Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.9.2006 15:09:57
|
|
|
|
Liya
|
Iskrene čestitke in pridno čuvaj tvoje ..
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.9.2006 7:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
teira!!!!!!!!!!! BRAVO, HURA, JUPI tako sem srečna zate, da bi vriskala namesto tebe . Čuvaj svoje pikice kot zlato in upam, da se čimprej vidimo, da ti lahko osebno čestitam. Jokam od sreče zate, res!!BRAVO!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.9.2006 12:20:09
|
|
|
|
teira
|
Poopsie, Estera, Niovi, Mišek HVAAAAAAAAALLLLAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! pogumno naprej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.9.2006 12:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
teira in kako zdej naprej?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.9.2006 12:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
hop sem že tle, ku, ku. Teira nas nič ne pride obiskat na septemberke, pa ji moram tle mal zatežit za kavo. Teira, skoči čez na septemberke, ker smo vse tam, tle pa ti sama samevaš. Kava, kava, kava Ja pa še mene tudi zanima tvoj odgovor na poopsiejino vprašanje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 14.9.2007 13:26:42
|
|
|
|
rosajelka
|
Živio! Sem prvič tu na forumu,pa nevem kako pa kaj pa če sem na pravi strani...,upam da mi pomagate. Moram napisati da sem imela 11.09.07 punkcijo ki je zelo bolela,pol ure poznej pa skori nič več,imela sem 13 foliklov.16.09.07 imam emriotransfer.Upam da mi bo ta 13 prinesla srečo. Pišite kaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 14.9.2007 13:37:45
|
|
|
|
pikovit
|
Rosajelka pojdi po avgust-september tam se dogaja
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.