|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
11.8.2006 15:33:44   
Anonimen
Teja K. ti si pa zaslužiš  objemuser posted image .
Najbolj vesela sem, ko berem zgodbe deklet, ki so se tako kot me trudile in prestajale vse kar sedaj prestajamo ali pa bomo in , ko slišim zgodbo o uspehu mi zaigra srce, ker mi in ne samo meni, nam vsem  daje upanje in moč, da pogumno opravimo z vsem kar nas čaka.
Teja, hvala tiuser posted image user posted image ,
pozdravček
poopsie

(odgovor članu Teja K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
11.8.2006 16:38:44   
teira
Teja K. hvala, res si zaslužiš en velik user posted image .
Hvala, ker si ob nas in nam vlivaš novega upanja. S tem postajamo močnejše in še bolj verjamemo v uspeh, ki tokrat BO!
Želim ti vso srečo z družinico, vsem nam pa, da bi ti čimprej sporočile vesele novičke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.8.2006 21:17:10   
Tia-na
Punce, eno vprašanje imam za vas, ki ste že dale skozi OBMP pri Rešu, samoplačniško.
Zanima me, če so tudi potrebni razni konziliji ali kaj podobnega ali samo prideva in akcija.
Midva bova najbrž počakala na GK še laparo in histero, potem pa greva najbrž kar samoplačniško, ker to vse skupi predolgo traja ... že za navaden UZ čakaš k zmešan. Kaj šele vse ostalo!
Leta pa tečejo, nimam več 25 let, da bi lahko čakala par let.

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.8.2006 7:37:10   
Anonimen
Živjo tia-na in en user posted image , da si vskočila v našo družbo.
Stvar je taka, prideš in akcija, že takoj prvi cikel ali pa drugi, odvisno v katerem dnevu cikla si. Prineseš vse izvide, ki jih imaš, ter napotnico od svojega G, mož pa od osebne zdravnice. user posted image user posted image hura za tako hitre postoke. Brez konzilija ali čakanjauser posted image user posted image , jupiuser posted image user posted image .

Poopsie tvoj user posted image pa je najbrž temnolasec, blond ziher ni, ker če je blond, si moram očala nabavituser posted image . Zgodnja ura je res bila, ampak user posted image se je že pretakal v mojih žilah. Kako pa kaj prve inekcije doma? Je dragi že izkušena medicinska sestra al še rabi mal prakseuser posted image user posted image ?

Pupike pri meni je danes prespal nečak (9 mesecev), joj, joj, joj, kaj nas čaka, kolk neprespanih noči user posted image , kaki podočnjaki... jaz zaradi inekcij samo nekaj noči ne spim, se zbujam in zgodi vstajam, pa sem že kot mesečar user posted image , kaj pa ko imaš otroka oz. v naših primerih lahko celo dvojčka. A ste kaj razmišljale o tem user posted image , a bi dvojčke, al enga, kolk dela bo z dvojčki, kako jih obvladat itd, itd.
Jaz razmišljam o enem, za dva me je preveč strah, glede na to da se selim v tujino in bo tam celo leto vroče (nosečnost z dvojčki in ubijalska vročina). Pa še psa user posted image imamo, ki je trenutno naše scrklano dete. V tujini pa itak nikol ne veš kaj te čaka, kako je zdravstvo, glede na to da padeš takoj v skupino rizične nosečnosti. Milijon vprašanj mi roji po glavi kaj naj naredim, ker bi pa po drugi strani imela najraje dvojčka. No, pupe, kaj pravite, kako je vaše mnenje, kako ve razmišljate o tem. Mal težka vprašanja za zajtrk, ampak vseen, glede na to, ad smo v tem zosu, bi morale mal o tem razmišljat

lep vikend vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
12.8.2006 8:44:20   
Anonimen
jutrouser posted image ...tolk sem zaspana, po špiki sploh ne morem več nazaj zaspat...
Tia-na tudi jst ti izrekam eno lepo dobrodošlico in tako kot ti je že mišek napisala je pri rešu res super, ker čisto nič ne čakaš...prideš in kar začneš.user posted image user posted image user posted image

MIŠEK, rjave laske ma, jauser posted image ...blond pa ni tko, da si verjetn tapravga vidla...men je pa še pol reku "ena je šla ven"...ti si to naštimala, da se nebi srečaliuser posted image .
Ej, dons je prov dobr piču...resuser posted image user posted image Samo mene tolk peče..res!A tebe kaj peče oz. te je peklo, k te je v ritko špikal?
Ne boš verjela ampak jst sem tud včeraj razmišljala o dvojčkih...Z user posted image  sva šla na pozno kosilo in se pogovarjala kako bo, če bodo dvojčki, itak, da bi bila najbolj vesela na svetu po drugi strani je pa res to taka obveznost, ki so jo prov ne znam predstavljati...a bi zmogla? A sem dovolj dobra? Tko majčkeno začneš dvomiti, ker želiš otročku oz. otrokom zagotoviti najboljšo vzgojo, varnost, ljubezen in če sta tu dva naenkrat se vse podvoji...Potem je pa to, kar si rekla mišek...jst bi tud imela najraje dva, kolk veselja bi to bilo in užitkov...In tukaj se vsa dvojna skrb in dvomi spremenijo v dvojno ljubezen...Mislim, da bi zmogla in bi se potrudila  ob strani mi stoji tudi najbolj ljubeč in razumljiv človek kar sem jih kdaj spoznala, moj zlati srček, ki vem, da bi mi v vsem pomagal in zato se ne bojim ničesar. MIŠEK naj bodo dvojčki ali pa ne jst sem prepričana, da bomo zmogle saj imamo veliko srce polno ljubezni in želje...Če imaš to je ves napor, ki ob dvojčkih definitivno je, samo ena velika uživancija.
Zdej sem pa nekaj sfilozofiralauser posted image

Zdej grem pa jst kofe spituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
12.8.2006 14:23:48   
*Karmen*
Joj, punce, ste face user posted image !!! Kar tako naprej user posted image  pa se bo vse skupaj končalo s pozitivnimi rezultati. Poopsie, injiciranje pa peče, če tekočino v injekciji prehitro stiskaš ven. Torej kar reci srčku naj tekočino iz injekcije stiska čisto počasi in ne boš niti čutila kdaj bo  konec špikanja.

Mišek1, ja roka me tudi boli. Ko jo mažem z ledom neha in je po tem mazanju mir še kakšno uro, potem pa spet začne. In to je spet znak za ledeno kuro. Ni pa kakšnih nevzdržnih bolečin. So bolj take bolečine kot pri gripi, ko te vsako minuto zgrabi krč na drugem mestu user posted image . Ni panike, torej.

Punce, zdaj bi pa rada vedela, katera je najbližje punkciji? Katera bo tista, ki bo prva sporočila, da se je zastonj tresla vso noč? Napišite, da bomo vedele za katero bomo najprej držale še posebej močne pesti in katera se bo prva otresla bolj neprijetnega dela postopka in vstopila v prijetnejšega.

Zdaj pa en LP. Danes nisem pisateljsko razpoložena, ker je zunaj "tok lepo" vreme. Veliko sreče vsem in se čimprej spet beremo. Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.8.2006 18:08:24   
Anonimen
Prva je dobila inekcijo teira, takoj naslednji dan pa midve s poopsie. Se pravi, da bo punkcijauser posted image user posted image user posted image v tem vrstnem redu. Razen, če bojo kteri hitreja oz. počasneje rasli folikli. Ampak pupe jaz mam že stranske učinke. Men je že cel popoldan slabo ko user posted image , da ne govorim o user posted image user posted image , poleg tega me pa še v levi joški tako grozno zbadauser posted image in nimam pojma kaj bi naj to zbadanje pomenilo. V glavnem prav nič dobr se ne počutim. Jutri pa spet zgodi vstat in it k Rešu, ker mu je zadnjič inekcij zmanjkalo in mi ni mogel cele zaloge dat. 

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
12.8.2006 20:29:02   
kapica
Haj punce!

Da vas malo pozdravim. Vidim da vam gre zelo dobro, spikanje ze obvladate, vaja dela mojstra ne?

Mene je tudi enkrat pri spikanju zapeklo, pa zato ker sem prehitro spricnila verjetno, ali pa sem zadela eno zilico.
Misek, mene je tudi strah in sem bila veckrat v dvomih, kako bom zmogla, ce bojo res dvojcki. Nekako se zanasam fejst na mojega mozeka, oba si jih zelo zeliva in kako se on veseli, ne vem , ce bom dobila sploh malcke v roke user posted image . Razen tega nimava nikogar ki bi nama pomagal, nobenega babi servisa, familija je daalec. Pa nekako bomo ze punce, saj neprespane noci ne trajajo vecno. Upam vsaj no user posted image .

Uspesno spikanje se naprej in pozdravcek.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.8.2006 8:57:16   
teira
Doooobroooo juuutroooo drage moje
Kako smo preživele vikend? Moje špikanje gre za enkrat kar dobro, čeprav me je 2x res peklo. Mišek a ti je še vedno slabo? Jaz sem imela prva 2 dni grozen glavobol user posted image  drugače sem pa prav user posted image . Nič mi ni, spim kot polhek in se user posted image . Jutri imam UV in upam, da sem že kaj pridelala user posted image .
Tudi midva sva se pogovarjala o tem koliko user posted image  bi želela. Jaz bi zelo rada user posted image , moj pa ne bi imel nič proti če bi bila user posted image user posted image . Včeraj po čistem naključju sva srečala en par z 2m dvojčki (fantek in punčka). Gledala sem kako sta lepa in kako mami in ati sodelujeta pri vseh opravilih. Ker sva bila v družbi z njimi, sem jo malce povprašala kako gre in veste kaj mi je odgovorila: "ko imaš 2, Bog poskrbi da gre vse prav...celo noč spita in sta zelo potrpežljiva...srečna sem da ju imava"!
V trenutko sem prijela mojega za roko in rekla, če bosta 2, bom srečna user posted image .
Zato punce nima smisla, da se obremenjujemo, ampak raje mislimo na to kako bomo čimprej pestvale naše male user posted image .

Vsem želim en lep dan user posted image .
Teira  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.8.2006 9:26:55   
Anonimen
Ja teira, tudi meni je sestra rekla, da pozna družino z dvojčki in ji je ta ženska rekla, da sploh ne ve kolk dela je z enim, zato se ji delo z dvojčki sploh ne zdi težko. Če bi prej imela že enga in potem dvojčka, bi ji bilo najbrž huje. Je pa moja sošolka imela dvojčka in niso spali nič, je rekla, da je bil pravi pekel, ki se je vlekel in vlekel in mu še zdaj ni konca. Zato, ni nujno da bog in narava poskrbita za vse dobro. Tudi prijatla od moža imata dvojčke, ki sta tudi bila hudička kot dojenčka. Ne, vem, ne vem. Če bo bog dal akj jajčec, se bom kar v tsitem trenutku odločila. Mojemu je itak vseen, imel bo vse rad in mi pomagal kolikor bo treba in kolk  bo lahko. Sam da ne bojo trije. Tretjega že mamo doma, je na 4 nogah in kosmati, ter večni dojenček.
Pa saj ne vem ali mi je slabo od agluraba ali od inekcij, mam pa občasno vročinske navale, ki so tudi lahko posledica tega čudnega vremena. Brez veze se ubadat z tem, mal me je edino skrbeli za špikanje v joški, ki pa je na srečo izginilo. Čakam pa na špikanje v jajčnikih, da vsaj vem, da zdravila delujejo. Levi me je zjutraj špikal, kar je dobr znak. Nazadnje je spal. UZ mam pa v sredo in se bomo tam prepričali.
prijeten dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
14.8.2006 10:58:14   
Anonimen
Punce sem pravkar prebrala v DELU, da preveč UZ škodi zarodku. To so neke nove raziskave, ki so jih delali na miših in je Uz vplival na možganske celice. user posted image user posted image . Seveda drugi strokovnjaki nasprotujejo temu user posted image user posted image . Kja pravite ve na to?????????????? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
14.8.2006 11:33:26   
teira
Mišek se strinjam s tem, da ni lahko imet 2 na enkrat. Jaz sem samo napisala kar mi je ženska povedala. Ni mi bilo lepšega kot videt nekoga tako srečnega in tako pozitivnega, kljub 2 user posted image .
Jaz samo upam, da se bo vse dobro izšlo, pa če bosta dva ali pa eden.... bom srečna.
lep dan, Teira

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
14.8.2006 12:27:19   
Anonimen
Jaz bom že vesela, če vsaj kak zrel jajček pridelam user posted image . To bo zame že velik napredek in velika zmaga user posted image . Vse ostalo pa bo potem itak toliko večje veselje. Saj veš kako smo ženske, premlevamo 1001 stvar že vnaprej, tudi takrat, ko tega ne bi bilo treba user posted image .
Poopsie pa se je kar nekam pogreznila user posted image al pa jo je kdo user posted image pojedu user posted image user posted image . Mogoče pa njo tudi muči neprespanost in zato lepo user posted image , kot pa da bi z nami čvekala, da prej čas do punkcije mine. Lahk pa od inekcij ne more sedet za računalnikom user posted image , k jo tak rit boli user posted image user posted image . Lahk pa ji že hormoni delajo in se z user posted image stalno stiskata user posted image . Jaz bi se tud, sem mal fauš [sm=smiley9.gif" height="17" width="17">, če je ta ta zadnja ta prava. user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
14.8.2006 12:33:52   
čiška
Jest sem tud bila mal šokirana ko sem zvedla,da sta dva,samo čez dve ure si že ful navdušen!Zdej bi pa prov rada imela dva zamrznjenčka,tolk sem se ufurala za dva,da škoda k imam samo enega:)Držte se punce!Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
14.8.2006 18:03:48   
andreja 07
No pa da se vam še jaz podpišem malo na tole stran saj sem DOMA!!!!!upam da še neki časa.
Zkaj se vam jaqvljam jaz sem februarka ki je po postopku pri dr.Rešu 8.3. dobola potrditevuser posted image user posted image  in sedaj imam v trebuhu user posted image user posted image  že veliki pikici ki tehtata že vsaka po 1 kg in smo v 27 tednu in tudi če se karkoli zgodi imata oba možnost preživetja.tko da dekleta jaz se ne dam kljub žolčnim kamnom in odpovedi D ledvice sem prepričana da bom nekako zdržala še vsaj 1 mesec da nebo treba tok dolg v inkubatorju bit potem pa ....

Skratka ni vse tako črno kot zgleda jaz sem bila v teh 26 tednih morda 10 tednov doma ostalo v bolnici sedaj pa sam odštevam dneve in seštevam tedne.

Želim vam da vam čimprej uspe in da vam bo pot v nosečnosti lažja kot moja.Se pa vsekakor splača potrpet

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.8.2006 18:10:31   
Anonimen
Andreja 07 tvoja zgodba me je zelo ganila user posted image user posted image user posted image , zato ti najprej želim čim več sreče, zdravja in seveda , da tvoji user posted image user posted image    čim kasneje privekata na svet. Hvala ti za spodbudne besede in držim pesti za vse tri.  Seveda  user posted image tvojemu optimizmu in bodi še naprej tako optimistična user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
14.8.2006 18:43:32   
*Karmen*
Ooooo, Andreja, pozdravljena user posted image !!! Vidim, da kljub mnogim težavam, uspešno pelješ tole nosečnost naprej proti koncu. Držimo pesti zate, da se bo vse skupaj končalo lepo in ob primernem času. Lepo, da si se oglasila. Tale tvoja zgodba bo marsikateri pomagala, da bo šla tudi čez kakšno večjo bolečino, saj se, vse tako zgleda, zelo splača marsikaj potrpet. Pa javi se večkrat, če boš le doma. Želim ti vse lepo in čim manj komplikacij vse do novembra, ko bo prišel tvoj najsrečnejši trenutek.

Punce, vidim, da bo z vašimi punkcijami zelo napeto. Meni se zdi, da boste kar vse tri hkrati ležale na tisti ginekološki mizi. Druge se bomo pa naprezale s stiskanjem močnih pesti, da bi ve pridelale čimveč jajčec. Zdaj pa od vseh komaj pričakujem poročilo s prvega UZ, da vidimo kako pridne kokoške ste. Upam na čim večje število folikelčkov. Drugače vam gre pa odlično. Stranski učinki niso nič posebnega. Zaspane smo bile vse, tiste, ki jih je včasih rahlo bolela glava, jih je med postopkom kaka dva dneva bolela kar fajn... To je pa tudi vse kar se lahko zgodi od teh vaših injekcij. Kmalu po prvem UZ pa izginejo tudi stranski učinki. Telo se namreč kar hitro privadi vsem tem hormonskim drogam. Upam in želim, da vse to špikanje ne bo za nobeno od vas zaman.

LP in veliko sreče vsem! Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.8.2006 20:29:07   
Sisy
pozdravljene

prebiram vas stalno a se oglašam bolj malo. Bi pa se rada pridružila vaši debati in veselo čakala in upala z vami, saj veste več nas je ležje jeuser posted image ... Jaz sem v postopku z zamrznjenči (Reš) in sicer v spontam ciklusu. (jemala samo Klomifen) Danes sem bila na prvem UZ,imam 2 folikelčka ko bosta počila gremo po zamrznjenčke (predvidoma nekje v začetku drugega tedna)

Tistim puncam (žal vas ne poznam vseh ker je veliko novih) ki ste v postopku prvič in ki vas čaka punkcija, transfer (berem da se že veselo špikate) bi rada najprej povedala oz.vas potolažila da punkcija ni nič takšnega in kar je najpomembneje ne boli! (sama sem imela punkcijo 16ih jajčec ki je bila neprijetna a sploh ne boleča)...Tako da se tega nikar ne bojte! Glede stranskih učinkov zdravil pa naj vas tako kot Karmen potolažim da takoj po prenehanju jemanja minejouser posted image  Glede špikanja-pa  tudi jazpriporočam čim bolj počasno vbrizgavanje-veliko manj peče-preverjeno!user posted image

Drage punce,navijam za vsako posebej, upam da nam vsem uspe!

lep večer

S.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
14.8.2006 21:02:01   
*Karmen*
Čiška, a tudi ti si se oglasila? Lepo je brat stare soborke. In Sisy... Ja, kje pa ti hodiš? A si sama zamrzovala jajčeca, da te tok časa ni bilo na spregled? Kakorkoli že, malce večkrat se javita, da bomo vedele kako je z vama. Čiška, ti pa se vsake toliko časa oglasi, da bomo vedele, da vse to kar počnemo ni zaman. Obema pa seveda veliiiiko, veliiiiko sreče!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.8.2006 9:24:38   
Anonimen
Sisy je bil že skrajni čas, da se mal prikažeš in ne kukakš samo iz ozadja user posted image . Zgleda da bomo pol vse začele drug teden trepetat al nam bo uspelo ali ne. Me s punkcijo in takoj za tem še transfer, ta pa kar direkt na transfer user posted image . Lepo, nas bo več in nam bo lažje čakat 14 dolgih dni na user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Danes je teira prva, da nam sporoči, kako dobra kokoška je, kolk jajčk je zneslauser posted image , jutri pa sem jaz na vrsti, najbrž tudi poopsie, sam se nam nič ne javiuser posted image . Mene je kar malo strah, ali reagiram ali ne. Ko greš v prvi postopek je vse nekako lažje, ker ne veš kaj te čaka. Ko pa greš tretjič, pol pa te že mal živci žrejo user posted image .
Pa še to sisy, naj gredo te tvoje zlate besede o punkciji v božja ušesa in naj me tokrat res nič ne boli. Tudi če me bo malo, bom vzdržala, sam naj me ne tako, kot obakrat prejuser posted image .
novim zmagam nasproti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
15.8.2006 12:12:19   
andreja 07
Evo
pa je konec veselja danesponoči nismo nič spali,sedaj me že vse tko boli da grem na urgenco v lj in močno upam da se da kaj rešiti in da bota tamaledva uredu.

res sta že kar velika sam vseeno premal aza na svet,tok me je strah punce držte pesti da se to vse dobr izteče.Tok me špika pa slabo pa bolečine najbolj me je pa strahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.kaj bo iz tega saj sem komi v 27 tednu pa user posted image user posted image .

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.8.2006 12:14:35   
andreja 07
oproszite zmedi ampak sem tud jaz čist zmedena zdaj pa letimo.Pa še to moj mož pa mora daNS DELAT TKO DA MEPELJE OD MOŽEVGA ŠEFA ŽENA ŠE DOBR DA SO DOMA.GROZA KAK STRAH PUNCE TO NE PRIVOŠČIM NOBENMU.

Neposredna povezava do sporočila: 322
15.8.2006 12:27:32   
Anonimen
Joj, andreja. Vem, da te najbrž več ni za računalnikom, amapk držimo pesti, da se bo še vse v redu izteklo. Hudo mi je, nekako pa vseen čutim, da ti bo uspelo in da boš srečna mamica. Upam samo, da ti bojo tvoji pikici še vsaj neki časa zadržali not oz, če pa že morata ven, pa da bo vse ok z njima in da bosta zdrava dojenčka. Stiskam pesti in jih bom vse dokler nam ne javiš, da ste vsi zdravi in veseli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Misli čim bolj pozitivno user posted image user posted image user posted image , ker pikice baje čutijo mamin strah. Drži se andreja in vso srečo, ki jo zdaj res potrebuješ

Neposredna povezava do sporočila: 323
15.8.2006 17:54:08   
kapica
Andreja drzim pesti da bo vse v redu in da tvoja dva user posted image user posted image  prezivita.

Velik user posted image user posted image zate! Oglasi se ko se bo dalo user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
16.8.2006 7:11:51   
Anonimen
Kapica lepo te je videt user posted image , daj se še mal bolj pogosto javljaj user posted image . Kako si kaj?

Punce jaz sem kar zgodi na raportu, ker me najbrž v naslednjih dneh sloh ne bo? Mam pa nič kaj obetajoče novičke user posted image . Kar mal žalostna sem, ampak vse ima nek razlog in upam, da bo tudi to dober user posted image . Sem bila zjutraj na prvem UZ in moj levi jajčnik spet spi user posted image . Lenoba user posted image . Desni pa je tudi še ves krmežlavi user posted image . Pa sem mislila, da po špikanju na levi starni, se bo zbudu in funkcioniral za delo, za katerga je bil ustvarjen. V desnem jih je 4-5. Ve pa boste rekle, pa saj jih je zadosti, tudi z enim se da zanosit. Sam pupe, ne pozabite, da jih jaz imam vedno prazne user posted image in več jih je, večjo možnost imam pol, da se bo vsaj en jajček našu. Zdaj lahko samo molim, da je ta user posted image aglurab res tako čudežen, in da mi bo teh par foliklov nafilal z jajci user posted image . Plus upam še, da bo sigurno še vsaj kak zrasu al pa, da se skriva za drugimi folikli. Ne potre me toliko, da bo spet vse v vodo padlo oz, da ne bom spet niti do transferja pršla. Kje pa, v tem primeru bom nekak še dobre volje, ker bom lahko že v začetku septembra šla z dragim user posted image v naš nov domek. Najhuje mi je in zato tudi potočim kako user posted image , ker bom mogla spet trpeti za prazen nič. Inekcije, jutranja vstajanja, to še gre, ampak punkcija, ki me user posted image ubija, psihično predvsem pa fizično totalno izčrpa. Pol ti pa, ko sem še na stolu in ko sem vsa hin user posted image , pove da ni nič našu. Tega pa ne želim nikomur.
Konc mojih filozofskih blebetanj.
Punce sporočite kakšne novice, da me z vašimi številnimi folikelčki spravte mal v dobro voljo user posted image user posted image .
Jaz si grem natrest mal koruze, da jo pozobam, pol pa grem delat na svojih jajčkih, upam, da še znesem kako user posted image user posted image . Pa mi moj user posted image dragi včasih reče kura user posted image . Zgleda da se moti, glede na to da ne znam nest jajc user posted image user posted image .

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.