@lina
|
tasha23, žal mi je za tvoj košek. Verjamem, da si si ful želela, a bi ga uporabljalo tudi tvoje dete. Ne bi raje pogledala po malih oglasih za kakega rabljenega? Nisem jih sicer nikoli gledala po štacunah, ampak ne verjamem da je cena pod 20.000 SIT. In če pomisliš, da košek kmalu postane premajhen, že čez par mesecev, ponovno nakup nove posteljice, tam cca 30.000 SIT. In če boš imela "srečo" in boš imela takega frkolina kot jaz, ki kmalu po enem letu ni več hotel spati v posteljici in je prešaltal na pravo posteljo (z varovalno ograjico), pa spet strošek tam nekje 30.-40.000 SIT, boš v dobrem letu zapravila samo za postelje 100.000 SIT. Samo v razmislek... Naš je spal v posteljici od začetka, dno čisto dvignjeno, posteljica pa po sredini zadelana, pa tudi ob straneh tiste blazinice in je bilo prav lepo gnezdece. Na tvojem mestu bi pogledala za rabljenimi... Saj zamenjaš tisto gobo notri, pa luštna posteljnina, pa bo! Ste za novo igro s številkami? Danes sem merila obseg trebuha čez popek. 103 cm, ker če rečem dober meter se to tako veeeeliiiiko sliši... Kolkšne ste pa kej ve čez trebuh? Raje pa ne povem, kolk centi sem dobila čez rit frrrr, ti trakci ki jih vidiš pri , imajo pri vsakem tudi spletni naslov - lilypie.com, pregnancyandbaby.com, tickercentral.com, itd ali pa če v google vtipkaš ticker... Jaz sem ga enkrat že ustvarjala, pa mi ni bil všeč... morebiti se bom spet spravila... Zdaj imam čas, ta teden sem na dopustu, takem domačem, nikamor ne gremo.... Kar se brc tiče, pridejo le do popka, višje ne, še največkrat so tam dol nekje, pa prav tako ponori, ko se uležem na bok... Lepo se imejte, se beremo!
|