teira,pismo kje sem tebe zgrešilauser posted image ..kako si? kako punkcija? Držim pesti in čimprej se javiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
16.8.2006 9:06:12   
Anonimen
kdaj bo punkcija ne kakouser posted image ...kaj čem blond sem, beri podpis spodajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
16.8.2006 9:16:50   
teira
No pa sem ponovno tuki user posted image
Najprej bi zaželeli Andreji 07 vse dobro in ji poslala en veeeelik user posted image .
Mišek kaj je zdaj to? Da te ne vidim žalostno in slabe volje... Smo se zmenile, da nam tokrat uspe user posted image ? Kar pogumno in če imaš krizico piši, riši, pojdi na sprehod,...vse bo dobro sem prepričana user posted image  in user posted image  za srečo!
Včeraj sem bila na prvem UZ in vam povem, da sem kar pridna kokoška user posted image . Skupno imam 7-8 foliklčkov (za enkrat majhnih) vendar je v redu. Reš je bil zadovoljen. V petek me čaka 2. UZ in držim močne user posted image  da jih bo še več in da bodo veliki in zdravi. Edino kar me mal ustrahuje je punkcija user posted image . Mah bomo že preživele.user posted image

Vseeeeem želim en lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.8.2006 9:20:25   
teira
Ja poopsie živjo in bravo user posted image user posted image user posted image  za tako dober pridelek user posted image .
Šibam na zasluženo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.8.2006 9:37:28   
Anonimen
teirauser posted image user posted image ...tud jst imam v petek 2. UZ, mogoče te pa pocukam za rokavuser posted image , pa bravo tudi za tvoje foliklčkeuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
16.8.2006 9:46:39   
teira
Poopsie hvala!
če me bo kaj pocuknilo bom vsaj vedela, da si to ti user posted image  user posted image . Držim pesti, da bo dober petek za obe user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.8.2006 10:16:40   
Anonimen
teira, naj se petek pokaže v vsej svoji lepoti in dobri energije, da bodo najini folkli tapravi za punkcijouser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
16.8.2006 10:21:26   
Anonimen
Poopsie zakaj pa nisi mene cuknila, že drugič, kos ve na isti dan, pa nobenega cukanja. kaj je zdaj to, me ne maraš več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
16.8.2006 10:21:53   
teira
Upam in si želim, da bo tako user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
16.8.2006 10:23:36   
teira
Mišek pa prit še ti v petek pa se bomo vse 3 cukale user posted image user posted image user posted image
Teira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.8.2006 10:26:09   
Anonimen
no, pupe, hvala za spodbudouser posted image , sam jaz bi res rada, da bi levi se zbudu. Pa saj me špika in boli, čutim ga, sam ta user posted image je nekam votel, prazen, vakuum. Kaj pa vem kaj se z njim dogaja. Sem že boljš volje user posted image in pozitivno razmišljam user posted image , sam šok je šok. Večkrat ko greš, hujš je, se mi zdi, ker že preveč veš. Celo prvič sem pridelal cca 15 foliklov na obeh straneh skupaj, pa pol iz tega ni bilo nič. Drugič sem jih manj, 4, pa tudi iz tako majhnega števila ni bilo nič. Kaj si pol naj človk misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moli, moli, moli punca, da bo aglurab pomagu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
16.8.2006 10:27:26   
Anonimen
Teira rade volje, sma mi je Reško reku sobota. In jaz kot pridna pupa user posted image ubogam moške user posted image . Mojega ni, pa moram drugeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
16.8.2006 10:28:39   
teira
Mišek seveda bo, sam pozitivna bot pa se bo vse uredilo. Enkrat bo konec te agonije user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.8.2006 10:29:28   
Anonimen
poopsie, kdaj pa si bila sploh dans. A si bila prva na vrsti. Je bila gužva dans, kot da bi zastonj otroke talaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
16.8.2006 10:33:04   
rija
mišek, a k rešu hodišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.8.2006 10:34:22   
Anonimen
Teira seveda bo enkrat konec te agonije, v bistvu je bo že ta mesec, ker se ne grem več. V septembru spakiram kufre in grem na lepšeuser posted image ,  palme, bazen, plaža, fitnes, manikura, pedikura, masaža..... uživanje na kubik user posted image user posted image user posted image user posted image . Eno leto brezdelja in uživanja, pol pa drugo leto spet kalvarija. Če pa kaj bo iz tega postopka že zdaj, pol pa bo tudi uživanje na kubik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
16.8.2006 10:35:12   
Anonimen
Rija , ja, zakaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
16.8.2006 10:36:57   
rija
Kaj pa vem.....jaz sem od njega prvič pobegnila, ker je bilo, kot bi na tržnico prišla....user posted image  al je mel slab dan al pa je vedno tak.....jaz sem se ob njeovem obnašanju dobesedno zgrozila. Saj je Tomaževič tudi en poseben tip, ampak vsaj pacientova zasebnost nekaj velja.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.8.2006 10:42:13   
Anonimen
mišek ja danes sm bil ap prov prvauser posted image , ne morem verjet...kako mi je to ratal, pol sem šla pa ven pa že ful folka v čakalnici...a danes si bila???ti prosim, če mene pocukneš zdej veš kako moj srček izgleda, tako, da je na tebiuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
16.8.2006 10:42:52   
Anonimen
rija, kako to misliš pacientova zasebnost nekaj velja, a pri Rešu to ne drži al kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
16.8.2006 10:46:12   
Anonimen
Jaz mam same dobre izkušnje z njim, mam pa slabe z drugimi ginekologi, tako da se ne premaknem od njega. Zasebnost me ne skrbi, ker mi je skozi ves ta čas dal občutek, da je na nivoju. Ko se bojo drugi G tako ukvarjali z mano kot se on, potem grem k drugim. Za zdaj pa mi nudi vse kar rabim v tem trenutku. Kar se tiče njegove osornosti oz slabe volje, jaz ga čist zastopim in njegova slaba volja ne more vplivati na mojo neplodnost. Lahko pa vpliva na mojo neplodnost  njegova strokovnost. Zato sploh ne razumem žensk, ki se odpravijo drugam, samo zato ker je nekdo slabe volje. Jaz raje gledam grdi in brezvoljni ksiht, ki mi bo pomagal, kot pa lepi, brez rezultatov. Pa brez zamere, ker vsak ima svojo pravico in lahk dela kar hoče. Vem, da je bilo to tvoje mnenje in hvala za mnenje, sam dans sem mal povožena in znucana.user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
16.8.2006 10:46:56   
rija
Meni se ni zdelo: ko sem prišla v ordinacijo, je pred mano šel ven en moški, ki je imel spermiogram in njegove semenčice so še skakale po tistem monitorju...in Reš je komentiral: od vašega bodo ziher boljše kot teuser posted image
Potem pa mi je kot trofeje kazal kartoteke svojih pacientk, tako, da sem videla kdo in od kod so, diagnozeuser posted image  Pa medtem ko mi je delal vaginalni uz je veselo telefoniral po mobitelu.....Halouser posted image  Sem kakšna krava ali kajuser posted image

Po posvetu z mojim osebnim zdravnikom, ki mi je btw. predlagal prijavo zdravniški zbornici, sem se odločila za GK LJ. Nisem se imela energije in časa zezat s takimi stvarmi.

Verjamem, da je mnogo žensk zadovoljnih z njegovimi postopki in prav je tako. Vendar jaz na žalost nisem bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.8.2006 10:48:59   
rija
user posted image user posted image user posted image  mišek, ni bil slabe volje, sploh ne.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.8.2006 10:49:05   
Anonimen
Sem te videla poopsie, ko sta odhajala. Sam si nisem tvoje face zapomnila. Čez vso tisto gužvo pa nisem mogla letet. Zasebnostuser posted image . Zadnjič sem glih mojo kolegico izpred let srečala pri rešu. Je ful znana osebnost in bog ne daj, da bi kdo to zvedu, ker  bi bila takoj na naslovnici. Pa se prav nič ne boji zasebnosti pri rešu! Tako da punce ne se bat, nas že en bojo vlačili po lady ali novi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.