Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 10:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro, teira Jst sem danes prav čudno razdražljiva... ...Kr nekej me mede in utrujrna sem za znoret ampak bom že preživela... Se morm držat, da ne bom dajala slabega vzgleda tako, da evo me...se že smejem Tudi moj UZ je jutri potem bomo pa videli!Držim pesti zate teira, da boš dobro opravila .A ti je Reš reku kolk časa približno boš še na špikah?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 10:26:24
|
|
|
|
teira
|
Jutro Poopsie tudi jaz držim pesti zate in za vse ki tu trepetamo . Za enkrat še nič nevem, koliko časa bom na špikah, rekel mi je le to, da naj pridno nadaljujem . Jutri bom izvedela kaj več - tako kot ti. Upam, da mi bo povedal kdaj bo punkcija..... vsaj približno Torej si tudi ti bolj podobna temu ? Saj bo Pozdravček od Teire
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 10:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ku, ku evo še mene. Vsa , vsa , pa ornk . Sem mogla zjutraj ven pelat pol pa še mal trebušne naredit. Sem se čist polenila. Telovadba daje voljo. Sem pa včeraj mela res slab dan . Po jutranjem obisku Reša, sem se pol pobrala, opoldan sem šla še na en dolg sprehod s in kaj srečam na sred ceste kačo . Po opisu sodeč, bi naj bil modras . Jaz se še slepca bojim in vsakega mal daljšega črva , ta pa je bil višek od vsega. Celo noč sem pol sanjala samo kače, kače, kače... zato sem bila zjutraj tolk . Zdaj pa še to, da se mi mal nasmejite , tud jaz sem mal blond in še policaj povrhu , zato mi je vseen. Ta modras je bil mrtev, še danes je tam, sam jaz grem ornk naokoli, ni šans, da grem mimo . Bojim se še mrtve kače . Vidim, da sta vidve vse naspidirane in komi čakata na UZ. Pomoje vama bo jutri dal stop inekcijo za domov. pol pa v nedeljo punkcija . Ne vem, a sta si zapomnile kaj je reku kolk velik je največji folikel?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 10:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK jutro , revca kar na kačo si naletela...mene bi na rit vrgl...sej mi ni grde al pa karkoli ampak nočem imet nobenga opravka z njim... Blond policaj ..to pa je morilska kombinacija...jst bi bežala stran od tebe še bolj kot od kače ..majčekno heca, da nebi zamerla slučajno !! Men ni nič rekel kolk je velik folikl ampak sem nekaj geldala k je meril inse mi zdi,da sem zapazil 1,24 samo ne vem česa niti nisem prepričana če je pisalo 1,24, tko se mi zdi ..koliko ma mora biti velik za punkcijo?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 10:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa jst pišem ..res sem adijo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 11:04:14
|
|
|
|
teira
|
Mišek jutro kaj zdaj boš še kače lovila . Vidim, da se dobro počutiš ti blond policaj, tako je tudi prav! Joooj gužva na terenu, držte se punce pa si pišemo kasnej.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 11:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoraj blond, praf . Oz. umetno blond . Umetno blond, umetni seks, umetna deca ....Še umetni joški mi manjkajo . Ja poopsi dobr si videla. No nisem prepričana al piše 1.24 al pa 12.4, no saj vseen. tebi v glavnem hitreje rastejo, zato, te je pa že v petek naroču. Jaz sem imela velikega 11. pa še neki (dajmo se rajš pogovarjat v 12.4, ker na forumu skoz tak pišejo). Mislim, da ko ti zmeri okrog 18 ali 19, pol dobiš stop. Za punkcijo morajo bit veliki cca 20 al 22. No tle tudi jaz pogorim , pa sem velik že o tem prebrala. Kač se bojim še če so zaprte v terarijih .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 11:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Skoraj blond, praf . Oz. umetno blond . Umetno blond, umetni seks, umetna deca ....Še umetni joški mi manjkajo . tud zame vse tole drži ... No prov, se pravi da so velika 12,4 ..nesem k kura..sej enkrat sem vesela tega vzdevka No bomo vidl jutr, če so še kaj zrasla...v nedeljo punkcija, ta bi bla dobra ja..moj srček pa ravno praznuje r.d. in naj bi imela piknik ...no v vsakem primeru bodo na mizi jajca , upam, da čim prej MIŠEK a tvoja potem ne zrastejo tako velika al kako?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:02:54
|
|
|
|
Liya
|
Oj pozdravljene Malo se vam zopet javljam po dolgem času,pa saj veste ne morem skoz misliti na ker se mi bo že gladko malo zmešalo.Ma ne vem več kaj mi je še storiti vse variante smo že probali da bi čim prej zagledali ta težko pričakovani in čarobni pa njega ni in ni. Saj v septembru ko dobim hudičevo moram tako poklicati da mi bo povedala kako naprej.Ma tle v ljublani meljejo tako počasi da tudi nad njimi obupujem. Dajte mi še to povedat kodobim in pokličem po kolikem času predvidoma imam ICSI in je mogoče že kateri ratalo v prvo? en lep sončni pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
O ja moja tud rastejo in zrastejo VELIKA, saj tudi zadnja postopka sta bila taka, sem imela šele 12 dan punkcijo in zdaj tretjič bo isto. Najbrž. Upam. Ne me strašit eeeeeeeee, pa čestitke za tvojga , zdaj mu pa lahk daš prijetno . Moj bo pa mel glih r.d., ko bi naj naredili prvi test za . Konc avgusta. Joj, ko bi se našu en jajc pr men. Lahk sem kura za vse ljudi na svetu in za vedno, sam en zlati jajc bi rada .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie MIŠEK a tvoja potem ne zrastejo tako velika al kako? Ne da sam nesem jajca kot kura tud obnašam se kot kura... , tale vprašanje čist narobe zveni..želea sem ti reče, da ti fu l ful želim, da tokrat zrastejo enormne velikosti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:07:21
|
|
|
|
Niovi
|
Moja obvezna dnevna postaja je postala tale ringaraja . Vas je fajn prebrat, ker me vaše izkušnje malce pomirijo. Vsaka izmed nas je živčna, prestrašena in zmedena s temi postopki, ki nas čakajo. Kje te pa v življenju učijo tega, če ne bo otrok, kaj boš moral vse naresti? Mene danes čaka informativni pogovor z dr. Reš-em kako jemati zdravila, pa sem že vsa na trnih, pa še začela nisem pa sem že vsa . Pozabila sem tudi napotnico in ne morem do nje (pozabila na morju), upam, da mi spregledajo čez prste. Držim pesti za vse kokoške poopsie, teiro in mišek1, pa tudi če sem katero pozabila velja enako, pošiljam da izpolni željo. Držim pesti tudi za Andrejo, da ostaneta čim dlje v toplem zavetju. No tako, grem pokazat svojim strahovom. vsem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Halo estera, si končno pokukala mal k nam. Tle dogaja . Smo čist nafiksane in mal se nam rola . Ti pa težko odgovorim , ker sem jaz prej pobegnila od lj konzilija, kot pa od njega dobila pošto. Me smo večinoma pri Rešu in tle kot veš, si še isti cikel na vrsti. V ljubljani pa ne vem kolk je za čakat. Se bo najbrž tudi ktera oglasila, ki je v ljubljani. Se mi zdi, ad celo v ljubljani v dolgem postopku dobiš kontracepcijo za jest en mesec, pa pol šele postopek. ne, vem, ne vem.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ej poopsie, ampak jaz še blond kure nisem videla
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no čestitke tudi tvojemu , vse najboljše bodoči očka . Upam, da jima obe dava najlepše darilo. Moj srči imam tudi šele drug teden(konec avg.)r.d. ampak smo rekl, da bomo vnedeljo ker bo lepo vreme Jst sem prepričana, da bo en jajček definitivno tvoj, zlat in da bo iz njega zraslo nekaj čudovitega Jst bi tud bila kura za zmerej ..samo za en jajček!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK kaj pa 2 blond kure
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
to pa je enigma ha? ..2 blond kure...unikat ti rečem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Niovi tako se govori pokaži svojim strahovom, pozabi na al karkoli. To si prihranimo za pol, če nam ne uspe. Poglej nas (teira, poopsie in jaz) ko čakamo na najhujše- punkcijo, pa smo naspidirane sto na uro . sam smeh nas je. Hvala bogu, da je tako, lažje preneseš ves ta strah in ure, ki se vlečejo in vlečejo ko kurja čreva. Spet kure . niovi držimo pesti zate, naj ti reško pove kaj lepega in spodbudnega. Pupe, al bi to bil že čudež, če bi reško povedal kaj spodbudnega
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
2 blond kuri, unikat . pol nisve unikat . pa še tipe imave, ko mata skori skup r.d. Ne me hecat, ko da bi sebe brala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo treba kosil kuhat, sam ne vem al bi jajca al piceka . Naravna blondinka bi si ziher jajca naredla, bi pol mela res velik jajc v sebi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi zate, da prežene strah in ti vlije pogum tako kot ti je MIŠEK napisala, me smo vse naspidirane in od vseh skrbi ti potem vleče že na neumnosti in na smeh,hvala bogu ..ko se nam boš pridružila pri dnevnih debatah boš videla kako hitro strah mine in kako hitro te te punčke spravijo v smeh Držim pesti zate Ko bo Reš povedal kaj vzpodbudnega bom jst izgubila vse znake in simptome umetne blondinke..pol veste, da bo to leta nikoli MIŠEK, kaj pa če sm jest ti naravna blondinka ne zna kuhat no, MIŠEK!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ona samo odpre v trgovini jogurt, kruh pa nese na wc da nahrani wc račko . zdaj mi je kapnilo Da si ti jaz. NEEEEEEEEEEEEEE, nikoli, ne morš bit jaz, jaz sem boljša - za mojga, ti pa za tvojga.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:35:12
|
|
|
|
Niovi
|
Hvala dečve sej mogoče ni smešno ampak jaz sem tudi blonT (en mau sem pomagala materi naravi). Si vrtim eno fajno glazbo in že od včeraj plešem flamenko Ole! Grem čist naspidirana. A greš lahko na punkcijo z walkmenom oz mp3 karkoli ...da si potisneš v ušesa in zapreš oči zraven pa še malo (to so mi želje) lep pozdrav do naslednjega tedna
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
tko, ja ...dobr,da si se popravila, ti za svojega jst pa za mojega ti, MIŠEK tole je pa postal že pravi najin "born to be blond" private party ..a bova povabile še kako rdečko, brunetko pa črnolasko zraven? 2much hormonov jst pravim ..me tko mede, zjutri sem bla čist potrta zdjle bi pa po moje po trepalnicah hodila, če bi lahko
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi, še ena blondinka ..ne morem verjet ...MIŠEK, a bereš ti to? dobra ideja za mp3, jst bi ga tud mela...samo mislim,da bi me Reš pod mrš nabrcu ven iz ordinacije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.