|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
3.8.2006 14:54:20   
lucika
sem se malo potolazla, hvala ker ste me poslusale:)
zovozdravnika sem prezivela. sem si med vrtanjem mislila, ja, no, tole res ne more bolet, kaj bo sele na porodu. enkrat me je nekaj zabolelo mal bolj, pa je biba tak pehnala. hehehe, je po moje hotla zobozdravnico na gob**

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
3.8.2006 16:46:15   
mtina
Hej! user posted image

Že po mailu sodeč si boljše volje. Tako kot so napisale - ti sedaj uživaj še te mesece - se bo uredilo. Še vedno se je.  user posted image

Tudi jaz včasih čutim manj gibov, vendar ni s tem nič narobe.  user posted image user posted image

Me pa nekaj zanima. 12 gibov - kako je s tem. Ali mora beba 12X brcnit v enem obdobju (npr. ob 7h zjutraj), ali 12X v različnih delih dneva (npr. ob 7h, 10h, 12h ...), kar pomeni ful več gibov na dan?

LP, Tina

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.8.2006 18:59:27   
lucika
no, ja, je kazalo na bolje. pa sem spet kak deci al pa dva solz spustla:) dans me pa mate ze poln kufer, ne?
no, po mojih izracunih za dohodnino bi morala jaz placat toliko, kot bi moj dobil nazaj. in, taraaaam, dobim jaz za placat; rok za pritozbo je potekel, in taraaaam, danes dobi se moj; čes da mu niso mene kot olajsavo priznali. jeeee, in zdaj lahk placama 150 jurjev. tale teden mi pa gre res fino. obljubljam, da bom jutri boljsa:)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.8.2006 19:39:31   
beki24
ojlauser posted image !

Vidim da je razpoloženje čisto primerno vremenuuser posted image !

Lucika zato pa smo tukaj- da se poslušamo in si pomagamo če se le da. Preden sem vas jaz našla- ta forum, sem imela en kup skrbi, vsaka stvar me je skrbela, kaj me boli, špika, zakaj to in ono, potem pa vidiš da se take stvari ne dogajajo samo tebi...in takoj se boljše počutiš. Vem da se to sliši malo sebično- no pa ni mišljeno takouser posted image !

Midva zuser posted image  živiva v stanovanju skupaj z mojo babico ( stanovanje je od mojega očeta), ni nam vedno lahko, ni idealno, ampak sva pa skupaj! Vse se potrpi, huje je ko pomislim, da bova enkrat morala na svoje, želje so velike, denarja ni, cene danes pa so odirajoče.... pa se še pritožujejo naši vrli politiki zakaj ni več otrok! Ja, naj pomislimuser posted image

Žal mi je za tvojo babico,verjamem, da ti je zdaj še huje, ko tudi hormoni dodajo svoje! Misli na svojega otročička, ki raste v tebi, objemiuser posted image  in vsaj za trenutek bo bolje!

Kar se pa dohodnine tiče pa nimam besed. Sicer je sama še nisem pisala, sem še študentka, ampak to zmeri tolk zakomplicirajo, da ni res! Pri nas mami naredi tako da oči plača, ona pa nazaj dobi in sta potem minimalno v plusu. Ampak kaj ko oči zmeri junija dobi za plačat, mami pa tm okrog božiča denar dobiuser posted image  nazaj!

Jst mam tud zobarja in močno upam da mi ne bo nč delu!!!!!! Zdej je blo tko fino k mi je dal injekcijo, da sploh nočem pomisliti več kako je brez nje - AVuser posted image !

Mislim, da moraš čez cel dan našteti 10 brcik, s tem da če te 10 min skupaj brca je to kot ena pa tudi če te je 50x brcnil. Men se zdi da nas skoz neki obremenjujejo, da se potem samo sekiramo, če je z našimiuser posted image  vse OK, pa pravijo da moraš uživati! Zadnjič sem brala, da je en G eno poslal v bolnico, keruser posted image  na CTGju v 20 min ni 3x brcnil- pol je blo vse ok ampak a so normalni? Moj user posted image  včasih tko trdno spi, da bi loh atomska bomba padla, pa se ne bi zbudu- pol čez 1 uro je pa aktiven kot bi bili trije notri in ne edenuser posted image !

No zdej sm se še jst razpisala, upam da vas nisem preveč zamorila... cauci

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.8.2006 21:41:28   
frrrr
bejbike, ne smemo se sekirat... js sm čist flegmah postala, odkar sm noseča... user posted image je postalo središče vesolja, pa se še rodilo ni user posted image kaj bo šele, ko bo tale biba na svet prilezla... no, potem se bomo pa mogoče kaj sekirali user posted image zdej moremo bit pomirjeni, da se prav razvija... lahk se redimo, lahk jokamo (amapak od veselja, ne od žalosti), lahk lenarimo...
js komi čakam torek, ko je UZ... tolk si že želim videt kolk je zrastlo dete... nabija 100 na uro in me prav prestraši, ko brce z vso silo ravno, ko malce zadremam user posted image

torej, punce... bodite vesele, da je ljubezen okol vas... ljudje živijo v velik slabših okoliščinah kot mi, pa se imajo radi.... imejmo se še mi user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.8.2006 7:35:40   
lucika
helou oktoberke!
vidim, da vas je kar nekaj prijavljenih...same pridne v sluzbi?
danes sem borbeno razpolozena. grem na en masaker na davcno. upam, da bom dovolj trdna, da se ne bom ze tam razjokala:) sem ze pred nosecnostjo bila mal bolj na solze, zdaj zadnje dni sploh, je pa tole kriminalka. ce se nisem v teh dveh dneh jokala cele dneve tud ni nic. in to recimo sred ceste, ker mi na posti niso dali poste za moza. mislim, hahaha. ampak v tistem trenutku mi je blo tak ful hudo da ni slo drugace. ej, to pa so res hormoni, ne. no, zarad teh 150 jurjov zarad napake na davcni, se lahk upraviceno jocem. halo, tak sem se veseleila in zanalasc odlasala z nakupi za bibiko, kaj pa zaj? a zdaj pa naj dnar na davcno nesem? nenenenene, take jim bom povedla,da se bo bliskalo.

kak kaj kipnjujete te zadnje tedne? vceraj sem mela 1 kg vec kot pred tednomuser posted image ; pa mis je menda pisala da je sla v enem tednu 10 cm narazen...uf, da bo slo se meni tak, bom mela itak 2 metra obsega. ce mam ze zdaj 118:)me malce skrbi, nooo. me je glih tasca vceraj solala, kak bom na koncu sedela, pa kak se bom mogla z lufta na stol poknet, ker drugac ne bo slo. pa same take fine stvari. no, in pol lepo vsi vtihnejo, in jooooj, tebi pa mleko tece. sem mela tak fini flekec na joski. uf, sem se fino pocutla, tam na obisku:)

da ne bom samo jamrala...a ni fino, ko ni vec vroce??? a ni fino, ko se da dihat, pa ko se ne rabim po 5x tusirat??? meni jeeee

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.8.2006 8:01:39   
tasha23
Jutro souser posted image ,
danes sem spet imela nočne more... jojuser posted image , še dobro, da ko sem se zbudila je bil user posted image  ob meni in user posted image  je pridno brcal, da sem se le pomirila. So pa za to moji domači bolj težki - nekateri se res ne znajdejo in samo drugim grenijo life user posted image , tako me jezi.... (to mislim na moje domače!!!!)

Nam pa je včeraj tašča pripeljala jogi za user posted image , res dober iz lateksa, pralni, proti pršicam, alergijam, piše celo, da je vodoodporenuser posted image , no res je super!!! Danes popoldne pa skočimo še po posteljico k prijateljem, da vidimo če je potrebno kaj popravit ali...

Uh punce, boste rekle, da nam nikoli nič ni prav, želele smo si malo dežja,zdaj pa imamo skoraj preveč, saj imamo na obali dnevno od 2-3 nevihte in ceste so kot rekice - sama poplavauser posted image . Jaz sicer sem doma, ker so noge tako otečene, da kar luknjica ostaja, tako, da počivam in šivam križce na dekici za user posted image . Motivček pa je enak motivu na platnu za košaro:

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.8.2006 8:31:47   
gaya
elowww user posted image

da se še jst mal javim, ker mi je ob petkih blazno dolgčas v službi. Hvala bogu da sem samo še po 4 ure.

Lucika da te še jst malo potolažim, tako obdobje jokanja sem mela jst prejšnji teden, ampak je kar čudežno minilo. Sam jst sem bla najprej zoprna in sem vsakega napizdila, pol je pa lubiju itak film poču, sem pa jokcala in me je revež sam user posted image  opazoval..... user posted image  Tamalidve sta pa preventivno k sta me vidle zmaglile v svojo sobo user posted image ....

Jst sem vsa presrečna, k je takle krasen vreme, pa čeprav je vsake tolk časa tak naliv, da je noro, ampak jst lažje diham in se veliko bolje počutim,...

Pa veselo križčkam dneve do zadnjega dne k moram bit še v službi,... 29.08.2006, pol pa dopust, pa porodniška, pa pol taraaaa user posted image ,....

Da še jst pokomentiram najino dohodnino. Jst sem klicala na davčno zakaj je še nimava. In mi je prijazno povedala, da sva oba z možem blokirana user posted image  in mi je povedala da kao nisva vpisala enih daril k sva jih porejela. In sva preverjale in je ugotovila da je svea kiksnila. Midva sva lansko leto kupila novo kuhinjo in ker sva bila mladoporočenca sva zraven za darilo dobila mikrovalovko. In so nama iz svee poslali obvestilo za odmero dohodnine, da je vrednost darila 4.166 - meni in možu 4.700. In ker ni bilo več kot 5.000 nobeden od naju ni vpisal v dohodnino. Svea pa je na davčno poslala da je kao vrednost več kot 10.000 na vsakega user posted image  in zdaj čakava,......
Verjetno pa bova šele konec septembra klicana na zagovor, da bova pokazala kaj nama je svea poslalauser posted image , jst bi pa dinarčke že sedaj,....
Huh sem huda,....

No zdaj sem se pa čist razpisala, grem še mal delat user posted image ,....

Aja kar avgustovke že rojevajo, a se zavedae da bomo kmal na vrsti user posted image ,..

Aja pa še to, a se bo kera lotila masaže presredka??? Jst kr ne vem kako bi to izvajala user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.8.2006 10:30:22   
Maxica
Ojla, bejbe, jaz sem pa tolk dobre volje, ker sem lih od ginekologa. Zredila sem se normalno, 0'5kg na teden, tako da sem prav zadovoljna glede tega. Čeprav sem tisti čas, ko sem čakala na ginekologa, pa me je sestra že stehtala, šla še orng na WC, tako da sem po moje izgubila še ene pol kileuser posted image . Kri imam super, vodo pa ne, tako da mi je sedaj predpisal Canesten, pa upam, da mi bo pomagal, sicer je rekel, da bo treba pa antibiotik. Potem mi je naredil še UZ, tako da sva videla, da je user posted image  velik čisto po PDPju, za trebuh me je pa vprašal, če sem imela že v prvi nosečnosti bolj majhnega, saj tudi zdaj ni prevelik. user posted image  je obrnjen na glavo, tako da je rekel, da bi moralo biti že res kaj hudega, da bi se še obrnil nazaj, tako da upajmo, da res ostane v tej poziciji do konca. No, in potem je pogledal še posteljico in je rekel, da je sicer še nizko, vendar jo bo user posted image  z glavo odmaknil stran, ko se bo spustil nižje, tako da sploh ne bo panike, ne za kakšno krvavitev, ne za CR, ampak komot rodim z EA, kot prvič.user posted image  Joj, ko bi ve vedele, kako se mi je oddahnilo?!
Zdaj imam pregled spet čez 3 tedne, glede gibov pa ni še nič rekel, verjetno bo naslednjič. Jih je pa treba tako šteti, da se za en gib šteje en štart - tako kot pravi Beki24 - četudi te v enem določenem obdobju 20x butne, se to šteje kot 1x. Saj v 12 urah komot našteješ polno gibov, boste videle. Samo pozorne boste morale biti.
Želim vam lep in sončen vikend. Jaz imam v ponedeljek dopust, saj v nedeljo praznujemo drugi rojstni dan mojega največjega sončka. Dobite košček tortice tudi ve.user posted image
Pa-pa!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.8.2006 10:35:34   
mis
No, koncno sem nasla cas. Noro, en dan ne berem pa mam dela za pol ure.user posted image  Pridne ste.

Nisem jaz tista, ki se ji je trebuh povecal za 10 cm. Se mi je pa za 2 v nekaj dneh.user posted image

Vceraj sem bila na pregledu. Sprasevala sem glede mojega kasljanja in prehlada in G pravi, da ni nic nevarno. In da tiste pekoce bolecine pomenijo, da se tako zelo razrtezajo maternicne vezi, ki so tam spodaj.

G mi je na hitro naredil UZ, da vidi srcek in ne boste verjele, nas mali je obrnjen na glavicouser posted image user posted image user posted image . Jupi. Naj tako ostaneuser posted image . Jaz ze kaksna dva tedna cutim brcike cisto zgoraj pod prsmi, pa mi je blo cudno, ko ste rekle, da jih ne cutite nad popkom. Jaz ga cutim ornk nad popkom. Glavno je seveda pod popkom, ampak tudi nad.
Naslednji pregled imam 28.8., takrat pa je rekel bo opravil podroben UZ, da preveri rast. Pa dobila sem vse papirje za na CSD, pa grem pol se po druge obrazce.

Lucika, vem da se slisi kot nekaj obicajnega, ampak vse se zrihta takrat, ko najmanj pricakujes. Bos videla.

Zakaj pa se jaz nisem dobila dohodnine?????

Uzivajte, se beremo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.8.2006 10:36:10   
muki1
Pozdravljene na ta petkov deževni dan.

Gaya, jaz bom masirala presredek in priporočam tudi ostalim, ker imam zelo neprijetne izkušnje z šivi v prvo. Bljak, kakšen masaker so mi naredili user posted image .
Mislim, da bom imela olje kar doma na WC -ju, pa zmeraj, ko bom šla na wc, še to porihtam, malo bom pač nategovala in raztezala presredek user posted image , ne vem, kak naj drugače to delam, ampak vse, da preprečim šivanje.

Lucika, upam, da si danes boljše volje, kar se jokavosti tiče, jaz sem že tu na forumu opisovala, kak sem cmerava, se tudi za vsak drek pošteno zjokam.

Maxica: Lepo se imejte v nedeljo, pa čuvaj se, da se preveč ne utrudiš. Kaj je zdaj s tvojo posteljico ? Javi nam, držim pesti.

Fajn se imejte, lep vikend vsem  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.8.2006 10:37:05   
muki1
Vidim, da smo tri naenkrat pisale sporočilo, pa da je z Maxico vse okej user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.8.2006 11:37:24   
@lina
Ojla punce, dejte mi pomagat preden odmaglite za vikend. Ljubljančanke, povejte mi prosim, kje je sprejemna pisarna v Leonišču? V ponedeljek se moram oglasit tam na en preventivni pregled, pa nimam pojma kje je to - Leonišče? Sicer sem prvič rodila v LJ porodnišnici, ampak tam je vse tako zakomplicirano...

Včeraj imela pregled, user posted image  je tudi že obrnjen na glavo, kar me zelo čudi, saj ne čutim nobenih brcik v rebra user posted image
Kaj več bom poročala čez vikend, zdaj v službi nimam časa, ker me v ponedeljek ne bo, moram ful delat danes...

Lepo prosim, nujno, za informacijo o tem Leonišču!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.8.2006 12:16:23   
muki1
@lina, najboljše, da odpreš debato, pa te bo sigurno katera pravilno napotila. Pojdi raje na kak drug forum, mogoče oktoberke ne bodo vedele, jaz sem dala v iskalnik LEONIŠČE, pa mi ni  kaj prida ven vrglo, razen to sem ugotovila, da je v sklopu KLINIČNEGA CENTRA user posted image , ali pa se motim?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.8.2006 12:31:25   
beki24
@lina- moja babi pravi da je leonišče zraven nive porodnišnice- tista roza stavba ob Zaloški cesti- ampak vhod je pa iz Šlajmarjeve ul., to je od zadaj. Upam, da ti bo kaj koristilo!

Meni pa povejte kam v porodnišnico moram po kupončke za materinsko šolo v Ljubljani?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.8.2006 12:47:20   
natja_
user posted image    user posted image    user posted image

Hoj, Leonišče imaš eno stavbo naprej od nove porodnišnice - (vhod ni s ceste) - sprejemna pa je v prvem nadstropju - ne moreš falit - po stopnicah prideš v I. nadstropje, naravnost - piše na vratih.

natja  user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.8.2006 16:28:55   
moci
čau mačkice, jaz sem s kratkega dopusta na morju in ful uživam v vročiniuser posted image
drugače se tud ne morem pritoževat, sem kar ok, kapilare so mi popokale od vročine pa mal se mi vrti drgač sem pa čist fino.
beki24, nalepke dobiš v porodnišnici. jaz sem šla kar k vratarki pa te ona pošlje naprej. je treba v eno pisarno v pritličju (al je to klet??). v glavnem isto nadstropje kot vhod.
jaz čakam vozičkek, kikiweltovčki so ga danes odposlali. komi čakam

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.8.2006 9:43:43   
naja78
živ.
ko tkole berem sem kr mirna.
Maxica:zate pa eno vprašanje!!!

daj malo bolj razloži tole tvojo EA.ker se zelo zanimam zanjo,sicer vprašanje kako bo glih takrat v Lj ko bo moj cajt,ampak zanimajo me vse tvoje izkušnje z njo.vem kako to zgleda,ampak vseeno...piši.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.8.2006 11:50:48   
Pikabu
Ojla user posted image .

Evo končno nas nazaj doma. Včeraj ponoči smo se vrnili z morja. Naj bi prišli šele danes, pa je bilo tako vreme, da je bilo vseeno, če smo šli že včeraj. bilo krasno, prekrasno, sem bila pa vseeno vesela, da sem danes lahko že spala v svoji postelji.

Bilo je res super. Jaz sem se počutila krasno, na vsake toliko časa me je sicer kaj špiknilo, en dan sem bila bolj utrujena, nerazpoložena, pa vse me je bolelo, verjetno sem čutila spremembo vremena, ker se je naslednji dan poslabšalo. Zelo veliko sem plavala, to mi je res pasalo. Pri Emi se spomnim, da me je tudi v vodi vse nekaj bolelo in zategovalo, zdaj mi je bilo pa super. Ema in ati sta uživala sto na uro, naspali smo se tudi zelo, skratka, doma smo čisto prerojeni. Sem brala, kako vam je bilo vroče, pri nas je bilo pa super. V hotelu smo imeli klimo, na plaži smo našli senčko, čeprav smo večino časa preživeli ob vodi, ker je naša mala neznasko uživala v igranju s peskom in vodo. Parkrat smo se šli drugam kopat in tudi zelo uživali, skratka, res je bilo lepo. Naše dete je pridno brcalo in tudi uživalo. Moj sladkor je bil super, upam, da ni kaj z aparatkom narobe in da je res vse tako lepo super. Malo večkrat sem se celo pregrešila in pojedla nekaj sladoleda.

Drugače smo pa našo Emo delno odvadili plenic. Čez dan je čisto brez, samo za spanje jih še ima, pa za daljšo vožnjo z avtom, če predvidevava, da se ne bomo mogli takoj ustaviti. Malo smo pobavali že pred morjem, zdaj pa čisto lepo pove, tudi, če ima plenico gor, pove, da jo lulat in jo damo. Zdaj moram najprej v nabavo spodnjega perila za njo, pa nastavka za stranišče, ker ji je bolj zabavno hoditi na stranišče kot na kahlico, potem pa pridejo na vrsto druge stvari. Tja do oktobra pa upam, da nam uspe še čez noč ostati brez plenice, da bomo potem imeli samo enega pleničkarja. Kar ne morem verjeti, da je tako hitro uspelo, ker me je bilo tega zelo strah in se sprva sploh nisem imela namena lotiti odvajanja, pa so me drugi potem prepričali, naj poskusim in je šlo.

Čeprav je bilo zelo lepo na morju, je še en razlog, da sem vesela, da smo doma. Zdaj bomo končno začeli urejati novo sobico in komaj čakam, da bo tkmalu oliko urejeno, da privlečem na dan Emine cunjice, da začnem prati, likati, dokupovati. V ponedeljek greva z Emo na ogled sobic, no, v bistvu imamo že izbrano, pozanimat se greva, koliko časa je rok dobave, potem mora pa ati zrisati, katere elemente kupiti in to bo to. Komaj že čakam. v poendeljek grem tudi v službo papirje urejat, verjetno si bom uredila še glede napredovanja, potem v sredo grem pa še na CSD. Upam, da moje počutje ostane tako kot je. Trenutno se res precej dobro počutim. Edino tole vreme. user posted image Tudi meni ustreza malo ohladitve, ampak tole je pa preveč. Nas danes prav zebe, se mož že heca, da bo krušno peč zakuril. Upam, da se vseeno malo otopli nazaj, ker tole je pa vseeno prehud šok od tiste toplote in vročine z morja zdaj na ta mraz.

Uf, sem se razpisala. Še eno vprašanje za Muki in Maxico, pa vse tiste, ki že imate po enega otročka. Kakšna darila ste potem kaj kupile svojim otročkom za 2. roj. dan? Nas čaka to v septembru, pa že zdaj malo gledam, kaj bi bilo primerno. Trenutno se najbolj nadvušujem nad likalno desko in likalnikom, ker mi vedno tako rada pomaga. So pa tudi vse druge ideje dobrodošle.

Zdaj pa res grem. Uživajte, pa se spet kaj slišimo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.8.2006 16:25:15   
mtina
Hej?

Kaj naj zdaj počnem?  user posted image  user posted image  user posted image
Ok, prebrala sem glede masiranja presredka; kaj pa Keglove vaje? Kdaj to? 

Muki - prosim napiši, zakaj čaj iz malinovih listov? A ni to za pospešitev poroda? user posted image  Kdaj ga začneš pit?

LP, Tina

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.8.2006 21:17:35   
frrrr
ojla,

keglove vaje je dobr skoz izvajat... tut če nisi noseč, priporočajo izvajanje teh vaj za boljšo spolnost... sam men se jih niti zdej ne da delat user posted image lena sm, pa sm bla tolk prepričana kk bom v nosečnosti pridno izvajala te nosečnostne vaje.
danes spet posijalo sonce... sicer je mau več volje za življenje, sam se je pa začelo spet segrevat user posted image na soncu ni bilo glih za zdržat... poletje se vrača... user posted image
bejbike, imate kaj problemov s strijami? men so se prejšnji teden naredile na zadnjici... sm bla full šokirana, ker se pridno mažem... sedaj sem ritual malce spremenila in se namažem preden grem spat ali vem, da se potem vsaj pol urce ne bom kam usedla in popivnala vso kremico, ki je nisem dobro utrla.
kaj še novega? nič udarnega... sva imela v planu Ikeo za ta vikend, pa se nama ni dalo... pa drugič.

lep vikend vsem!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.8.2006 12:03:22   
gaya
Dan user posted image

evo tud jst sem včeraj skor okol padla k sem najdla majčkene strije user posted image  in to ne boste verjele kje, med nogami, skoraj pri riti. user posted image  Priznam, tam se pa res nisem mazala,.... in zdaj se packam ko zmešana, čeprav sem se že prej fulll, in če že morjo bit strije, naj bodo kar tam k se nič ne vidijouser posted image ,....

Počutje je v redu. Ohladitev mi paše, prav lažje živim, edino zaspanost me zdeluje ful in pa bruham spet zjutraj, ampak bom že še tale 2 meseca user posted image ,...

Pikabu  ali boš šla na materinsko šolo v septembru??? Jst planiram it, začne se pa prvi pon v mesecu, ane? Upam, da s ene motim.

Zdaj grem pa mal zadremat, pol pa na en rojstno dnevni žuruser posted image

Se tipkamo

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.8.2006 12:10:53   
muki1
Evo mene, babnice user posted image .
Sem mislila, da bom čez vikend brez računalnika, pa se je zasuknilo meni v prid.

Danes praznujejo pri Maxici. Kljub slabemu vremenu danes,veliko sončka malemu Maxu in njegovi naraščajoči družinici.    

Pikabu- mi smo nabavili tobogan, je bilo na začetku pomladi, pa je vedno bila vsa nora na tobogane. Pa smo dobili enega v akciji . Je bil zelo aktualen kakšna dva tedna, potem pa tako tako, ampak ko kam gremo in naletimo na tobogan, je še vedno vsa presunjena user posted image

Mtina, pitje čaja iz malinovih listov svetujejo proti koncu nosečnosti, baje da je tkivo bolj prekrvavljeno in se hitreje odpiraš. Jaz ga bom začela piti nekje v 34 tednu.
Kar se tiče keglovih vaj, je res dobro, da jih delamo. Jaz sem sicer zelo malomarna, kar se tega tiče user posted image . Pri prvi nosečnosti nisem imela težav z uhajanjem vode, zdaj v drugo, ko me kakšen hud kašelj popade, pa se moram kar trudit, da mi par kapljic vode ne uide user posted image .

Frrrrr, ti obisk Ikeje v soboto toplo odsvetujem, ker je nora gužva, vsaj v Gracu je tako. Sva zdaj nazadnje šla med tednom in je bilo super. Ob sobotah pa norišnica, vedno.

Jaz sem včeraj zvečer šla malo počestitat, ker je rodila moževa sodelavka in smo šli. Je bilo res lepo. Njen fant je muzikant, pa so prišli njegovi prijatelji in so ga zažigali s harmonikami, trobentami, kitaro... res je bilo lepo. Jaz pa spet cela...saj zdaj že veste, solzna.....
Pa še eno punčko imata, staro 5 let, ki je nekaj časa veselo tekala sem ter tja, potem pa je kar naenkrat postala žalostna in je samo strmela v prazno s tako žalostnim pogledom, da se ti para srce. Je rekla, da pogreša svojo mamico..... jaz pa sem samo mislila kak bo Neža, ko bom jaz v porodnišnici..... sem vso pot domov težila možu in mu dajala nasvete, kako se ji mora posvečati user posted image . Vem, da sem tečna, saj ji tiste tri dni, če bi vse po sreči, ne bo nič hudega, ampak....saj razumete, a ne?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.8.2006 13:57:01   
_andreja_
a je katera ki bo šla v materinsko šolo v trbovlje v septembru pa me zanima če se je že kaj pozanimala?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
7.8.2006 7:43:20   
psaša
Dobro jutro user posted image .
Evo mene iz dopusta, je prav pasalo, čeprav sem bila doma. Ohladitev je bila zelo zelo dobrodošla. Sem vas malo brala, ste kar dosti napisale.
Jokavost je pri meni tudi včasih prisotna , tako da to vse spada v paket nosečnosti. Mali tudi brca ko nor. Danes zjutraj še preden sem se dobro zbudila me je nabrcal v vse strani.

user posted image user posted image  za vse uspešno opravljene preglede. Mene to čaka v četrtek.

Naja78: a si sigurna, da ob 16h? Jaz sem na prospektu vidla tudi ob 18h.

Sedaj pa moram iti kaj narediti, me čakajo kupi papirjev. Se še beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Spanje alergikov
Paštetka

Zanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano. Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo.

Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (33%)

Večinoma spi celo noč (40%)

Zbuja se 2-3x/noč (28%)

Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!