|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
27.7.2006 10:35:06   
psaša
Dober dan.
Danes je pa že tako vroče, da je groza.
Sem samo še danes v službi potem pa imam en teden dopustauser posted image user posted image user posted image , vendar bom doma. Škoda.

naja78: se bova še zmenile, ob kateri uri pa greš? Jaz grem ob 18.00.

Se beremo, imejte se.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
27.7.2006 12:42:14   
tasha23
Ponovno zelo vroč dan user posted image , malo sem brala današnje poste in opazila, da vse gledamo cene okoli, naj vam povem, da na spletni strani http://www.soncek.si imajo zelo ugodne cene in trenutno imajo celo posteljico z vzmetnico v akciji za 29.990 sit:

Podroben pregled artikla

Osrednja stran > Otroško - mladinska posteljica Lukas 140 x 70 cm +DARILO VZMETNICA KOKOS > Oprema > OTROŠKE POSTELJICE > LESENE POST. 140 x 70

function printitem(item)
{
window.open( "/shop/page/detail/gitm/"+item+"/mode/window/cmd/print/", "" , "width=500,height=600,status=0,scrollbars=1,noresize,left=120,top=120");
}

function sendtofriend(itemid)
{
var w = window.open( "/shop/page/sendtofriend/mode/window/gitm/"+ itemid, "" , "width=450,height=330,status=0,scrollbars=1,noresize,left=120,top=120");
w.focus();
}

function showbigimage(itemid)
{
var w = window.open( "/shop/page/detail/gitm/"+ itemid + "/mode/window/cmd/bigimage/", "" , "width=470,height=500,status=0,scrollbars=1,noresize,left=120,top=120");
w.focus();
}

user posted image
user posted image

user posted image

Otroško - mladinska posteljica Lukas 140 x 70 cm +DARILO VZMETNICA KOKOS

Običajna cena:
42.990,00 SIT (179,39 EUR)

Spletna cena:
29.990,00 SIT (125,15 EUR), prihranite 30.2%
Poznam kar nekaj ljudi, ki kupujejo pri njih in so zelo zadovoljni, veliko stvari imajo minimalno 5% ceneje od Baby centra. Splača si ogledat stran.
Pupe moje lepo se imejte, jaz pa se grem  [/link], jutri zjutraj pa še zadnjič ta teden [link=http://www.incredimail.com/index.asp?lang=9&version=4001856&aff_id=1&addon=IncrediMail&id=95202&guid=7782B819-60DB-47BC-90D4-7BF49483F029].

Lepo se imejte

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
27.7.2006 12:43:18   
tasha23
Uff sploh ne vem, zakaj mi smile-ji ne delajo user posted image  Nič, upam, vseeno, da serazume. [/link][link=http://www.incredimail.com/index.asp?lang=9&version=4001856&aff_id=1&addon=IncrediMail&id=95202&guid=7782B819-60DB-47BC-90D4-7BF49483F029][link=http://www.incredimail.com/index.asp?lang=9&version=4001856&aff_id=1&addon=IncrediMail&id=95202&guid=93321671-E7FF-4578-846E-D46BAAED43CC][/link]

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
28.7.2006 6:30:50   
naja78
hej punce.želim vam lep vikend in prijatno,vsaj upam za par stopinj -ohladitev.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
28.7.2006 6:32:38   
naja78
aja!
psaša!

mislim,da mi je sestra rekla da moraš samo prvič pridet ob 16h,potem pa lahk zbiraš:ob 9h,ob16, ali 18h!
moram še prevert.mam na listku napisan!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
28.7.2006 10:43:18   
gaya
dan user posted image

da se še mal javim, preden zgasnem domov, uživat zaslužen vikend user posted image , stanje je vročinsko pasje z obveznim vključenim dihanjem na škrge user posted image , počutje je glede na stanje še izredno dobro, res pa je, da večino popoldneva prespim, če pa ne, pa ležim pri mojih v bazenu in ne mrdnem iz vode user posted image ,... Od moaž hčeri pa me razvajatauser posted image , tkole bi bla jst kr skoz noseča, k mi je tko dobr k pride tamala in reče, bom ti jst dala roko da te potegnem iz bazena, k maš velikega in težkega trebuha user posted image ,.... ta velka pa je itak odkar mam tak trebuh ustrežljiva do fula, me zanima kaj bo ko rodim, bom vse za nazaj skasirala user posted image ,...

Ta vikend oddava najinega mucka k tašči na daljše počitnice user posted image , sej vem, da ji bo lepo, ampak jo bom kr pogrešala, pol se pa lotim dezinfekcije stanovanja, ker je dlak polno povsod , pa čeprav vsak dan sesamuser posted image ,....

Jst že odštevam dneve do 29. avgusta k delam zadnji dan, pol pa dpoust in prodniška in potem, user posted image ,... komaj čakam user posted image , sicer pa itak vse.

Naslednji pregled pa imam šele 11.08. in se mi zdi to še ful daleč user posted image

No bejbe moje, uživajte, pa se beremo v pon po vikednu,... pa molim, da se justri malo ohladi,....

Lep vikend vsem user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
28.7.2006 17:29:47   
frrrr
lep vikend vsem! potrudite se uživat... pa brez kakih komplikacij...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.7.2006 16:58:57   
muki1
Punce moje, kako pa kaj dihate?????????

Jaz že dva dni komaj sapo zajamem, ful me je začelo dušiti, ponoči spim cela podložena ob stežaj odprtem oknu...... drugače pa smo vredik user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.7.2006 18:20:40   
gaya

elow user posted image

muki1, še ena s takimi težavami... jst mam občutek kot da mam pljuča zmanjšana v dva mala grahka, grozn občutek, da ne morem zajeti dovolj sape. Ponoči pa sem ravn tko nažokana z blazinami vsepovsod user posted image ,... Mene je moj G potolažil, da se to konča ko se mali spusti dol, kdaj pa to je, me pa seveda ni razsvetlil, predvidevam da šele zadnjih 14 dni user posted image , tko da bom še mal dihala na moja dva grahka...

Drugač pa sem vikend kar fajn preživela. Včeraj na pikniku pri mojih starših in sem uživala ker se je res prijetno shladilo, danes pa cel dan poležavam in uživam v samoti, ker mi je možek pobegnil na motor. Me je tko melo, da bi šla z njim, pa sedaj ne morem, bom pa drugo leto bolj uživala, seveda, če bodo babice uklople servis za kake 2 urce user posted image ,...

No tko, zdaj ko je šel pa sonček spančkat grem pa jst še eno rundo pranja zlikat, da bom med tednom lohka zabušavala....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.7.2006 22:05:00   
muki1
Ja, Gaya, pravijo da okrog 35. tedna se začne maternica spuščat, potem bomo pa spet lulale kot neumne, bo spet vse na mehur pritiskalo user posted image .
Joj, jaz v prvo nisem bila tak boga, moram se malo v red spravit, saj sem že sama sebi tečna. Danes sem skoraj cel dan preležala. Razen, da sem si preoblekla posteljino v spalnici, malo posesala in oprala posode nisem delala nič drugega kot ležala, ležala, ležala.......

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
31.7.2006 7:51:08   
tasha23
Jutro user posted image ,
Te dneve je prava norišnicauser posted image , dežja je bilo premalo in ljudje so spet tečni kot muhe... Najhuje je, ko imajo pri mojih doma nono, ki je bila pred 2 tedni operirana na srcu - ne razumem pa zakaj se obnaša kot da se ji je zmešalo??!!?? Samo nagaja in ne sodeluje, ves čas pravi, da so ji vsi sovražni... tako težko je z njouser posted image .
K mojim mi ne dovolijo, ker imam spet hormone na maximumu in pravijo, da sem preveč občutljiva in bi me nona lahko hudo prizadela z njenimi besedami in obnašanjemuser posted image . Rada bi šla kam na dopust, ali vsaj nekam, kjer razen mojega user posted image  in najineuser posted image ne bi bilo nobenega - mislim, da vsi trije/štirje rabimo malo počitka brez tečnih ljudi okoli nas...
Jojjj prav tečna sem user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
31.7.2006 8:17:32   
lucika
hej!

mislim, da smo kar vsi nekak na istem. mene tale vrocina ubija. zdajle sem se vstala, pa sem ze cela potna, tak mi je vroce. celo noc sva zracila, pa se nic ne shladi. in potem sem na robu kapi cel dan, zvecer mi je kake pol ure ok, pa spet na novo...

in sem cela zivcna, najbolj zarad tega. sem pa tudi doma cele dneve. posledica vrocine je, da ne morem nic delat. to pomeni da se celo dopoldne prekladam sem in tja, pa kaj malega pospravim in skuham; in ko pride moj domov, sem ze cela smotana od tega. in ce nima pravega plana kaj bi z mano (kar seveda nima), sem taka do vecera. ja, pravo veselje je z mano.
ziviva v bloku, tak da se tud v kako hladno sencko ne morem zvalit za celo dopoldne. not na vrocem mi pa ni niti za brat. tale net me se malo resuje...

kaj pa ve delate v tejle vrocini?

no, vsaj z zdravjem je zdaj trenutno vse ok. me nic ne boli in tisci... ker sem nehala okol telovadit, prej me je:)
al sem ze malo nestrpna slucajno? hihihi, komaj cakam, da mine tole poletje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
31.7.2006 10:08:57   
altati
ojla, tudi mene vročina ubija...
saj jutri je napovedana ohladitev, a ne?
čeprav mi izkoristimo to vročino in se hodimo kopat: bled, bohinj, bazen....
imam letos že kar kakšnih 20 kopalnih dni za seboj....
pa fullll se sprehajamo, vsak većer, ponavadi grem pa še zjutraj malo.
pri nas se zvečer prav prijetno shladi-iz gora potegne laden vetrič, tako da so večeri prav fletni....
tiši pa tudi mene vse, imam občutek, da je v trebuhu premalo prostora...
ah bo že....jutri imam UZ v Lj , da spet vidim mojega user posted image ....
vsem en prijeten teden...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
31.7.2006 10:30:39   
naja78
hay punce.
a damo za mašo-da bo dež.in hladno,vsaj za 10 stopinj.user posted image user posted image pa saj pravjo da se bo ta tedn ohladilo.

tečna sem tudi jaz,moj user posted image lepo miga in skače oin vam povem da že kar odštevam kolk je še do porodniškega dopusta-60 dni.user posted image pol pa........

a si kaj rihtate za CSD(porodniški dopust in vaši partnerji....????) je katera iz Lj pa ni poročena?kako bosta urejala očetovstvo???jaz bom probala da pred rojstvom,samo vztrajat moraš.

meni so že rekli v službi fda moram prnest vse pole do konc avgosta.tako da sva šla v akcijo.9.8. moram dobit potrdilo od G o roku in potem dalje.

komaj čakamo mat.šolo.baje je v porodnišnici kar precej obsežno.

mi pa otekajo noge,ne prehudo,ampak zjutraj hodim kot po jajcih,diham za 1x še lahk,čeprav sem glih dans mela filing da neki ne morem.pomaga če si trebuh podložiš z blazino + seveda blazina med koleni.

se beremo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
31.7.2006 10:52:50   
sami_y
Pozdravljene!

Oglašam se po dolgem času. Vidim, da že vaši user posted image  kr fejst brcajo. Moj pa je bolj miren in ga ni kaj preveč za čutit. Me pa nekaj zanima, do predvčerajšnjem sem imela ful napet in velik trebuh, težko sem spala, nikakor se nisem mogla naštimat, pol pa kr na enkrat je trebuh "splahnel" in ga je ful manj, pa tud bolj okretna sem in lažje spim na boku oz. celo malo na trebuhu. Nič mi ni jasno user posted image  Brcike čutim. Je možno, da se je tak obrnil, da ga je za pol manj čutit?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
31.7.2006 13:31:13   
Maxica
Ojla, user posted image user posted image user posted image sej se ne jokam, kar teče od meneuser posted image . Matr, je soparno. Upam, da bom dočakala napovedano slabo vreme za ta teden, ker to je pa too much. Presneto, pa ravno letos mora biti tako poletje, da mi uboge user posted image  tako trpimo. Mene tudi tako duši, prav težko diham, sploh če ležim, se mi zdi, da kr vse skupaj pritiska na moja pljuča. Grozno je, res upam, da se vreme malce izboljša, v smislu ohladitve, seveda.
Jaz bom na CSD urejala po 15.8., saj čakam še naslednjo plačo, potem pa mi morajo obrazec izpolniti v tej službi, pa nekaj še v prejšnji, za moža pa še ne vem, kako bova uredila, saj ravno menja službo in morda niti ne bo potrebe po 14 dnevnem očetovskem dopustu, ker bo lahko več doma.user posted image
Jaz imam v petek pregled, še vedno upam, da mi reče, da se je posteljica odmaknila od MU. Upam in molim za to.
V nedeljo praznujemo drugo svečko našega korenjaka, tako da bomo imeli kar pester vikend, enih 20 ljudi pedenat, upam, da bom zmogla. Sem si vzela kar dopust za ponedeljek.
V petek smo šli malo v BC v Ljubljani, tako da sem nabavila še eno dekco za našega user posted image , čeprav se sploh nisem spomnila, da mora biti iz bombaža. Sem nabavila tako luštno dekco, pol pa doma gledam, da je iz poliestra. Tako da jo bom najverjetneje dala našemu dvoletniku, user posted image  bo imel pa njegovo, ki je iz bombaža in še čisto lepa.
V H&M sem nabavila še en lep kompletek v nevtralnih barvah za domov iz porodnišnice, čeprav bom verjetno morala nabaviti še nekaj bolj debelega za čez to, ker prvi je avgustovček, oktober pa zna biti že kar fajn hladen.
Tako da malo po malem kar nabavljam, sploh take stvari (plenice, blazinice za dojenje, vložke, vate, dude ipd.), ki stojijo lepo zapakirane. Pranja cunjic se bomo lotili pa septembra, nič prej. 
Hura, pri nas se je ravnokar dež ulil, tako da močno upam, da to pomeni manj vročine oz.sopare.user posted image
Pa pa!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.7.2006 14:05:31   
muki1
Zdravo čvekalke user posted image .

Jaz sem danes po dveh tednih ponovno v službi. Kljub 4 urni bolniški, bom ta teden cel šiht oddelala, ker sta oba sodelavca na morju, sem obljubila, da bom pridna in ne bom rodila v tem času, saj drugače sodelavec ne bi mogel na morje, takšna pa res ne morem biti.
Papirje grem urejat po 18. avgustu, ko dobim še julijsko plačo, potem pa grem na CSD . Moj mož bo imel dopust, ampak se ga kaj preveč ne veselim, saj je prvič tudi imel 15 dni dopusta, od tega je bil doma 3 dni, ostalo pa je letal v službo, so ga nonstop utrujali user posted image .

Maxica, čim manj dela si naprtaj na glavo, da ne bo gora posode ostala, pa lepega  vremena ne pozabite naročiti, da bo mali srček imel pravi žur. To z dopustom je pa pametna ideja. Kaj boš dobrega ponudila gostom ?
Grem še malo odelat, potem pa po malo in možeka, ker imamo možev avto na lišpanju - ga rihtajo, ker ga je toča potolkla user posted image  user posted image .
Ej, kaj pa sploh delate? Edino za Najo vem, da je v zdravstvu,ena je nepremičninarka, pa učiteljic imamo nekaj...... pa računovodkinj tudi, če se ne motim, a ne?
Jaz sem računovodja, tajnica in včasih še snažilka obenem user posted image . Imamo tak malo pisarno, da spljoh nimamo čistilke, pa vsake toliko malo posesam user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 31.7.2006 14:07:21 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.7.2006 14:11:46   
muki1
Sami, glede premikanja trebuha pa se ne sekiraj, raje se navadi, moje detece tudi kozolce obrača, včasih je bula na eni strani, drugič spet na drugi. Če normalno brca, sploh ni panike.

Ej, možeke boste imele zraven pri porodu?
Jaz brez mojega ne grem rodit. Me je pri prvem porodu tak fino masiral, da ga bom tudi v drugo porabila user posted image . Ne, res mi je bil v veliko oporo in mi je nekoliko lajšal bolečino. Sva se že zmenila, da bo tudi tokrat prisostvoval porodu.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.7.2006 14:12:28   
Maxica
Jaz sem v tej službi pa zdravstvena administratorka (prej sem  bila referent na blagajni).
Močno upam, da bo v nedeljo vsaj brez dežja (ne tako kot lani, ko smo se vsi z gosti vred stiskali v našem stanovanjuuser posted image ), da bomo lahko imeli piknik. Se pravi, čevapčiči, ražnjiči ipd., pa malo pečene zelenjavce ipd., pa seveda obvezna torta z narisanim Telebajskom.user posted image  Nas bo pa vsaj enih 20, tako da bo pestro.user posted image  Sicer sem že lani sklenila, da bomo letos tak čas na morju, ker lani sem na koncu jaz imela najmanj od tega, da ima moj sonček rojstni dan (so ga popolnoma okupirale razne babice in tetkeuser posted image ), jaz sem pa stregla, ampak nič, bomo letos ponovili vajo, pa bomo videli, kako bo izpadlo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
31.7.2006 14:43:48   
gaya

oj,

jst sem ravn iz postelje prilezla, je spalnica tko fajn hladna in me je lakota pred hladilnik pognala. user posted image
opažam, da se tudi prni nas trudi padat dižek, ampak pomoje kake hude sile nauuser posted image

Drugače pa je tud moj možek sklenil, da bo zraven, ampak pravi pa da nič ne obljubi, da nau skup paduuser posted image , bodo mel pa mau več dela z njim, važn, da je ob meni, da bom mela kermu roko za zvijatuser posted image ,...

Jst grem prav tako papirje rihtat po 15 avg, da bo še jul plača not, pa itak mam 11 pregled, da mi da še potrdilo o PDP.

Aja, drugače sem pa jst referent v komerciali, pa mal v računovodstvu, pa še kaj bi se najdl user posted image  in ravn tko delam sam po 4 ure, ker mam levo nogo mravljinčasto in težko sedim 8 ur. Baje mam to zato, ker sem mela par let nazaj prometno ibn sem mela premaknjena vretenca, zdaj pa ko se medenične kosti širijo, mi je pa verjetno kak
živc priščipnilo, vsaj tko je meni to G razložil. Jst se tolažim da bom če ne prej 13 okt rešena user posted image ,....

Sem pa kr mal že neučakana, predvsem pa računam, da bo okol 30 sep, ker moj G prav da je dete večje kot po zadnji M,....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
31.7.2006 17:42:12   
vava

ojla punce!
mi smo bili pa ta vikend na morju. Sicer ne čisto ob vodi, ampak pri prijateljih v Hrvatinih, pa imajo na vrtu bazen in sem ravno tako lahko tace namakala in je bilo fino. V soboto popoldan smo šli celo na plažo, ampak sem šla samo čisto na hitro v vodo, ker je bila voda svinjska (pravijo da od petkove nočne nevihte)
Sem bila pa potem v nedeljo zvečer na plaži v Žusterni in tam sta bili še dve nosečki, ki sta plavali v sončnem zahodu - sem se spraševala, če je bila katera od vas?!?
Drugače pa tudi najin user posted image  dela prevale, meni pa otekajo noge. Moj user posted image  bo šel rodit z mano - če bo zdržal bomo pa še videli user posted image . Sem nepremičninarka in zdaj mi moji sodelavci odvzamejo kar nekaj terenskega dela, zato sem pa toliko bolj pridna v pisarni. Na CSD grem čez 14 dni (60 dni pred PDP). Ali mogoče katera ve - ali se za obračun porodniške upošteva tudi regres? in ali upoštevajo 12 plač preden oddaš vlogo ali 12 plač preden greš na porodniško ali kaj tretjega?!? Bom pa šla na CSD (Naja - v Lj. za Bežigrad in nisem poročena) preden imam naslednji pregled pri G. Nimam še nobenih potrdil o PDP (razen če velja materinska knjižica) - ali kaj takega potrebuješ zato, da greš na Center?!?
Tiste, ki greste naslednji pon. v materinsko šolo v Lj. - prvo predavanje je vedno ob 16ih v veliki predavalnici v stari porodnišnici na Šlajmerjevi. Potem pa so predavanja ob 9ih, 16ih ali 18:15 - se sam odločiš kam boš hodil in dobiš urnik.
Nama je uspelo večinoma hoditi ob 9ih zjutraj in je verjetno najboljše, ker je manjša skupina in je potem v manjši predavalnici s klimo. Prosim pa tiste, ki boste hodile, da mi sporočite kdaj bo predavanje na temo dojenje, ker sem ga v svoji skupini spustila pa bi ga rada slišala.
Jutri se bo malce shladilo in v sredo se bo verjetno že laže dihalo ... komaj čakam
lp
v

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.7.2006 18:16:46   
frrrr
ojla!

papirje na CSD bomo urejali, ko bo G dal uradne papirje o nosečnosti... mislim, da bo 8.8., ko imamo tudi zadnji UZ. urejala bom v LJ, poročena.
delo, ki ga opravljam... sem še študentka in delam preko ŠS... sem pa asistentka v oddelku Realizacije projektov... ta teden sama, ker sta mi oba projektanta ušla na dopust... pa še svojo namestnico uvajam... bo kr naporen teden, ampak bomo preživeli.
večje vprašanje je, če bomo preživeli soparo... ponoči se tolk znojim, da se morem kdaj vmes prav odlepit s postelje user posted image
vikend preživeli... mogoče je blo mau prekratko... sicer gre pa čas tolk hitr, da bo kmau spet vikend.

mejte se... grem na pošto po papirje za dohodnino... sem jo dobila, vendar 8 jurjev manj kot sm izračunala... me zanima kje so se izgubili ti dinarčki...

papa

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.8.2006 6:52:49   
Arabela
Hojla souser posted image !

Mi pa smo se včeraj vrnili z morja...bilo je božansko, le prekleto vroče, tako kot pri vas.... ves čas sem bila vvodi, mi je ful pasalo, le po treh dneh so mi ful otekle noge zaradi vročine in nikakor da otekline popustijo... mam noge kot slonček... tudi jaz komaj čakam ohladitve ta teden, ampak upam da ne bo preveč hladno...

Jaz pa grem na CSD kar danes, saj imam PDP 2.oktobra, da mi dajo papirje, pa vse to potrditi v službi... bo verjetno trajalo 2dni....
Jutri pa v shopping v avstrijo po stvari ki jih še potrebujeva... greva v ikeo in toys'r'us... joj, komaj čakam....

zdaj se grem vagat, da vidim če so kaj kg šli gor...
uživajte v senčki....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.8.2006 8:17:28   
tasha23
Jutro souser posted image ,

kako ste kaj? Danes je na obali zelo oblačno in res upam, da bo malo dežja user posted image . Včeraj ste spraševale ali smo poročene, zaposlene in kdaj bomo šle na CSD, torej: nisem poročena (poroka bo sledila kasneje user posted image ), trenutno sem brezposeljna + bolniška. Na CSD pa bom šla po 16, saj imam takrat pregled in dobim vse papirje za porodniško.
Joj punce koliko mi je lažje, ko se lahko tako dopisujem z vami, včasih sem prav potrta in najraje bi samo še user posted image  (kar tako brezveze), ve pa me spravite v dobro voljouser posted image  HVALA.
Želim vam lep dan brez sopare in prevelike vročine :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.8.2006 9:51:03   
@lina
Ojla!

Po nekaj dneh se tudi jaz oglašam. Vam povem, kaj sem ugotovila ta vikend? Da sem totalna odvisnica od interneta. Sploh ne znam več funkcionirat brez njega. V neurju, ki smo ga imeli iz petka na soboto, nam je vrglo ven linijo. Ni delal telefon in seveda tudi ADSL ne. Kljub temu, da sva napako prijavila že v soboto zjutraj, je nama niso uspeli odpraviti in sva bila cel vikend brez. Veste, kakšno abstinenčno krizo sem mela? Roka je z miško kar šla na ikono Internet explorer, se na pol poti ustavila, ko je dojela, da ne bo nič! Kar tresla sem se na momente!user posted image

No, sedaj smo spet priklopljeni, jaz pa doma. Tako nahodna, da ni za povedat. Včeraj sem imela tako zabuhle oči, kot bi cel dan jokala (običajno se mi ob prehladu ful solzijo oči). Danes sem zato kar doma ostala. Sva oba z možem prehlajena, edino sine je zdrav, zaenkrat. Upam, da ne bo še on pokasiral, sva ga v vrtec dala, da ne bo toliko z nama v stiku. In to sredi poletja, lepa reč!!

Muki1, moj je v prvo tudi izkoristil očetovski dopust, samo kolikor ni v službo letal, je pa doma za računalnikom previsel, tako da je tudi bilo to bolj tako-tako. Nisem prepričana, da se mi letos kaj bolje obeta.

Sicer sem pa računovodja. In lahko odgovorim vavi, da se regres ne šteje v osnovo za porodniško, če od njega niso bili plačani prispevki (to pomeni, da je bil izplačan do max višine, po kateri ni dodatno obdavčen, to pa preveriš tako, da pogledaš na plačilko od regresa, in če je gor obračunana samo akontacija dohodnine, brez prispevkov, potem se ti ne bo štel v osnovo). Se ti pa vpiše npr. 13. plača, stimulacije ali bonusi (kar ima naravo plače, torej da so plačani prispevki od tega prejemka).

Jaz bom papirje odnesla na CSD 11. avgusta, ker gremo 12. avgusta na morje za 10 dni, predviden datum, kdaj naj bi papirje dostavila, je pa 17.8.. Glih bom ujela izplačilo julijske plače (10-tega), bom že požokala v službi, da mi podpišejo prave zneske, saj sem pri koritu user posted image  Upam samo, da bom papir od G dobila že ta četrtek, sicer ga bom kar spomnila...

Maxica, želim vam lepo praznovanje, ti pa polagam na srce, da se čuvaj. Jaz sem bila tam nekje v 18. tednu, ko smo praznovali drugo svečko, ampak ti povem da sem bila naslednji dan taka, da sploh vstat nisem mogla - bolečine v križu, utrujena za umret, groza. Pazi nase! Naj ti pomagajo - pa saj so meni tudi prijateljice (gostje), ampak priprave tisti cel dopoldan, pa malo stresa, pa si tam, kjer ni muh!

mis, ali imaš ti tudi pregled ta četrtek? Meni je sestra naročila, naj pridem ob 13h.

Tako! Zdaj grem spet malo počivat, se mi solze nabirajo in vas ne morem več gledat!
(hec, hec, ekrana ne morem več gledat)user posted image  

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

obdarovanje
googica

zanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)

Miklavž (25%)

Božiček (15%)

Dedek Mraz (9%)

M&B&DM (17%)

dva od treh (v komentarjih) (35%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!