|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
17.7.2006 7:21:30   
ajdaN
Dobro jutrooooooo!

Kako se je pa dans ponoči pri nas shladilo! V dnevni imamo samo 21 stopinj. No saj meni čisto paše.

Bobika tudi jaz nisem imela nobenega problema z dojenjem v toplicah. Na ležalko, kopalke gor, pa je mali jedel. Če bi se kdo vtaknil vame, bi mu pa že povedala ta svoje! En fantek zraven (cca. 2 leti) naju je z zanimanjem opazovaluser posted image . Pa mislim da so izkoristili priliko in mu par stvari razložili, ker je bila mamica že kar precej nosečauser posted image . Da bo pripravljen, ko pride novuser posted image .

Stajce pri nas ne bomo imeli. Sem pa v petek prek BC naročila prenosno posteljico. Ampak ta je itak mišljena za k našim da ga dam spat tam. Doma sem ga pa mislila imeti na tleh. Zjutraj posesat, pa na hitrco s cunjo čez letet pa je.

Aja še drugi zobek - imamo ga od 13.7.

Nemsis če kašlja samo občasno, je možno da se afna. Vsaj pri nas je tako. Kar nekaj se dela pa se reži zravenuser posted image . Je nekaj novega pogruntal in že kakšnih 14 dni "kašlja".

Shooo pri nas imamo Jane voziček, ampak smo imeli navadni avtosedež (poleg Maxi Cosija), ki se ga je dalo zapet. Verjetno imajo Matrixa ane? Jaz sem po vseh forumih pisala naj ljudje prej preverjajo, če ga sploh lahko zapnejo, ker tista lupinica je ogromna. Ampak to je bilo takrat ena modna muha, pa poceni so bili ti vozički in navali narod. Naj probajo dobit podaljšek za pas - baje se jih da dobit, samo nimam pojma kjeuser posted image . Ker ob nesreči, bo user posted image  po možnosti zlomilo vrat! No vsaj na sedež ga zapnejo. Še slabša je tista varianta, ko jih prevažajo počez na zadnjem sedežuuser posted image . Da kao dojenčka samo preložijo, ker tako lepo spančka in ga ne zbujajo s tem, da bi mu dvignili naklonuser posted image . Mislm! Ej res kar pike dobim ob tem!

V soboto sva šla potem malo po razprodajah. Mothercare je bil že čisto izropan - nobene pametne številke. Ampak sem itak kupovala za naslednje leto - tega je pa še nekaj bilo. V HM pa tudi nič pametnega. Tako da sva imela bolj izlet kot kaj drugega.

Jutri imava pa spet posvetovalnico pa (verjetno) še 3. cepljenje. Upam, da ne bo kaj hudega. Do sedaj smo jo dobro odnesli!

No to bi bilo pa to. Ste toliko naklofale včeraj, da sem sigurno kaj pozabila, ampak se mi ne da it nazaj brat. LP!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.7.2006 7:34:27   
puri
Dobro jutro!

Mi smo pa danes zelo slabo spali. Maj se je celo noč zbujal, tako da ga verjetno te razjede. So se pa sedaj razširile že tudi na ustnice,....revček, se mi prav smili. Pa ima tudi malo vročine, ne vem, ali se tudi vročina lahko pojavi, ali je pa še kaj drugega zraven. Drugače je pa kar dobre volje.
Ga bom danes peljala k zdravniku pokazat.

Drugače se je pa naučil cvilit in ker je včeraj tako cvilil, je danes hripavuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.7.2006 7:51:54   
lumpy
Evo mi smo že pokonci, smo se najedli zdaj se gremo paše umit, pa malo ritko prezračit, potem pa dobimo obisk, babica prihaja.

Hotela sem še vprašat če se katera spomni, te zadnje reklame od baby centra, pa ariela, ko so prišle (jaz sem jih vrgla stran po pomoti), nekje je bila v akciji tale blazina oziroma podloga iz pene - puuzle, sedaj pa ne vem kje v arielu ali v baby centru, v pikapolonici vem da ni bilo, ker sva zadnjič gledala tam pa je bilo 2000 sit dražje kot tule v reklami. user posted image

Ajda n,
bravo za drugi zobek. user posted image  Kako pa sta opravila v posvetovalnici ?

Puri,
kar k zdravniku z njim !Da dobiš zdravila, ker se vama očitno širi.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.7.2006 8:04:40   
AlenkaIST
Dan
Me prav zanima če bom danes lahko sledila vsemu napisanemu user posted image

Moj poklic je ekonomski tehnik, ko zvežem diplomsko pa bom poslovni sekretar. Trenutno brezposelna.

Ej Puri a se dobimo pri Vasletu? Sara ima ene rdeče pikice. Sem mislila da bi jo kaj pičilo ampak jih ima vedno več. No ta prve že zginjajo. POJMA NIMAM kaj bi blo. Verjetno pa ne morem nič zgubit če se greva pokazat.

Aha alarm. Verjetno je spet na trebuščku........user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.7.2006 8:22:54   
puri
Alenka, samo jaz grem že takoj ob enih, ....če tebi tudi to odgovarja, potem se pa vidivauser posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.7.2006 8:28:35   
AlenkaIST
ANŽE in TIJANA tudi vama vse najboljše za 6.svečko !

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.7.2006 9:06:40   
meta22
hojla čvekice!

ponavadi sem pisala enkrat na dan, sedaj bo pa treba kar večkrat na dan kaj napisat, da bom na tekočem!!

puri, to je definitivno soor, oziroma razjefda. sicer ti bo pa doktorca povedala kako pa kaj. smo mi take probleme meli pred 14 dnevi- bogi je mel že vse po ustnicah te mehurčke. pozdravili pa smo vse- ne moreš verjeti- v enem dnevu z daktarin gelom, ki se ga da v usta. tašonka je razlagala, da se vse skupaj da pozdravit tudi z saldkano vodo- če nebi rada uporabljala kemije. je res malo smotano to goro tega gela malemu v usta tiščat, nič kaj prijetna zadeva. pomaga pa. obstaja pa še daktarin maža, ki je pa za rito. vse dobiš brez recepta v lekarni. upam da hitro pozdravite, ker vem kako je to nadležno.

po poklicu pa bom jaz profesor nemškega jezika. manjka mi še samo zagovor diplome! trenutno brezposelna!!!

za stajico se še mi odločamo. al bo na tleh al pa v stajici? hmmm bo čas prinesel svoje. se še nismo spuščali v ta problem.

ajdaN- a vaš tudi afne gunca ko kašlja. naš je isti!user posted image  prav smešen je ko vidiš da nekaj na silo dela in hoče kašljati. zraven se pa reži!user posted image

naš je tudi mel vazo cviljenja. ga je ata posnel na telefon in ma sedaj ko dobi sporočilo, to cviljenje nastavljeno. se vedno ustrašim ko dobi kako sporočilo, pa začne nekaj cvilit, pa nevem kaj je.user posted image

upam, da bom zvečer sposobna še kaj napisati. preberem vedno, pisati pa nekako ni moči.

čao
meta

Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.7.2006 9:09:29   
meta22

vse najboljše za pol svečke: matic, jure, patrick!!!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.7.2006 9:10:26   
puri
Alenka, Vasle je od danes naprej na dopustu, je šla mami pogledat,ko je šla v trgovino. Tako, da ne bo ničuser posted image

Potem je šla pa v lekarno vprašat in ji je dala nekaj za mazat, je rekla, da bi tudi pediater to dal, pa bom ene dva dni mazala in če ne bo nič bolje ali pa slabše, bom šla pa potem v Domžale.
Vročine pa sedaj nima.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.7.2006 9:12:00   
meta22

vse najboljše za pol svečke: sara , anže, tijana!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.7.2006 9:14:27   
puri
Meta, a tako hitro ste vi to pozdraviliuser posted image user posted image . Upam, da bo tudi pri nas tako, ker mi je res prav bogi, pa še spi bolj slabo.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.7.2006 9:39:55   
Nyah*
Jutro!

Huh, kaj je s temi nasimi user posted image , poletje, oni pa stalno nekaj bolniuser posted image . Nasa ima sicer danes manj vrocine, a je nekaj jokava, zbudila se je (sedaj ze 3. dan) ob pol 6, pila, pa spet cez pol ure, pa spet cez 10 minutuser posted image , poj sem ji pa za jest dala, pa je spala do sedaj, jaz pa z njo.

Puri, Alenka, upam, da ni nic hujsega, cimprej se pozdravite.

Mi imamo pa v sredo posvetovalnico, pa ne vem, ce bo cepljena, ker ima malo zvisano temperaturo. Drugace ji pa nic ni.

Punce, nekatere sem videla na slikah, da imate take fajn stolcke, v katerih user posted image  sedijo (lumpy se mi zdi? ). Kje se to dobi, ful so mi luskani, mi bi tudi to imeli?

Rija, hvala, upam, da bomo sli lahko cimprej iskat. Drugace je pa s Turcijo tako, kot so ti punce rekle, vse je super, cisto je, urejeno,.., bolje kot marsikje na Hrvaskem. Zdravnike, za bog ne daj, imajo pa privatne, ful dobre. Itak ti  nasa zdravstvena asistenca to pokrije.

Nic, me sefica kliceuser posted image user posted image user posted image . Upam, da vas se kaj obiscem danes.

Lep dan!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.7.2006 9:40:29   
ajdaN
No še ČESTITKE današnjim slavljencem!

user posted image  VSE NAJBOLJŠE TIJANA, SARA in ANŽE!!! user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.7.2006 10:05:35   
srečica
Anže vam pošiljam lubčke in se vam lepo zahvaljuje za čestitke.
HVALA; HVALA, HVALA

Vsem, ki sončkom, ki pa so praznovali prejšnje dni in ki praznujejo danes pa tudi midva prisrčno čestitava user posted image  in pošiljava poljubčke.

Darja & Anže

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.7.2006 10:07:34   
Nyah*
Tudi midve z Najo se pridruzujeva cestitkam:
user posted image user posted image VSE NAJBOLJSE OB 6. MESECU: TIJANA, SARA IN ANZE!user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.7.2006 10:19:24   
AlenkaIST
JE DAL KDO ŽE SKOZI TAKE RDEČE PIKE KOT NEKAKŠNI MAZOLJČKI? Niso drobne in na kupu, ampak malo večje pa ena tukaj ena tam.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.7.2006 10:22:21   
lumpy
Evo mi smo že dali obiske skozi, je prišla bica pa dedi in še stric, ki je šel na kontrolo v bolnico, si je zlomil prst na nogi user posted image .

Sedaj sva se pa lepo najedla ( 4 keksi + 4 marelice ) in že spimo kot polhki.
Kaj boste pa danes kuhale svojim sončkom za kosilo?
Jaz imam v mislih testenine z omakico iz piščančjega mesa, pa še ne vem kaj bom zraven dala, verjetno malo zelenjave pa bo.

user posted image Anže , Sara in Tijana vse najboljše !!!user posted image

Nyah,
mi smo kupili stolček za hranjenje v pikapolonici, je pa zakon in sicer je od Brevija Jupiter se mu reče, zelo podoben pa je še Peg Perego Dinner. Fantastičen je za hranjenje pa še zelo rad sedi v njem in se igra, pa še varen je kar je najbolj pomembno.  Res smo zadovoljni, če pa te bo še kaj zanimalo kar vprašaj.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.7.2006 10:23:24   
lumpy
Alenka ist,
imaš občutek da jo kaj srbi, da je drugače nejvoljna ?

Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.7.2006 10:26:47   
renan
dobro jutro!

misek spi, ko se zbudi, pa greva se malo po razprodajah. zdaj pa se malo casa, za kaj napisat:

rija imam predlog: vi nam odstopite novo hiso, mi vam v zameno damo naso 250 let staro kucerino. vi jo lahko prodate ali obdrzite in se preselite nazaj v ms. velja?user posted image
salo na stran: pri nas bi bilo najpametneje, da hiso prodamo (ker je res ogromna za vzdrzevanje) in kupimo stanovanje v ms. vendar je meni ms tako mimo, ni ne mesto, ne vas. ful mi je lepse na gorickem in prevec sem sentimentalna glede hise...vseeno bo kmalu potrebno najti neko racionalno resitev, ker cas ful bezi. kako smo si razlicne...

KEKSI: kaksne kekse to dajete v sadje? jaz sem jih zadnjic zelela kupiti, pa so vsi z dodanim sladkorjem...user posted image ena je napisala se vceraj za prepecence. dajete navadne prepecence ali kaksne posebne otroske?

vsi bolni, hitro se pozdraviteuser posted image in vsi polletnezi lepo praznujte!user posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 17.7.2006 10:31:40 >

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.7.2006 10:42:49   
lumpy
Keksi:
sama še nisem našla otroških keksov, ki ne bi imeli dodanega sladkorja. Če jih katera izvoha naj pove, prosim.

Midva imava sedaj od Milupe "Biskotti " ogljikovih  hidratov imajo 68,9g  na 100g,dodanega sladkorja je 24 g , sem zadovoljna z njimi, ker so mali , hitro se razmehčajo in še dobri so, je pa res da so kar sladki. user posted image  

Sprobala sva pa že Plazma kekse, ki imajo 70,4 og. hid, pa so tudi dobri in se hitro razmehčajo, Lumpijevi keksi pa mi niso všeč, ker so pretrdi, pregrobi za dlesni  in se ne razmehčajo hitro, og.hid. pa imajo 74,95

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.7.2006 10:43:01   
Anonimen
Dan

Samo na hitro, ker Klavdija nekaj stoka.

ANŽE IN TIJANA VSE NAJ NAJ ZA POL LETA

AjdaN tud meni se zdi, da se tamala samo afna s tem kašljanjem. Tudi ona bi nekaj kar s silo, potem pa še malo kašljamo zraven.

Je pa včeraj ugotovila visoki c. So me tako bolela ušesa, da je joj. Danes ga je celo sprobala zunaj na sprehodu. Sva takoj leteli domov, saj bi me še ljudje malce čudno gledali.

Se oglasim kasneje.

Aja, mi pa imamo stajco (dobili) pa nimamo ravno prostora zanjo. Bomo še videli ali jo bomo uporabljali ali bo tamala kar na tleh.

papa

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.7.2006 10:57:57   
XXYY
Na hitrco sporočim:

SARA, ANŽE in TIJANA vse najboljše in najlepše za 6 mescev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tudi naša je imela celo noče neko budnico. Sploh ne vem kaj ji je bilo. Tak, da sem kar zaspana še zdaj. Bom probala odspati kaj, če bo Lara dovolila za pol ure.

Nč, grem ker me že Lara kliče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.7.2006 11:08:14   
Anonimen
SARA VSE NAJ NAJ ZA POL LETA

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.7.2006 11:19:27   
LE&TA
Današnji 6-mesečniki vse naj naj in lepo praznujte oz. bojo mamice praznovale!!user posted image user posted image user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.7.2006 11:29:17   
Ovnica78
TINKARA, MATIC, JURE, PATRICK (z malo zamude) VSE NAJBOLJŠE ZA POL LETA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SARA, ANŽE IN TIJANA VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se komaj prebila skozi vse te vaše besede, je kar dolgo trajalo. Pa samo par dni me ni bilo na računalniku. Tko, da sem malo bolj površno vse skupaj prebrala.

Lumpy glede puzzle imam doma katalog od baby centra in od ariela pa jih ni not. Mogoče so bile pa v katalogu od Pikapolonce ali pa že v kakšnem prejšnjem. Zdaj jih ni.

Za tebelo: ne dojim več, Tinu dajem Hipp 2. Pa še za tiste, ki uporabljate Hipp sem zadnjič čisto slučajno naletela v šparu, imajo ga za okoli 650sit (450g), skoraj nisem mogla verjet (ponavadi okoli 1300sit), tako, da sem 3x ceno preverila. Pa nisem v nobeni reklami (akcija) opazila. Grem danes prečekirat, če še velja ta cena, da si nakupim malo zaloge.

Nič, Tin me že kliče, bo treba it!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.