Pikabu
|
Ojla . Evo končno nas nazaj doma. Včeraj ponoči smo se vrnili z morja. Naj bi prišli šele danes, pa je bilo tako vreme, da je bilo vseeno, če smo šli že včeraj. bilo krasno, prekrasno, sem bila pa vseeno vesela, da sem danes lahko že spala v svoji postelji. Bilo je res super. Jaz sem se počutila krasno, na vsake toliko časa me je sicer kaj špiknilo, en dan sem bila bolj utrujena, nerazpoložena, pa vse me je bolelo, verjetno sem čutila spremembo vremena, ker se je naslednji dan poslabšalo. Zelo veliko sem plavala, to mi je res pasalo. Pri Emi se spomnim, da me je tudi v vodi vse nekaj bolelo in zategovalo, zdaj mi je bilo pa super. Ema in ati sta uživala sto na uro, naspali smo se tudi zelo, skratka, doma smo čisto prerojeni. Sem brala, kako vam je bilo vroče, pri nas je bilo pa super. V hotelu smo imeli klimo, na plaži smo našli senčko, čeprav smo večino časa preživeli ob vodi, ker je naša mala neznasko uživala v igranju s peskom in vodo. Parkrat smo se šli drugam kopat in tudi zelo uživali, skratka, res je bilo lepo. Naše dete je pridno brcalo in tudi uživalo. Moj sladkor je bil super, upam, da ni kaj z aparatkom narobe in da je res vse tako lepo super. Malo večkrat sem se celo pregrešila in pojedla nekaj sladoleda. Drugače smo pa našo Emo delno odvadili plenic. Čez dan je čisto brez, samo za spanje jih še ima, pa za daljšo vožnjo z avtom, če predvidevava, da se ne bomo mogli takoj ustaviti. Malo smo pobavali že pred morjem, zdaj pa čisto lepo pove, tudi, če ima plenico gor, pove, da jo lulat in jo damo. Zdaj moram najprej v nabavo spodnjega perila za njo, pa nastavka za stranišče, ker ji je bolj zabavno hoditi na stranišče kot na kahlico, potem pa pridejo na vrsto druge stvari. Tja do oktobra pa upam, da nam uspe še čez noč ostati brez plenice, da bomo potem imeli samo enega pleničkarja. Kar ne morem verjeti, da je tako hitro uspelo, ker me je bilo tega zelo strah in se sprva sploh nisem imela namena lotiti odvajanja, pa so me drugi potem prepričali, naj poskusim in je šlo. Čeprav je bilo zelo lepo na morju, je še en razlog, da sem vesela, da smo doma. Zdaj bomo končno začeli urejati novo sobico in komaj čakam, da bo tkmalu oliko urejeno, da privlečem na dan Emine cunjice, da začnem prati, likati, dokupovati. V ponedeljek greva z Emo na ogled sobic, no, v bistvu imamo že izbrano, pozanimat se greva, koliko časa je rok dobave, potem mora pa ati zrisati, katere elemente kupiti in to bo to. Komaj že čakam. v poendeljek grem tudi v službo papirje urejat, verjetno si bom uredila še glede napredovanja, potem v sredo grem pa še na CSD. Upam, da moje počutje ostane tako kot je. Trenutno se res precej dobro počutim. Edino tole vreme. Tudi meni ustreza malo ohladitve, ampak tole je pa preveč. Nas danes prav zebe, se mož že heca, da bo krušno peč zakuril. Upam, da se vseeno malo otopli nazaj, ker tole je pa vseeno prehud šok od tiste toplote in vročine z morja zdaj na ta mraz. Uf, sem se razpisala. Še eno vprašanje za Muki in Maxico, pa vse tiste, ki že imate po enega otročka. Kakšna darila ste potem kaj kupile svojim otročkom za 2. roj. dan? Nas čaka to v septembru, pa že zdaj malo gledam, kaj bi bilo primerno. Trenutno se najbolj nadvušujem nad likalno desko in likalnikom, ker mi vedno tako rada pomaga. So pa tudi vse druge ideje dobrodošle. Zdaj pa res grem. Uživajte, pa se spet kaj slišimo.
|