tinkamiška
|
Hoj! Dens pa ste dejavne tukaj ni kaj Tašonka , upam, da se bo pri vaju uredilo. Sem kr žalostna, ko berem kako te je sprovociral...veš, pri mojem prejšnjem partnerju je bilo zelo podobno, čeprav na splošno ni štimalo, amapk se spomnim kako me je vedno hotel pripravit do joka, kadar sem se odločila, da se ne mislim prepriat. Kasneje sem ugotovila, da si je na tak način potrjeval, če mi je še kaj do njega. Upam, da pri vaju ni tako, ker to res boli in zame so bili to kr napori. Mehi je namreč zelo hudo kadar jokam in potem rabim nekaj časa, da pridem k sebi... Vedno so mi pravili pogorovr, pogovor, pa bo vse vredu, ampak so bili dnevi in obdobja, ko sem bila tako utrujena od vsega, da sem se prav izogibala pogovorom, hudič je, če je tako obdobje pri obeh in se potem kr precej odtujiš. Vama želim, da bosta zbrala dovolj moči in prebrodila krizo in bosta spet letela drug ob drugem, pa še vajin maili škratek zraven Pri naju pride vsake toliko kakšna krizica. Ampak imam srečo, da sva oba taka, da ne zdrživa dolgo skregana. Slej ali prej se začneva pogovarjat in res je, da me do sedaj ni prizadel, s kakšno besedo že, ampak v afektu, kot namerno. Odkar je z nama Iza se je tudi spremenil najin odnos, v neki meri malo na slabše, v enem drugem nivoju pa na boljše. Primankuje nama časa in sva zato bolj prijatelja, kot ljubimca, ampak dokler še čutim poželenje iz njegove in moje strani me ne krbi, bo že prišel čas da ga sprostiva. Sva pa ratala tak tim in se spoznavava v vlogah staršev in prav občudujem ga kako rad ima Izo in kako nežen zna bit z njo... Moram vsem čestitat za zobke!!! Pri nas jih še ni nič na obzorju, bojo že, potem bo pa tudi Iza lahko začela kakšne skorjice glodat Kar se tiče varstva...tudi jst bi raje zaupala Izo svojim staršem, kot moževim, pa se lepo razumemo z obojnimi, ampak moja mama je veliko bolj razgledana kar se tiče zdejšne vzgoje, hrane,...in zadnjič sem skorja v zrak skočila, ko je moževa mama namočil prst v pivo in ga porinila v Izina usta. Pa od kod jim sploh pade to na pamet?! Jst se sploh nebi spomnila tega nardit, pa sej ne rečem, da ko so malo večji otročki, da so firbčni in bi radi poskusili vse kar mi jemo in pijemo, pa ji pač pustiš takrat malo jeziček not namočit. Ampak kaj ima 7 mesečni otrok od tega, da mu mažeš pivo po ustih, če ga to sploh ne zanima?! Potem je pa še tast hitel razlagat, kak je bil moj možek "čisto nor" na pivo, da se je kr dru "pira, pira" in da je bilo z moževo nečakinjo ravno tako. No sem si rekla sama pri sebi, da Ize pa še kr nekaj časa ne bom pustila pri jih v varstvu. Kaj vse bi ji kej tiščala v usta v času, ko me nebi blo Rija, Iza je tudi prebolela 6. otroško bolezen, se mi pa tdi, da je pri 5. otroški bolezni eden od znakov ravno ta lisa na ličkih, ki bi naj bila v obliki metulja. Tako, da je možno,da ste vi preboleli to bolezen. So pa znaki identični in ravno tako pride do teh izpuščajev, ko je bolezen že mimo , tako, da je v vsake primeru hujše za vami Ajda in Lara vse najnaj!!! Nemsis, upam, da bo tvoja pužika kmalu dobila tek tudi za mlekca Lonja WB! Glede poroda, pri meni je bilo kr hudo, ampak to ni ovira, da ne bi mela še kakšnega . Midva imava že imena zbrana Aja, pa še to, ko ste govorile o tem kako težko je gledat naše bolane ...reje tako, mene tako duša boli in se spomnim, da mi sploh ni bilo hudo vstajat ponoči i cartat Izo, ena taka ljubezen se mi zdi, da te žene, da si sposoben veliko več kot sicer.. Ja kje je Caffee? Še vedno na morju ali kje? Al se men zdi, da je pisala, da jima je padlo morej v vodo? Caffe pridi kej čvekat med nas Nevem mogoče sem kej pozabla, bom pa kasneje napisala. Mi smo še vedno do vratu zakopani v razne raziskave glede nakupa centrlnih kurjav, kuhinj(sva bla danes v Sveji), strešnih kritin,...in seveda kalkuliranje, kalkuliranje meni se ponoči sanja o tem Pridne bodite Tinka