muki1
|
Zdravo, moje drage. Tasha 23, vse naj naj, predvsem pa zdravega otočička ti želim. Vsem ostalim pa lepa hvala za čestitke. Midva z možem sva še oba na dopustu, pa sva danes letela v Grac. Možek mi je rekel, da mi bo kaj lepega kupil za rojstni dan, jaz pa sem itak imela svoje načrte . Kaj si bom zdaj kupovala, bom raje po porodu za garderobo poskrbela, za parfume mi ni, CD je pečem....jaz sem imela v planu bolj in . Sva v Ikei nabavila nekaj stvari za Nežino otroško sobico. Mizico in dva stolčka, komodo in predalnik. Naslednjič še omaro in posteljco, pa je sobica rešena . Pa končno sem za nabavila prve stvari. Sva šla v Toys r us, ali kak se že napiše , pa sem dobila čudovite stvari po smešnih cenah. Majčka z dolgimi rokavi 3 EUR 2 x body z dolgimi rokavi po 3,49 EUR za en kos 2 x hlačke in majčka po 7,99 EUR za kompletek majčka in pajacek po 9,99 EUR Pa še dvoje hlačne nogavičke in tri pare majhnih nogavičk, takih toplih, da je ne bo zeblo v nogice . Številke pa sem vzela 50-56 in 62. Tetra majčke imam od Neže, pižamice tudi, pa bombažne plenice in paske za široko povijanje, pamperske sem včeraj dobila dva paketa od prijateljice, ker je njen malček prerasel, tak da za silo imamo. Kupila sva še pojštrček in deko, pa posteljnino. Zdaj moram pogledati v kakšnem stanju je zibka. Sva razmišljala, da bi za začetek uporabila zibko - še mojo. Za prvo silo smo opremljeni. Malo sem se pasla po vozičkih in taaaaaaak so se mi cedile sline......jao meni, ampak cene pa so res krute. Če nimaš nič, pa si moraš nabavit voziček, pa lupinico in še košarico...pravo malo premoženje odšteješ, res..... Ampak ima to svoj čar, a ne da? Jaz sem totalka nora na Quinnye, če bom imela tretjega otroka, bom ziher kupila nov voziček . Tako, punce, zdaj pa se ga grem napit .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 25.7.2006 19:12:27 >