|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
17.8.2006 10:16:03   
Anonimen
Jutro, teirauser posted image

Jst sem danes prav čudno razdražljiva...user posted image ...Kr nekej me mede in utrujrna sem za znoretuser posted image  ampak bom že preživela...
Se morm držat, da ne bom dajala slabega vzgledauser posted image  tako, da evo me...se že smejemuser posted image
Tudi moj UZ je jutri potem bomo pa videli!Držim pesti zate teira, da boš dobro opravilauser posted image .A ti je Reš reku kolk časa približno boš še na špikah?

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
17.8.2006 10:26:24   
teira
Jutro Poopsie
tudi jaz držim pesti zate in za vse ki tu trepetamo user posted image . Za enkrat še nič nevem, koliko časa bom na špikah, rekel mi je le to, da naj pridno nadaljujem user posted image . Jutri bom izvedela kaj več - tako kot ti. Upam, da mi bo povedal kdaj bo punkcija..... vsaj približno user posted image
Torej si tudi ti bolj podobna temu user posted image
Saj bo user posted image
Pozdravček od Teire

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.8.2006 10:41:01   
Anonimen
ku, ku user posted image evo še mene. Vsa user posted image , vsa user posted image , pa ornk user posted image . Sem mogla zjutraj user posted image ven pelat pol pa še mal trebušne naredit. Sem se čist polenila. Telovadba daje voljo. Sem pa včeraj mela res slab dan user posted image . Po jutranjem obisku Reša, sem se pol pobrala, opoldan sem šla še na en dolg sprehod s user posted image in kaj srečam na sred ceste user posted image kačo user posted image . Po opisu sodeč, bi naj bil modras user posted image . Jaz se še slepca bojim in vsakega mal daljšega črva user posted image , ta pa je bil višek od vsega. Celo noč sem pol sanjala samo kače, kače, kače... zato sem bila zjutraj tolk user posted image . Zdaj pa še to, da se mi mal nasmejite user posted image , tud jaz sem mal blond in še policaj povrhu user posted image user posted image , zato mi je vseen. Ta modras je bil mrtev, še danes je tam, sam jaz grem ornk naokoli, ni šans, da grem mimouser posted image . Bojim se še mrtve kače user posted image .
Vidim, da sta vidve vse naspidirane user posted image in komi čakata na UZ. Pomoje vama bo jutri dal stop inekcijo za domov. pol pa v nedeljo punkcija user posted image . Ne vem, a sta si zapomnile kaj je reku kolk velik je največji folikel?

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
17.8.2006 10:52:04   
Anonimen
MIŠEK jutrouser posted image
user posted image user posted image , revca kar na kačo si naletela...mene bi na rit vrgl...sej mi ni grde al pa karkoli ampak nočem imet nobenga opravka z njim...

Blond policajuser posted image ..to pa je morilska kombinacija...jst bi bežala stran od tebe še bolj kot od kačeuser posted image ..majčekno heca, da nebi zamerla slučajnouser posted image !!

Men ni nič rekel kolk je velik folikl ampak sem nekaj geldala k je meril inse mi zdi,da sem zapazil 1,24user posted image samo ne vem česa niti nisem prepričana če je pisalo 1,24, tko se mi zdiuser posted image ..koliko ma mora biti velik za punkcijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
17.8.2006 10:52:49   
Anonimen
kako pa jst pišemuser posted image ..res sem adijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
17.8.2006 11:04:14   
teira
Mišek jutro

kaj zdaj boš še kače lovila user posted image . Vidim, da se dobro počutiš ti blond policaj, tako je tudi prav! user posted image
Joooj gužva na terenu, držte se punce pa si pišemo kasnej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.8.2006 11:43:36   
Anonimen
Skoraj blond, praf user posted image user posted image . Oz. umetno blond user posted image . Umetno blond, umetni seks, umetna deca user posted image user posted image user posted image user posted image ....Še umetni joški mi manjkajouser posted image .
Ja poopsi dobr si videla. No nisem prepričana al piše 1.24 al pa 12.4, no saj vseen. tebi v glavnem hitreje rastejo, zato, te je pa že v petek naroču. Jaz sem imela velikega 11. pa še neki (dajmo se rajš pogovarjat v 12.4, ker na forumu skoz tak pišejo). Mislim, da ko ti zmeri okrog 18 ali 19, pol dobiš stop. Za punkcijo morajo bit veliki cca 20 al 22. No tle tudi jaz pogorim user posted image user posted image , pa sem velik že o tem prebrala.
Kač se bojim še če so zaprte v terarijih user posted image .

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
17.8.2006 11:55:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Skoraj blond, praf user posted image user posted image . Oz. umetno blond user posted image . Umetno blond, umetni seks, umetna deca user posted image user posted image user posted image user posted image ....Še umetni joški mi manjkajouser posted image .

user posted image user posted image tud zame vse tole držiuser posted image ...

No prov, se pravi da so velika 12,4user posted image ..nesem k kura..sej enkrat sem vesela tega vzdevkauser posted image
No bomo vidl jutr, če so še kaj zrasla...v nedeljo punkcija, ta bi bla dobra ja..moj srček pa ravno praznuje r.d. in naj bi imela piknikuser posted image ...no v vsakem primeru bodo na mizi jajcauser posted image , upam, da čim prejuser posted image
MIŠEK a tvoja potem ne zrastejo tako velika al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
17.8.2006 12:02:54   
Liya
Oj pozdravljeneuser posted image

Malo se vam zopet javljam po dolgem času,pa saj veste ne morem skoz misliti nauser posted image ker se mi bo že gladko malo zmešalo.Ma ne vem več kaj mi je še storiti vse variante smo že probali da bi čim prej zagledali ta težko pričakovani in čarobniuser posted image pa njega ni in ni.

Saj v septembru ko dobim hudičevouser posted image moram tako poklicati da mi bo povedala kako naprej.Ma tle v ljublani meljejo tako počasi da tudi nad njimi obupujem.

Dajte mi še to povedat kodobim user posted image in pokličem po kolikem času predvidoma imam ICSI in je mogoče že kateri ratalo v prvo?

en lep sončni pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.8.2006 12:05:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ja moja tud rastejo in zrastejo VELIKA, saj tudi zadnja postopka sta bila taka, sem imela šele 12 dan punkcijo in zdaj tretjič bo isto. Najbrž. Upam. Ne me strašit user posted image user posted image

eeeeeeeee, pa čestitke za tvojgauser posted image user posted image user posted image , zdaj mu pa lahk daš prijetno user posted image . Moj bo pa mel glih r.d., ko bi naj naredili prvi test za user posted image . Konc avgusta. Joj, ko bi se našu en jajc pr men. Lahk sem kura za vse ljudi na svetu in za vedno, sam en zlati jajc bi rada user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
17.8.2006 12:06:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

MIŠEK a tvoja potem ne zrastejo tako velika al kako?

Ne da sam nesem jajca kot kura tud obnašam se kot kura...user posted image , tale vprašanje čist narobe zveni..želea sem ti reče, da ti fu l ful želim, da tokrat zrastejo enormne velikostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
17.8.2006 12:07:21   
Niovi
Moja obvezna dnevna postaja je postala tale ringaraja user posted image  . Vas je fajn prebrat, ker me vaše izkušnje malce pomirijo. Vsaka izmed nas je živčna, prestrašena in zmedena s temi postopki, ki nas čakajo. Kje te pa v življenju učijo tega, če ne bo otrok, kaj boš moral vse naresti? user posted image  
Mene danes čaka informativni pogovor z dr. Reš-em kako jemati zdravila, pa sem že vsa na trnih, pa še začela nisem user posted image  pa sem že vsa user posted image . Pozabila sem tudi napotnico user posted image  in ne morem do nje (pozabila na morju), upam, da mi spregledajo čez prste.

Držim pesti za vse kokoške user posted image  poopsie, teiro in mišek1, pa tudi če sem katero pozabila velja enako, pošiljam user posted image da izpolni željo. Držim pesti tudi za Andrejo, da user posted image user posted image  ostaneta čim dlje v toplem zavetju.

No tako, grem pokazat user posted image  svojim strahovom.

user posted image user posted image  vsem

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.8.2006 12:08:46   
Anonimen
Halo estera, si končno pokukala mal k nam. Tle dogajauser posted image user posted image . Smo čist nafiksane in mal se nam rolauser posted image .

Ti pa težko odgovorim , ker sem jaz prej pobegnila od lj konzilija, kot pa od njega dobila pošto. Me smo večinoma pri Rešu in tle kot veš, si še isti cikel na vrsti. V ljubljani pa ne vem kolk je za čakat. Se bo najbrž tudi ktera oglasila, ki je v ljubljani. Se mi zdi, ad celo v ljubljani v dolgem postopku dobiš kontracepcijo za jest en mesec, pa pol šele postopek. ne, vem, ne vem.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
17.8.2006 12:09:36   
Anonimen
ej poopsie, ampak jaz še blond kure nisem videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
17.8.2006 12:10:56   
Anonimen
no čestitke tudi tvojemuuser posted image user posted image user posted image user posted image , vse najboljše bodoči očkauser posted image .
Upam, da jima obe dava najlepše darilo.
Moj srči imam tudi šele drug teden(konec avg.)r.d. ampak smo rekl, da bomo vnedeljo ker bo lepo vremeuser posted image

Jst sem prepričana, da bo en jajček definitivno tvoj, zlat in da bo iz njega zraslo nekaj čudovitegauser posted image
Jst bi tud bila kura za zmerej user posted image user posted image ..samo za en jajček!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
17.8.2006 12:12:01   
Anonimen
MIŠEK kaj pa 2 blond kureuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
17.8.2006 12:12:31   
Anonimen
to pa je enigma ha?user posted image ..2 blond kure...unikat ti rečemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
17.8.2006 12:14:00   
Anonimen
Niovi tako se govori pokaži user posted image svojim strahovom, pozabi na user posted image user posted image al karkoli. To si prihranimo za pol, če nam ne uspe. Poglej nas (teira, poopsie in jaz) ko čakamo na najhujše- punkcijo, pa smo naspidirane sto na uro user posted image user posted image . sam smeh nas je. Hvala bogu, da je tako, lažje preneseš ves ta strah in ure, ki se vlečejo in vlečejo ko kurja čreva. Spet kureuser posted image user posted image .
niovi držimo pesti zate, naj ti reško pove kaj lepega in spodbudnega. Pupe, al bi to bil že čudež, če bi reško povedal kaj spodbudnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
17.8.2006 12:16:05   
Anonimen
2 blond kuri, unikatuser posted image . pol nisve unikatuser posted image . pa še tipe imave, ko mata skori skup r.d. Ne me hecat, ko da bi sebe bralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
17.8.2006 12:18:32   
Anonimen
Bo treba kosil kuhat, sam ne vem al bi jajca al piceka user posted image user posted image . Naravna blondinka bi si ziher jajca naredla, bi pol mela res velik jajc v sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
17.8.2006 12:26:04   
Anonimen
nioviuser posted image  zate, da prežene strah in ti vlije pogumuser posted image
tako kot ti je MIŠEK napisala, me smo vse naspidirane in od vseh skrbi ti potem vleče že na neumnosti in na smeh,hvala boguuser posted image ..ko se nam boš pridružila pri dnevnih debatah boš videla kako hitro strah mine in kako hitro te te punčke spravijo v smehuser posted image
Držim pesti zateuser posted image
Ko bo Reš povedal kaj vzpodbudnega bom jst izgubila vse znake in simptome umetne blondinke..pol veste, da bo to leta nikoliuser posted image user posted image

MIŠEK, kaj pa če sm jest tiuser posted image user posted image

naravna blondinka ne zna kuhat no, MIŠEK!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
17.8.2006 12:30:38   
Anonimen
Aja, ona samo odpre v trgovini jogurt, kruh pa nese na wc da nahrani wc račko user posted image user posted image user posted image . zdaj mi je kapnilouser posted image

Da si ti jaz. NEEEEEEEEEEEEEE, nikoli, ne morš bit jaz, jaz sem boljša user posted image user posted image - za mojga, ti pa za tvojga. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
17.8.2006 12:35:12   
Niovi
Hvala dečve user posted image  sej mogoče ni smešno ampak jaz sem tudi blonT user posted image  (en mau sem pomagala materi naravi). Si vrtim eno fajno glazbo in že od včeraj plešem flamenko Ole! Grem čist naspidirana.
A greš lahko na punkcijo z walkmenom oz mp3 karkoli ...da si potisneš v ušesa in zapreš oči zraven pa še malo user posted image  (to so mi želje)

user posted image  lep pozdrav do naslednjega tedna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.8.2006 12:37:33   
Anonimen
tko, ja ...dobr,da si se popravila, ti za svojega jst pa za mojegauser posted image
ti, MIŠEK tole je pa postal že pravi najin "born to be blond" private partyuser posted image ..a bova povabile še kako rdečko, brunetko pa črnolasko zraven?user posted image
2much hormonov jst pravimuser posted image ..me tko mede, zjutri sem bla čist potrta zdjle bi pa po moje po trepalnicah hodila, če bi lahkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
17.8.2006 12:38:47   
Anonimen
niovi, še ena blondinkauser posted image user posted image ..ne morem verjetuser posted image user posted image ...MIŠEK, a bereš ti to?user posted image
dobra ideja za mp3, jst bi ga tud mela...samo mislim,da bi me Reš pod mrš nabrcu ven iz ordinacijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.