|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 12.8.2006 7:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo tia-na in en , da si vskočila v našo družbo. Stvar je taka, prideš in akcija, že takoj prvi cikel ali pa drugi, odvisno v katerem dnevu cikla si. Prineseš vse izvide, ki jih imaš, ter napotnico od svojega G, mož pa od osebne zdravnice. hura za tako hitre postoke. Brez konzilija ali čakanja , jupi . Poopsie tvoj pa je najbrž temnolasec, blond ziher ni, ker če je blond, si moram očala nabavit . Zgodnja ura je res bila, ampak se je že pretakal v mojih žilah. Kako pa kaj prve inekcije doma? Je dragi že izkušena medicinska sestra al še rabi mal prakse ? Pupike pri meni je danes prespal nečak (9 mesecev), joj, joj, joj, kaj nas čaka, kolk neprespanih noči , kaki podočnjaki... jaz zaradi inekcij samo nekaj noči ne spim, se zbujam in zgodi vstajam, pa sem že kot mesečar , kaj pa ko imaš otroka oz. v naših primerih lahko celo dvojčka. A ste kaj razmišljale o tem , a bi dvojčke, al enga, kolk dela bo z dvojčki, kako jih obvladat itd, itd. Jaz razmišljam o enem, za dva me je preveč strah, glede na to da se selim v tujino in bo tam celo leto vroče (nosečnost z dvojčki in ubijalska vročina). Pa še psa imamo, ki je trenutno naše scrklano dete. V tujini pa itak nikol ne veš kaj te čaka, kako je zdravstvo, glede na to da padeš takoj v skupino rizične nosečnosti. Milijon vprašanj mi roji po glavi kaj naj naredim, ker bi pa po drugi strani imela najraje dvojčka. No, pupe, kaj pravite, kako je vaše mnenje, kako ve razmišljate o tem. Mal težka vprašanja za zajtrk, ampak vseen, glede na to, ad smo v tem zosu, bi morale mal o tem razmišljat lep vikend vsem
|
|
|