|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
16.8.2006 10:55:35   
Anonimen
Rija prvič slišim za kaj takega. pri meni se to ne dogaja. Je pa nakuro žensko ki ga je klicala, kaj si misli, naj raje pride v ordinacijo, ne da ga moti sredi dela. Semenčeca naj kar skačejo, vsaj vidim in lahk primerjam, kako so aktivne te in če so od mojga dragega kaj bolj aktivne. če bo dal smao od mojga gor, res ne bi vedela lai so res dobri plavalci ali ne in lai jih ima velik ali ne. To se mi zdi samo v plus. Poleg tega pa itak ne poznam osebe pred mano. Meni kartotek ni kazal, mi je pa kaj povedal, kako kaj druge reagirajo. To je spet plus, več veš boljš je. Po eni strani me to kar pomiri. Pač si imela smolo. Če bi se meni to zgodilo kar se je tebi, sigurno ne bi tako reagirala. Sto ljudi sto čudi. Enega zmoti to, drugega drugo. Jaz sem danes opazila, da je imel umazane hlače, pa sem se samo nasmehnila. DRuge bi že pomislile, da ni sterilnosti itd, itd. hja, kaj čmo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
16.8.2006 10:57:31   
rija
Umazane hlačeuser posted image  Neeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Saj wc je bil tudi ful umazan....user posted image

Samo da ratauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 16.8.2006 10:58:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.8.2006 10:59:02   
Niovi
Zdravo punce user posted image
Sem vas prebrala in vidim, da vse uživate v špikanju, snifanju spreja in komaj čakate na odvzem jajčkov. Jaz še čakam da pridem do tega. Sem bila pa že uspešno v šopingu in sem kupila sprej in špike jutri grem pa po navodila kako začeti v naslednjem ciklusu.
Držim pesti za vse valilke, tiste ki čakate in tiste ki pričakujete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.8.2006 10:59:27   
Anonimen
Ja sam da rata. Saj po eni strani, še dobr da se vse to dogaja, ker pozabiš na svoje skrbi in problemeuser posted image user posted image user posted image
rija lepo se imej in pozdravi svojga malega princa

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
16.8.2006 11:12:18   
rija
Tudi ti mišek. Upam, da ti to pot rata kar dva mala user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.8.2006 11:51:33   
Anonimen
no, da jst pristavim svoj piskerček...jst sem  z Rešom ful ful zadovoljna. Tako kot si rekla MIŠEK, zarad mene je lahko skoz slabe volje, samo, da so rezultati, ne rabim pa prijaznega obraza in ne vem kaj še pa se nič ne dogaja..Imela sem takšnega gin. ves prijazen in prijeten in potem sem šla na laparo in obljubljal mi je, da mi bo odstranil jajvecode, če se ne bo dalo nič rešiti, če jih bo pustil pomeni, da bova lahko zanosila po naravni...in kaj se zgodi, pustil je jajcevode in mi povedal na pregledu po oepraciji, da nikoli ne bom zanosila in da pač ne ve zakaj mi jih ni odstranil tako kot je obljubiluser posted image ...zdej so lahko tudi ti jajcevodi ovira, da mi  tudi epruveta ne rata...tako je rekel Reš in tudi sam gin. mi je rekel, da  jih bo ravno zarad tega odstranil, ker naj bi motili pri IVF in evo še vedno imam čisto nekoristne jajcevode in na laparo sem šla čisto brezveze in zna se zgoditi, da bom morala še 1x, samo zato, ker se mojemu gin. ni dalo še 5 min potegnit, da bi jih pobral ven...user posted image user posted image mi gre na bruhanje, tako, da Reš je zame car in mu popolnoma zaupam.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
16.8.2006 11:53:31   
Anonimen
no, če nama ni usojeno pri Rešu se vidiva na punkcijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
16.8.2006 12:03:24   
Anonimen
Tam pa glej tisto, ki je najbolj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
16.8.2006 12:04:23   
Anonimen
po moje bom jst podobno razpoložena kot tiuser posted image a je res tolk gorzno??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
16.8.2006 12:09:49   
Anonimen
Za večino punc ne, skoraj vse na tem forumu ti bojo rekle,  da ni hudega. Tak da se nič ne sekiraj, bo hitro mimo. Jaz nažalost nimam takih  izkušenj. Sem pa še vseeno preživela in tudi zdaj ne razmišljam o nobenih protibolečinskih zadevah. Poleg tega mi pa Reš itak govori, ad sem nekaj posebnega. Tudi ostali so takega mnenja, sem bila vedno in povsod nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image user posted image . V dobrem in slabemuser posted image user posted image user posted image . Unikatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
16.8.2006 12:12:26   
Anonimen
user posted image ...upam no, da ti pa tokrat ne bo tako boleče...Kaj pa ti je najbolj grozn? Jst si v bistvu tega sploh ne predstavljam...daj mi opiši kaj se pravzaprav dogaja pri punkciji, če se ti dauser posted image
to, da si nekaj posebenga v dobrem sem videla tudi jstuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
16.8.2006 12:28:39   
Anonimen
hvala , hvala poopsieuser posted image user posted image
prideta tja, on gre oddat seme, ti pa greš na stol. potem si reš pripravi instrumente, njegov sinek (embriolog) te vpraša po imenu, pol pa se začne. Najprej ti počisti maternico s tamponi, ti pa moraš narediti pest in si z drugo roko pritiskati pest na popek oz. pod popek. S tem držiš, da se jajčniki ne bi premikali sem pa ke, ko te špika. reš ti pa pol z dolgo iglo gre not, in ti začne zbadat folikle. vsak vbod čutiš kot kak krček. prot koncu že mal bolj mačnejši, amapk niso hudega. jaz to še brez problemov vzdržim. me ne boli tako. Če tvoj dragi hitro opravi, se ti pridruži in ti on drži pest in roko. je lažje, pa še zraven je da te mal potolaži. Midva tega nisva vedela prvič in je zuni čakal. Tako da punce veste, kar naj notri pridejo, ko končajo. si pa morajo obvezno obuti copate, ki so pred vrati v sobo za punkcijo. To je dober nasvet user posted image . Men se je nazadnje med punkcijo kri zlila. Joj mi je bilo nerodn, k nisem vedela, kaj je to. sem mislila, da sem se polulala user posted image user posted image , res, zato pa mi je blo nerodn. Sam sem si rekla, glede na to da reš nič ne reagira, je že vajen vsega hudega, tako da... no, na koncu sem izvedela, da je bila kri. Včasih se tudi to zgodi, lahk pa se zgodi tudi, da boš šele doma krvavela. amapk ni nič narobe. Tudi temperatura ti lahko mal naraste, tudi to ni hudega. To pišem zato, ker ne boste potem preveč prestrašene, če se kaj takega z vami dogaja. to je vse normalno. sam ponavadi do tega sploh ne pride. je pa dobr vedet, ker si potem pomirjen in to je dobr pred transferjem. sta že user posted image , ne se bat. punkciaj res ni bav bav.
mene prime takoj ko pridem iz ordinacije oz ko stopim iz stole. pol pa me začne bolet ko user posted image . Krči so tako močni, da sem že obakrat od bolečin skup padla. Tudi če sedim, skup padem. po 10-15 min sem pa ko nova. in potem cel dan me nič ne boli. Nekater pa potem še cel dan čutijo špikanje.
zdaj pa sem vas najbrž preveč prestrašila. Saj če boste pričakovale najhuj, sploh ne boste, do tega hudega pršleuser posted image user posted image . v glavnem, ne se bat. A je bila karmen ali ktera, ki je po punkcija šla na kavo in v šoping. No, vidite, tudi take so. Zakaj ne bi še ve bile take.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
16.8.2006 12:34:09   
Anonimen
Sem se od reša nalezla, da ne ovinkarim in olepšujem stavri. Ter spustim punce na trdna tla user posted image user posted image user posted image . Ne mi zamert. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
16.8.2006 12:45:53   
Anonimen
zdej pa ne vem al naj se smejem al jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image se bom raje smejala nimam živce za vse ostalouser posted image Sem si mogla kar 2x prebrat...
Hvala za info, vesela sem,da si mi vse to razložila...Zdej me edino majčken skrbi, ker imam zelo zelooo boleče menstruacije a misliš, da je to kaj povezano? Ne vem od kod mi to ampak se mi zdi, da sem nekje to zasledilauser posted image al se mi pa že meša.
Se pravi te boli po punkciji? Jst sem brala, da imaš možnost lokalne anestezije? A si kdaj poskusila? Verjetn v tvojem primeru to nič ne pomga, ker te potem boli...revica, si se mi kar zasmililauser posted image  A ne smeš pa nobenih tablet proti bočeinam vzeti ali vzameš pa ti nič ne pomaga?

To je pa res lep nasvet, da vem, da je lahko moj srček z menoj, ker se ob njemu počutim tako varno in sproščeno, zmeraj mi vliva upanje in definitivno bo z mano..upam, da bo hitr končal...ga bom1 teden stradala, da bo pol hitreje sfiniširal in bo lahko pri meniuser posted image
MIŠEK jst bom res mislila nate in močno držala pestiuser posted image .

A že kaj veš kdaj približno jo boš imela?A stop inekcija je isti dan k Reš ugotovi, da so jajčeca dovolj velika?

Sorry ker te tolk bombardiram z vprašanji in si kar mislim, da si vse že enih 100x odgovorila ampak meni res pomagaš in sem tolk vesela, da se lahko nate in na vse punce na forumu obrnemuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
16.8.2006 12:46:59   
Anonimen
kaj ti nej zamerim, si nora?user posted image Jst sem vesela, da poveš tako kot je..cenim iskrenost in direktnost, ker sem tudi sama taka in ne maram olepševanj in natega, tko, da MIŠEK1user posted image , ni panikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
16.8.2006 13:11:34   
Anonimen
Če maš kvečjemu boleče user posted image , bom smao navajena teh krčev in ti ne bo hudega. Drgač pa po mojem ni nič povezano. Ene imajo npr, prvo punkcijo bolečo, druga jih čist nič ne boli, tretja čist malo. Tako da definitivno to ni odvisno od tega. Mogoče pa mene tokrat ne bo nič bolelo. Se bom že pripravla, da mi ne bo hudega. Sam kaj, ko dobiš prvi špik, se takoj spomniš za nazaj. Ampak se ne dam. Sem tekmovalna in rivalka tak, da tokrat pa ne bo bolelo.  Sem pomislila na lokalno in inekcije ketonala, pa sem čitala, da jih je itak na koncu bolelo. Pa raje me naj tam boli in tam skup padem, ko pa ko domov pridem. Zato sem se odločila, da grem spet brez vsega. Bom trpela, sam tudi z takimi bolečinami se da preživet. Če kaj vzameš, kako tableto, na lastno pest, je vseen dober da o tem poveš rešu. Jaz ne bom vzela nič. Če maš srečo te ne boi brez ali z, če pa maš smolo pa te boli z ali brez. Dodatne kemije pa res ne rabim. Že tak jo dobimo preveč.
Ne jajčeca poopsie, folikli. Ko bo folikel zadost velik ti da stop inekcijo za domov in si jo ponavadi zvečer ob 21.00 daš v ta zadnjo. potem pa čez 36 ur punkcija, saj ti bo reku, ob kateri uri moraš biti v postojni. Gleda ti folikle in meri, not pa so jajčeca. Ponavadi je jajčec manj kot foliklov. Če boš imela srečo, ampak res srečo, boš lahko kot vampirka, ki je imela 23 foliklov in tolk jajčec (vsaj zdi se mi, da je tak rekla). Drgač pa jih večina punc ima manj. Razen spet mene, ki jih nimam user posted image user posted image .
tako, te še kaj zanima user posted image , z besedo na plan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
16.8.2006 13:28:52   
Anonimen
vidiš tko se govoriuser posted image user posted image user posted image ...sem ponosna nate, da si tolk pogumna po vsem tem trpljenju, res, svaka častuser posted image ...
ok, folikli...upravičujem svoj sloves blondinkeuser posted image
No jst sem tko razumela Reša, da ne bom kar kmalu na vrsti za punkcijo al pa tu ne...kaj pa vem...mogoče sem spet zabrkljala...
23foliklov..uuuuser posted image user posted image in prov toliko jajčec...bravo vampirkauser posted image To si jst lahko le želim, jst jih imam 8 pa se mi zdi, da sem dobra k sam hudičuser posted image ..zdej sem pa padla na realna tlauser posted image ...evo MIŠEK pa imaš res Rešov sindromuser posted image

Aja, akr se tablet tiče, jst poanvadi pri user posted image vzamem nalgesin, ki sploh niso tolk močne mi pa ful pomagajo..ampak imaš prov tud jst se nebi še z dodatno kemijo filala, čeprov če bo hudo..ah kaj pa vem, to se bom potem obremenjevalauser posted image

A pri Rešu lahko imaš zmrznjenčke? V Jani sem prebrala, da je možno to samo na GK v Ljubljani in v Mariboruuser posted image ...

No, zdej te bom pa malo pustila, da zadihaš...In držim pesti, da boš nesla veliko foliklov in v njih še več jajčecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
16.8.2006 14:02:57   
teira
živjo punce
pol urce me ni in že imam cel kup za prebrat. Mišek ti si pa res carica user posted image . Hvala za opis punkcije, čeprav bi raje prebrala, da to ni nič takega, da sploh ne občutiš, da ne boli, da... user posted image  Saj vem da ne gre tako in da bomo mogle pač mal potrpet. Tud mene skrbi punkcija, bolj kot vse ostalo, ampak če smo že na plesu, moramo plesat, a ne?user posted image  Saj bo. Sem zelo vesela, da sem se vam pridružila, ker mi dajete še dodaten pogon in držim močneuser posted image  da bomo pridne kokoške z veliko pridelanimi pravimi folikli user posted image  in da kmalu sporočimo rezultat user posted image !
Mišek user posted image  in ta lepi user posted image  za srečo.
Poopsie medve pa pogumno skozi prvo in upajva zadnjo preizkušnjo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.8.2006 14:26:17   
Anonimen
teira, se strinjam s teboj MIŠEK me zmeraj napolni z znanjem, da nisem pol k ena zmedenkauser posted image , če pa sem se pa vsaj smejete na moj računuser posted image !

Pogum, sreča, poz.energija vse to naj nas spremlja na kateremkoli delu potiuser posted image user posted image  in tudi jst sem vesela, da sem del tako prijetne in super ekipe, bravo punceuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
16.8.2006 14:41:46   
Anonimen
E, pupe, pupe, bolečina pride in odide. Pa saj te to ne boli cel dan lai celo par dni. Pomisli, da bi bila hudo bolana in bi trpela bolečino tedne in tedne. Tle pa bosta ja teh par urc vzdržale in celo kako lepo presenečenje vaju pol čaka.  Pol pa zaradi te bolečine pride user posted image user posted image user posted image in kaj bi še lepšega. Treba je potrpet za kaj tako lepega, a ne? To je vse skupi smao predpriprava na porod user posted image user posted image . Če me tu tako boli da skup padem, pol vem kak bo porod user posted image .
Aja poopsie še neki. Ni nujno da imaš tolk foliklov, lahk jih imaš več. Veš, se eni skrivajo za drugim in se potem ne vidijo, je to toliko boljš, ker ko reš piči, piči oba folikla in te ne bo rabu tolk zbadat. VČasih se nabirajo eden za drugim, včasih pa eden nad drugim. Poleg tega pa še zmeri lahk kateri zraste do punkcije. Spet ena dobra novica user posted image . Znam tudi s takimi user posted image user posted image .
Pri rešu imaš zamrznjenčke. Vsaj meni se zdi tako. Nisem pa ziher, saj me ni nikoli zanimalo, ker nisem pršla tolk daleč. Sam če ma zamrznjena semena, pol najbrž tudi to. Ker po pravilih naj ne bi smeli zarodkov vstran metat, razen, da ti vse vstavijo. Bo pa mogel tle kter drug stručko user posted image vskočit in povedat, kako je s tem.
In naša teira bi vse rada imela na izi, but it is not posible baby user posted image . Včasih je treba mal potrpet. No, mogoče ti bo pa tle postlano z user posted image user posted image user posted image in te ne bo nič bolelo. Ne vem kake veze imaš tam goruser posted image user posted image , da ti bojo pomagaliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
16.8.2006 15:01:20   
teira
ma ni glih tako ne! Še kako sem trpela (za to in druge reči) in ne pričakujem, da mi bo postlano z user posted image  ampak sama sebi dajem voljo in optimizem, kar želim prenesti tudi na vas. Sem pač tak pozitivček user posted image .
Vsa bolečina ni pomembna, če nas bo le pripeljala do naših prelepih user posted image .

Zato punce ....AKCIJA!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
16.8.2006 15:21:56   
Anonimen
MIŠEK, jst sem pripravljena na vse bolečine in vse bom pretrpela samo, da bi potem zagledalauser posted image user posted image ..ni mi važno kaj vse me čaka slabega ali dobrega, vse bom prenesla...
teira, ti si res kot sem že 100x povedala en velik sonček in tudi meni daješ toplino in energijo za vnaprejuser posted image user posted image
Jst vas mam res tooolk rada, vsako posebejuser posted image user posted image ..po moje bom čist podoživljala vaše situacije, dobre ali slabe upam pa seveda, da bo vse dobro, mora bitiuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
16.8.2006 15:29:52   
Anonimen
Poopsie ma vas rada user posted image user posted image . Poopsie glede na to da si blond in velikokrat se opravičuješ na to foro, a rabiš prevod tega? user posted image user posted image mal heca, v teh trenutkih, mal heca. Drgač je to pokojni papež govoru. Papež ma vas rad, amapk zdaj ga ni, a mislite da nas ma vseen raduser posted image user posted image in bo bogu kaj dobrega za nas povedal?
Tudi mi tebe poopsie user posted image user posted image
na juriš babe in polno optimizma, teira ga kar trosi naokrog. Se je treba zagrepst, ker ga bomo ornk rabile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
16.8.2006 15:39:20   
Anonimen
user posted image user posted image , jst pa nič ne zamerm...pa en izgovor morm imet za svoje traparije, sej drugače nisem tolk neumna, tko za infouser posted image

jst sem si svoj del optimizma že izborila in ga veselo prepuščam tudi tebi MIŠEK in vsem ostalim. Ga imam na pretek in ga lahko tudi jst še podarim...tega mi ap res ne bo nikoli zmanjkalouser posted image

Jst sem prepričana, da bo za nas pristavil kako dobro besedo in rekel, da zdej je pa že čas, da se nam kaj lepega zgodi in to je to..sem govorila z njim, tko, da mislim, da nas čakajo lepši časiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
17.8.2006 10:05:13   
teira
Kje ste moje optimistke user posted image ?
Dobro jutro, kako ste kaj danes? Jaz sem imela večer v znamenju glavobola, danes zjutraj pa slabost user posted image . Jah ni kaj priprave na nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image !
Zdaj sem user posted image  in upam, da tudi ve!
Jutri 2 UZ - komaj čakam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.