|
RE: Avgustovke, kje ste 19.7.2006 14:18:23
|
|
|
|
violinski
|
Lep pozdrav, končno še od mene. Vsak dan uspem prebrati, za pisanje mi pa ponavadi zmanjka časa. Sicer večinoma sedim tu not za zaprtimi okni, da ni prevroče, ampak vseeno je Aljoša tak divjak, da je težko imeti prižgan prenosnik, ker bi tudi on tipkal, seveda. Tina, čestitam za službo!!! Prav super, da si končno 'not padla'. Od tu bo vse samo še navzgor. Zoya, žal mi je, da je Žiga spet zbolel, res je pač tako, da padajo viroze ena za drugo, ko gre otrok v vrtec, ampak se potem pač toliko prekuži, da mu je kasneje lažje. Aljoša ima danes drisko, sem ga že nevemkolikokrat previla, tako da me ima že poln kufr, ampak jaz sem na te driske strašno panična. Še bolj kot na vročino. Sem sama namreč že dvakrat dobila rotavirus od Lane, tako da vem, kako zgleda, ko ne moreš niti prstka premaknit (sem obakrat skuhjšala pet kil v enem tednu) in se potem še 14 dni počutiš švoh. Aljoša je sicer dobre volje in igriv in vse, zdaj spi, ampak se bojim, ker rota tako izčrpa. Pediatrinja pravi, naj mu dam jest kot običajno, kar ima rad, čimveč, če pa ne bi hotel jesti naj čimveč pije. To pa itak. Pa sem mu vseeno naredila riž za kosilo, mogoče ga bo malo stisnilo. Miševi, ja kje si pa bila, da me nisi ruknila včeraj v Mercatorju!!!! Sem vesela, da ste nazaj z morja in se z vami veselim, da greste kmalu spet nazaj, sem te pa kar pogrešala. Tle med nami si ti vedno tisti 'voice of reason', ki znaš pomiriti in spraviti v dobro voljo vsako od nas. No, sej druge tudi, sem vedno vesela, ko vidim, da je veliko za prebrati, ampak ravno miševi je tista, ki se mi zdi, da ima vedno mirne živce bolj kot vse od nas (stavim, da nisi še nikoli povzdignila glasu nad Niko ali svojim možem???) Jaz sem bolj nevrotična. Če me kaj žre, me potem hitro sesuje najmanjša nepravilnost..... Ja no, kje sem že ostala, seveda, včeraj smo delali v Mercatorju en malo večji celomesečni nakup, pa to najraje opravljamo ob torkih, ko je Lana pri babici popoldne, tako da nam ni treba nonstop pazit, kje sta oba otroka in kateri je kaj vrgel v košaro (zadnjič sem v DM kupila vložke, ne da bi vedela, mi jih je Lana dala v košarico, plačeval pa je mož, tako da nisem opazila, dokler nisem prišla domov). No, danes sem dobila še novico, da je moja prijateljica rodila hčer Mašo - je imela rok 14., pa napovedali so ji, da je že konc junija lahko pripravljena, ker da je otrok zelo velik, nazadnje je pa rodila pet dni čez rok, deklica pa prav normalnih mer. Klasika! Petri, to je 'žena' od našega skupnega prijatelja, veš? Tiste, ki se sekirate, ker vam možje 'očitajo', da se v njihovem varstvu otrok nikoli ne poškoduje - ne jemljite si h srcu. Seveda, če je otrok 99% časa z mamo, potem ni vrag, da si kaj naredi pod njenim budnim očesom, saj si otroci te starosti sedaj vsak dan kaj naredijo. V tistem 1% časa, ko so z očetom, ga pa očetje itak samo pazijo in ne še kuhajo, perejo, dajo sušit, ... in vse to. Midva sva sicer razporejena drugače, ampak je vedno tako, da je otrok s tistim, ki ne ravnokar opravlja gospodinjska opravila. In glede na to, da moj mož dela vsak dan do 15:30 in pride potem takoj domov, je meni lahko pametovat, pa vseeno. Pravim samo, da si res ne ženite h srcu. Tudi jaz sem pozabila še na novosti našega nadebudneža - ima že 7 zob in preko dneva večkrat stoji, ne da bi se držal. Koraka pa še ni naredil. Se pravi, da čisto sledi svoji sestrici in se razvija enako, kot se je ona. Zato pa toliko bolj ploskam Vidu, ki je tudi shodil ! Moram ugasnit računalnik, je že čisto vroč, pa še žejna sem. Lepo se imejte!!!!
< Sporočilo je popravil violinski -- 19.7.2006 14:19:42 >
|
|
|