tinkamiška
|
Hoj! Lumpy, Iza sploh ne šmirgla koščkov, al ga ven plune, al ji gre pa na bruhl. Se mi potem kr zasmili, pa ji grem hitro zmiksat. Je pa štos, ker celo banano se nekako cuza in breskvico tudi, ampak kašica mora bit pa zmiksana. Maxi Cosi pride pa tukaj ceneje, se mi zdi, da v Sončku stane okoli 55.000sit Kašica iz prepečenca in banane vidim, da sem vas malo zmedla, ker nisem popolno napisala, je kupljena od Hippa(kosmički) notri so pa drobtinice prepečenčka. Iza obožuje to kašico, sem jo pakupila v Mullerju in mi gre že proti koncu, tako da bom morala spet kej v LJ ali MB... Keksi: Jst imam ene iz Biotopa sicer vsebujejo sladkor, ne vsebujejo pa glutena, mleka in jajc. Piše, da je na 100g 74g ogljik.hidratov, od tega 22g sladkorja. Tule so vse sestavine( koruzni škrob, sladkor, koruzna moka, rastlinska maščoba, moka za posip, fruktoza, morska sol, sredstva za zgoščevanje(guar gum). So pa meni tudi dobri. Pa dragi... LE&TA, je blo potem včeraj vse vredu. Iza je pojedla okoli 140ml te kašice in potem še pila pri meni(ampak tega pa ne vem koliko, občutek imam, da je pri meni še kr neki mlekca) Tudi jst bom še počakala z raznimi koščki, ji obm pa malo večkrat ponudila kakšno sadje za cuzat... Rija, jst te zlo dober razumem... sem par let živelja v LJ in sem bila tako vesela, ko sem se nazaj v CE preselila, sem bolj navezana na kraj. Če ne bi bla bi bla verjetno že v kakšni Novi Zelandiji Kako ste se pa za Turčijo odločili? Se je tvoj dal pergovorit? Puri, bogi tvoj Maj , pejte se pokazat k zdravniku al pa kupite Daktarin. A imaš možnost poklicat zdravnico, da ne bi ravno v ambulanto hodili? VSE NAJBOLJŠE ZA 6. MESECEV ANŽE, SARA IN TIJANA AlenkaIST, ne vem ti povedat glede izpuščajev, upam, da so samo vročinski in da bodo hitro zginli. A berem, da ste že dobili pomoč, no upam, da se bo uredilo... Lumpy, Iza je danes jedla kr kupljeno kašico, ker sta bila z atijem sama(sem bila pri G-mi je vzela bris). Jutri ji bom dala pa blitvo in krompirček...zmiksano. Aja, glede današnjega zbijanja naših spet je lunin krajec Tudi Iza se je ponoči zbujala na 1 uro in danes čez dan nikakor noče zaspat sama, tako otožno joka, da se mi kr srček para. No je zdej zaspala, sem jo hodila božat, pupo mojo. Mi imamo juri posvetovalnico in 3 cepljenje(je bilo prestavljeno zaradi Izine 6. bolezni). Držite pesti, da bo dobro prestala to cepljenje Se še kej oglasim Tinka