|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
17.7.2006 11:53:24   
tasha23
NA POMOČ!!!!

Zelo sem žalostna, saj sem se tako veselila, da bo naš user posted image  imel za prve mesece mojo košaro - tako z baldahinom, pa smo jo v soboto povlekli s podstrešja in... vsa je pojeta od črvov user posted image user posted image user posted image
Tiste, ki ste iz okolice LJ ali Ribnice - ali ve katera koliko stane pletena košara na koleščkih za dojenčke?

Prosim, če mi lahko katera sporoči cene.

Hvala v naprej  pa se beremo  user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.7.2006 19:31:20   
mis
Midva sva bla pa ta vikend na morju. v cetrtek zvecer sva se na hitro odlocila, da greva, ker mora biti moz ta teden doma. Sla sva v petek zjutraj na Pag in prisla danes domov. Super, ker sva izbrala take dneve, da ni blo guzve. Se je pa morje kar ohladilo. Brrrrrr!

Mene mali brca najvec na desni strani, obcasno tudi na levi ali bolj zgoraj. Ce se ulezem na lev bok je to cela norija. Na desnem pa se kar umiriuser posted image

Jaz se vedno nimam nic za bebico. Se mi zdi da je se dost casa. Je pa kolegica vceraj rodila fantka. Zdej sem pa ze jaz.... Uf, kmalu bo. Res.

Altati, upam da je vse OK. Sporoci! Se pa tolazim, da sedaj ko je ze dobrih 6 mesecev, ni tako hudo, ce je treba prej rodit. Zdej smo ze iz tahudga ven.

Uzivajte in se lepo imejte. Pa izogibajte se vrocini!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
17.7.2006 19:33:09   
frrrr
men se nč ne sanja o cenah, ker se tolažim s tem, da je še čas user posted image upam, da ne bom predolgo čakala...

drgač pa... vikend bil polno doživet, oh in sploh... vglavnem bla sem 100% družabna in imela sem se super... no, pa par stvari sem ušpičila - zažgala nove nosečniške hlače z likalnikom in take bedarije - nosečniške tegobe user posted image
danes je blo pa neki narobe... mau me je pritisk zafrkaval... mi je v službi začel monitor poplesavat... sem popila mal vode in počakala  moža, da pride pome... ob prihodu domov, mi je očital pritisk, ki je bil 104/56, pulz 55 - pa morm rečt, da sm se počutila že veliko bolje. še sreča, da je jutr pregled in bom mau povprašala... me je mau strah, da kje skup zlezem in poškodujem bebo, ki tolk veselo pobrcava po trebuščku.
aja, vnetje je popustilo... kot da muca ve, da se bliža pregled... to se mi dogaja že vso nosečnost... po pregledu hudo vnetje, pred pregledom se malce umiri in ne zgleda več tolk kritično user posted image

nč, grem počivat, da neu spet kakšno bližnje srečanje z mizo...

božajte svoje srčke pod srčki!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
17.7.2006 19:40:47   
frrrr
bejbike še to, kje ste si naredile te trakce, ki odštevajo dneve do najpomembnejšega dneva?
sem že našla eno spletno stran, vendar mi na koncu ni vrgla linka... ne v Mozilli, ne v Exploreju user posted image js bi tut mela eno štorkljo... pls, pomagajte user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
17.7.2006 22:09:30   
@lina
tasha23, žal mi je za tvoj košek. Verjamem, da si si ful želela, a bi ga uporabljalo tudi tvoje dete. Ne bi raje pogledala po malih oglasih za kakega rabljenega? Nisem jih sicer nikoli gledala po štacunah, ampak ne verjamem da je cena pod 20.000 SIT. In če pomisliš, da košek kmalu postane premajhen, že čez par mesecev, ponovno nakup nove posteljice, tam cca 30.000 SIT. In če boš imela "srečo" in boš imela takega frkolina kot jaz, ki kmalu po enem letu ni več hotel spati v posteljici in je prešaltal na pravo posteljo (z varovalno ograjico), pa spet strošek tam nekje 30.-40.000 SIT, boš v dobrem letu zapravila samo za postelje 100.000 SIT. user posted image
Samo v razmislek... Naš je spal v posteljici od začetka, dno čisto dvignjeno, posteljica pa po sredini zadelana, pa tudi ob straneh tiste blazinice in je bilo prav lepo gnezdece.

Na tvojem mestu bi pogledala za rabljenimi... Saj zamenjaš tisto gobo notri, pa luštna posteljnina, pa bo!

Ste za novo igro s številkami? Danes sem merila obseg trebuha čez popek. 103 cm, ker če rečem dober meter se to tako veeeeliiiiko sliši...user posted image   Kolkšne ste pa kej ve čez trebuh? Raje pa ne povem, kolk centi sem dobila čez rituser posted image

frrrr, ti trakci ki jih vidiš pri user posted image , imajo pri vsakem tudi spletni naslov - lilypie.com, pregnancyandbaby.com, tickercentral.com, itd ali pa če v google vtipkaš ticker... Jaz sem ga enkrat že ustvarjala, pa mi ni bil všeč... morebiti se bom spet spravila... Zdaj imam čas, ta teden sem na dopustu, takem domačem, nikamor ne gremo....

Kar se brc tiče, pridejo le do popka, višje ne, še največkrat so tam dol nekje, pa prav tako ponori, ko se uležem na bok...

Lepo se imejte, se beremo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.7.2006 7:48:41   
tasha23
JOOOOOJJJJuser posted image user posted image user posted image user posted image JJJ, saj to ne more biti res, glih sem hotela potrditi sporočilo in se mi PC reštarta user posted image user posted image user posted image
Pa tako lep post sem napisala. No zdaj pa bom skrajšala vse skupaj!user posted image
@lina, na srečo imamo že posteljico - posteljice, kolegice so mi zrihtale kar 4, tako, da so celo none (babice) priskrbljene, če bojo čuvale otrokeuser posted image , in za kasneje imam še svojo najstniško, tako, da bi koš prišel prav vsaj za začetek, ker živimo v hiši in so dnevni prostori s kuhinjo v pritličju, spalnice pa v 1. nadstropju, bi bilo malo lažje vsaj za začetek (ker dnevna nio tako velika, da bi imeli posteljico v njej) imeti košaro v dnevni sobi.

moj obseg trebuha je 103 user posted image  (in to zjutraj, ko komaj ostanem, bom preverila še zvečer, ko se obseg povečauser posted image )

Se oglasim še malo kasneje user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.7.2006 8:38:34   
psaša
Živjo user posted image .
Meni se pa zmeraj manj da. Sem kar malo energije izgubila. Čez vikend sem bolj počivala in sem se super počutila, nič me niso noge bolele in nič niso bile otečene.
Jaz moram tudi mal na podstreho pogledat za mojo posteljico, da nakupim kakšen jogi in pa posteljnino.
Jaz sem tudi štorasta kot sam user posted image , se kar zaletavam v vrata al pa kakšen zid, sem prov smešna.
Za obseg trebuha? Pojma nimam, se moram danes mal zmerit. Gebe otročka pa čutim tja do popka, pa mal levo pa mal desno, pa mal spodaj, Vse povsod.
Punce imejte se, uživajte in božajte svoje velike trebuščke.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.7.2006 9:03:26   
Arabela
Hojla user posted image !

Obseg  trebuha čista stotka!
Po dveh nočeh spanja je spet prišla težka noč.... Najprej sem ful utrujena zaspala, ob 3.30 sem vstala, gledala tv, nato šla nazaj spat, pa se spet vstala ob 6.15, nato spet spala do 8.30.... Pa sploh ni bilo vroče, kar nekaj sem ves čas sanjala....  nabolj je bil za neprespano noč kriv križ, ki me ful boli, pa včeraj sploh nisem pretiravala z delom....tudi user posted image  je imela pestro noč.... zjutraj sem ugotovila, da mi je pogrizla 3 spodnje hlače, ki jih je ukradla iz koša za perilo!!!! Joj kako sem bila jezna..... zdaj se sploh ne gledava....

Zdaj pojem zajtrk pa se grem kopat na kopališče.... da se sprostim...

Punce, pridne bodite...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.7.2006 9:42:59   
beki24
Vse mi je glihkar zbrisaluser posted image user posted image !
Bi kar jokala!

No tasha23 še v drugo, so okoli 30-40 tisoč največ, poglej na spletno stran Baby Centra!

V nedeljo smo bili na Bledu in je bila tam cela epidemija user posted image , poleg mene in kolegice( ki se ji še nič ne pozna) jih je bilo vsaj še 15! Upam da ne bo pojstelj zmanjkalouser posted image !

No moj obseg trebuha (sm si ga šla prav zmerituser posted image ) je 87cm, rit je še enaka, so pa zato prsi 85C, pa se mi je zdelo že prej velikooo preveč ko so ble 80C- 85Buser posted image !
Mojuser posted image  ma včasih dirke po trebuhu, včasih pa tako trdno spi, da tudi če mu trkam in ga rukam, ga le s težavo zbudim- pa še moj me pol krega, kaj ga bogega reveža matram, naj ga pustim spatuser posted image !

Tudi jaz imam težave z jutranjim nizkim pritiskom in če sem v zaprtem prostoru mi ful pritisk pade in se mi začne vrteti, megliti...., je G rekla,da je to pač ena od nevšečnodti pri nekaterihuser posted image ,  ni v glavnem panike, samo izogibati se moram slabo prezračenim (beri trgovineuser posted image , pisarne brez klime...) prostorom. No njene besede so bile (ko sem rekla, da v trgovini skor skupi padem) no tega pa ne počnite- kaj nej bom zdaj 3 mes samo domauser posted image

Drugače pa vse ok, se pa tudi meni že dogaja da se strebuhom kam dregnem in kaj šele bouser posted image ?!

Pa, pa

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.7.2006 10:34:15   
mis
Ja, ene mate pa res ze velike trbuscke. Jaz mam 91 cez popek. Upam da sem prav merila.

Tudi meni se vrti in mi rata slabo, ce je v prostoru slab zrak. Ce je sila zadevo resujem s pijaco. Zdaj kamorkoli grem nesem s sabo flasko.

Ne vem pa kaj mene to tisci. Spodaj okrog muce, tam kjer so kosti ob strani me ful boli. Ponoci sem komaj vstala, da sem sla na stranisce. Mogoce je to zato, ker ze 14 dni kasljam, pa se skoz neki napenja. A je lahko to kaksen znak, da se kej odpiram? Ne vem, upam da ne. Sej pomoje ni, sam res ful boli.

Zdejle kuham juho govejo, pol mam pa se marelicno marmelado za skuhat, ker sem vceraj kupila fuuuuuuuuuuul dobre marelice.

Lep dan.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.7.2006 12:31:15   
beki24
oj, še enkrat!

Mis, te bolečine v predelu sramne kosti  na eni strani imam jst že 6 tednov in zdaj imam že zatečeno, naj ti bo v tolažbo, da ni nič hudega, boli drugače pa ni panike. To je zato, ker ti otrok pritiska na kost in na medenični obroč non-stop!!! Ga mava pač v takem položajuuser posted image !
Naj ti bo v tolažbo, da nisi edina!

Flaško z vodo pa tud jst povsod s sabo nosim, sem hujša kot kakšen otrokuser posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.7.2006 13:30:13   
Maxica
Pozdravljene, a ni fino vreme ta teden? Zaradi mene, če kar tako poletje ostane. Se da prav fino dihat.user posted image  Joj, ko smo že pri dihanju, a še katera zjutraj, ko vstane, težje diha? Jaz sem danes ponoči sanjala in se prav iz mor ven zbudila, da se dušim.user posted image user posted image  Očitno sem ležala na križu in takrat mi otrok očitno pritiska na pljuča. Uh, kako smotan občutek. Zgleda da se bo treba kr na boku založit (tako kot user posted image )user posted image , da se ne obrnem na trebuh/križ.user posted image
Trebušček si bom zmerila brž, ko pridem domov. Tu v službi na žalost nimam metra, sicer bi si ga že. Je pa fajn napisat tudi zraven, v katerem tednu ste/smo. Pa verjetno je precej odvisno, a nosimo otročka spredaj ali zadaj.
Joj, mene pa vedno bolj mori ta moja posteljica. Zadnjič sem jo imela še vedno precej nizko, tako da sedaj samo upam, da se mi do naslednjega pregleda, ki ga imam čez dobrih 14 dni (šeleuser posted image ), zadovoljivo dvigne. Sem malo brala o tej placenti previi, pa mi res nič ne diši, da bi šla s tem pojavom rodit. Ali pa za tri mesece iti ležat v porodnišnico. Grozno, boljš da ne razmišljam.user posted image
Lepo lepo se imejte, pa še pišite.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.7.2006 13:54:14   
altati
ojla, grem izmerit trebuh čez popek, ste rekle, a ne?
ogrooomen jeee: 94 cm. Čez rit jih imam ravno toliko, čez prsa pa 92 cm... vse sem izmerila:)
mene pa ta vročina ubija!
včeraj sem  bila v Lj pri ginekologu, v porodnišnici, pa me je ena babica hotela kar na ctg vzet, komaj sem ji dopovedala, da še nisem za tja. je rekla, da je bila prepričana, da sem že 30 tednov noseča!!!! da imam takooo velik trebuh!
ginekolog mi je pa rekel, da imam OGROMNO plodovnice in posteljico spredaj-predvidevam, da je to razlog za velik trebuh...kaj pravite?
počutim se res kot SLON!!!
jaz sem bila pa v soboto na bledu in v nedeljo na bazenu, pa sem tudi opazila kar nekaj nosečk...
no, pa tehtali so me včeraj in sem se do sedaj zredila 7kg. se vam zdi veliko?
štartala sem s 55 kg, zdaj jih imam 62.
v glavnem, imejte se lepo..
ja, pa za krče sem dobila kalcij, 2 tableti na dan, ampka samo 14 dni je rekla. mogoče veste zakaj samo tako dolgo? magnezija je pa rekla, da ne priporoča (v prejšnji nosečnosti so me pa z magnezijem filali), ker kao vpliva na druge mišice....????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.7.2006 14:16:51   
beki24
Kalcij- je povezano s hormoni in imaš lahko potem po porodu težave.
Mg je bolj za špikanje, pa paziti moraš kdaj ga jemlješ, ker zmanjšuje učinek drugih vitaminov in mineralov (folna ksl., kalcij, železo..)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.7.2006 14:32:39   
vava

ojla!
tudi pri nas ni v službi nobenega metra (klinc pa taki nepremičninarji) - nekaj jih imamo po avtomobilih. Se bom doma izmerila in zvečer napišem. Danes grem še zadnjič v materinsko šolo. Sem (sva) bila kar pridna. Spustila sem samo eno predavanje - sicer verjetno kar pomembno - o dojenju. In tega bom šla poslušati z naslednjo ekipo, ali pa mogoče šele v septembru.
Kar se dihanja tiče. Jaz se precej zadiham, če hodim in na veliko govorim zraven, se moram kar ustaviti, se pomeniti do konca in nadaljevati pot. Včeraj sem celo na sestanku na veliko sapo lovila. Sem se strankam opravičila in ni bilo panike - saj vidijo moj velik trebuh in so prizanesljive.
Se priklopim še zvečer doma, do takrat pa uživajte.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.7.2006 18:27:50   
gaya

ojla user posted image

sej ne vem, al sem ekstrem al kaj, ampak jst mam obseg trebuha 105 user posted image , baje da nosim bolj spredaj. Zredila sem se pa do sedaj 10 kg... Ja ja, so pa mene tud sestre že na ctg pošiljale user posted image , pa sem ji tud komaj dopovedala da sem šele v 28 tednu.. No ja sm kr že user posted image , madona gre hitr res....

Diham tud jst težko zjutraj, pa zvečer komaj najdeva z user posted image  pozicijo , da lahko vsaj malo spim in se spočijem. Itak sem pa razmišljala da je zdaj za ene 15 let konec spanja user posted image ,... jst slabo spim že od začetka nosečnosti, pol zdaj proti koncu še bolj slabo, po porodu, itak, pol so zobki, pa še kaj se najde... pol bodo pa naši mulčki že kmal žurat začel pa spet namo spale, k jih bomo doma čakale user posted image , tko da dober spanes, adios user posted image ,...

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.7.2006 20:02:49   
vava
evo mene. tudi jaz sem na 94 (če smo rekle pri popku in naravnost naokrog - ker malce nižje bi našla še kakšen cm zraven). Posteljica je baje spredaj, smo pa 27T4d. Zadnje dva dneva sem spet fuuul zaspana user posted image . Najprej težje vstanem (prejšnji teden sem strašila že okoli 6ih, zdaj se komaj dvignem do 7:30), potem na veliko zeham v službi že okoli poldneva in popoldan ob knjigi spet zaspim za kakšno uro ali dve (odvisno kdaj sem doma). user posted image
Čudna so pota naših hormonov, dojenčkov in ostalega dogajanja. Mene vsak teden kaj preseneti. Ravno mislim, da sem se na nekaj navadila pa me preseneti kakšna brca, trebuh ki se poveča čez noč, razpoloženje - ki je bilo prejšnji teden cmeravo in jokavo tako, da sem skoraj svojega user posted image  sčevljala ali pa kakšna vrtoglavica, veselje ali pa otečena "ta mala", ki ji moj zdaj pravi bajsika.user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.7.2006 7:11:41   
Maxica
Evo, sporočam še jaz moje mere v 27t.6/7 - 94 cm, naj bi pa imela posteljico zadaj.
Toliko zaenkrat, se beremo. Lep delovni dan imejte, tiste, ki delate, ostale pa itak uživate.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.7.2006 7:40:29   
A_A
Pozdravljene!

no, pri meni ni nobenih takšnih težav o katerih pišete (nihanje razpoloženja, spanje, zadihanje, bolečine v predelu sramnice) user posted image  user posted image  user posted image  Jaz se počutim naravnost ODLIČNO user posted image  Nimam nobenih omembe vrednih težav. A ni to super!

user posted image  veselo brca! Ko sedim, mi nogo porine že kar pod rebra user posted image  Sem 26t4d, trebušček meri 89cm in nosim spredaj. Sem pa bolj drobne postave in suha, tako da trebušček štrli ven kot ena hruška user posted image

Za user posted image  sem že kar pridno nabavila voziček, cotke, plenice, kozmetiko, banjico, nekaj igrač, zase vložke in blazinice za prsa, manjka mi le še posteljica s posteljnino in previjalna miza. No, pri meni je tako, da v familiji nimam nikogar, ki bi mi lahko posodil kakšne stvari za otroka, ampak moram vse kupiti. user posted image  Ampak bova že zmogla.

LP!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.7.2006 13:02:36   
mtina
Hej!

Sem se še jaz malo premerila.

26 tednov 3 dni:
Majhen trebušček: 82 cm
Večje prsi: 90 cm
Velika zadnjica: 100 cm
Zredila: 10 kg

Ali se kateri poliva? S tem mislim, neka pekoča tekočina (žolč?) pride v usta; posebej takrat, ko se nagneš naprej ali si utrujen?

Lp, Tina

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.7.2006 17:21:25   
@lina
mtina - to je zgaga (želodčna kislina). Tudi pri meni se je začela, bo pa lahko še pogostejša, potem ko bo user posted image  še malo večji in bo bolj pritiskal tam notri.

Če te zelo moti in je dalj trajajoča, lahko vzameš Rupurut (žvečljiva tableta). Enkrat sem na Pušenjakovem forumu, da jih lahko vzameš tudi do 4-5 tablet dnevno, ni nevarno. Rupurut (tudi Gastal in ostali podbni) samo nevtralizirajo želodčno kislino, nimajo večjega vpliva v telesu.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.7.2006 17:42:16   
vava
@lina, ne vem če je rupurut tako nedolžna stvar. Tudi mene je ta vikend dajala zgaga in sem vzela dva. Potem pa sem prebrala navodila in piše, da naj se nosečke in doječe mamice o jemanju posvetujejo z zdravnikom?!?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.7.2006 17:49:19   
moci
user posted image naši user posted image nam že delajo gnečo v trebuščku, user posted image tudi meni nagaja zgaga, še posebej kakšna težja hrana pa mi kar obleži nekje me želodcu - meni se zdi da v grlu user posted image
sem si obljubila da letos ne bom več nobenega čevapčiča. pa mi itak niso dobri, ampak če me povabijo na piknik, se ne pritožujem in kakšnega pojem. no, v nedeljo mi je bilo precej žal.
drugače pa kar naprej nekaj jem. čisto preveč sladkarij. pa noro paše korenje, kar naprej ga rujem na vrtu, da revež še zrasti ne more do koncauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.7.2006 20:16:13   
mis
Vsaj to, da me se zgaga ne matra. Zaenkratuser posted image . Moram rect, da so me sramne kosti danes cisto nehale boleti. Uau! Kaksen dober filing. Me pa obcasno spika v levem delu kriza, malo nizje. Vcasih tako mocno, da komaj hodim. Ampak bo ze. Zdej sem te bolecine ze navajena in je skoraj tako, kot da je ni. Samo se 3 mesece punce. Kolk bo to hitro!user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.7.2006 21:24:01   
@lina
vava, to opozorilo boš našla praktično v vsakem navodilu za zdravila. Vedno (!) se moramo prej posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom. Moje mnenje je da se farmacevtske industrije s tem nekako zaščitijo.

Moram rečt, da v veliki meri zaupam, kar Pušenjak napiše, saj verjamem, da je strokovnjak na svojem področju. Rupurut sem jemala tudi v prvi nosečnosti  v zadnjih tednih, ko je bilo res hudo, sicer nikoli 5 na dan, ampak 2-3 pa že. Res je, da v nobeni stvari ni dobro pretiravat, torej tudi ni potrebno da jemljemo zdravila, takoj ko nas nekaj požgečka, ampak ko stvar postane neznosna. Se verjetno strinjaš?

Upam, da bo potrebno tega Rupuruta čim manj.

Zdaj sem pomislila - o čem bi se pravzaprav pogovarjale, če ne bi imele toliko težavic in zgagic in preglavic? user posted image  Blagor A_A, ko se počuti naravnost odlično, brez ene same nosečniške nadloge. Želim ti, da ti tako tudi ostane.

Zdaj sem spravljala mojega smrkolina spat, sem ležala zraven njega na postelji. In dokler se on naštima, se premetava in brca in razmeče po postelji, steguje po meni in čez mene in v tistem se tudi user posted image  v bušiju odloči, da se bo mal premetaval in brcal in izvajal druge akrobacije... Porkaš, sem mislila, da bom dobila kar morsko bolezen zaradi teh mojih otrok user posted image

A katera ve, od katerega tedna naprej moramo šteti gibe, da jih naštejemo vsaj 10 na dan? Priznam, da nisem načitana teorije tako kot v prvi nosečnosti, zato pa vas sprašujem? A je to šele tam po 32. tednu?

Bodite pridne in ahko nočko!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......