|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
19.7.2006 22:20:52   
Pikabu
Lep pozdrav tudi od mene.

Sem mislila, da se bom kaj prej lahko javila, pa nam spet nekaj internet nagaja in večino časa ne dela. Pozimi je bil kriv sneg, ki je prišel nekam pod zemljo in zmočil tiste zadevšne tam. user posted image Me zanima, kaj bo sedaj krivo. Spet sneg? user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa pri nas kar v redu. Tudi mene precej špika vsepovsod, da včasih že sama več ne vem ali me res ali si domišljam. Zadnje tri dni me je začelo precej močno špikati v križu, na levi strani, tako da sem danes čisto popolnoma ukinila dvigovanje naše ta velike pike in je bilo boljše. Danes samo čutim rahlo bolečino, me pa ne uščipne več tako, kot me je prejšnje dneve. Imela sem tudi pregled pri G in je vse v najlepšem redu. Otroček ima menda okoli 1600 g. Menda je to ravno prav. Končno se je obrnil tudi na glavico. To se mi je kar zdelo, ker me je začel višje brcati. Mi je pa rekla G, da moram več počivati. Saj, če počivam, me tole zbadanje in špikanje čisto mine. Se mi pa zdi, da je precej tudi v glavi. Kljub temu, da imam Emo doma, imam očitno preveč časa, da kar naprej razmišljam, kaj me boli in kje me špika. Danes me je že prav paranoja dajala, potem sva šli pa z eno prijateljico na sprehod, me je pa čisto minilo.

Zgaga pa tudi mene občasno peče, samo še ni bilo tako hudo, da bi morala kaj vzeti, je pa tudi meni G rekla, da lahko rupurut vzamem. To piše na vsakem zdravilu, če ti pa zdravnik reče, jih pa lahko vzameš. SAj moramo tudi antibiotike jesti, če je kaj narobe, pa na vseh piše, da se moraš posvetovati.

Glede mer ne morem nič napisati, ker nisem našla nobenega metra. Je Ema vse "pospravila". Kile so pa +5, s tem, da sem glede na zanositev še vedno eno v minusu. Bomo videli, kako bo naprej.

Kaj naj še napišem? Pripravljamo še vedno nič za našega user posted image . Danes sem dobila paket plenic od kolegice, ker jih je njihov user posted image že prerasel, tako da lahko rečem, da vsaj eno stvar imam, vse ostalo pa pride po morju. Najprej, da uredimo sobo za Emo, potem preselim Emine stvari, pa bom končno lahko začela pripravljati še za mlajšega. Kupovali pa verjetno res ne bomo skoraj nič, je mož tako naredil, da bo tudi ležalnik še uporaben, tako da od opreme res ne bomo nič, cunjce moram pa še pregledati, kako in kaj. Sem pa oapzila, da je nekaj stvari kar grdo spranih, kljub temu, da je Ema imela vse novo, tako da moram malo selekcijo narediti, kaj je lepo in potem še kaj dokupiti, če bo potrebno.

Danes sem tudi dobila papirje za porodniško. Nastopila jo bom 5. 9. Nazaj delat bi morala iti 4 dni v avgustu, pa 2 v septembru. Me prav zanima, kaj bi mi dali za delat, če bi šla res. Tako pa v bistvu ne grem več in sem že čisto frej. Na CSD-ju bom pa urejala šele po morju.

Uživajte še naprej, jaz zdaj končno lahko začnem odštevati za morje. Še 7- krat gremo spat, pa bo. Komaj že čakam.

Lp

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.7.2006 7:31:56   
tasha23
Dobro jutro souser posted image ,
včeraj je bil res težek dan - že med potjo s plaže domov me je tako zgrabla neka čudna bolečina v desnem spodnjem delu trebuha, da sem komaj hodila nato pa ko sem končno zaspala so me zbudili obiski user posted image .
Zvečer pa kot vsako sredo k tašči na večerjo...
Sicer pa smo naročili voziček user posted image user posted image user posted image ,zaradi italijanskih dopustov pa nam ga bodo dostavili šele sredi septembrauser posted image  (ker smo ga naročili v Italiji pa bomo prišparali kar 20.000 sit user posted image user posted image user posted image ) V soboto pa grem še v TS po nakupih v Chicco, ker sem dobila njihov katalog z cenami in so dokaj solidne in nekatere stvari bolj ugodne kot pri nas user posted image . Danes sem boljše, ne vem pa, če bi šla na plažo - strah me je, da me ponovno zgrabi tista zoprna bolečina, pa še takooooo zaspana sem...

Lepo se imejte in se beremo.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.7.2006 8:16:36   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Ne morem verjet da sem spala do 8ih... večinoma sem gor med 6. in 6.30....
Jaz sem začela šteti gibe že prejšnji teden, sem pa 29t4d.... pa je zaenkrat vse ok...
še tri dni me loči do morja... komaj čakam... vendar me malce skrbi, ker me ful boli križ!!!, pa tudi spodnji del trebuha mi vedno bolj otrdeva.... pač moram veliko počivati....
Meni je lažje če se o teh težavicah potožim tu pri vas, ker ve najbolj razujmete...
Sploh ne morem verjeti, da smo že v tretjem tromesečju... kako čas hiti..

Danes bo ful vroče... čuvajte se .....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.7.2006 9:15:25   
psaša
Dobro jutro
Kako? Meni je tako vroče, pa šele jutro je. Danes imam pregled, voda, kri, pritisk, tehtanje. Pa G ni, je na dopustu, tako, da ne bom videla mojega pikeca.
Sem se včeraj nekaj merila okoli trebuha - 86 cm, sem pa v 25t 2/7, sem majhna in drobna, no včasih sem bila, sedaj nekje +8kg.

Se beremo, meni se čisto nič ne da.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.7.2006 9:38:43   
lucika
jaz pa danes zacnem z materinsko solo. malo sem hitra, samo kaj, ko mi kar naprej nekaj trdi trebuh, pa dol tisci, in take zoprnije. boljse, da malo prej to opravim, da mi kasneje ne bo zal, ce bom se slabsa. no, ko pocivam, sem cisto ok...kak pa grem kakih 100 metrov se zacne veselica:)

zgaga me hvala bogu nic ne daje. sem imela en cas tak cuden obcutek, pa je minilo pred parimi tedni. verjetno to ni bila zgaga. nic me ni bolelo, niti peklo..samo obcutek sem imela, kot da imam od ust do zelodca tako veliko luknjo, da mi je kar pihalo not. kot bi se mi cel trakt razsiril. hecno, pa nic kaj fino, samo sem prezivela. no, jaz sem en tak unikat, se bolezni mam neke nove:)

jaz pa na veliko nosim stvari na kup. zdaj imamm ze na vsaki omari in omarici kak kos, ko ne vem kam naj z njim.. pa saj je lepo, mal pokukam, pa zacnem sanjat:)

mi je pa prav hecno, na trenutke mam ze mal slabo vest. mi vsi govorijo..imamo se to in to in to, nic ne kupujta. pol pa midva, ja, prosiva, ok. ampak se sploh ne neha. vsi imajo vse, in vsi bi nama dali vse. in pol imas skor slabo vest, kaj zdaj ne bova nic privoscila svojmu bejbiju???? sicer vsi pravijo, da bova ze se vidla, kaki stroski so tud sproti, pa da naj bova tiho, in ce hoceva naj vzameva...no, to, da kaj ni novo, mi je cist vseeno, in sem vesela, ce dobim..samo tak smesen obcutek...
kupujem pa nic, ker se mi zdi, da naj mi te nanosjo vse kar imajo, pa bomo potem kombinirali, pa sele potem sli v soping:)
sicer pa moja kolegica p ravi..ko sem ji omenila, da imajo vsi tolk cotk za mene...naj lepo vzamem in bom srecna, tud ce ni novo...ker bojo nasi otrocki lepi, sploh ne gledas v kaj je oblecen, ker je itak tak lep, da se ga komaj nagledas...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.7.2006 9:46:20   
Maxica
Ojla, vam je že kaj vroče? Jaz sem trenutno prav "cool"user posted image , tako da upam, da zdržim cel dan v takem počutju.
Glede gibov je mene prvič kar ginekolog opozoril, da naj sedaj pa začnem s štetjem vsaj 12 gibov na dan, če se prav spomnim, res tam po 32.tednu. Bomo videli.
Zgaga mene nič ne daje, me tudi prvič ni. Saj veste, kako pravijo, da če te zgaga peče, da otročkom laski rastejo, da bodo imeli bolj dolge.user posted image
Jaz sem zadnjič nabavila malo kozmetike za user posted image  od Nivee, pa ene pamperske sem vzela za 3-6 kg, pa blazinice za dojenje sem si kupila, počasi, tako na easy, cunjic pa itak ne nameravam nabavljati, edino en malo lepši kompletek za iz porodnišnice, ker je naš prvi user posted image  avgustovček, tako da bo oktobrček rabil malo bolj debele cunjice.
Toliko zaenkrat, pa-pa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.7.2006 14:14:13   
Maxica
Kopiram seznam, ki ga je naredila Puncica, pa dodajte znakce za spol, če ga že veste ali pač primerno dopolnite, kar manjka, če želite. user posted image  Pri meni ostaja vse enako, kot je že napisano.

OKTOBER (33 user posted image )
01. vovkd (Manca), Ljubljana
02. Arabela, Maribor
03. Pikabu, Jesenice
04. meri, Maribor user posted image
06. HOPE79, Ljubljana ali Postojna
06. KATRINA,  Ljubljana
10. skip, Ljubljana
12. *AnaL*, Kranj
12. Maxica, Postojna
13. gaya, Jesenice
14. vava, Ljubljana ali Postojna
15. nanica, Ljubljana
15. nelly, Slovenj Gradec
16. fižolček
17. mis, Novo mesto
17. SANIKA, Maribor
19. atinav, Trbovlje
20. A_A, Ljubljana
20. mtina, Celje
21. borovnicka, Kranj
21. @lina, Novo mesto ali Ljubljana
22. beki24, Ljubljana
23. mtina, Trbovlje user posted image
24. altati, Kranj
24. JANJAA, Trbovlje
25. _andreja_, Trbovlje user posted image
26. Špela
26. tasha23, Postojna
27. ema79
27. sami_y
29. naja78
31. frrrr, Ljubljana
31. taja24, Ljubljana 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.7.2006 14:23:19   
lucika
jaz sem mela vedno slabe iskusnje, ko sem se na kak seznam dala, dsem mela po ss. zdaj sem pa mal pocakala...27 tedern bo ok?

no, lucika, 24.10., maribor

al naj kopiram seznamcek? al bo kera druga to delala?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.7.2006 19:02:29   
moci
jaz sem tud 16.10., ljubljana, za spol pa še nismo prepričani...
midva tud bolj malo nabavljava, v tej vročini se mi res ne da še po trgovinah letat.user posted image
poleg tega imam v služi računalniški tečaj. švicam za računalnikom, čeprav mi je kar zanimivo. bolj luštno kot v pisarni.
vidim da vas je večina že doma in se hladite, kaj samo jaz moram še v službo hodituser posted image
še naslednji teden potem pa en teden dopusta.komaj čakaamuser posted image malo me mika kakšen kamp v gorah. nisem prepričana da bi uživala na morju, midva bi kampirala, pa je precvročeuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.7.2006 21:34:25   
@lina
Dodala sem vaju dve, lucika in mojceca, spremenila sem svoj PDP, kot je sedaj že zapisan v materinski, pa naj vsaka naprej skopira, ko bo kaj popravila, da bo na koncu vedno svež in pravi seznam....

OKTOBER (33 user posted image )
01. vovkd (Manca), Ljubljana
02. Arabela, Maribor
03. Pikabu, Jesenice
04. meri, Maribor user posted image
06. HOPE79, Ljubljana ali Postojna
06. KATRINA,  Ljubljana
10. skip, Ljubljana
12. *AnaL*, Kranj
12. Maxica, Postojna
13. gaya, Jesenice
14. vava, Ljubljana ali Postojna
15. nanica, Ljubljana
15. nelly, Slovenj Gradec
16. mojceca, Ljubljana
16. @lina, Novo mesto ali Ljubljana
16. fižolček
17. mis, Novo mesto
17. SANIKA, Maribor
19. atinav, Trbovlje
20. A_A, Ljubljana
20. mtina, Celje
21. borovnicka, Kranj
22. beki24, Ljubljana
23. mtina, Trbovlje user posted image
24. lucika, Maribor

24. altati, Kranj
24. JANJAA, Trbovlje
25. _andreja_, Trbovlje user posted image
26. Špela
26. tasha23, Postojna
27. ema79
27. sami_y
29. naja78
31. frrrr, Ljubljana
31. taja24, Ljubljana 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.7.2006 22:16:19   
frrrr
mi pa nismo za spol vprašali, ker se bomo pustili presenetit... mi pa vsak reče, da bo fant, ko me vidi user posted image

zmerit se mi ne da it... metra nimam... morm najt eno vrvico pa potem po metru za pohištvo al pa šolskem ravnilu it... bom drugič.
pritisk malce bolje... ginekolog mi je rekel, nej se kr uležem in malce počijem, če se mi bo vrtelo.
toksoplazmoza in sladkorna negativno user posted image za vnetje mi je dal Canesten... zdej bomo lahk pa normalno živeli user posted image neu treba več horny okol po svetu tekat user posted image

Rupurut - mene je že prej zgaga dajala... v prem trimesečju se je povečalo... pol bil mir... zdej pa čedalje bolj. sm že na začetku nosečnosti povprašala ginekologa kako je s tem... je rekel, da mi eden ne bo pomagal in nej kr po 3,4 pojem... do 6 brez panike. js mu zaupam... čeprav več kot 2 še nism pojedla... jeprej pomagalo. mislim pa, da bo čedalje huje user posted image in bo treba tut kakega več snest.

brcike so pa po celem trebuhu - pod popkom, nad popkom, desno, levo... cel rockenroll... se kr trese vse... še posebej, če hočem zaspat user posted image

princeske, lep vikend... razvajajte se in svoje trebuščke tut

< Sporočilo je popravil frrrr -- 20.7.2006 22:17:25 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.7.2006 7:39:29   
altati
Dobro jutro po tej grozni noči...jaz pa celo noč nisem spala, tako sem slabe volje...
včeraj sem imela mojega ginekologa, prinesla sem mu papirje iz ambulante za patološko nosečnost in v pogovoru mu omenim, da je gin., ki mi je v porodnišnici delal zadnji uz komentiral, da imam ogrooomnoo plodovnice.
in potem me moj ginekolog vpraša: ja in kaj je naredil?
odgovorila sem mu da nič, da je komentiral.
in me vpraša če vem kaj to pomeni..kako naj vem?
razložil mi jem, da ogromno plodovnice kaže na sum na genetske okvare otroka-trisomija 18,20,21,21,......in da če je to ginekolog videl, bi me moral nujno poslati na amniocintezo.
v glavnem, potem je moj ginekolog, ves razjezen, vzel v roke svoj uz (nov, 4D) in mi je delal uz skoraj 1 uro. premeril količino plodovnice, pregledal prstke na rokicah in nogicah (katerih položaj velikokrat nakaže genetsko okvaro), ušeske, obraz, ledvičke, pretoke, v glavnem vse živo....rekel je, da on ne vidi nič posebnega, niti pri količini plodovnice.
jaz sem pa zdaj vsa panična!
čez 10 dni imam zopet uz v lj....strah me je pa za umret!
ponoči sem razmišljala vse mogoče, pa vem, da tudi če je kaj arobe, ne morem narediti nič, ampka mene je STRAH!
pa dobro jutro vsem!
ja, pa še to, ginekolog, ki je komentiral da je plodovnice OGROMNO, je v materinsko napisal da je plodovnice primerno:( Toliko o njihovi rsnosti, bil je pa mladi raziskovalec...je bil moj gin. tako besen, je rekel, če se ne zavedajo kaj delajo s takimi izjavami...več škode, kot koristi. naj se najprej prepriča ali pa bo tiho.
jaz tako ne bom več spala.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.7.2006 7:40:52   
tasha23
Ahoj lepotičke user posted image

Končno petek user posted image user posted image  Jutri grem zapravljat za user posted image . Mami je včeraj dobila košaro na trž nici v Ljubljani (pri ribnčanu) - košara s podvozjem in palico za baldahin - vse skupaj za 14.000 sit user posted image user posted image user posted image  Pa veliko blaga, da bo šivala posteljnino in oblekice za prihajajočega vnučka - ne vem kdo je bolj nor user posted image user posted image user posted image
Počasi se pripravljamo na nov prihod in do septembra bi radi imeli vse pripravljeno da nas naš user posted image  predčasno ne bo presenetil.
Včeraj sem šla na obisk k sosedi, ki je rodila ta mesec prelepega fantka, dojenčka nisem vidla, ker je bogi v kliničnem centru, ker čaka na opercijo srčka, je pa zanimivo to, da še dan preden je user posted image  prišel na svet so ji ponovno potrdili spol user posted image user posted image , na svet pa je prikukal user posted image user posted image ??!!! nikoli nisi 100% prepričanuser posted image . Zato, tudi jaz za bit 100% bom počakala na našega-o user posted image , da prijoka na svet.
Lep vikend vsem in uživajte kar se da.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.7.2006 7:44:46   
A_A
Punce, lep pozdrav!

najprej podatki za seznam: A_A, Lj., 20.10.2006, user posted image  (lulek)

Še zadnjič se vam oglašam, odhajam namreč za 3 tedne na dopust in bom brez interneta user posted image
Lepo se imejte in pogovarjajte se s svojimi pupami user posted image  Še malo pa jih bomo videle!user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.7.2006 7:47:45   
tasha23
Joj altati, boš vidla, da bo vse Ok, ne skrbi. Veš, da danes vsi nekaj zelo adi pametujejo in se sploh ne zavedajo, kaj prehitro butnejo na glas. Ti kar mirno spi, saj, če bi bilo kaj narobe, bi ti tvoj g po tako temeljitem UZ sigurno kaj ugotovil in povedal. Ti kar bodi mirna in boš vidla, da bo prečudovit user posted image  prijokal na svet, brez kakšnih napak...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.7.2006 7:54:47   
psaša
Dobro jutro user posted image

za seznam: psaša, 31.10., Ljubljana ali Postojna, user posted image

Na pregledu je bilo vse OK.
Danes pa moram na sodišče po opravkih, bom šla bolj zgodaj, ker še ni preveč vroče.

A_A: uživaj na morju

altati: pomiri se, boš videla da ni nič narobe s tvojim user posted image

Kje so pa vse ostala punce , ki so na seznamu? A mogoče ne vedo, da me tukaj čvekamo?

Uživajte in lep vikend želim vsem.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.7.2006 10:10:08   
mis
Se jaz se oglasam pred vikendom, ker vem, da vas cez vikend kar ni. Na nasem forumu je cez vikend zimsko spanje. No, smo pa cez teden bolj aktivne.

Nas mali tudi tako brca, da se ocka ne more verjet. Zvecer ko se ulezem na bok je to cisti raztur...

Punce, a veste kaj pomaga ce je vroce? Noge v lavoruser posted image . Meni se je zmeraj zdela to ena taka smesna zadeva na reklamah, kot da ljudje sanjajo o morju in imajo noge v lavorju doma na kavcu. Ampak zadeva resnicno ohladi in prakticiram, ko je potrebno. A katera gleda oddajo Mein Baby na RTL? Vsak dan od ponedeljka do petka ob 9:30-10:00.

Uzivajte vikend, poletje in brcike.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.7.2006 13:18:05   
Maxica
Altati, potolaži se, saj vem, da ti ni lahko pri srcu ob taki izjavi, ampak če sta z ginekologom naredila 4D Uz, bi pa po moje videl, če je res kaj narobe. Pišuka, ti neodgovorni mladi zdravniki, kr nekaj bleknejo v tri krasne, nas nosečke pa že tako vse skrbi. Uf, bi mu jih napenkala. user posted image
Glede lavorja verjamem, da je osvežilnouser posted image , ampak v službi je žal to malo težje izvedljivo. Jaz si zvečer privoščim namakanje nog v masažni kadi za stopala, to je tut super.user posted image
Tist Mein Baby sem pa jaz redno gledala v prvi nosečnosti, ampak sem že v sredi oddaje bila vsa objokana, tako da se sedaj raje niti ne lotim.user posted image  Ne, saj je prav luštna oddaja, ampak zdaj sem takrat itak vedno v službi, tako da ne utegnem videti. Priporočam, sploh za sproščanje hormončkov.
Zdaj bom pa nehala nakladati, naj še kakšna druga kaj napiše.
Leeep vikeeend imeeeejteeeee!!!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.7.2006 15:14:09   
Arabela
Hojla user posted image !

Altati, ne skrbi, če ti je tvoj g. naredil pregled in ugotovil da je ok, potem mu verjemi in ne se preveč sekirat...
Čeprav sem tudi jaz na trenutke panična... križ me vedno bolj boli, včeraj sem bila ful utrujena, ker sem okoli skakala po nakupih za morje, me je ful bolel spodnji del trebuha (kot da bi me bolelo črevesje) pa mala beba ni ful dosti brcala... sem se ful ustrašila...
Ampak danes je že bolj aktivna spet, čeprav me trebuh še vedno boli....

Punce tudi mi odhajamo za 10dni na morje tako da vas zaenkrat lepo pozdravljam, uživajte, ne se preveč sekirat in pustite se razvajat.... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.7.2006 17:31:31   
moci
ojla mačkice, lepo da se kar večina odpravlja na dopust user posted image
jaz grem pa zdajle malo povohljat po babycentru, da vidim kaj NUJNO user posted image  potrebujemo. me je skoraj kap kako drage so navadne tetra plenice, jaz pa sem mislila, da je to napol zastonj.
altati, najslabše kar lahko narediš je, da te skrbi. ampak vem, da je to lažje reči kot narediti. zaupaj svjemu g in najnovejši tehnologiji, pa je. in uživaj ob brcihkahuser posted image
jaz sem danes zaključilaa rač tečaj in zdaj kao obladam open office. v enem tednu. he he
naš mali bo pravi študent, če bo kaj odnesel od tega. vsi pravijo, no tale pa bo navdušen nad študijem, ker ga nosim na predavanja pa na tečaje.
no, ne vem, mene je tud mami pa študiram zeloooo počasi...
uživajet čez vidkend, če najdete kakšen način ohladitve se priporočam. tole z lavorjem moram takoj probatuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.7.2006 21:52:44   
naja78
hay.
vidim da me niste nič pogrešale!!!

dogaja pa,dogaja!.
v petek sva prišla iz morja-enotedenskega dopusta z KRKA.
bilo je fino,s seboj sva imela kužiki,voda 10 metrov od apartmaja,senca,dobra papica,...razen nadležnih ščurkov.user posted image (ose,hrošči,...----fuj ne maram jih)

počutje je ok,ful paše če se kopaš,ampak res zmerno.nisem nič zatekala ,beba je gibčna in tako že udari v mehur da zaboli.user posted image
za zgago tudi jaz jemljem rupurut,ali donat.vagam se v ponedeljek......user posted image user posted image user posted image pa ful sem opazila mam celulita.mlekec-kolostrum, teče iz joškic ko iz pipice,...no tok da so flekci....

sem pa govorila in čedalje bolj tudi sama premišljujem,da bi se odločila za EPIDURALNO!uglavnem.....ene me bote spluvale...ene ne,...kakor kol obrneš jaz gledam to iz mojega poklicnega zdravstvenga Stališča....SEPTEMBRA GREM V AKCIJO ZA EPIDURALNO!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
23.7.2006 11:39:53   
muki1
Dobro jutro.
Smo doma z morja user posted image . Bilo je fantastično. Super vreme, voda, bili smo zelo blizu morja, vsako jutro smo zajtrkovali na terasi s pogledom na morje, potem smo se šli kopat...Neža je bla pridna kot rajski ptiček, res...kar verjeti ne morem, zdaj samo čakam, kdaj ji bodo spet rožički prikukali ven, ker jih je pridno skrivala. Sem se fajn spočila, ogromno smo spali, bebica je brcala in se kotalila kot zmešana. Smešno, da sploh nisem čutila, da se toliko premika in kar na lepem opazim, ko sem ležala na hrbtu, da moj trebuh nori user posted image . So se delale bule in izbokline, zdaj prav lahko čutim, ko se naprimer pretegne, kot da bi me s petkami podregala po desni strani trebuha...bajni občutki, je sploh lahko kaj lepšega....?
Počutje je bilo okej, sem si za morje kupila magnezij, butla ena, bi ga lahko že prej začela piti, NITI ENKRAT SAMKRAT mi ni otrdel trebuh odkar ga pijem...pa to skoraj ne morem verjeti.
Križ me je bolel kar konstantno, pa sramne kosti tudi, prav nekako pekle so me, taka pekoča bolečina, ali kako naj to opišem....
ALTATI, prosim ne skrbi, kot so že ostale punce rekle, če so ti delali obširne uz preiskave, pa na NS je bilo tudi vse okej, verjetno tvoj g. malo afne gunca. Boš vidla, da bo vse v najlepšem redu, samo pomiri se.
NAJA 78 ti pa kar na epiduralno, če ti tako ustreza. Zakaj bi te ****ale? Vsaka se ima pravico odločit po svoji volji. Če bi epiduralno pomenilo, da poješ tabletko, bi se jaz tudi za odločila, ampak kateterr...brrrrrr, pa še pri nas ko smo 100 let za opicami, je porod z epiduralno skoraj isto kot presaditev srca user posted image .
Midva sva po enem tednu pobrisala domov, čeprav bi z veseljem še ostala kakšne 4 dni, ampak je dovolj morja za letos. Moramo finance prerazporediti, saj nas zdaj čakajo veliki podvigi. Ureditev Nežine sobice, menjava vrat, pohištvo..... preureditev kopalnice ( nov radiator in bide bomo vrgli ven, pa tam postavili previjalno.....) Brrr, kar groza me je. Pa še za dojenčico bomo morali začeti nabavljati. Zdaj me je začela malo loviti panika, saj imam po menstruaciji rok 04.10.2006 ( po UZ pa 18.10 ) in če vzamem, da je že skoraj avgust...... user posted image
Ni čudno, da sem sanjala, da sem bila na razprodaji in sem v Zari kupila roza kombinezonček za zimo, posut z bleščicami... user posted image

Aja...mere okrog pasu 97 cm user posted image  Joški meter in rit tudi...mah, to je še najbolj za zjokat, celulita pa imam take luknje, da bi si lahko kakšna majhna žival za silo uredila v njih bivališče.....popizdiš.

Tasha, v torek pa fešta, kaj bova? Jaz si en Smile spijem, pa če me bo takoj konec, zadnjič bo dvojka naprej, drugo leto pa 30.

Ah, še to moram napisat, NAJA78, sem se na morju spomnila nate, si lahko misliš.... sem v Zadru videla eno nosečko z dvema maltežankama user posted image , samo vem, da nisi bila ti, ker je bila že starejša...okrog 40.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
23.7.2006 16:03:59   
naja78
MUKI1!user posted image

DAJ NO!
točno vem kako zgleda epiduralna,pr nas jo na šihtu delajo.sam kaj ko pr nas na šiht ne morm rodit in niti ne bi hotla.user posted image user posted image
zahteva se samo hiter in natančen anesteziologin seveda dobro hrbtenico.user posted image

no...lahk da si še premislim ,ampak...dvomim.se pišemo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.7.2006 8:00:35   
tasha23
Jutro user posted image  
tu je vroče in soparno za user posted image user posted image user posted image , user posted image  tako lepo brca, da je mamici zabil tak šus pod rebra, da sem potočila kar nekaj solzic, je pa tudi v trebuhu zelo vroče, ker se neprestano premetavamo in verjetno tudi v sanjah precej premikamo.
Naša user posted image  je prav po vremenu - nič se ji ne da in samo sitnari - ne vem kako naj ji pomagam user posted image user posted image user posted image . Danes je zelo oblačno vendar ne kaže niti zdaleč, da bo dež user posted image ; pa 'Rumena noč' - nekoč Koprska noč se začne danes, jaz pa po vsej verjetnosti ne bom šla. saj je ponavadi velika gužva in se ljudje grdo prerivajo, pa ne bi rada dobila kakšen šus v trebuh po nepotrebnem... prvič po ne vem koliko letih...user posted image
Sem pa v soboto bla v TS po nakupih in dobila nekaj luštnih stvari (previjalna blazina od Chicco-ta, Angel Care (babyphon) in zame nosečniški pas zaradi bolečega križa.  Punce pri nas nosečniški pas stane 10.000 sit, čez pa sem dala 20€, občutek, pa je res lep ko ga nosim, še posebej, če gremo na sprehod.
Sem pa gledala tudi jogije za otroške poslteljce (imam italijansko posteljico) in so čez cenejši kot pri nas, tako, da bomo tudi to kupili v Trsru.

Kako pa kaj ostale? Upam, da ste se imele lepo ta vikend in se niste preveč utrudile.

Aja MUKI1, kaj bova jutri? Jaz res ne vem, verjetno bo samo v ožjem družinskem krogu, ker so prijatelji večinoma na dopustu, druge so tudi user posted image in kot sem omenila je dostop v mesto reorganiziran in bo velikaaaaa gužva - vsaj tako pričakujejouser posted image ... bomo vidli jutri. Letos jih bo 29, bomo že naslednje leto praznovali za okrogla leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.7.2006 8:59:00   
naja78
jutrček.
jaz pa sem tako vesela in končno laži diham ker je DEŽ! v LJ že pa da in je 23 stopinj.ko bi vsaj celo poletje tko blo.nič ne rabim hudega sonca in vročine.user posted image

tasha23!blagor tebi k si blizu Trsta.jaz obožujem nakupe v Trstu in palmanovi.
veš kaj mi povej,mal mi opiši ta tvoj košek.me ma da bi ga kupla.zibka mi je kr neki ......ne vem....ne bi jo mela.pa a ga je tvoja mami kupla prav na glavnem trgu v LJ!!!!
vse naj za jutri.

drugač moj obseg trebuha meri zjutraj 105cm.upam da je to kul.user posted image ampak kaj šele bo.
drugač si bom  mogla kupit blazinice za v moderček,ker mi tako curlja.no za doma ni panike ko pa kam grem.....

drugač nam manjka še pojstlca,jogi,posteljnina,kaki okraski za na steno,nekaj žabic in kompletkov,tetra planice,krpice za umivanje na začetku ,kak toplomer za TT,škarice za nohtke,.....uglavnem malenkosti in seveda nepogrešljivo hladilno mazilo.user posted image za rito.

se beremo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

pirhi
Lelly28 RR

na kakšen način barvate pirhe?

z kupljenimi barvami (31%)

z naravnimi rastlinami (69%)

ne praznujemo velike noči (0%)

kupimo že pobarvane v trgovini (0%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!