2mak
|
Hej!!! Preden se moje pridno dete zbudi, vam še jaz pošljem en sončkast pozdravček in malo poročam: Pasenje kravic pomeni, da daš otročka ležat na trebušček in potem se on opre na rokice in se dvigne. Od kje pa tako ime, nimam pojma. Midva sva že parkrat dala malo v kengurujčka in ji je bilo všeč - je kar zaspala. Ne mara se pa vozit v vozičku tako, da leži, zato dam lupinico v voziček (imam to možnost) in pol je ful zadovoljna. Ponoči spi v košku in ima ravno podlago, na ležalniku pa je malo dvignjena. Se mi pa že nekaj časa zelooo dviguje z glavico, če jo dam ležat na hrbet (20. bo stara 3 mesece) in ji je očitno glavni cilj v nekaj mesecih se dvignit na rito. Ampak, bo mogla še malo počakat, ker me je kar strah, da bo kilo fasala, ko se tako napenja pri dvigovanju. Ali pa je to normalno, pa jaz ne vem? Glede telovadbe: sem mislila, da samo mene še boli... No, g mi je tudi rekel naj še ne tečem, ker je mehur še malo spuščen. Grem pa na vsake toliko na sobno kolo, pa vsak dan se sprehajam. Ena od vas je napisala, da dela pilates - a imaš to dvd iz top-shopa? A je uredu? Mene mika, da bi si to kupila, pa se bojim, da ni ok. Ker pač nisem navajena tako kupovati... Spančka pa moja mala prav dobro - čez dan in ponoči. Samo tam okoli 5-ih, 5.30 zjutraj, ko jo podojim, noče več nazaj v košek - takrat bi on imela žur, jaz pa bi še malo pospala, pa je potem eno urco pri nama, samo sem jaz potem čisto polomljena, ker nisem v dobrem položaju. Se pa samo dojiva in še dobro, da so si izmislili blazinice, ker sicer bi se mi že vsi trije utopili v mojem mleku. Joj, res ga imam velikooo. Sem ful vesela, ker je to tako enostavno. Kjerkoli in kadarkoli potrebuje - hopla, majčko gor, pa je! Ima pa malo temenc po glavi, ki se jih nikakor ne rešimo. Ima katera kak dober predlog kako naj grem nad to stvarco? Že večkrat smo prespali tudi na morju in ni bilo prav nobenih težav - morski zrak ji je zelo pasal, tko da je tudi veliko spala potem. Je pa tak dobrovoljček, da je prav veselje jo gledat. Skratka, imamo se lepo! Aja, tudi Manca ful švica v lupinici, pa sem ji pod glavo dala eno pleničko, ker se ji sicer skoraj vname, ko ji je vroče in miga z glavo sem in tja. Kopamo jo pa na dva dni in tudi uživa. Samo se mi zdi kot da bo zdaj-zdaj prerasla banjico! Se to tudi vam zdi? No, hitim pod tuš preden se zbudi, potem pa se greva malo potepat (ko popusti vročina). Uživajte, aprilke! 2mak
|