Maxica
|
Kukuc, a vas kaj zebe? Jaz sem že lepo v dolgih hlačah in puloverju z dolgimi rokavi, ampak se ne pritožujem. Edino če ne bi ta dež padal, temperature naj bodo pa kar tam okrog 20, pa tja do 25 maksimum. Sem pa lih prej tuhtala, da je poleti res fino, ker samo natakneš sandalčke, pa je. Sedaj bo pa hladno, se bo treba pa sklanjati, pa zavezovati čevlje, če se bomo sploh spravile vanje . Eh, bo že. Jaz sem danes dala vodo in kri v laboratoriju, saj imam jutri namreč spet pregled in komaj čakam, da vidim, koliko je naše detece kaj zraslo. Jaz imam tako fajn ginekologa, da vedno naredi UZ. To je res super, saj so ti tedni med pregledi že tako dolgi, kaj šele, da bi mi naredil le tri UZje. Sicer sem pa danes začela že s 30.tednom, kar pomeni le še 10 (+/- 2, če bo vse po sreči) in to bo tik tak. Jutri gremo popoldne še malo v Ljubljano, da kupim še hlačke za enkratno uporabo, pa še kakšno malenkost za , sicer pa bomo nabavljali darila za našega dvoletnika. Lucika, ne obremenjuj se preveč. Sedaj je pomemben tvoj zaklad, ki ga nosiš pod srcem in vse se bo uredilo. Tako ali drugače, boš videla. Nosečnost v bistvu res traja 9 mesecev, ampak potem vidiš, da je to tako kratko obdobje, da bi morale v tem samo in zgolj uživati, ne pa se ukvarjati še z vso kruto realnostjo. Tako da, daj malo nastran vse skupaj, misli na , pa bo. Boš videla. Hehe, naš je prav precej gibčen, se ne spomnim, da bi bil prvi toliko. Skoz se premika, po trebuhu se mi delajo pravi valovi, pa kolca se mu stalno. Tako da ga kr fino čutim, čez cel dan. Saj počasi bo pa že treba začeti šteti 12 gibov na dan. Me pa še zmeraj daje ta izcedek, čeprav uporabljam vaginalete. Moram jutri prepričati ginekologa, da mi da nekaj, kar bo pozdravilo za skoz, ne pa takole. Muki, jaz si prvič nisem nič mazala presredka. Sicer sem bila malo rezana, ampak me sploh ni bolelo. Itak sem imela EA, potem pa, ko je popustila, sem pa malo čutila, ampak nisem niti nobene tablete proti bolečinam potrebovala. Tako da nekako kr upam, da bo v drugo šlo celo brez rezanja. Ker Max je bil res kar velik fant (3780 g in 53 cm), tako da možno, da bo drugi manjši. Vsaj kakor mi je napovedoval G. Bomo videli. En lep deževen pozdravček , pa spomnite se kaj name jutri ob 9h, ko imam pregled, da mi pove lepo novico, da se mi je posteljica odmaknila in ni več nizko.