muki1
|
Dobro jutro. Smo doma z morja . Bilo je fantastično. Super vreme, voda, bili smo zelo blizu morja, vsako jutro smo zajtrkovali na terasi s pogledom na morje, potem smo se šli kopat...Neža je bla pridna kot rajski ptiček, res...kar verjeti ne morem, zdaj samo čakam, kdaj ji bodo spet rožički prikukali ven, ker jih je pridno skrivala. Sem se fajn spočila, ogromno smo spali, bebica je brcala in se kotalila kot zmešana. Smešno, da sploh nisem čutila, da se toliko premika in kar na lepem opazim, ko sem ležala na hrbtu, da moj trebuh nori . So se delale bule in izbokline, zdaj prav lahko čutim, ko se naprimer pretegne, kot da bi me s petkami podregala po desni strani trebuha...bajni občutki, je sploh lahko kaj lepšega....? Počutje je bilo okej, sem si za morje kupila magnezij, butla ena, bi ga lahko že prej začela piti, NITI ENKRAT SAMKRAT mi ni otrdel trebuh odkar ga pijem...pa to skoraj ne morem verjeti. Križ me je bolel kar konstantno, pa sramne kosti tudi, prav nekako pekle so me, taka pekoča bolečina, ali kako naj to opišem.... ALTATI, prosim ne skrbi, kot so že ostale punce rekle, če so ti delali obširne uz preiskave, pa na NS je bilo tudi vse okej, verjetno tvoj g. malo afne gunca. Boš vidla, da bo vse v najlepšem redu, samo pomiri se. NAJA 78 ti pa kar na epiduralno, če ti tako ustreza. Zakaj bi te ****ale? Vsaka se ima pravico odločit po svoji volji. Če bi epiduralno pomenilo, da poješ tabletko, bi se jaz tudi za odločila, ampak kateterr...brrrrrr, pa še pri nas ko smo 100 let za opicami, je porod z epiduralno skoraj isto kot presaditev srca . Midva sva po enem tednu pobrisala domov, čeprav bi z veseljem še ostala kakšne 4 dni, ampak je dovolj morja za letos. Moramo finance prerazporediti, saj nas zdaj čakajo veliki podvigi. Ureditev Nežine sobice, menjava vrat, pohištvo..... preureditev kopalnice ( nov radiator in bide bomo vrgli ven, pa tam postavili previjalno.....) Brrr, kar groza me je. Pa še za dojenčico bomo morali začeti nabavljati. Zdaj me je začela malo loviti panika, saj imam po menstruaciji rok 04.10.2006 ( po UZ pa 18.10 ) in če vzamem, da je že skoraj avgust...... Ni čudno, da sem sanjala, da sem bila na razprodaji in sem v Zari kupila roza kombinezonček za zimo, posut z bleščicami... Aja...mere okrog pasu 97 cm Joški meter in rit tudi...mah, to je še najbolj za zjokat, celulita pa imam take luknje, da bi si lahko kakšna majhna žival za silo uredila v njih bivališče.....popizdiš. Tasha, v torek pa fešta, kaj bova? Jaz si en Smile spijem, pa če me bo takoj konec, zadnjič bo dvojka naprej, drugo leto pa 30. Ah, še to moram napisat, NAJA78, sem se na morju spomnila nate, si lahko misliš.... sem v Zadru videla eno nosečko z dvema maltežankama , samo vem, da nisi bila ti, ker je bila že starejša...okrog 40.