|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
15.7.2006 12:13:51   
halena
HAHAHAHAHAHAAAA!! KAKŠNA ZMEDA!!!user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.7.2006 12:22:04   
kaja29
helena
klikni na spodnji odgovor za smeškote ker se ti tisto še vedno kaže
ko greš na predogled moraš videt samo smeškota brez povezave

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 427
15.7.2006 13:35:46   
maychika
Ojla aprilke. Končno se oglašam. Vidim da ste pridne. Bom poskusila hitro napisati glede tem, ki ste jih medtem odprle, če se ne bo naša Tia prej zbudila. Ima popoldanski beauty sleep...

S smajliji se bom ukvarjala drugič, so pa fini za popestritev.

No, kar k prvi temi. Posteljna aerobika. Tudi pri nas je po porodu katastrofa...izgleda da je bil gin. slab krojač, ker se mi zdi spodaj vse še ožje. Vsakič ko se z dragim spravivba k stvari, je to cel projekt in tudi mene od bolečin že skoraj mine, preden se utečem. Kar se tiče kontracepcije, bom pričela jemati spet tabletke (microgynon), saj sem v četrtek dobila še menstruacijo. Juhuhu...komaj sem jo čakala...ja seveda...in potem svizec zavije čokolado v folijo...

Sicer pa nov naraščaj planiramo ko bo Tia stara kakšno leto. Takrat se bomo spet resneje spravili k zadevam. Da bosta še vedno dovolj skupaj, da se bosta lahko igrala/i.

Na morje mi sicer že hodimo takole čez vikend, sicer pa imamo plan iti na morje konec avgusta za 10 dni v Vrsar - prikolica. Je pa res, da se ji malo urnik pobrklja, ko je na morju. Vročina in zrak jo malo bolj zmatrata, pa čez dan pri popoldancu potegne kako uro ali celo dve več. In ponoči se bolj zbuja. Dvakrat. Tko da jo zdaj ko smo spet doma moramo navaditi na star ritem nazaj. Eh, ni kaj. Otročki so revčki, ko jih takole begamo. Sicer nam čez dan običajno spi še kake trikrat ali štirikrat po pol ure. Lahko tudi manj ali redkokdaj več. Tko da potrebuje veliko pozornosti.

Mojčika..tudi mi smo izključno na adaptiranem mleku in jemo približno 7x na dan (z nočjo vred), čeprav zdaj poleti ji ne pašejo polni obroki in potem zna večkrat po malo pojesti. Bomo pa verjetno konec meseca začeli z gosto hrano počasi. Sicer pa nam na dan poje približno 750 do 800 ml mleka in 150 ml čajčka.

Cepljenje smo že imeli in ni imela reakcije. K sreči.

Je pa tudi ugotovila, da lahko skoraj vsako stvar nese v usta in dosti grize. Če ji dam prst zavit v pleničko ga pa grize, da je groza. Izgleda da jo že počasi srbi. Sicer pa je po novem tetra pleniča njena najboljša prijateljica. Tudi si je že kaj vtaknila tako globoko, da je izzvala refleks za bruhanje, ni pa bruhala.

Tudi TV je ugotovila, da je ful dobra, ker se slikice tako lepo premikajo. Tako da se kar zaropi vanjo, če jo imamo tako obrnjeno, da vidi. Čene pa obrne glavo kot sova, da ja vidi vsaj malo. Prava lumpa je.

2 mak. Ja, kakšno srečanje na kavici bi dobro delo. Res pa je problem, ko smo iz cele Slovenije. Mogoče se pa res še kaj zmenimo.
rem...se prebuja naša pikica. Komaj čakam, da očka vstane (po nočnem šihtu), ker jo težko sama ves čas rihtam, ker me zvija. Radosti žensk vsak mesec. Vsaj vem, da ni popadek...hi hi hi.

LP, Vsem...M.user posted image

Tudi naša Tia se ful poti v lupinici, pa tudi v vozičku. Ko jo vzamemo ven, ima hrbet čisto moker. Nič pa ne pomaga, če kaj podložiš. Ni kaj...hudo poletje bomo imeli...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.7.2006 16:53:15   
mojčika
user posted image

Joj ne zamerit, da vas filam s slikcami, ma jaz sem tako ponosna mami, kako je to lepo.

Halena Postojna je odpadla, drug vikend, če ne bo moral Jernej spet v službo.

Se oglasim še kaj zvečer, zdaj pa malo ven.

Dajte še ve kako slikco, težko je najti albume, ker jih je toliko....user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.7.2006 20:50:37   
mojčika
Ojla ženskice, kaj je zdaj to, nobene nikjer, mene je prav sram, se sem samo jaz tu goriuser posted image , možek mi je pobegnil ven, MM spančka, jaz pa sem upala, no zdaj je pa kaka že kaj napisala kaj svežega, pa nič, vas je topel dan odnesel.

Našauser posted image  se je danes tako glasno zasmejala, da sva se kar spogledala, meni so se kar solze šle na očke, možek moj pa se je kar po kolenih tolkel
user posted image  pa naj reče kdo, da ni lepo biti mama.

No nekaj pa me zanima, kako ste kaj prijateljice s telovadbouser posted image . Dva dni nazaj sem 200 m tekla za možem, pa nisem mogla verjet, da je vse na meni kot en puding, ja saj se vse tako trese, da še teči ne morem , po pa da je bila mera polna, sem možeku rekla, naj mi popravi steper, bom pa to, sem si rekla in danes, ko sem zbrala voljo in šla naj, se je po dveh pritiskih zlomil, pa me je pa čisto minilo. Saj ne da sem debela, ene tri kilce bi še dala dol, a da sem tako mlahava, s tem pa se ne morem sprijazniti.user posted image

No zaupajte, kako se boste lotile, in ali je sploh potreba pri vas...

Lepo spiteuser posted image grem naštimat user posted image  za ponoči.

< Sporočilo je popravil mojčika -- 15.7.2006 20:55:22 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.7.2006 20:57:31   
halena
LEPO POZDRAVLJENEuser posted image

Danes je minil še en lep vroč poleten dan!Na obisku smo imeli prijatelje z njuno malo pikico-junijka!Jooj,sem že čisto pozabila kako so bli naši malčki majhni!user posted image Punčki sta bili pridni,mamice smo udarle močno debato o 'novem življenju in statusu'user posted image ,medtem ko sta ateja pripravljala pečenjeuser posted image user posted image
Prav prijetna so taka druženja,čeprav je pri tako majhnih dojenčkih poznati vsak mesec več ali manj..Včasih bi dala vse v isti koš,danes pa vidim da ni tako..Naša Ajda se mi je zdela taakoo majhna,zadj pa vidin kako je že velika in koliko je že pridobila v svojem 3mesečnem razvoju!Je že res tako ko pravijo,da je dojenček do 3 meseca boljuser posted image ,kot kaj drugega..

Pridem nazaj..

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.7.2006 21:03:48   
flecker1
Mi smo bili danes celi dan na Rogli, tam je tako fajni zrak, enkrat je toplo, čez nekaj časa pa hladno, pa naprej...Melissa pa je bila res pridna danes, pridno papala in spančkala, pa ogledovala naravo ko smo nosili.
Včeraj smo imeli UZ kolkov, obe 1A, tako da široko povijanje gre papa.
Glede telovadbe že en teden oz. 2x sem se namatrala s pilates vajami-20 min, potem me je trebuh bolel ki pa mi je že nasl. dan bolele mišice na trebuhu. Čakam, da mi mami pripelje nazaj orbitrek, da grem kar takoj v akcijo. Mleka si črpam le še zjutraj in zvečer, mleka imam malo. Dajem ji aptamil, obroke ima po 5-6x na dan 120-170 ml odvisno enkrat manj, drugič ful poje. Sedaj grem pripravit papat Melissi.Papa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.7.2006 21:27:15   
kaja29
mi smo pa že v deželi sanj
smo jo lepo okopali in je lepo brez pomoči takoj zaspala
jaz še nič ne telovadim, pred spanjem nardim kakšen trebušnjak pa malo za noge, ker se bojim da bi prehitro mlekec šel, sedaj se še polnoa dojimo, držim pešičke da čim dlje, vsaj dop 6 meseca

dan sem jo prvič v oblekco dala, joj kolk je luštna, še bolj kot pa vsak dan, pa prav lepo mi je, ko se zbudi in me zagleda pa se začne veselo smejčkat

kdaj pa ve spravljate user posted image  pančat??????
ker naša ima zadnji obrok ob 19, najkasneje ob 21, tako da še ne prespi celo noč, no včeraj je spala do 5 brez hranjenja, dlje je ne morem držat pokonci, razen na začetku je bla dlje budna

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.7.2006 21:37:17   
mojčika
Mi gremo pančkat med 20.00-21.00, hranimo se ob 3.00, spimo do 7.30, podevi pa dve uri pokonci, dve uri spanja, sedaj že redna stalnica, tako mi je prav všeč

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.7.2006 7:36:49   
halena
No,danes sem pa jaz zgodnja..in ker mi rač.še od včeraj delauser posted image sem se malo priklatila gor!

Mojčika,sem ti pozabila povedat,da bova z možekom poskušala najti čas in se res en dan zapeljat do vas.Tomaž ve kje naj bi to bilo(ker on je 'svetski čovijek'user posted image in prav lušno bi bilo,če bi se res tako dobili.Zdaj je tut on na dopustu in si je zadal okrog hiške ogrooomno dela..user posted image user posted image user posted image user posted image konec avgusta pa gremo na morje in do takrat je treba kaj naredit!Se slišiva user posted image ,bova več rekli!

Zdaj bi vam pa zaupala eno stvar,ki se mi je zgodila par dni nazaj...Bila sva na obisku pri tašči.Takoj,ko sva prišla sem šla podojit Ajdo.Ko sem se z njo vrnila na teraso,sva podirali kupček.V tistem trenutku,ko sve stopile na teraso,mi je tašča Ajdo dobesedno iztrgala iz rok(kupčka nismo še podrli)..Ta poteza me je zelo razjezila in prizadela.Počutila sem se,kot otrok,ki so mu vzeli najljubšo igračo..Ko jo je že grabila,sem ji rekla,da podirave kupček(!!),v tistem hipu je bila Ajda že pri njej in jaz sem dobesedno obstala..user posted image Do nje čutim zdaj hudo jezo in mržnjo..To vas sprašujem zato,ker me moj mož tukaj sploh ne razume in pravi,da mama ni vedela in da je bila vzhičena,ker Ajde ni videla en teden..Jaz se mu namreč rekla, naj pove mami kaj je naredila in naj tega ne počne več.On pravi da kompliciram..
Vem da bi lahko vprašala na forumu,pa nočem..Sem pa zelo užaljena in nimam več želje hodit k tašči,kaj šele dajat Ajdo njej v roke..-kako bi se pa ve počutile?user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.7.2006 7:53:59   
flecker1
Halena, meni se to še ni zgodilo, tašča mi vedno vpraša, če lahko vzame user posted image in jo kar lepo dam. Ne vem, kako bi reagirala na to če bi mi kar iztrgala iz rok...user posted image   Morda bi bila mičkeno jezna, kaj pa vem. Če ti bo hotela kdaj spet to narediti, se umakni in ji reci, da naj malo počaka, dokler ne podirata kupčka... Sedaj si grem skuhat kavico, potem še hop v trgovino po sveži kruh za moža, user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.7.2006 8:58:35   
flecker1
Jao, na ZS ne morem sama napisat ime naslovnika, ker ne najdem tistega uporabnika v forumu, a bi poslala samo ZS...
user posted image
Ima kdo recept Mamine paparice? Skušam poslati Maxici ali Urški, pa ne morem dati v ZS...
user posted image
Sedaj, ko moja popije večkrat aptamila, kakec je lepo rumen, kakor če dam svoje mleko ima takrat zelen, tekoč kakec. Komaj čakam, da začnem dodajati GH, ker vidim kako moji lušta, ko mi jemo. Mi bomo začeli z korenčkovo kašico, ali pa zelenjavno, potem pa sadno...
user posted image
Kaj pa AD3; normalno naj bi dajala po 7 kapljic, če dajem aptamila? Da ne bi prišlo do hipervitaminoze, user posted image
Sedaj grem mal potelovadit, medtem ko vse spijo, zaspančki hehe
user posted image

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 16.7.2006 9:06:07 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.7.2006 9:19:51   
kaja29
helena ti kar sama tašči povej kako in kaj, kar lepo reci, da je dovolj časa za vse in naj drugič lepo počaka, da jo ti porihtaš in bvo imela potem dovolj časa z njo, razen če želi/š da kdaj tudi ona podre kupček z njo
jaz svoji kar povem in tudi kako mora ravnati z malo

ups mi o volku volk iz gozda (je tašča klicalauser posted image )

fleker a za AD3 ti ni nič dr. predpisala????, mislim da moraš majn dajat glede na to kolikokrat daješ aptamil

lepo bodite se grem zrihtat in za našima ven

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.7.2006 9:29:26   
flecker1
Ja, je predpisala 7 kapljic na dan, ko sem ji povedala da ji dajem samo svojega mleka popapcat. Sedaj ko je mojega manj, ji dajem 3x dnevno aptamil in 3x mojega mlekca...user posted image In 14 dni moram dati po 10 kapljic AD3 (en teden bo minilo), ker je imela moja user posted image še mehke kosti v glavi... Raje ne bi dajala tako preveč, a ker je p. rekla da ima mehke kosti, pa si moram držati njenega navodila.

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.7.2006 10:26:28   
mojčika
mi smo že od začetka na Aptamilu, Comformilu, zato dajamo samo po 4 kapljice, ma zadnje čase še to ne vse, ker naša MM pljune vse ven, pa ji še enkrat ne upam dati, ker ne vem, koliko je dobila, ma se ne obremenjujem, je v teh mlekih ful vitaminov

Se kaj kasneje...

Halena superca, mi pa naslednji vikend verjetno zajadramo v postojno, se slišva ja...

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.7.2006 12:18:07   
Anonimen
Pozdravljene!

Ste bile tako pridne s pisanjem, da sem rabila celo večnost, da sem se prebila skozi user posted image user posted image user posted image .

Mi smo z dopusta, 14 dni smo uživali v naravi, no, bolj midve, sva se cartali, očka je pa delal (je bilo treba malo urediti okolico okoli vikenda).
Naša pika je odkrila rokice in jih sedaj veselo baše v usa. Čeblja pa itak vsak dan več.

Mi hodimo spat okoli devetih zvečer, potem spi do 4, 5-ih zjutraj in zaspi še nekako do pol devetih user posted image user posted image user posted image . Včasih se sicer zbudi še okoli šestih, potem eno uro čeblja in ogleduje medevedke v zibki, ampak čez kako uro spet zaspi nazaj. Podnevi pa nima reda glede spanja, kakor jo prime, kakšen dan spi po dve uri skupaj, drugič pa večkrat po 15 minut. Vmes je budna od ene ure do treh ur. Odvisno od dneva torej. Se pa polno dojiva.

Mojčika, če bom kaj hodila okoli Idrije, te bom kontaktirala in bova šli na en sprehod po rakah. Si me spomnila na naše matranje v srednji šoli... vsak ponedeljek na dvokilometrski tek user posted image . Ampak je res lepa okolica.

Jaz nimam tašče in nimam problemov s puljenjem otrok iz rok. Je pa moja mami čisto mahnjena na Kristino in ko jo vidi, jo ima neprestano po rokah. Ampak se zaradi tega ne sekiram, delno zato, ker jo redko vidijo in se mi zdi kar prav, da jo takrat razvajajo, delno pa zato, ker imam potem jaz nekaj časa zase, pa čeprav to pomeni zgolj sedenje na balkonu v tišini za dve uri.

Jutri greva na UZ kolkov, cepili pa se bomo šele v začetku septembra, ko bo user posted image  stara ravno 4 mesece. Je zdravnica prej na dopustu.

Bila sem na tečaju za oživljanje otrok in dojenčkov. Poučno. Če želite, vam lahko kaj napišem o tem, kar so nam povedali.

LP
Ankica

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
16.7.2006 12:36:43   
mojčika
Ankica super, le oglasi se, sicer pa če boš kaj v Masorah se tudi lahko kaj oglasimo, je fajn iti malo na svež luft, mi imamo vikend samo na sosednjem hribu in prav lepo vidimo Masore.

Ja na Rakah so nas fajn matrali, ma z user posted image je prav super.

Takšen tečaj bi bil res fajn, kar piši nam, pa še to, kje si ga obiskovala, mogoče se pa vpišemo tudi mi.

No danes ravno urejam slike, če katero zanima, razvijanje slik preko neta, dobiš po pošti, slika 10x15 19sit.

http://www.dt-foto.si/

Halena, nič si ne jemlji k srcu, povej ji, jo bo pa tako minilo, ko bo naslednji vnuk, če ima mož kakega brata, sestro..., sicer pa je vedno najbolje reči, najprej te bo imela za sitno, potem pa te bo še bolj spoštovala, kot če ji boš klonila, no moj možek po navadi kar drži z mano, hvala bogu, ima pa tudi tvoj prav, veš, da so grozno veseli, tudi jaz ponavadi tako razmišljam, čeprav mi je bilo nekaj časa hudo, ko so mi jo še nahraniti hoteli, ti imaš vsaj ta privilegij, da joškic ne moreš posodi user posted image .

Mi smo ugotovili, da po novem radi pasemo kravice in tudi zelo uspešno z vriskanje visokega C na maminem trebuhu, tako da ko se vzdigne, vidi moj obraz in se obe smejčkava, probajte, če že niste, je luštno.

Lepo nedeljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
16.7.2006 21:34:43   
kaja29
hoj
a vaše malčke že kaj postavljate v dvignjen položaj v vozičku ali ležalniku????
ali katera uporablja kengerujčka?????

kako pa kaj pasenje kravic, a radi to počnejo??????

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
16.7.2006 21:54:17   
flecker1
Sama sem v vozičku dala eno stopnjo gor, kot tudi v ležalniku. Nisem pa še probala dati v kengurujčka, enkrat bom sprobala. Večkrat vidim, da pišete o pasenju kravic, ma sori sem nevedna, kaj sploh to je?user posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.7.2006 11:04:09   
2mak
Hej!!! Preden se moje pridno dete zbudi, vam še jaz pošljem en sončkast pozdravček in malo poročam:

Pasenje kravic pomeni, da daš otročka ležat na trebušček in potem se on opre na rokice in se dvigne. Od kje pa tako ime, nimam pojma.

Midva sva že parkrat dala malo v kengurujčka in ji je bilo všeč - je kar zaspala. Ne mara se pa vozit v vozičku tako, da leži, zato dam lupinico v voziček (imam to možnost) in pol je ful zadovoljna. Ponoči spi v košku in ima ravno podlago, na ležalniku pa je malo dvignjena. Se mi pa že nekaj časa zelooo dviguje z glavico, če jo dam ležat na hrbet (20. bo stara 3 mesece) in ji je očitno glavni cilj v nekaj mesecih se dvignit na rito. Ampak, bo mogla še malo počakat, ker me je kar strah, da bo kilo fasala, ko se tako napenja pri dvigovanju. Ali pa je to normalno, pa jaz ne vem?

Glede telovadbe: sem mislila, da samo mene še boli... No, g mi je tudi rekel naj še ne tečem, ker je mehur še malo spuščen. Grem pa na vsake toliko na sobno kolo, pa vsak dan se sprehajam. Ena od vas je napisala, da dela pilates - a imaš to dvd iz top-shopa? A je uredu? Mene mika, da bi si to kupila, pa se bojim, da ni ok. Ker pač nisem navajena tako kupovati...

Spančka pa moja mala prav dobro - čez dan in ponoči. Samo tam okoli 5-ih, 5.30 zjutraj, ko jo podojim, noče več nazaj v košek - takrat bi on imela žur, jaz pa bi še malo pospala, pa je potem eno urco pri nama, samo sem jaz potem čisto polomljena, ker nisem v dobrem položaju. Se pa samo dojiva in še dobro, da so si izmislili blazinice, ker sicer bi se mi že vsi trije utopili v mojem mleku. Joj, res ga imam velikooo. Sem ful vesela, ker je to tako enostavno. Kjerkoli in kadarkoli potrebuje - hopla, majčko gor, pa je!

Ima pa malo temenc po glavi, ki se jih nikakor ne rešimo. Ima katera kak dober predlog kako naj grem nad to stvarco?

Že večkrat smo prespali tudi na morju in ni bilo prav nobenih težav - morski zrak ji je zelo pasal, tko da je tudi veliko spala potem. Je pa tak dobrovoljček, da je prav veselje jo gledat. Skratka, imamo se lepo! Aja, tudi Manca ful švica v lupinici, pa sem ji pod glavo dala eno pleničko, ker se ji sicer skoraj vname, ko ji je vroče in miga z glavo sem in tja. Kopamo jo pa na dva dni in tudi uživa. Samo se mi zdi kot da bo zdaj-zdaj prerasla banjico! Se to tudi vam zdi?

No, hitim pod tuš preden se zbudi, potem pa se greva malo potepat (ko popusti vročina).

Uživajte, aprilke!

2mak

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.7.2006 11:16:12   
mojčika
2 mak temenca smo mi odpravili s Bubcenovim oljem, so bila zelo trdovratna, namazala sem ji gor full olja, ker imamo veliko las, potem sem ji z glavničkom počasi in nežno česala temenca dol, po eni uri sem ji oprala glavo, no zdaj jih nimamo več, se pa tja kaka mala pikica.

Tudi mene zanima, od kje ta izraz pasenje kravicuser posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.7.2006 12:44:44   
Anonimen
Dober dan!

Sva bili na UZ kolkov, dobili 1A, tako da smo zaključili s širokim povijanjem. Naša user posted image  je prava velikanka, je bila največji dojenček v čakalnici, pa so bili vsi starejši od nje.

Jaz se že dva meseca in pol pripravljam na telovadbo, pa se do  sedaj še nisem uspela prepričat user posted image user posted image user posted image . Za pilates pa sem slišala, da je zelo fajn, ker ne obremenjuje sklepov.

Temenc mi nismo imeli, razen nekaj malega na obrveh, je šlo lepo z mandljevim oljem dol.

Mleka imam tudi jaz ogromno, vsake toliko je user posted image  cela bela, ko se med dojenjem odmakne, da bi malo počivala in jo mleko pošprica. Sem si zelo želela dojit in sem vesela, da nama tako uspeva. Sicer pa, tudi če bi morala dajat adaptirano mleko, ne bi bilo nič hudega, še vsi s(m)o tako gor zrasli, a ne?

2mak, če boš kaj hodila po Ljubljani, se lahko dogovorimo za kakšen sladoled, kaj praviš?

Lp

(odgovor članu 2mak)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
17.7.2006 13:28:14   
halena
Živijo!
Tudi mi imamo še nekaj temenc in so kot rahle hrastice-ni pa videti hudo..Sem probala že miljion načinov,pa so se spet pojavile..Zato sem si rekla,da bom te rahle hrastice pustila gor ne da bi jih kaj dražila,pa bojo morda same od sebe odpadle..-dajte mi kak predlog!user posted image
Sem pa že velikokrat slišala od ljudi,ki imajo malo večjeuser posted image ,da ni fajn,da otrok gleda TV vsaj do prvega leta.-Ne vem katera je omenila,da je njen malček navdušen na TV.Moj dragi redno prekriva Ajdin pogled proti TV(kar se meni zdi že malo bolanouser posted image )..

Mi še vedno lepo spimo ponoči,brez hranjenja od 21.30-8.00.Podnevi pa bolj malo spimo,bolj počivamo in se zabavamo z rokicami in visečimi tingl-tangli,ki jih ima nono polno terasouser posted image .Danes bomo krstili veliko posteljico in se poslovili od zibke,ker je Ajda že tako aktivna s temi malimi nogicami,da se bojim,da se mi zatakne med lejštice(ograjca).

Še vedno ležimo vodoravno,ker je to pač najbojše za hrbteničko ali pa spoznavamo svet iz lupinice.Ležalnika ne mara kaj dosti.user posted image

Še vedno se polno dojive in res sem hvaležna,da je tako.Se kar navadiš 'na komot' in si res ne predstavljam neprestanega steriliziranja stekleničk.Ničesar ji ne dodajam(čajčkov ali vode),ker imam mleka tudi jaz polno.

Tako,na hitro zdaj pa nazaj med lonce!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.7.2006 13:32:43   
halena
Oh,ja!Glede tega,kako mi je tašča iztrgala Ajdo iz rok,pa bi želela pripomnit,da tudi meni paše 'oddih' in rada vidim,da jo kdo poprime,ampak ne meram nervoznih prijemov,ki jih ima ona,ker jo v 5min obrne na 10 različnih položajev.Plus to,da kar je naredila je bilo predrzno in je šla preko roba moje tolerance.In so ljudje,ki razumejo,če jim poveš kaj te moti,so pa tudi taki,ki te enostavno ne slišijo..

No samo to sem hotla dodatiuser posted image

Lep lep danuser posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.7.2006 21:42:14   
mojčika
Danes smo sprobali kengurujčka v nošenju naprej, super kako mala uživa, čist tiho je gledala in papala rokice, jaz sem jih kar gor dala, tako sama od sebe drži tudi glavico gor, ker je malo prostora in je rokice ne pustijo naprej, no bom naredila fotko in jo dala v album, prav vesela sem, bom bolj lahko kam šla v hrib, ker je z vozičkom bolj naporno.

Mi smo bili danes malo sitkani, no zdaj pa bomo res verjetno dobili zobke, tako se mi je smililauser posted image , vse je živčno grizla in ves čas potihem jamrala, tako se je utrudila, da je spala danes po dve in pol uri, in bila vmes samo urco pokonci, pa sem se še jaz malo pridružila, mi je kar pasalo, malo pa tudi preventive, če bo zaradi zobkov kaka nočna hajka, včeraj je kar v spanju zajokala ene dvakrat. No bomo videli.

Halena poznamo take ljudi, a mene je zdaj ob MM izučilo, da pri takih na silo uveljavim svojo voljo, no začuda potem hitro vedo, da nekaj ni prav, res pa je, da to storim zelo težko, ker nisem takšna, a iz izkušenj ti povem boljše prej kot prepozno, ker trpela boš kasneje le ti, dobrota je sirota pravijo, če naletiš na "gluhe" ljudi pa sploh. Le pomenita se, po toči zvoniti, je prepozno... Ma sem zatežila user posted image

Lepo spite

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?