zoya24
|
Hojla, sem se komaj prebila skoz vse te poste . No zgleda, da je Žiga končno bolje, včeraj zvečer ni imel vročine, pa danes tudi že cel dan ne . Namesto njega pa mene nekaj daje, me ful grlo boli, upam, da ne grem po stopinjah Violinske, pa mojega tudi že cel teden, ma smo vsi bili ali smo bolani . Ery pozdravljena, se že res dolgo nisi oglasila. Jaz grem v petek, 21.7 prvič v službo (zaradi bolniške, drugače bi morala začeti že v ponedeljek, 17.), pa se po eni strani kar malo veselim, sploh zdaj, ko sva bila z malim večinoma doma, ker je bil bolan. Po drugi strani mi je pa težko zaradi malego, sploh zdaj, ko imava manj časa, da se privadiva vrtca. Tina čestitke!!!!!!! To je pa res vesela novica. Kdaj pa začneš, verjetno s septembrom, a ne? Vidim, da se vse veselo pripravljate na dopust, vam kar zavidam, no mi bomo šli še na morje šele konec avgusta, bo pa potem toliko bolje, ko boste ve že vse po službah . Pa lepo se imejte, pa čimmanj gužve na ceti, pa lepo vreme!!!!!! Pri nas tudi Žiga kar veliko spije, no zdaj ko je bil bolan, je nekaj štrajkal, ampak je vseeno spil tam nekje do 1 litra, v njegovih dobrih dnevih popije pa sigurno 1,5litra, pa to samo čez dan, ker ponoči ne pije. Drugače pa zadnje tri dni nekaj štrajka pri hrani, saj še vedno dosti poje, amapk veliko manj, kot je prej, najverjetneje je zato kriva bolezen, upam, da bo bolje. Mi je prav hecno, ko odkimava z glavo, ker prej je pojedel koliko si mu dal, pa še skoz je nekaj grickal. No ob navadnih dnevih je zjutraj pojedel tam do 200ml mlečne kašice, potem dopoldne, prav toliko sadja, pa kosilo okoli treh - enako količino, pa mlečno malico tam do 150ml okoli petih, pol šestih, pa za večrjo spet nekaj mlečnega - do 170ml. Vmes pa še kruh, keksi, čokolada, sladoled, pač odvisno kaj smo imeli doma. Previjamo se tudi mi še vedno na previjalni mizi, mu dam robčke, da jih ven vleče, pa je zadovoljen in na miru, s tem res nimamo težav. Pa tudi kar dosti se sam zamoti z igranjem, no sej večinoma se sploh ne igra, ampak razmetava, njegove cotke iz omare imam sigurno 2x na dan vzunaj, pa kuha rad, to pomeni, da imam vso posodo zunaj, pa še kuhalnice in zajemalke....., ma vglavnem samo hodi (plazi) sem in tja in razmišlja, kaj bi za eno neumnost še napravil . Imam včasih očutek, da mu je že malo dolgčas doma. SEveda, ko se spravljam kuhat, al pa pospravljat, pol se pa začne tudi skoz po meni vlačit, ko kuham, se me obvezno za noge drži, ali hlačnice, ali se mi pa pod nogam mota. Zato ospravljam tudi jaz takrat, ko je ati doma, to je večino popoldne, pa ob vikendih, kuham pa ko spi. Uf kok sem naložila, bom rajši nehala.....lepo bodite!!!
|